Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vessetek meg, de megvolt az elso DTK-m. Elindul az uj palya. Feleledek az anyahajo kozepen, es latom, hogy egy faszinger acsorog a felszallni keszulo repcsi elott, es uvoltozi, hogy "Get out!". Kb. 15 masodpercig szemleltem az esetet, aztan egy figyelemfelkelto fejlovessel feloldottam a patthelyzetet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mr Manson
????

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nem mondod?😊
Az I-es és II-es már 1.03-on fut.

Minden jog fenntartva!

BurnBaby
az 1-2 péntek óta 1.03-mal fut.

www.battlefield.hu

quack
nanekeciek 1.5GB kell a peccsnek 😮OOO

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nemn megy a RDHA
Gyere a sgre 17.30 kor

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

RDHA-ra kell jelszó?Ha igen akkor mi a jelszó?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Fenrir
az ea hu-s szerverek mikor lesznek felpeccselve? unom már a külföldiket

A halál csupán a kezdet...

17.30 órátol várok mindenkit a sg szerveren
Na valakiben érzi a késztetést az jöjön nem fogja megbáni 😊
Már egyáltalán nem lagol szerver

Azt sajna nem ígérték, hogy a squad membereket sem fogja átrakni.
Bár ha jól tudom, akkor van már normális script, ami csak a lone wolfokat pakolja.
Lehet, hogy csak el kellett volna kérnie az EA-nak valakitõl és beletenni a patch-be..

Minden jog fenntartva!

alma2
igen azt hiszem en voltam a leader es a membert rakta at.
bar gondolom vagy 10-en kileptek a masik oldalrol a vege elott.
de meg ugye az is hozzajon, hogy a lista elejen voltunk...

szerintem

Azt írták, a commandert és a squad leader-t nem fogja átrakni. Leader volt egyikõtök is?

Minden jog fenntartva!

Pharaoh
Csak a parancsnokot és a squad leadert nem rakja át.

leveskocka
kez es labtorest
Ez engem is érdekelne, bár azt mondták, hogy nincs hozzá. A patch sikerült, de nem tudom elindítani
Szasztok!! NEm tudja valaki nekem megmondani hol lehet megtalálni az 1.3 patchez a törést? crack? Légyszi segítsetek!! Elõre is köszi!
alma2
1.03 patch meghogy nem pakolja at az embereket closed squadba voltunk, elso ket helyen a pontokban, es a jatek vege elott 5 masodpercel kiszedte a csapattarsam es atpakolta ellennek, akik vesztettek eppen 😊

szerintem

alma2
SG server ma delelott 6 jatekossal is lagolt agyba fobe... a sok ures klanserverre, valaki lelkes admin rapakolhatna egy ket custom mapot
koszi 😊

szerintem

alma2
sot lehet, hogy kenyelmesebb a reserved slot azoknak akik fizettek nem kell admin jog kirugni stb. de gondolom nem 2 emberke fizette az egeszet.
aztan akkor jon a belso harc, hogy ki legyen az a ketto aki epp jatszhat ha tele a server 😊
ugye akkor meg nem lehet megcsinalni, hogy kirugdosod az embereket, azon felul , hogy van reserved slot, mert az mar tenyleg genyosag 😊

szerintem

Casseus
Szerintem semmi gáz nincs a 2 reserved slottal! Inkább ne tudjak felmenni a szerverre mint hogy elrontsák azzal a kedvem hogy kirugnak miközben kommandózom!

ha te azt tudnád...^^

alma2
kik azok az "ok", pontos listat ide 😊
Valahol ertheto mi a baja sankonak, de ha nem EA officalnak hivnatok hanem kispista klan servere, barati kor, egyesulet stb- akkor nem lenne ez a vita, felreertes.
Mert igy ugy jon le mint az EAnak dolgozo emberke, onhatalmulag maganak es a baratainak foglalja a helyet.
mind a ket oldalon van igazsag, maskepp mind a ket oldalon vannak fafejuek 😊
--
mindentol fuggetlenul hulyeseg ez a slot foglalas, ha korbenezel a nagyvilagban ( a jatek keresoje kiirja mennyi a reserved slot, ha minden igaz/ eleg kis zazalekban futnak teljesen a serverek a reserved slot miatt, van ahol 14 reserved van, nem normalisak.
a kick megoldas jobb szerintem.

szerintem

Boxer HUN
A két slot még reális is...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Minden elismerésem, ha valaki saját pénzen üzemeltet szervert, ez esetben azt sem bánom, ha 30 helyet tart fenn a barátainak.
De nem ez a gond. Szvsz a játék kiadójának, ill a hazai forgalmazónak gondoskodia kell elégséges számú és minõségû szerverrõl. Éppen annyiról, hogy ne kelljen senkinek bosszankodnia ezzel, ha megvette a játékot.
Ez így lenne fer. Na mindegy.

khumbula

FAQ
És _olvasd_végig_. Figyelmesen!

Minden jog fenntartva!

Rusid
Kissé lassú a felfogásod. A szervert õk fizetik õk tartják üzemben. Az EA az 1.03 pecsben megadta a lehetõséget arra hogy slotokat foglaljanak le maguknak ergo teljesen rendben van amit csinálnak. Azon lehet vitatkozni ,hogy az jobb lenne, ha már benntlévõ játékosokat rugnak ki, de cseppet értelmetlen és egyoldalu vita lenne belõle. Remélem ezt felfogod.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ezekszerint nem igen szoktál squadba beállni. <#ravasz1>

Minden jog fenntartva!

Sanko
aki maga fizet (kétlem) egy serverért az azt tesz amit akar.

Az EA-tól azt kérdezem, hogy Õ (gyk. EA) mit gondol a support-rol.
illetve arról hogy az Õ nevével jelzett serveren mit lehet.

ha magán server akkor a névnek -szerintem- tükröznie kell azt nem pedig EA OFFICIAL....
mindamellett gondolom, hogy az EA baszik magasról hogy ki mit csinál és ki mit tart jogosnak miután megvetted a termékét. tipikus multi....

így a warez erkölcsileg jogos és még marad is ilyen szemlélet mellett...SÕT!!!

a mohának mindig a déli oldala fás

Danman
segítsetek lécci:letöltöttem az 1.03 patchet,fel is telepítettem, és mikor elindítom a játékot visszadob az asztalra mindig.Próbáltam az 1.02 módszerével is,újracrackeltem,mini-image-t is használtam de semmi.lécci help!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

"Örüljetek, hogy van. Amúgy meg mondhatnám azt is amit 1000* elmondtak már itt...nem kötelezõ ott játszani..."

Nem is igen fogok. Nem szoktam beferni. Szvsz a hely fentartas eleg bugyuta megoldas, mert ha a VIP-ek nem jatszanak, akkor nem futhat a szerver teljes letszammal. Ennel talan hasznalhatobb lenne, ha egy tetszoleges modszerrel kivalasztott bentlevot tessekelne ki a rendszer. Abbol is lenne anyazas persze, de nem futnanak kvazi 28 fos szerverek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
Bár már nemigen érint, de azért annyit megjegyeznék, hogy annyi helyet tartanak fenn maguknak amennyit csak akarnak. Õk fizetik, õk dolgoztak és szenvedtek meg érte. Ha akarnák azt is megtehetnék, hogy lezárják a szervert, de mégse teszik. Jó lenne már megérteni ezt a dolgot és nem csak a pocskondiázó hsz-eket irogatni, hogy ilyen szar meg olyan szar a szerver. Örüljetek, hogy van. Amúgy meg mondhatnám azt is amit 1000* elmondtak már itt...nem kötelezõ ott játszani...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

alberto 15
én nem szoktam rinyálni hogy milyen a szerver, én örülök hogyvan 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Na elég legyen mostmár ebbõl a témából.
Me0w
Nah, okos ember! Akkor te menj el, es vegyel egy szervert, mi megtettuk. Vidd el egy adatparkba, mi megtettuk. Kontaktolj az EA magyarorszaggal, kerjel toluk ranked fileokat, intezd el magadnak, es akkor lesz szabad helyed. Jahogy a szerver 2 kilo es a havidija 30k? Jahogy a nagypofaju Tisztelt Jatekosok nem fizetnek ezert csak ugatnak a forumon? Sajnos igy jartal!

Together we'll fly someday...

joebacsi
esetleg az itthoni képviselet hoz "önkényes" szabályokat, ezzel (is!) lejáratva az EA nevét....
hülye vagy b+, ezt nem lehet szebben kifejezni...jópárszor le lett már írva, hogy miért van ez így ahogy van...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanko
látom, az EA vagy annak képviselõi, vagy az EA nevét használók (jogosan?)mindent elkövetnek azért hogy a jogtisztán, sok pénzért megvett jázékon játszókat leszoktassák errõl a szokásról.....

gratula csak így tovább....(végül is a warez haldoklik, hát támogassuk azzal is hogy elriasszuk a jogtiszta dolgok megvételétõl az emberkéket)

asszem menni fog levél az EA-nak hogy ezt õk tényleg így gondolják hogy egy multira épülõ játékot megvevõknek nem kell biztosítani játék lehetõséget, vagy esetleg az itthoni képviselet hoz "önkényes" szabályokat, ezzel (is!) lejáratva az EA nevét....

Me0w
Azert hogy az ilyen idiotak tudjanak miert rinyalni 3 oldalon keresztul. Azert.

item
Az eredeti a legjobb , abból nincs másik <#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Me0w
110 uj uzenet lol, flame vot' megin' biztos 😉

TS Zolly
csak

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Sanko
MIÉRT VAN FENTARTVA 2 ÜRES HELY???

ez nem korrekt a server üzemeltetõktõl....
hogy lehet a névlistára kerülni?

Crem
100 óra repülés.
meg valamennyi gyilok, azt már nem tudom mennyi!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ahoy verzoo! Gyere TS!
Amúgy legjobb serial number: P1550-FFY0U-W4R3Z-M0NK3Y

Amúgy köszöntem!!!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

SG-SZERVERE MOST

1. ftp-rõl nem lehet képet linkelni
2. loginos ftp-rõl meg fõleg nem
3. bmp-vel meg valszeg úgyis elküldött volna melegebb éghajlatra téged a társaság 😊
A STRIKE OF ARKANDON VAGYUNK GYERTEK A SGRE
VÁRUNK MINDENKIT 😊<#violent>

TS Zolly
Repcsit és helit a repcs és heli boltba. Cipõt a cipõ boltba.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Serial number:
ABC5-KXJO-LUNG-M89T-AA88

Nem jötök most a sg szervere fent vagyok rajta várok mindenkit
30percet várok

Nem nyitottam meg a képet csak egybõl jobb klikk <#falbav><#falbav><#falbav>