Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éjjeli pályák, reflektor, stb.
- gyorsabb, változatosabb jármûvek
- javított fizikai motor
- javított grafikai megoldások
- skillek, szintlépés, medálok, érmek
- fejleszthetõ jármûvek, saját garázs
- változatos éghajlatú pályák. pl: téli havas pályák + hóesés.
- unlockolható jármûvek + autókra kiegészítõ elemek, illetve fegyverek.
...
további igényeket illetve javaslatokat nálam tessék jelezni!!!
<#hehe>#hehe>
I. Januártól bevezetésre kerül az az új szabály, hogy aki nem jelzi passzivitását és nem jelenik meg a versenyen 30 napon belül, annak eredményei törlésre kerülnek. (Sajnos túl sok munkám van a passzív emberek adataival.)
II. Az útvonalak menüpontot frissítettem. Érdemes áttanulmányozni a januárban bevezetésre kerülõ Közepes köröket és a Rally útvonalakat. Leírások is készülnek majd a térképekhez, amik általános leírásokat tartalmaznak a versenypályáról és útvonalairól.
III. Leírás készül arról hogyan variálják a szervezõk az útvonalakat, a feladatokat, a célokat...pl: toronykerülés, váltóversenyek, toronyindulás...stb.
IV. Januárban új szabály kerül bevezetésre, ami kimenti a jelenleg kissé bugos Selejtezõ versenyekre, Kupákra és Bajnokságra való bekerülés szabályait. Ami biztos: A Selejtezõ versenyekre az egyhavi eredmények alapján lehet bekerülni, vagyis a hónap 12 legjobb versenyzõje vehet részt a versenyen. A Race War bajnokágra továbbra is a Ranglétra 20 legjobb eredmény tulajdonosa nevezhet. A Kupába való résztvétel még kérdéses.
<#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
köszönöm, hogy ennyit nézel ki belõlem...így segítsen az ember...
azért mondtam, hogy kapcsold ki, mert a probléma megoldás általában úgy kezdõdik, hogy elõször nagyban igyekszünk felderíteni a hiba forrását, mert ugye a drága számítástechnikában kismillió helyen el lehet csúszni, fõleg úgy, hogy elég gyakran aminek feketének kéne lenni az persze fehér
namost ha próbálsz felülemelkedni az értelmi szintem degradálásán, akkor észreveheted, hogy ha a tûzfal kikapcsolása mellett elindítod a játékot, 2 választ kaphatsz:
1. nem laggol már -> tûzfal volt a gond, kicsit bele kell mélyedni jobban a beállításokba (ami pár esetben nemfog eredményt hozni, mert néhányuk nagyon nem szereti a bf2öt, ezért is probaltam elsosorban erre rávilágítani)
2. még mindig laggol -> tûzfalnak köze nincs hozzá, valahol máshol kell keresni a problémát
ha az egész napi f@sszopásomat hozzáadnám a - lehet kissé belemagyarázot, de - provokatív hozzászólásodhoz, amivel a segítõ postomra reagáltál, azt üzenném, hogy nyald meg a bal herémet, de mivel valamennyire civilizált embernek képzelem magam, és éppen ezért túllépek ezen, ezért nem teszem
mély tisztelettel:
dzsóbá
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
December 30-án felmondom az internet szerzõdésem. Eladó egy eredeti játék, ajándékba adom a karakterem, hamarosan unlockolható fegyverrel (7960 pontnál járok)
Ha valakit érdekel, [email protected]. Tudom hogy bizalmi kérdés, de nekem januártól már tényleg nincs rá szükségem. Na jó, legyen 7000 Ft. :-)
Tegnap írtátok, hogy net nélkül nem lehet élni, hát majd meglátjuk. 10 éve van internet elõfizetésem, januártól szeretnék mással foglalkozni. Szerencsére a melóhelyemen azért elintézhetem, ami feltétlen fontos.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Körülnézek a gépen aztán meglátom...
Merry X-mas All!
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
2. a netkapcsolatoddal (vagy ahogy említették a tûzfaladdal) van gond, ebben az esetben szintén nem tudunk rajtad segíteni.
Ha ZA tûzfalad van, akkor igen nagy az esélye, hogy azzal van a gond.
Ja igen, ha bármi más nethasználó program fut a háttérben, akkor az is okoz lagot.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Magyar serveren voltam...
Minek szedjem le a tüzfalam? Talán nem tudod beállitani? Segitek ha megkérsz...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
illetve lõdd le addig a tuzfalat...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hol állitom be az internet kapcsolatom?
1024/128
Vagy nektek is laggol?
Ez a fasz, kirugott több embert (TBW, SAV) csak azért mert foglalhato zászlónál 2x megölték helivel!
Utánna elkezdtük szivatni, meg röhögtünk rajta, erre:
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Feltelepítettem a totalbf2_map_pack_1-et. feltelepül, elnindítom, aztán mikor kezdõdne a game egyszer csak kilép.... Mi lehet az oka?
HLP
THX
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
http://www.kepfeltoltes.hu/051226/BF2_2005-12-26_18-38-17-39_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vigyazzatok nehogy legközelebb ti is felszálljatok. LOL<#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC-t akkor jatszottam mikor meg beta verzios volt, volt benne egy mocsoknagy szallitorepulo csak nem tudtunk menni vele valamiert, mar nem emlekszem <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sipi hozta a BF 42 melle, es egy Cs-s lanparty-n probalgattuk par sor utan ...o hanyszor zuhantunk le a helivel mert senki nem tudta vezetni <#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
arra célzott a YAN hogy ünnepekkor felengedi az EA a lámikat is aztán ha rászoknak õk is kénytelenek lesznek megvenni <#ravasz1>#ravasz1>
ez a kóros elváltozás nálunk júniusban következett be amikor 2hétig a demo-val nyomtuk ománon a gulf-ot aztán ahogy lehetett kapni a tesco-ba már rohantunk is <#nezze>#nezze>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Single-ben megy amúgy ha ezt akartad tudni.
Felraktam az 1.12-es patchet de ha csatlakozok egy serverhez ezt írja ki :
"Your cd key is not valid"
mit csináljak (a F.A.Q.-ot megnéztem de nem lettem okosabb)