Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Minden jog fenntartva!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Gyere a sgre 17.30 kor
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A halál csupán a kezdet...
Na valakiben érzi a késztetést az jöjön nem fogja megbáni 😊
Már egyáltalán nem lagol szerver
Bár ha jól tudom, akkor van már normális script, ami csak a lone wolfokat pakolja.
Lehet, hogy csak el kellett volna kérnie az EA-nak valakitõl és beletenni a patch-be..
Minden jog fenntartva!
bar gondolom vagy 10-en kileptek a masik oldalrol a vege elott.
de meg ugye az is hozzajon, hogy a lista elejen voltunk...
szerintem
Minden jog fenntartva!
szerintem
koszi 😊
szerintem
aztan akkor jon a belso harc, hogy ki legyen az a ketto aki epp jatszhat ha tele a server 😊
ugye akkor meg nem lehet megcsinalni, hogy kirugdosod az embereket, azon felul , hogy van reserved slot, mert az mar tenyleg genyosag 😊
szerintem
ha te azt tudnád...^^
Valahol ertheto mi a baja sankonak, de ha nem EA officalnak hivnatok hanem kispista klan servere, barati kor, egyesulet stb- akkor nem lenne ez a vita, felreertes.
Mert igy ugy jon le mint az EAnak dolgozo emberke, onhatalmulag maganak es a baratainak foglalja a helyet.
mind a ket oldalon van igazsag, maskepp mind a ket oldalon vannak fafejuek 😊
--
mindentol fuggetlenul hulyeseg ez a slot foglalas, ha korbenezel a nagyvilagban ( a jatek keresoje kiirja mennyi a reserved slot, ha minden igaz/ eleg kis zazalekban futnak teljesen a serverek a reserved slot miatt, van ahol 14 reserved van, nem normalisak.
a kick megoldas jobb szerintem.
szerintem
De nem ez a gond. Szvsz a játék kiadójának, ill a hazai forgalmazónak gondoskodia kell elégséges számú és minõségû szerverrõl. Éppen annyiról, hogy ne kelljen senkinek bosszankodnia ezzel, ha megvette a játékot.
Ez így lenne fer. Na mindegy.
khumbula
És _olvasd_végig_. Figyelmesen!
Minden jog fenntartva!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Minden jog fenntartva!
Az EA-tól azt kérdezem, hogy Õ (gyk. EA) mit gondol a support-rol.
illetve arról hogy az Õ nevével jelzett serveren mit lehet.
ha magán server akkor a névnek -szerintem- tükröznie kell azt nem pedig EA OFFICIAL....
mindamellett gondolom, hogy az EA baszik magasról hogy ki mit csinál és ki mit tart jogosnak miután megvetted a termékét. tipikus multi....
így a warez erkölcsileg jogos és még marad is ilyen szemlélet mellett...SÕT!!!
a mohának mindig a déli oldala fás
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nem is igen fogok. Nem szoktam beferni. Szvsz a hely fentartas eleg bugyuta megoldas, mert ha a VIP-ek nem jatszanak, akkor nem futhat a szerver teljes letszammal. Ennel talan hasznalhatobb lenne, ha egy tetszoleges modszerrel kivalasztott bentlevot tessekelne ki a rendszer. Abbol is lenne anyazas persze, de nem futnanak kvazi 28 fos szerverek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Together we'll fly someday...
hülye vagy b+, ezt nem lehet szebben kifejezni...jópárszor le lett már írva, hogy miért van ez így ahogy van...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
gratula csak így tovább....(végül is a warez haldoklik, hát támogassuk azzal is hogy elriasszuk a jogtiszta dolgok megvételétõl az emberkéket)
asszem menni fog levél az EA-nak hogy ezt õk tényleg így gondolják hogy egy multira épülõ játékot megvevõknek nem kell biztosítani játék lehetõséget, vagy esetleg az itthoni képviselet hoz "önkényes" szabályokat, ezzel (is!) lejáratva az EA nevét....
Together we'll fly someday...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ez nem korrekt a server üzemeltetõktõl....
hogy lehet a névlistára kerülni?
meg valamennyi gyilok, azt már nem tudom mennyi!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgy legjobb serial number: P1550-FFY0U-W4R3Z-M0NK3Y
Amúgy köszöntem!!!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
2. loginos ftp-rõl meg fõleg nem
3. bmp-vel meg valszeg úgyis elküldött volna melegebb éghajlatra téged a társaság 😊
VÁRUNK MINDENKIT 😊<#violent>#violent>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ABC5-KXJO-LUNG-M89T-AA88
30percet várok