Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
GRATULA HISTÉRIKÁÉKNAK SZÉP EREDMÉNY szerintem 😊 ne bántsátok ö csak megmutata mit tudnak 3-man
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Ja igen mondjuk az 1.2 k/d arány tényleg kiemelkedõ a tizenéves suhancoknál.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Nem is értem miért reagálok a válaszodra.
Ja értem szóval te már láttál játszani? Mert magyar szerveren még sose voltam úgy hogy komolyan játszom. Te meg 1x láttál mikor kiderült hogy te warozol az sg klánnal (ami nem klán egyébként), mi meg sg-sek csak figyeltünk hogy ja ez most ilyen vérkomoly dolog? Majd fél óra után kijelentetted hogy gyõztetek szarok voltunk és léptetek le. Mi meg néztünk mint a moziba, hogy te most sügér vagy, vagy mi néztünk el valamit.
Egyébként meg nem igazán érdekel mit gondolsz arról hogyan játszom, és mennyivel vagy jobb, ugyanis nekem ez nem számít semmit. De azt most megmondhatom, hogy mikor te már más játékkal fogsz májerkedni én akkor is itt leszek, valamint az autóverseny is izgalmasabb a bf2 ratyi fizikájával mint az ellenetek való harc. Röviden ennyi.
FRITZ jöhet a flém szagot érzek kép! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amugy lenyûgözõ az 1,1-es K/D arányotok 😊
Running te csak ne szolj me olyan bénán játszol,hogy az nemigaz
amugy war ba is elvertuk az SG clant szal sztem te csak maradj csondbe
menj autoversenyezni
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Lécci,lécci,lécci!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kép beszéljen magáért
A Clanba jelentkezni nálam lehet msn en
[email protected]
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Alberto úgy cseréli a vid.karit, mint más a fehérnemüt!!! (És még úgy sem lesz jó)!!! <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
MA akki rá ér azt várjuk a sg szerveren 19:00 órátol amin gyak. lesz 😊
Akki akar jöjön megéri nem fogtok unatkozni azt garantálom
elsö map :WAKE IZLAND 2007
második map: BERLIN LESZ
HARMADIK MEG AMIT TI AKARTOK 😊
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ez marhaság. Már máshol is láttam terjedni. <#idiota>#idiota>
Gondold végig! Milyen sávszélességet korlátozol?? A hálókártyádét, ami feltételezem legalább egy 100Mbit-es ethernet csatoló. Az ugye kb 12MB/s. Gondolom keveseknek van itt ilyen elõfizetésük. Ha mégis, akkor nem ez fogja belassítani a bf2-t. <#smile>#smile>
Minden jog fenntartva!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
és medium némi high-jal remekel...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Lenne nekem is egy kerdesem a jatekkal kapcsolatban,es pedig, hogy lehet-e a jatekot 1280x1024-es felbontason futtatni?Vagy letezik-e valamilyen konzolparancs vagy peccs esetleg.Elore is kosz
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mert töltésnél <#nemtudom>#nemtudom>minden annyi amennyit a különbözõ danlóder progik mutatnak nem ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
info1:Vedd vissza az XP tõl az elvett 20% netkapcsolatot!!!
Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemezõ/ foglalható sávszélesség
Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
restart
info2:A Windows sok fölösleges és az átlagos felhasználó elõl mindvégig rejtve maradó, ám számára fölösleges információt áramoltat a hálózaton. Ezek közül az egyik kiszûrését láthattuk a nemrég megjelent hasonló témájú cikkben. Azonban most még egy kikapcsolására lehetõséget adunk.
Van egy, az emberek 99%-ának fölösleges hálózati funkció, mégpedig a távoli számítógépen lévõ ütemezett feladatok keresése. Ezt tulajdonképpen elég kevesen használják, ezért nyugodtan kikapcsolhatjuk a következõképpen (ha biztos nincs rá igény):
A registry-ben keressük meg a
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/RemoteComputer/NameSpace bejegyzés alatt a {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF} kulcsot és ezt töröljük. Ez ad utasítást a Windows-nak arra, hogy a távoli számítógépen keressen. Ettõl nem csak az Internet, de a helyi hálózat is felgyorsul majd (kis mértékben).
info3:Nagyobb sávszélesség XP alatt a DNS cache optimalizálásával 2002.06.04. 19:42
Megnövelhetjük a weboldalak elérésének sebességét a DNS cache optimalizálásával.
Ennek a megoldásában lesz segítségünkre a regedit. Hogy ne kelljen feleslegesen turkálni a regisztrációs adatbázisban, jobb, ha egy külsõ fájlba írjuk a módosítani kívánt értékeket, és azt elindítva adjuk hozzá az adatbázishoz.
Hozzunk létre egy .reg kiterjesztésû fájlt. Például valami.reg. Írjuk bele pontosan a most következõ sorokat a fájlba:
--------------------------------------------------------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
"CacheHashTableBucketSize"=dword:00000001
"CacheHashTableSize"=dword:00000180
"MaxCacheEntryTtlLimit"=dword:0000fa00
"MaxSOACacheEntryTtlLimit"=dword:0000012d
--------------------------------------------------------------------------------
Ha ezzel megvagyunk mentsük el a fájlt, majd indítsuk el. Ekkor a Windows rákérdez, valóban hozzá akarjuk-e adni a tartalmát a regisztrációs adatbázishoz. Válaszoljunk igennel. Kész
operácios rendszer stb,kaptam egy tippet hogy lehetne gyorsabbá tenni az internetet,ehhez szeretnék tanácsot segitséget kérni,nehogy hülyeséget csináljak a gépemmel.