Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
azé porszivozott <#nezze>#nezze>, ahogy lentebb irta.
<#nyes>#nyes>
¥ xfire: kistekila
195.56.172.105:16568
(amúgy objektíven nézve a multis játékmenetet, azért a codé a kevésbé összetett 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
U.I.:Ugyanezt csináltuk a BFV-ben mert ott is összeálltunk egy klánnal a VÉNY klánnal és velük együtt indultunk a Clanbase-n
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az miért van, hogy idõnként a megjelenési pontok pirosra váltanak? Így nem tudom bejelölni. Nem csak nekem, a csapattársaimnak is. <#conf>#conf>
ha valami nemtetszik neki, akkor csak hozd a másfélkezes, lvl99es PKM-et, és szakítsd szét a zarcát 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
ADATAI: 193.202.85.24:16567
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Egy teszt szervert lõttünk fel, új gépen stb.
Egyelõre tesztüzem fut, csak karkanddal. Ha van ideje annak, aki szokott versenyezni, holnap este kéne egy sokemberes tesztet csinálni. Már lag ügyben. Törtet ugyanugy fogad, és allunlockos.
-tRs-Landor
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az viszont igaz,hogy nem fél éve ûzik az ipart <#vigyor5>#vigyor5>!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
3 hete volt klán tali,ott beleadtunk apait-anyait 😊!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Bf talin megünnepeltéttek??Sajna én nem tudtam menni.😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Avval a probbal fordulok hozzátok, az 1.03as patch óta nem megy a game.
Pár napja simán ment még az új patchel is, de uninstalláltam a gamét. Újratelepítettem a gamét, után patchelés, de semmi.
Feketén ugrál a kép, és kidob az asztalra. Semmi hibaüzenet. Azóta formáztam is, de ugyanaz a szitu. Tud valaki gegíteni, hogy mit tegyek?
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2