Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
A patch.exe-t meg a többi file-t átmásolod a temp-bõl a bf2 mappájába?

FCH kari
köszi segitséget müködik.az ase-n lehet valamit variálni?ne kelljen ip irogatni állandoan?

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Balumann
megõrülök a patchektõl, egyszerüen nem tudom felrakni.
-eredeti .exe nidító fájl van, frissen van telepítve, de má másképp is próbáltam
-ha FAQ szerint mielõtt install-ra rámegyek, elidnítom a temp-be a patch.exe -t, megjelenik a dosos ablak és 10 másodperc mulva eltünik, aj áték ugyan úgy nem patchelt (akármelyik patchet próbálom, az utóbbi már azt kéri hogy adjam meg neki hol van a patch fájl....)
-csökkentett módba úyg 30-40 percig vártam, a PLease Wait, Patching kis felirat középen ott volt, de nem igen akart valamit is csinálni
És nem tudom felrakni a játék kiegészítõjét sem <#rinya><#rinya><#rinya>

Kb 47 õsz hajszálat.
Running
Hát változó most hogy sokat kell vele szenvedni...pl Borgékhoz heti 3x járunk fel atweval klotyót takarítani, felmosni...+frissítésekért az ablakot is pucoljuk.<#eplus2><#zavart1>

És mennyit kapsz amiért frissíted??

Me0w
Te Borg, mennyi a szerver havi dija amit az sg tagok pengetnek havonta?? <#wow2>

Together we'll fly someday...

<#integet2><#integet2>

Ebbõl most valszeg minden iq harcos levonta, hogy ti fizettek a dolgokért 😛
Zsír! Egy privát slotot nekem mindenképpen tartsatok fent 😄 😉

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Running
Figyi Borg nem azért fizetünk, hogy csússzon a határidõ meló, szóval húzzatok bele a kanadai favágóval mert meglékelem a szívetek. <#nevetes1>

Az SG még ma menni fog, törten az új peccsel elvileg. Csak még csúszik egy kicsit a dolog.
alberto 15
egyre kevesebb bf2es szerver van 😞

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

És alap bf2 tört szerverek, amik 1.1.2-es patchel mennek?

Még nincs magyar tört sf szerver de szerintem már dolgoznak rajta

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hi! Tudnátok adni AKTUÁLIS tört szerver ip-ket? Ha lehet, akkor magyarokat. SF is jó. Nem találtam sehol, már 1 órája kerestem. Köszi!

Promi
Hivatalosan: Vagy a 16 os mapokon jatszol botok ellen, vagy a 64 esen, de 1 magad.Mas nincs.
Tomsteel
köszi, de nincs ennek vmi szabályos megoldása?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Promi
BF2SP64_103.
Letoltod telepited, ez utan single player modban 64 -es mapokon tudsz a botok ellen jatszani.Figyelem!!!!
Ha feltetted ezt a modositast, utanna nem tudsz jatszani a neten a modositas miatt.Ajanlatos a full bf2 konyvtarat atmasolni 1 masik helyre, ha neten is akarsz jatszani.
Promi
1.1.2554-356.0
Tomsteel
Sziasztok!
Még nagyon kezdõ vagyok, szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet 16-osról nagyobbra növelni a mapok méretét, és hogy van-e valami carreer szerûség a játékban.
Köszi!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

FCH kari
csak mááá 1 kérdés a verzio számnak minek kell lennie??

alberto 15
<#taps>

Promi
<#eljen><#papakacsint>
FCH kari
köszönöm kedves segitségeteket sikerült😊

FCH kari
ja azt tán még fel

Promi
De a szamot csak fel ismered?<#nyes>
FCH kari
3giga hej kellene??sajna nemtudok angolul<#szomoru1>

Ahhoj
fantasztikus....
megyek és kiverem

Ahhoj
"you need at least 3000MB"

^^mit tippelsz, ez mit jelent?

FCH kari
maga a "C"meghajton több mint 2 giga helyem van a tempböl kitöröltem mindent.

Promi
Valszeg nincs eleg helyed a c: Temp konyvtarba.
FCH kari
hi. nemtudom telepiteni az uj patcht, ezt irja ki> You have too little space on your harddrive to patch BF2(TM),you need at least 3000MB.mi ez ?

Running
Végre elkészült az összesített RANGLÉTRA az autóversenyhez, akit érdekel, illetve versenyezni jár, az kukkantsa meg a honlapon bal oldalt az eredmények menüpontoknál. Link az aláírásban.

schrank
ÉN MEG ASZT VETTEM ÉSZRE A PECCS ÓTA HA EGY EMELETES VALAMIN VAGYUNK ÉS DOBÁLOK KERESZTET MEG GOJÓT AKKOR AZ LEESIK A TALAJRA NEMTOM EZ DIREKT LETT IJEN VAGY BUG MEG A C4-ES VÁLTÓGOMB BUG IS MEGMARATT CSAK EGY KICSIT VÁLTOZZOTT <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15

Én is észrevettem, hogy mennyire gyors lett az ellenõrzés, de a kiegészítõben töltéskor+ellenõrzéskor minden olyan döglassú...<#gunyos1>Amúgy mindent egybevéve egész jóra sikeredett az egész játék, csak a másik probléma, hogy mivel viszonylag kicsik a térképek, ezért mindenki szanaszét kempeli az agyát (pláne az anyahajós pályán).

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
ja, és a verifájing is csak egy pillanat volt

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
nah, tegnap telepítettem a peccset. nem akarok senkit elkeseríteni, de kb. 5 perc alatt minden problema nélkül ment fel. utána beléptem az egyik magyar szerverre egy kör erejéig. persze optimalizálta a mindenfélét töltéskor, holott természetesen nem változtattam a grafikai beállításokon. annyit vettem észre egyelõre, hogy bizonyos textúrák villództak.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alberto 15
újra van EA HU official Ranked VI, csak 1.03van rajta

hoppá, és mióta feltettem, nem szaggat belépés után közvetlenül, tényleg, ez elég zavaró volt, nálam régebben belépéskor pár másodperc volt, mig észheztért a katona :-) Most azonnal bevetésre kész!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

észrevettem egy változást a patch óta, miszerint hamarabb betölt a játék, nagyon gyorsan bent vagyok.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Danee
szivesen 😄DDD

Afe
már rájöttem hogy a NoCD nem kell😊

Danee
csak 2005? 😊 na szép 😊 én minimum 2-3 évre gondoltam 😄

jaj, "best answer 2005" 😄
Danee
elõre is szivesen

Afe
hello! megtudná vki mondani mi lehet a problema? bf2eredeti exe-t bemásoltam a fõkönyvtárba, 1.12 patch-et felratam majd a NOCD crack. aztán mikor rányomok az ikionra csak simán kilép az asztalra. elõre is kösz.

schrank
ezekszerint még kell 93 óra vodnyíkozás meg utána 1 kör alatt 11 gázolás <#fejvakaras>ha igyexem idén meg is lehetne <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
· 11 Road Kills in 1 Round
· 150 Global Hours of Transport
· 2,000 Driver Points