Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Nem is lettek rosszak az eredményeid tegnap. Van 2 ezüstöd meg 1 aranyad 1 verseny alatt, egész jó...

uHs Gerzson
<#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
Löööl!<#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Yan
nemnem <#ejnye1>
azé porszivozott <#nezze>, ahogy lentebb irta.
<#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Danee
Mennyit mosogathatott szegény gyerek egy olyan gépért ami viszi a BF2-t? 😊)))))

Danee
Srácok elindult a GS.bf2 klán RANKED Servere!!!!!!!!
GSbf2 Clan's Ranked Server
195.56.172.105:16568

koschwarz
látom itt továbbra is baráti hangulat uralkodik 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
"megvenni"??
talán majd szüleid, ha jól mosogatsz <#hehe>

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
kinek a pap, kinek a papné...nem vagyunk egyformák, de ez most hogy jön ide?
(amúgy objektíven nézve a multis játékmenetet, azért a codé a kevésbé összetett 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
és a játékosok másik fele meg ugyanigy vélekedik a Bfel szemben (tróger ratyi szart iq0 eszetlen lövöldözés)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Robogo
A GBC klán={TLD}+MNZ és ezzel a GBC-vel indulunk a Clanbase-n.De különben a {TLD} nem alakult át GBC-vé csak össze álltunk az MNZ klánnal,hogy velük együtt induljunk el a Clanbase-n.

U.I.:Ugyanezt csináltuk a BFV-ben mert ott is összeálltunk egy klánnal a VÉNY klánnal és velük együtt indultunk a Clanbase-n névvel.

TDC Geronimo
Áhh bocsi tényleg. Rádayba nem akarsz menni kidobónak? xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Jajjhát de gonosz 😊

Jürgen
Sziasztok!
Az miért van, hogy idõnként a megjelenési pontok pirosra váltanak? Így nem tudom bejelölni. Nem csak nekem, a csapattársaimnak is. <#conf>

alberto 15
<#fogmosas>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
áhh hagyd, hüle wowos 😊
ha valami nemtetszik neki, akkor csak hozd a másfélkezes, lvl99es PKM-et, és szakítsd szét a zarcát 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rusid
Nono még én is ott vagyok 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

joebacsi
és mi van a bnc, fgk, meg a rtz klánokkal?

joebacsi
nono, ebben a topikban csak a bf2-t lehet fikázni, meraz az igazi szar-rokabör-nyulas-nemrealtükrözödeses fos, tee kötsög (nemannyira) ösbfes!!

alberto 15
a tld klánból nem gbc lett??

TDC Geronimo
Lassan már csak te maradsz a BF2 squadba 😊

alberto 15
a bf2 speciall forcesben hogylesz megoldva a cdkulcs? a bf2 cdkulcsa nem lesz jó hozzá?nincs kedvem azt is megvenni eredetibe

Robogo
Az jó a karkand a kedvenc mapom.Én majd szívesen megyek!

Running
HOLNAP MINDEN VERSENYZÕT ÉS WAROS FIGURÁT VÁROK 19:00-TÓL AZ ÚJ SG TESZT SZERVERRE! EGYENLÕRE MEGNÉZZÜK MI A STÁJSZ HA SOK EMBER LÓG RAJTA, AZTÁN MEGLÁSSUK...

ADATAI: 193.202.85.24:16567

Rusid
Te kiss buzivíz😊. Vannak más módok is nem csak az agyatlan lövöldözés.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ha esetleg valaki talál még egy sg szervert mostantól a listákban, azon ne lepõdjön meg nagyon.
Egy teszt szervert lõttünk fel, új gépen stb.
Egyelõre tesztüzem fut, csak karkanddal. Ha van ideje annak, aki szokott versenyezni, holnap este kéne egy sokemberes tesztet csinálni. Már lag ügyben. Törtet ugyanugy fogad, és allunlockos.
Nah kipróbáltam a COD2õt. Rég nem láttam még egy ilyen tróger ratyi szart mint ez. Változás a cod1 óta kb 0, ugyan az az iq0 eszetlen lövöldözés. Jézus..<#ijedt> Ha valakinek elmenne a kedve a BF2tõl, az próbálja ki ezt a hányást. Egybõl visszasírja a BFet! <#nyes>

-tRs-Landor

Robogo
Ha a Vényhez csatlakozol akkor sokat talizunk majd mert a Vény klánal nagyon jóban vagyunk és egy ts-en vagyunk velük.Meg sok gyakot tartunk együtt.

FCH kari
Hát volt egy fogadalmam igen de hát ez van. köszi

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
Ja igen és itt is köszönöm a vény-klánnak,Putyinak hogy lehetöséget kapok tölük<#eljen>

Robogo
Pedig nekem azt mondtad hogy nem klánozol na mind1 sok sikert!<#eljen><#papakacsint><#hehe>

FCH kari
igen ott voltam, ha minden jol megy akkor csatlakozom a vény klánhoz<#nevetes1>

Robogo
Most hogy mondod van nálam egy feles Chivas Regal whisky.Lehet lehúzom.<#pias><#hehe>

TS Zolly
Nemtom. ACC Magyar volt, Anti Cheat Clan. CB-n soha nem vettünk részt. BB az a Bad Bones klán volt. Azzal már CB-tünk. Igaz csak két wart. Majd a CoR-al elég sokat.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Robogo
Kari mintha téged látalak ma volna a ts-en.😊Te nem a vényesek ts-n voltál ma amin mi is vagyunk?<#confused>

FCH kari
Örömmel közlöm kedves játékos társaimmal hogy elindult a játék,miután letöröltem a gépemröl a codeck packot és a mediaplayer 10-et,ugy hogy szerintem ha valakinek nem indul (fekete kép azt kidob)valszeg egy megoldás,ha lehet akkor kéretik be teni FAQ-ba. köszi.<#nevetes1>

TS Zolly
Hihi meg haha! Volt ott minden, sör, viszki, igazán fincsi ( Willow jóvoltából ) köményes pálesz. No meg üzemagyag nélküli modell repülõ. Ja és végül, de nem utcso sorba, BogiTa által nagyon finomán megcsinált babgulyás. Trs egyes tagja ismerehetik már Bogi gulyását. Hmmmmmm!!!!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Robogo
Én úgy tudom hogy az ACC és a BB klán külföldi klán volt.😊Mert a clanbasen mi ezzel a kettõvel nyomtunk wart.😊Vagy nem??

TS Zolly
Már akkor a Dc-t nyomtunk, mikor te azt sem tudtad mijaza a béef! Volt anno az ACC klán, amibõl lett a BB, majd megcsinytuk a CoR-t. Az a több mint 10 ember, már lassan két éve együtt van. csak a CoR lett egy éves!

Beers
Megnyugodhatsz,a CoR akkor még "csak" fél éves volt!
Az viszont igaz,hogy nem fél éve ûzik az ipart <#vigyor5>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Robogo
Na akkor az biztos jó volt.😊

Robogo
Hát hálóóóó!Téged ismerlek!😊

Beers
Sajnos nem voltunk 😞 !
3 hete volt klán tali,ott beleadtunk apait-anyait 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
úristen...<#wow2>

HalalUr
bocs de nem tudtok tört serverlistát?
biztos volt már ilyen kérdés
sorry

Inkább mégse kéne...

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
még csak 1 évesek <#fejvakaras> én amikor tavaly nyáróta DC-ztem már akkor megvoltatok nem vagy csak a DC 0.8 óta vagytok CoR <#fejvakaras> de az nem lehet hogy csak fél évet lettek volna aktívak <#fejvakaras> nekem itt valami nagyon zavaros <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Robogo
Gratula!<#pias>

Bf talin megünnepeltéttek??Sajna én nem tudtam menni.😞

PocoK Bf2
nem vayg egyedül ezzel a problémával. Nekem monitor váltás után csinált ilyet, egy hétig nem sikerült elindítani. Aztán valahogy mégis sikerült<#fejvakaras> Egy velem egycipõben járó emberke így oldotta meg. " A lényeg az volt, hogy mindkét accountnál (0001 és Default ...) vissza kellett írnom 60Hz-re és úgy elindult ... és megy is szépen 😊 "

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hali!

Avval a probbal fordulok hozzátok, az 1.03as patch óta nem megy a game.
Pár napja simán ment még az új patchel is, de uninstalláltam a gamét. Újratelepítettem a gamét, után patchelés, de semmi.
Feketén ugrál a kép, és kidob az asztalra. Semmi hibaüzenet. Azóta formáztam is, de ugyanaz a szitu. Tud valaki gegíteni, hogy mit tegyek?

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2