Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Hm?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
az hagyján de hogy még a címét is full elbasztad az már sok <#idiota><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Beers
Úgy...

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SubZero911
Úgy látszik nem tudok képet feltölten .....
[/img]

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
KIMARADT A KÉP : [/img]

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

DummyBoy
Írtam valahol visszább, hogy hogyan lehet ... Csinálsz egy Multis szervert, a többiek megeresik a serverlistában, de NEM CSATLAKOZNAK, utánna mikor látnak, nyomsz egy Disconnect-et, és megcsinálod ugyanezt csak single Playerben ... mikor elindult a pálya, a többiek csatlakoznak az általuk látott serverhez és már kész is a multi botokkal ...

Mellesleg Kapják, be hogy miért nem lehet legalább a single pályákon Co-opert indítani ... 8 emberes Lanpartyn se lehet nyormálisan BF2-t jáccani ... ráaádásul én 2-3 nagyon jó barátommal szoktam játszani, de nálluk nincs net, emiatt kénytelenek vagyunk ezzel szopni ... Bénákok ... na mindegy, elõször szedjék rendbe a gamet aztán tegyenek bele Coop multit (Asszem ez sosem valósul majd meg :( )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SubZero911
Ezt nektek <#vigyor2><#banplz>

JCSR ODIN
??? A CB-s kihívásokat vagy én vagy Kornél intézi és én tutti nem hívtalak ki titeket, de arról sem tudok, hogy Kornél így tett volna. Ha jól emlékszem eddigi kb 3 éves cb-s szereplésünk alatt egy magyarok elleni meccsünk sem volt... talán barátságos, de még talán az sem. Ha tényleg kihívott benneteket Kornél, akkor sztem vagy mellényomott, vagy friendly-re hívott ki benneteket, ami meg nem hinném, hogy óriási gond.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Zs0lt1
intro ügyben: fileplanet.com vagy filefront.com -on tuti fent van az alap bf2 meg az sf-é is.
a többi ügyben pedig látogass el a totalbf2.com -ra.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hi!

most keztem a BFet es lenne nehany kerdesem. van egy rangom az a "^" egy ijen hazteto :D. na csak h mikor unlockolhatok fegyot? es meg az h a introt le lehet e tolteni valahonnan avi vagy mas formatumban. a intro lenyegesen fontosabb szamomra mint az unlock. koszi . bye, es meg h van e vmi irc server/csati ahol van a nép? mert qneten: bf.hu, bf2.hu-n és ircneten: bf.hu vagyok de nemnagyon él a nép.
bye
Beers
Úgy látom ismét "jó" hangulat lesz!
Megadja az alaphangot a magyar cup-hoz!
Mi lesz itt egy hónap múlva <#confused>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
mondanám, hogy nézd meg a faq-ot, de abban nincs benne :-)
szal nem lehet multiban botozni ;-)

Zs0lt1
bfv-ben soha nem hívtuk ki a másikat, csak opencup-on lettünk egy csoportban.
de ladderen elég bunkóság a tudvalevõen kissebb csapatot kihívni a sok pontért.
szal elõttem a jcsr leirta magát már bocs. mostmár kezdem érezni, miért ratyizza mindenki õket.

SigS
Nemide!!
Egyel lejebb <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

SigS
<#eplus2>

ajoci
Multiba lehet valahogy botokat berakni?

schrank
<#mf2>

Robogo
Az igaz.:)
Miáúúúúú!<#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Me0w
Miert, miert, 83 pontert ;)

Together we'll fly someday...

Robogo
JCSR most hallottam,hogy kihívtatok minket CB-n...Azért ez nem szép dolog,hogy magyar-magyar ellen játszik...A HUNwar még elmegy,de a CB....Na mind1 nem izgat de azért ez nem volt szép dolog mert gondolom miért hívtattok ki...<#levele><#szomoru2>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Jancsik
csõ, vegyél fel msnre, megy privibe

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mNzJean
van valakinek infója a köv. patch-rõl ? mikorra várható ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jancsik
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

SigS
Inkabb ettol fossal kiskomam <#vigyor3>

<#hehe>

Az EA Amerikai cég?
Egyébként ez a "mi lett volna ha..." játék elég értelmetlen, viszont most a "mi lenne ha az amcsik a seggükön maradnának végre" megy, ez ellen talán még tenni is lehetne...

Brian élete <#worship>

Ezt honnan idézted.Monti piton?<#vigyor2>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Lehet róla vitatkozni hogy jó volt-e vagy rossz a 40 év de az biztos hogy az ország nem úgy nézne ki mint most ha a ruszkik rögtön hazamennek.

schrank
kéne a ...szomnak a balkézszabály <#ejnye1><#nyes>

Ezt az egészet még az angolok baszták el de keményen amikor hagyták az amcsikat elszakadni...

Rohatt angolok! :P

Dél-Koreának bejött az USA beavatkozás.Ha a két koreát Észak-Korea egyesíti akkor most olyan lenne mint Vietnám.Akkor most nem lenne Samsung SyncMaster 765MB monitorom.

schrank
persze és csak a kis szõrös állatok maradtak meg mint amilyen deni de vito meg robin williems mi <#idiota>

Nekem valahogy úgy jött le,a Pearl Harbour-i veszteség valami olyan volt mint a dinoszauruszok kipusztulása.Mert a nagy csatahajók vesztek oda amik elavultak a repülõgépek hajókról történõ üzemeltetésétõl fogva.A repülõgépek messzebb viszik bombáikat mint amilyen messze az ágyuk lõnek.Az emberi áldozat meg elenyészõ volt a teljes háborús veszteséghez képest.

schrank
.. búzát, békességet ! még jó hogy csak 40 évig kaptuk <#vomit>

PsyhoApu
Igen ez nagy klasszikus <#taps><#taps><#taps>

http://kutyuszoba.blog.hu/

BurnBaby
eh elnézést, közben megtaláltam a hiteles idézeteket:

- És mit adtak nekünk mindezért cserébe? - kérdezte, majd karját kerresztbe
fonva mellén, ajkán gúnyos mosollyal hátradõlt, mint aki nem vár választ.
Azonban valaki jelentkezett a hallgatóság elsõ sorából.
- Vízvezetéket.
- Mit? - kérdezte döbbenten Redzs.
- Vízvezetéket.
- Ó igen. Igen. Azt õk adták. Igen, ez igaz.
- És a csatornázást - hallatszott hátrábbról.
- Ó, igen, a csatornázást - helyeselt most Szten, és Redzshez fordult. -
Ne feledd, milyen volt a város elõtte!
- Jól van - hagyta helyben Redzs -, elfogadom. A vízvezetéket meg a
csatornázást. Ezt a két dolgot õk csinálták.
- És az utakat.
- Persze, nyilvánvaló, az utakat. Ez nem is vita tárgya, ugyebár. De
eltekintve az utaktól, a vízvezetéktõl, a csatornáktól...
- Öntözés!
- Gyógyászat!
- Oktatás!
- Jó, jó, elég volt - próbált rendet teremteni Redzs.
- És a bor!
- Igen! - emelte föl a lyukas kanalat Frenszisz. - Az tényleg nagyon
hiányozna Redzs, ha elmennének a rómaiak, a bor.
- Népfürdõk - tódította valaki.
- És, hogy jó a közbiztonság az utcákon este is, Redzs - mondta Szten.
Frenszisz helyeslõen bólogatott.
- Nagyon jól tudják - mondta a hallgatóság felé kacsintva -, hogy kell
rendet tartani. Lássuk be, csak õk képesek rá e g y i l y e n helyen,
mint ez. Hö-hö.
- Jól van! - Redzs már nagyon ideges volt - De eltekintve a csatornától,
gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtõl, öntözéstõl, utaktól,
vízvezetékhálózattól, MIT TETTEK A RÓMAIAK ÉRTÜNK?!?
- Békét hoztak - mondta valaki.
- Ó - legyintett Redzs - békét... DEMAGÓG!

www.battlefield.hu

BurnBaby
- Mert mit adtak nekünk a rómaiak? Semmit!
- Csatornahálózatot!
- Na jó, persze. Csatornát, igen. De a csatornát leszámítva mit adtak nekünk a rómaiak, semmit!
- Utakat.
- Na jó, na jó. A csatornán meg az utakon kívul mit adtak nekünk a rómaiak, semmit! Semmit nem adtak nekünk a rómaiak!
- Közoktatást!
- Közbiztonság!
- Vízvezetéket is!
- Munkát, fürdõket!
- Na jó, na jó. De a csatornán, az utakon, a közoktatáson, a közbiztonságon, a vízvezetékeken, a munkahelyeken, a fürdõkön kívül mit adtak nekünk a rómaiak? SEMMIT!!!
- Bort...

,)

www.battlefield.hu

0Fritz0
Majd az lesz, ha sokáig csinálják.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PsyhoApu
A XX században õk védték a demokratikus értékeket. Vagyis ha õk nem védik a nyugatot, akkor egész Európa tervgazdaságban élne, és ünnepelnénk Sztálni születésnapját. Most hogy 1 pólusú lett a világrend, senki nem tudja visszafogni az Usa ambícióit. Legalábbis hagyományos értelemben nyomást nem képes gyakorolni rájuk. A terrorizmus nem hagyományos nyomásgyakorlás...

schrank
nnnna ja már aneve is nacionalista csodálkozom hogy van haja <#kuss> a bomber meg a bakancs az stimmel na jó a bomber már nem menõ de van helyette hosszú bõrkabát <#hehe>

Pharaoh
Ha az amcsik nem avatkoznak közbe, akkor most a 3. Birodalom részei lennénk. Bár lehet ez valakinek tetszene.

schrank
ha akkoriban nem szállják meg japánt soha nem tudnánk meg milyennek kell lennie egy kiváló terméknek olyan lett volna mint kína vagy É-korea <#szomoru2>

schrank
munkahely teremtés ; jóléti társadalom; megdanelc szarér hugyér; tovább is van mondjam még ...<#mf2>

PannonRobi
Sziasztok!

Valaki fel tudna hozni csak egy érvet az amcsik mellet,aki fennállás óta folyamatosan "népírt" a béke és a világ érdekében???

Kumbulah...

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

PsyhoApu
Hát mondjuk ezt kétlem, mert utána sokáig szívott a jenki flotta, mire kiheverte a veszteséget, amit Pearl Harbornál szenvedett el....mind1 ezen történészek is hevesen vitáznak. Szerintem sejtettek valamit, de nem tudták pontosan, hogy mikor és hol lesz a támadás. A japánok okosan támadtak, de õk is tudták, ha gyorsan nem érnek el kielégítõ békemegállapodást, akkor végük...

vsly
Ezek már csak filozofálgatások,de az tény,hogy etikátlan húzás volt Japán részérõl amit csináltak.Nem foglaltak állást arról,hogy ki mellett csatlakoznak.Majd miután felküldték a levegöbe a légierejüket(a hadihajóflottát megsemmisítendõ),hirtelen elküldték a hadüzenetet.Egy órán belül meg már ott is voltak PearlHarbournál.

Nem akarom én Amerikát védeni,csak kicsit bosszant,hogy ilyen nagy divat lett mostanában ez az amerikaellenesség.Nem szentek az biztos,de szerintem elég szar lenne,ha:
-a németek nyerték volna a II.világháborút
-Szaddamot nem állítják meg Quvaitban
-Hagyták volna Szaddamot Irakban,hogy tovább támogassa a terrorista szervezeteket.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

schrank
ezek csak bohóckodtak olyan messzire lõtt hogy azt se tudta mire lõ ha õk is vették volna az áldozatokat mint az iraki oldalon akkor sokkal tisztább lenne a kép hogy ki mire mennyit lõt és hogy miért <#nemtudom>
mellesleg az iraki videón nem nagyon volt lõszarpazarlás meg azt se lehet tudni hogy meghaltak az áldozatok vagy csak "összerogytak" az "ütéstõl" kivétel ezalól a buksi találatok habár kitudja ... <#fejvakaras>

Jancsik
tudsz adni apple quicktime linket? mert addig nem tudom megnézni