Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatt
Minden bázis foglalásnál 50$ fognak levonni a fizetésedbõl:D

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
valaki tuggya, hogy ez mit jelent a bf2s.com-os statban?

Cost ($50 base) 28.6462 cph

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Hatt
Az egy jó meccs volt, ott még én is játszottam 2 kört:)

Elastic An-usZ Boys

Köszönjük. :) A jó hír, hogy a mi szerverünk ismét megy...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

erdos
Aztán majd szépen lassan klán lesz és ez így van rendjén :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk 12.15-tõl az adott jelentkezõ bevételérõl .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Running
Azt én is szeretem publicon...giri-guri, pifi-pufi...sok-sok kill ehe...<#eplus2>

Rohamosan fejlodok. Meg 2-3 ev es megutom a klanos szintet. :)

Tegnap lattam egy kedvenc jatekosunk reinkarnaciojat. Egy egyebkent jonak tuno tankos csoka, aki Karkandon a hotelnel kempelte a spawn pontokat. A kor kb. feleben ott gurigazott elore hatra, es lotte a sikatorokat. Mikor azzal foglalatoskodott, amivel kell, akkor viszont tenyleg jo volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Azért ilyet jó olvasni egy magyar csapat cb-s meccse után:

"Chasik () 7 Dec 08:35 Reply
Thx for the lesson!"

Szép volt eX, gratula. Úgy néz ki összekalapáljuk a szerverünk, jövõ hét közepefelé találkozhatnánk megint egy derbire. <#violent>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Crem
Menj be egy (ranked)SF serverre és játsz egy fél órát!
Utánna annyi fegyvert tudsz unkokkolni amennyit a sima BF2-ben...;)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alberto 15
nekem sygate van, az is jó

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
szutyok zonealarmod gyaluld le a fenébe, és tegyél fel valami normális szuzfalat :) (pl.: outpost)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
nekem is ugyan ez volt a gond.
megoldás: töltsd le a legujjabb drivert a moncsidhoz és tedd fel.
ennyi. sok sikert!

www.czekoart.hu

Kovács legény
-t
+z

www.czekoart.hu

Kovács legény
rakd fel ujra a vidikaridrivert,azt amit adtak a gaméhoz,vagy a pb-t frissitsd
ezekután bizti mükstik majd!

www.czekoart.hu

CSOCSO
Ha valaki tudja hogyan lehet portokat megnyitni a zonealarmban az PLS segitsen.. nem tudok BF2-t jatszani anelkul hogy nem kapcsolom ki a zonealarmot.. maga a zonealarm ha jol emlexem kozepes szintre van allitva... ezalatt alig van vedelme.. minden hulye progi fut kiveve a bf2.. hiaba van tanulo modban.. akkor sem tudok csatlakozni az account szerverhez:( szal aki tud segiteni az pls keressen meg priviben.. koszike elore is!!!
Cobra.
Routered van? Ha igen, ott is kellhet az engedélyezés a használt portokra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

the refrused ha connection vagy mi a szösz állandoan nemtudok igy interneten játszani mit lehet csinálni ellene? kinyomtam már a tüzfalat is ugysem megy.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Fenrir
close quarter combat?

A halál csupán a kezdet...

Me0w
In a round... Talald meg hogy mit jelent a CQC :)))

Together we'll fly someday...

Fenrir
In A Round szerintem, magyarul "1 körben"

A halál csupán a kezdet...

Mit jelent az IAR?A kitültetéseknél van.
Pl.:
IAR: 20 kills while Support
vagy
IAR: 18 kills with Knife

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
neszójjál be mert intézekneked alanyi jogon <#felkialtas><#felkialtas>-ot aztán irogathatsz a csetponthura <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

braincruiser
kabbe<#mf2>

\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

schrank
részletesebben B+ <#ejnye1><#nyes>

badsec
MSN Messengeren keresztül....De azt ugye tudod, hogy a fekete macskában nincs Vodnik?<#hehe>

Horda Maki!:D

Beers
Esetleg tûzfal,router stb (bár gondolom nézted)?
A 6800GT megy?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Robogo
Hoppá Vasárnap azt hiszem mégis jó lesz nekem,mert a Clanbases war 18:00-kor kezdõdik azt hiszem.:)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

schrank
ha elmondod hogy lehet fekete macskával neten az általam kívánt emberekkel<#help> játszani akkor én is érthetõen fogok válaszolni<#nyes>

braincruiser
ezt a 2. pontot nem teljesen értem:-)
számomra tök logikus, hogy ha felteszek egy kiegészitõt akkor választhatok vagy ezzel vagy azzal...de ne kelljen már azért mindig a megfelelõ packot betöltenem.
nemértem.

schrank
1. kellõ pontszám elérése után tudsz csak unlokkolni de nekérdezd hogy mennyi után mert ugyse tudom és ha tudnám se moindanám meg de a lényeg az hogy az SF-ben az AT-nek meg a snipernek van a legjobb unlokkja <#hehe>
2. ne legyél már kényelmes hogy mindkét játékkal be vagy lépve egyszerre amúgy sem mûködik menüben kiválasztod a mod-ot aszt újraindítja az általad kivánt játék megnyitása érdekében <#nezze>

schrank
albínó ne legyél már pénisz ha meg viccnek szántad akkor tegyél egy <#hehe>-t

braincruiser
sziasztok,
megvettem a special forces-t.
két kérdésem lenne

1. mások használják a bf2 pályákon az új fegyvereket, én feltettem a bf2 sf-et és nem tudom használni..miért? mit kell tennem?

2. amikor csak bf2-m volt akkor néha láttam az sf-es szervereket is a szürés között... most, hogy feltettem.. vagy az egyiket inditom el és játszom vele vagy a másikat. de ha a sima bf2 van elinditva akokr nem látom a bf2 sf szervereket. miért? mit kell tennem?

köszönöm.

Cream78
HI! Nekem olyan gondom van, hogy tört progim van néha tudok csatlakozni szerverekhez néha meg nem. A cd key-t magyarázza,de hogy van az, hogy néha megy egy szerveren,néha meg ugyanazon nem?

alberto 15
hol tudom megnézni hogy mibõl hanyadik vagyok a világranglistán?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Danee
Srácok, elég az 1.21-et felrakni az alap BF2-re ugy hogy menjen is? Vagy meiket kell?

laci007ouwohu
öööööö a 120bol 7 giga...:( de elvileg annak elégnek kellene lennie nem???O_o

Amon Serrano
Szevasztok!

A követketkezõ a gond! Eddig, már hónapok óta rendesen ment a gém, ma meg, egészen addig, amíg nem akarok serverre csatlakozni semmi gond, ezután egyszerûen kidob az asztalra! Mindig! Elolvastam a FAQ-ot, de nem találtam semmit! Kíméljetek pls a már 100* leírtuk szövegektõl! Köszi!

Tengermély tisztelettel ajénlom magamat:

AmonSerrano

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Drachomir
a videokat meg lehet valahol tekinteni? <#miaz>marmitn a nyers anyagot ami megmaradt...

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Drachomir
egye fene en is erositem a guiness rekordodat!... :D

Drachomir
nezd meg mennyi helyed van c a meghajton lenne egy tippem h nem tud "kesselni" ...bar ha ez nemmegy fel akkor a tobbi patchre nem is gondolj! :-)

schrank

sza23
P4 2.8, IGB 400ddr dualban,120GB vinyo, MSI 6600Gt, intel alaplap.
nincs húzva és a F.E.A.R 1024ben maxon megy.Nem hiszem, hogy a hardwerrel lenne problémám.

schrank
ha van otthon dc 2 perc alatt lejön bármelyik hubról mert akkora slÁger<#papakacsint>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

laci007ouwohu
?????nem a1.2 vagy a simát használom...:P az 1.3 masba már asszem le vannak véde ezek a reg es baromságok:((( és a regeditböl is kiszedték ezért kérdeztem hol vannak a rejtett filek..:P

0Fritz0
Okéj, majd "este" otthon letöltöm.
Remélem addig nem esnek neki, mert korlátozott a letöltés. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pharaoh
Honnan?
Én most az EA.com-ról szedtem le.

sziasztok, a faq másnak se jön be? szerettem volna pár tört szerver cimet..az sg.hu ra azt irja nekem(mikor már join lenne, hogy unmodified vagy mi a turó)..jah és 1.12-es verziom van...
schrank