Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bar a magyar ranked servereknel jellemzobb a soha plecsni valtozat 😊
szerintem
Mert egy napja ugyanannyi pontom van, pedig azóta már játszottam néhány csatát, és szereztem jópár pontot, sõt, egy kitüntetést is, de még mindig nem jelent meg változás a BFHQ-n. Miért van ez? (Ranked szerveren játszottam)
de hat tevedjek es legyen igazuk... hajra.
szerintem
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
pájákközt nem válogatok <#shakehead>#shakehead>
zászlótfoglalni és bevédeni imádok <#beka3>#beka3>
BH-ni asszaultozni csak a <#lama>#lama>-k szoktak
ha sznájper vagyok nincs az az ember aki megtalálna<#kuss>#kuss>
páncélossal egyenesen veszélyes vagyok <#gonosz2>#gonosz2>
és végül nincs olyan pálya ahol ne tudnék elsõ lenni AT-val <#oooo>#oooo>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Páciens jó KDR-jének alapja lehet a szállító és páncélos jármûvek alapos ismerete, a pályaválasztás körüli fixáció teljes hiánya a pályák arányosan jó ismeretére, valamint hosszabb ideig egy-egy szerveren való tartózkodásra utal. (esetleg társaságban)
Az így elért MPV1 KDR szerint alaposan jártas a beteg páncélos jármûvek, illetve légijármûvek elleni harcban is, (ezt megerõsíti az MPK lelet is) feltételezhetõen komolyabb jártassággal rendelkezik a szállítójármûveken elhelyezett fegyverrendszerek ismeretében, ideértve a 0.5 kaliberû gépágyúkat is, mellyel minden bizonnyal rettegésben tartja az ellenfél gyalogosait és helikoptereit.
MPK2 lelet gyakorlott szakaszmunkára utal, (annak ellenére, hogy riktán tag formálisan) (nagyon-nagyon alacsony D(defib) ratio, idõarányosan normális HEA, és nagyon magas REV) a terep biztosítása után éleszti szakasztársait, így segítve egy-egy pont elfoglalását, (CPCAP-A kb CPCAP/2) illetve a magas CPDEF érték szerint az alany kifejezetten fejlett taktikai értékkel védi a csapata által már megszerzett pontokat mind légi, gyalogos, és páncélos jármûvek ellen.
Az assault osztály szinte teljes nélkülözése, valamint AIRDEF és GRDEF jellemzõk analízise is megerõsíti a fenti hipotézist.
Légijártasság minimális, BH-szindrómára utaló jelek nincsenek, teljesen BH-negatív, és DTK-negatív. SNIP-eredményei jók, de úgy tûnik nem gyakran választja a harc ezen formáját
thx fletlájn kiváncsi vagyok a bombázós BC-zõs Crem6 - ra <#vigyor1>#vigyor1>

http://www.sg.hu/galeria/11207438291128086465.JPG
ezt kell linkeleni...
Te a kis képet linkelted!😄DD
Ui: a kis képre kattincs rá!!!😄
khumbula
nem tudom mi lehetett elállítva nálatok, ha ezt kiküszübölitek kétlem bárkit zavartok vele.
www.battlefield.hu
rossz volt az útvonal és az Id.
Legközelebb mikor feltöltesz egy képet, kilikkelj rá, hogy teljes méretben mutassa! Majd: Tulajdonságok és az ott mutatott elérési utat másold be a
sorba... ennyi...
Persze schrank
Vedd meg a játékot, fizessél, de szerver csak úgy és annyi, amiért éppen elsõ körre nem kaszálja el õket a fogyasztóvédelem, ha netán valami õrült venné a fáradtságot. De persze nem veszi senki, csak magunkban fortyogunk azért, hogy emberi idõben a két játszható kicsi 32-es szerver mindig fullon van, aztán persze bemegyünk jól egy másikra. De ugye ott egy pillanatra sem lehet elfelejteni, hogy miért is nincs fullon...
khumbula
Laboreredmény:
K: 13659
D: 7991
KDR: 1.71
SPM: 2.04
----MPK----
MPK: AT (131h)
K: 6688
D: 3899
KDR: 1.72
KDR(ATROCK): 0.67
----MPK2----
MPK: Medic (50h)
KK: 2265
KD: 1341
KKDR: 1.69
K(ass): 809
D(ass): 673
KDR(ass): 1.20
D(defib): 55
REV: 403
HEA: 187
----MPV 1-----
MPV: Armor
K(arm): 4612
D(arm): 1059
MPVKDR: 4.36
----MPV 2----
MPV: Tran
K(arm): 2569
D(arm): 897
MPVKDR: 2.86
DRVSPEC: 226
ROADK: 1010
-------------
W:562
L:495
WLR: 1.13
CPCAP: 2470
CPCAP-A: 1235
CPDEF: 1041
Páciens jó KDR-jének alapja lehet a szállító és páncélos jármûvek alapos ismerete, a pályaválasztás körüli fixáció teljes hiánya a pályák arányosan jó ismeretére, valamint hosszabb ideig egy-egy szerveren való tartózkodásra utal. (esetleg társaságban)
Az így elért MPV1 KDR szerint alaposan jártas a beteg páncélos jármûvek, illetve légijármûvek elleni harcban is, (ezt megerõsíti az MPK lelet is) feltételezhetõen komolyabb jártassággal rendelkezik a szállítójármûveken elhelyezett fegyverrendszerek ismeretében, ideértve a 0.5 kaliberû gépágyúkat is, mellyel minden bizonnyal rettegésben tartja az ellenfél gyalogosait és helikoptereit.
MPK2 lelet gyakorlott szakaszmunkára utal, (annak ellenére, hogy riktán tag formálisan) (nagyon-nagyon alacsony D(defib) ratio, idõarányosan normális HEA, és nagyon magas REV) a terep biztosítása után éleszti szakasztársait, így segítve egy-egy pont elfoglalását, (CPCAP-A kb CPCAP/2) illetve a magas CPDEF érték szerint az alany kifejezetten fejlett taktikai értékkel védi a csapata által már megszerzett pontokat mind légi, gyalogos, és páncélos jármûvek ellen.
Az assault osztály szinte teljes nélkülözése, valamint AIRDEF és GRDEF jellemzõk analízise is megerõsíti a fenti hipotézist.
Légijártasság minimális, BH-szindrómára utaló jelek nincsenek, teljesen BH-negatív, és DTK-negatív. SNIP-eredményei jók, de úgy tûnik nem gyakran választja a harc ezen formáját.
DG: Observatio mellett további játékra buzdítva.
mi olyan nehéz ezen <#nemtudom>#nemtudom>

Ezt a sort másold be ugyan így!!!!!!!!
ebbõl nem is lesz kép!😛
szövegablak alatt