Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cost ($50 base) 28.6462 cph
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk 12.15-tõl az adott jelentkezõ bevételérõl .
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Tegnap lattam egy kedvenc jatekosunk reinkarnaciojat. Egy egyebkent jonak tuno tankos csoka, aki Karkandon a hotelnel kempelte a spawn pontokat. A kor kb. feleben ott gurigazott elore hatra, es lotte a sikatorokat. Mikor azzal foglalatoskodott, amivel kell, akkor viszont tenyleg jo volt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Chasik (
Thx for the lesson!"
Szép volt eX, gratula. Úgy néz ki összekalapáljuk a szerverünk, jövõ hét közepefelé találkozhatnánk megint egy derbire. <#violent>#violent>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Utánna annyi fegyvert tudsz unkokkolni amennyit a sima BF2-ben...;)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
megoldás: töltsd le a legujjabb drivert a moncsidhoz és tedd fel.
ennyi. sok sikert!
www.czekoart.hu
ezekután bizti mükstik majd!
www.czekoart.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Pl.:
IAR: 20 kills while Support
vagy
IAR: 18 kills with Knife
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Horda Maki!:D
A 6800GT megy?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
számomra tök logikus, hogy ha felteszek egy kiegészitõt akkor választhatok vagy ezzel vagy azzal...de ne kelljen már azért mindig a megfelelõ packot betöltenem.
nemértem.
\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
2. ne legyél már kényelmes hogy mindkét játékkal be vagy lépve egyszerre amúgy sem mûködik menüben kiválasztod a mod-ot aszt újraindítja az általad kivánt játék megnyitása érdekében <#nezze>#nezze>
megvettem a special forces-t.
két kérdésem lenne
1. mások használják a bf2 pályákon az új fegyvereket, én feltettem a bf2 sf-et és nem tudom használni..miért? mit kell tennem?
2. amikor csak bf2-m volt akkor néha láttam az sf-es szervereket is a szürés között... most, hogy feltettem.. vagy az egyiket inditom el és játszom vele vagy a másikat. de ha a sima bf2 van elinditva akokr nem látom a bf2 sf szervereket. miért? mit kell tennem?
köszönöm.
\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
A követketkezõ a gond! Eddig, már hónapok óta rendesen ment a gém, ma meg, egészen addig, amíg nem akarok serverre csatlakozni semmi gond, ezután egyszerûen kidob az asztalra! Mindig! Elolvastam a FAQ-ot, de nem találtam semmit! Kíméljetek pls a már 100* leírtuk szövegektõl! Köszi!
Tengermély tisztelettel ajénlom magamat:
AmonSerrano
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
nincs húzva és a F.E.A.R 1024ben maxon megy.Nem hiszem, hogy a hardwerrel lenne problémám.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Remélem addig nem esnek neki, mert korlátozott a letöltés. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.