Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
<#taps>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

koschwarz
alberto rájött valahogyan, hogy ha hátulról tolja meg a mec tankot egy lövéssel, akkor nagyobbat sebez :)

de ezt a hsz-t õ nem olvashatja el, mert korhatáros, +18

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running. Nézd meg ezt a címet:www.sog-clan.hu

schrank
a CoR a zolly dolga
TLD ->gabóca
RDHA -> szerintem dzsó ojan <#fejvakaras>

Istenkem! Ismer valaki Fejet a kezebe temeto szmajlit?

Az nem a te portod, hanem a szervere!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Próbáltam csökkenteni méretét de akkor meg nem látszik a klánnév.:(

uHs Gerzson
Na ja <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem akarlak megbantani, csak a macskafogo idevago idezete ugrik be. "Ez egy aaaallat!" Azok nem kotojelesek, hanem tolig hatart jelolnek!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Hupsz kicsit nagy lett....bocs.

Running
Bazzeg keresgélek klán honlapokat....valami hihetetlen milyen fejetlenség van. Vagy nem is lehet megtalálni, vagy szar a holnap, vagy ahol a linkek vannak 1800-ban volt utoljára frissítve.

uHs Gerzson
Nekem sikerült már hogyfullos vodnikor 1 at rakétával kiszedtem igaz akkor az oldalát takáltam el a granatvetö meg egy masik teszta :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0
Köci.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
szembõl <#idiota>

Running
Nem a tankot találják el?

schrank
én aszt nem értem hogy hogy a ..csába szedik szét a fullos vodnyíkomat gránátvetõvel 1 lövéssel amikor nekem még AT-vel se sikerül <#fejvakaras>

schrank
amit te üres tankon próbágacc az nem mûxik ellenségesnél meg különben is akkor menõzzé ha mindakét tank mozgázsba van és eregetik a füstöt mert ojat hogy egymással szemben állva lövik egymást csak a <#lama>csinának <#nezze>

dronkZero
Létezik aranylövés is tankon...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TS Zolly
7801

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Úgy-úgy <#eljen>

schrank
nem oridzsi a SF-ed naés kinek az <#nemtudom>

alberto 15
megvan az amcsi tank jó lövési technikája, egy lövés a mec tankba és 4 csík marad :)

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
Ezt nekem akkor csinálta mikor ékezetes admin fiók alatt próbáltam elindítani a játékot (eredeti). csináltam egy admin nevû rendszergazda fiókot és ott simán ment minden, de mikor visszatértem ékezeteshez, ott már nem ment....

Running
Ne sírj, majd egyeztetünk mi lesz, pályák, idõ, ticket stb.

TS Zolly
Nagyon ügyes vagy.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Most meg ezt írja ki!!!!
schrank
remélem mekkérdezel minket is mielõtt rábólintasz megint ijen "5perces" pájafelajánlásra <#ejnye1> B+ nem akkor lesz az ertéelklubbon a zarmageddon <#ijedt><#nyes>

schrank
mivan már a napköziseknek is alanyi jogon jár a net inkább csinád meg a házit aszt utánna jáccá <#ejnye1><#nyes>

AZt nem vágom ha felraktam minden hibaüzenet nélkül kb 3x a 112-es patchet akkor mi a rákért írja ki a játék indításánál,h töltsem le.... Meg újabban cdkeyre is panaszkodik??? faszmo kivan már ezzel a szarral...
alberto 15
nektek milyen a lövési technikátok?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
Valszeg azokat is ki kell, nemhiába van ott. Keresd meg hogyan kell routeredet, mind1 más, nem tudok tanácsot adni ebben.

0Fritz0
Este megpróbálhatom, de nekem eredetim van és "kicsit" vicces...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ugyan az a hibaüzi :(
kinyitottam mindet kivéve a kötõjeleseket, mert a nem enged kötõjelet írni..
Ezt,hogy?
Running
Nyisd ki az összes portot már.

Elfórumozok itt egyedül semmi gáz <#nyes>
Az összeset ki kell nyitni? a 16567 es porton akarok feldzsalni egy szerverre kinyitottam és nem megy így sem.. :( ugyan az a hibaüzi...
Megtaláltam <#mf1>
köszi, de hol a rákba tudom megnyitni a portokat?
Nekem 680GT-m van de azért lép ki,mert mikor felraktad a 112patchet akkor nem az eredeti exe file és dll volt fent... Nekem is ezt csinálta.. FAQ. Le tudod szedni az eredeti fileokat...
Scott21
kössz

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Ja.Kiegészítõ.

Tiszteletem

Scott21
sziasztok! most jelent meg a B2 special forces..
ez kiegészítõ vagy mi lenne?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

0Fritz0
Már megvolt. :)

PannonRobi
Sziasztok!<#wave>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Próbáld azzal amelyiket az alapbf2-höz adtak.

0Fritz0
6600GT tulajok figyelem!
Melyik drivert használjátok, mert nálam a pöcsölés után fekete képernyõvel kilép a gém.
Dice rulz, dicsõ népünk gyõzni fog! :)

Running
SG HORDA FIGYELEM!!!!
Vasárnap 20:00-kor az SG szerveren WAR a JCSR klán ellen, ha elmarad a meccsük egyik másik csapat ellen.
Ezenkívül állandó kapcsolat lesz közöttünk, vagyis akár hetente is lehetnek mérkõzések ellenük.

Köszi JCSR...

Így?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic