Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
meg egy ilyen fos rendszert,amit az ea csinalt...en,amikor beengedett,akkor azt lattam,sok ures szerver van...szerintem nem ezert van,ez csak kifogas...egyszeruen nem tudjak megcsinalni rendesen.az nem idegesit,ha egy jatek szar,legfeljebb nem jatszok vele...de egy jo jatekot egyre jobban elkurni...megyek civ4-et jatszani:)
ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba, hogy a szokásos idõ alatt nem tudok csatlakozni? Látom más is szenved, 10 percig nem gondoltam, hogy hagyom várni, kilõttem kétszer fél perc próbálkozás után :-(((((((((((

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Crem
http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

sza23
sziasztok!
Elõre is bocsi a kérdésért, mert tudom, hogy már volt róla szó de idõhiány miatt nem tudok vissza kereseni rá.
Tehát: felraktam a BF2SFet és már nem megy az eredeti BF2 sem.Mind a kettõ game eredeti.Tudnátok egy linket mondani, ahol utána tudok olvasni?
Please Help!

Danee
én fél órát vártam, beengedett, utánna ráklikkeltem a bfhq-ra, 5 percig töltötte, aztán kiléptem.. :) még 1 óra lett volna ameddig eljutok a Join-ig :)

Szóval legenda.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

ez hozzsászólás volt a bf2s.com/help fórumán

HUNForrest-Gump

Engem most engedett be kb 3 perc után

Linket a cikkhez.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

pedig szegény Forrestkének má csak kb 500 pont kéne a következõ ranghoz, és feltett szándékom volt ezt a mennyiséget méh ezen a 7végén beszerezni... nade ezvan<#violent><#falbav>

HUNForrest-Gump

Running
Az accountnál várni kell vagy 10 percet h beengedjen!!!

ez csak egy kieg baszki :))

-tRs-Landor

én olyasmit olvastam hogy azé van, mer ezen a 7végén sokan vették meg az sf-et és most nem bírja ez a xar a rohamot

HUNForrest-Gump

Köszönöm,utánnanézek.

badsec
ez alapból nem megy....le kell szedni egy modot hozzá (Coop asszem)....

Horda Maki!:D

Sziasztok

Szeretnék a haverommal 2-en lan-on keresztül BF-ezni,úgy hogy rajtunk kívûl legyen még bot.Hogy tudom ezt beállítani?Ha simán indítok egy játékot mondjuk egy 16 fõs pályán akkor is csak mi vagyunk ketten és nincs ellenfél.
Köszi:Tomi

Hihetetlen... Minden egyes lõszeremet megtörölgettem, a fegyvereket kitisztítottam, hiába... FAK. :-)

schrank
mit majréztok most játszottam másfél mapot <#nemtudom>pedig akkor léptem be amikor elszabadult ez a hírlapi kacsa hogy nincs akkont rendszer vagy mi az <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

item
ÁÁÁ akkor nemcsak nálam van a hiba, már majdnem kivágtam az ablakon a BF2 õt!<#mf3>
És teljesen kifagy tõle a rendszer.., még jó hogy MS ék belerakták a feladatkezelõt,odacsap a futó proginak! <#boxer><#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

schrank
ne üzengess ilyeneket ezekben a szûkös idõkben a bolgár pedofil haverjaim is lebuktak most ha kiderül hogy albertót is "meneddzseltem" vége mindennek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
schrank, benned nem lehet bizni :DDDDD (Alberto)

ERykk
Nem tudja vlki, hogy ez meddig lesz így?

Robogo
Én be tudtam lépni.Ha vársz 10-15percet akkor beenged.Csak amikor bent vagyok és a multiplayer-be nyomok akkor kifagy.:(

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Cobra.
Ez már BF42-ben is így volt, a pro-k 640x480 low-on játszottak ,mert úgy jobban látszik minden <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

öö valaki próbáta má, hogy be lehet-e lépni?

HUNForrest-Gump

alma2
na de nem is kell nagyobb cheat ebbe a nyomott jatekba mint, hogy levenni lowra egy ket arnyekot es vilagitanak a hazak belsejei... na meg az emberek, legalabb akkor kicserelnek fekete texturara, mint ahogy mediumon latsztszik.
Hivatalos cheat... nem rossz.
nem hittem a szememnek,Aki eddig meguszta a hazban az most nem fogja :)

szerintem

Robogo
Hali sugarberci!<#wave><#hehe>

Robogo
Jaaa félre értettelek.Azt hittem találtál egy megoldást hogy müködjön a game,mert most sok ember nem tud az accountba belépni.

alma2
checksum van a fileokon, bar nem tudom, hogy mindenen-e. ha belepiszkalsz kivag a jatek a join game elott.

szerintem

dronkZero
Nem értem a kérdést...
Ez a BF2 loading közben forgó kettes szerény személyem által kissé átszerkesztett változata.
Az én problémámat (mármint azt, hogy nem tetszett az eredeti) megoldotta... :) :P

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Látom elöre a uj vodafon hirdetést ?:)
Hordás vagy nem hordás :::::::::::::)

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Robogo
És ezzel megy is a game??Megoldja a problémát??

Running
JELSZAVAS LESZ ADDIG AZ SG SZERVER AMDDIG A VASÁRNAPI WAROK ZAJLANAK: Aki HORDÁS az tõlem msn-en megtudhatja a kódot:
msn: [email protected]

Running

SG HORDA GYAKORLÁS SZOMBATON A VERSENY UTÁN VAGYIS 21:00-tól.

MOST MÁR BIZTOS HOGY VASÁRNAP LESZ EGY MECCS A GBC KLÁNNAL 18:00-TÓL 20:00-IG KB.

Adatok:
SG szerver
10 VS 10
16-os Map: Karkand és Mashtuur
Ticket: 200
Time: -

SENKI NE FELEDKEZZEN MEG ARRÓL HOGY UTÁNA FUNWAR LESZ A JCSR KLÁNNAL 20:00 ÓRAI KEZDETTEL, HA A MECCSÜK EGY MÁSIK KLÁNNAL ELMARAD!!!

dronkZero
Ha tudod a jelszavad, akkor nem. Legfeljebb a billentyûbeállításaidat kell újra beállítani.

ugye a profil nem döglik be ha visszajön?
én hûje meg ujraraktam a game-t... aszittem nálam van a gáz

HUNForrest-Gump

dronkZero
Ja, azt nem írtam, hogy mi ez.
A forgó kettes, csak most már tényleg forog.

dronkZero
Csináltam egy ilyet, meg egy ilyet. Engem valami qrvára idegesített, hogy az a kettes igazából nem is forog, hanem valami 4dimenziós mozgást végez. (Mert ugye az nem lehet, hogy valami térbeli, aszimmetrikus megfordítasz, és ugyanúgy néz ki)
Így igaz, hogy így kétszer akkora méretû, de csak elfér a memóriában ez is...
Ja, a Bf2\mods\bf2 vagy xpack\menu\External\FlasMenu\Cursor könyvtárba kell rakni, és az SF-eset át kell nevezni.
Javaslok egy biztonsági másolatot az eredetirõl, mert (ugye accountos móka van, nem tudtam kipróbálni) lehet, hogy a PB global bannal jutalmazza. Esetleg az is lehet, hogy csak simán beszól, hogy csak unmodified contenttel lehet belépni.
Szal csak saját felelõsségre...

nekem a c-a-del segített <#idiota>
megyek is el itthonról inkább <#vigyor>

-tRs-Landor

mNzJean
sokra megyek azzal a mutatóval<#conf>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TerranceG
Nálam se megy. faca

Igyunk sört jól!

Smuge
Ahogy olvasom nektek se müködik az account szerver, ugy látszik várni kell akkor :(

Robogo
10 percet nem vártam mert 1perc után már ideges lettem.:)
De megnézem.:P

Robogo
Egyet értek Jean-al csak én nem fizettem semmit.:)
FUCK EA!<#mf1>

figyelted hogy 10 perc után átvált a forgó kettes sima mutatóvá? <#nevetes1>

-tRs-Landor

mNzJean
megint nem müködik az account server , hogy b..szná meg az EA szombat délután nem tudok játszani , 12000 ért + 8000 a spec ops ért = 20000 ft-ért nézhetem a semmit GRAT EA<#mf3>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

"Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt:bf2.zip"

www.gphungary.hu

PsyhoApu
Nekem is ezt csinálja... az elõzõ javításokkal nem volt gond, mióta az újat felraktam meghalt...

http://kutyuszoba.blog.hu/

Cobra.
Hogy nem indult el? Semmi hibaüzenet? Patch felment rendesen? Lehet a videóbeállításaid nem tetszenek a játéknak. Ha LCD-d van, akkor command line-nal kell indítani a játékot és beírni a bf2.exe után a felbontást. Hogy hogyan, az benne van a FAQ-ban, amire linket itt fent találsz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Evogordon
Ja és nem crack-eltem meg a játékot.