Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GCR
Nitro , meg elüthetõ rendõrök ! <#hehe>

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Running
Néhány csemege ami a Race War modhoz tervezünk:
- éjjeli pályák, reflektor, stb.
- gyorsabb, változatosabb jármûvek
- javított fizikai motor
- javított grafikai megoldások
- skillek, szintlépés, medálok, érmek
- fejleszthetõ jármûvek, saját garázs
- változatos éghajlatú pályák. pl: téli havas pályák + hóesés.
- unlockolható jármûvek + autókra kiegészítõ elemek, illetve fegyverek.
...
további igényeket illetve javaslatokat nálam tessék jelezni!!!
<#hehe>

Running
Autóversenyzõk figyelem:

I. Januártól bevezetésre kerül az az új szabály, hogy aki nem jelzi passzivitását és nem jelenik meg a versenyen 30 napon belül, annak eredményei törlésre kerülnek. (Sajnos túl sok munkám van a passzív emberek adataival.)
II. Az útvonalak menüpontot frissítettem. Érdemes áttanulmányozni a januárban bevezetésre kerülõ Közepes köröket és a Rally útvonalakat. Leírások is készülnek majd a térképekhez, amik általános leírásokat tartalmaznak a versenypályáról és útvonalairól.

III. Leírás készül arról hogyan variálják a szervezõk az útvonalakat, a feladatokat, a célokat...pl: toronykerülés, váltóversenyek, toronyindulás...stb.

IV. Januárban új szabály kerül bevezetésre, ami kimenti a jelenleg kissé bugos Selejtezõ versenyekre, Kupákra és Bajnokságra való bekerülés szabályait. Ami biztos: A Selejtezõ versenyekre az egyhavi eredmények alapján lehet bekerülni, vagyis a hónap 12 legjobb versenyzõje vehet részt a versenyen. A Race War bajnokágra továbbra is a Ranglétra 20 legjobb eredmény tulajdonosa nevezhet. A Kupába való résztvétel még kérdéses.

0Fritz0
Ó, az a mesés bal here...
<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Minek szedjem le a tüzfalam? Talán nem tudod beállitani? Segitek ha megkérsz...
köszönöm, hogy ennyit nézel ki belõlem...így segítsen az ember...
azért mondtam, hogy kapcsold ki, mert a probléma megoldás általában úgy kezdõdik, hogy elõször nagyban igyekszünk felderíteni a hiba forrását, mert ugye a drága számítástechnikában kismillió helyen el lehet csúszni, fõleg úgy, hogy elég gyakran aminek feketének kéne lenni az persze fehér
namost ha próbálsz felülemelkedni az értelmi szintem degradálásán, akkor észreveheted, hogy ha a tûzfal kikapcsolása mellett elindítod a játékot, 2 választ kaphatsz:
1. nem laggol már -> tûzfal volt a gond, kicsit bele kell mélyedni jobban a beállításokba (ami pár esetben nemfog eredményt hozni, mert néhányuk nagyon nem szereti a bf2öt, ezért is probaltam elsosorban erre rávilágítani)
2. még mindig laggol -> tûzfalnak köze nincs hozzá, valahol máshol kell keresni a problémát
ha az egész napi f@sszopásomat hozzáadnám a - lehet kissé belemagyarázot, de - provokatív hozzászólásodhoz, amivel a segítõ postomra reagáltál, azt üzenném, hogy nyald meg a bal herémet, de mivel valamennyire civilizált embernek képzelem magam, és éppen ezért túllépek ezen, ezért nem teszem
mély tisztelettel:
dzsóbá

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ha laggol akkor az FPS leesik vagy az nem változik?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Enosh Chan
majd meglátjuk hogy bírod <#eplus2><#idiota><#eplus2>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Sziasztok!

December 30-án felmondom az internet szerzõdésem. Eladó egy eredeti játék, ajándékba adom a karakterem, hamarosan unlockolható fegyverrel (7960 pontnál járok)
Ha valakit érdekel, [email protected]. Tudom hogy bizalmi kérdés, de nekem januártól már tényleg nincs rá szükségem. Na jó, legyen 7000 Ft. :-)

Tegnap írtátok, hogy net nélkül nem lehet élni, hát majd meglátjuk. 10 éve van internet elõfizetésem, januártól szeretnék mással foglalkozni. Szerencsére a melóhelyemen azért elintézhetem, ami feltétlen fontos.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Mr. Fulop
Köszönöm szépen!

Körülnézek a gépen aztán meglátom...

Merry X-mas All!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Cobra.
Ha magyar szerveren lagolsz, akkor 2 lehetõség van: 1. s**r a szerver, de ilyenkor mindenkinek lagol
2. a netkapcsolatoddal (vagy ahogy említették a tûzfaladdal) van gond, ebben az esetben szintén nem tudunk rajtad segíteni.
Ha ZA tûzfalad van, akkor igen nagy az esélye, hogy azzal van a gond.
Ja igen, ha bármi más nethasználó program fut a háttérben, akkor az is okoz lagot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mr. Fulop
Hehehe...
Magyar serveren voltam...
Minek szedjem le a tüzfalam? Talán nem tudod beállitani? Segitek ha megkérsz...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

joebacsi
ne az azerbajdzsáni szervereken próbáld 😊
illetve lõdd le addig a tuzfalat...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mr. Fulop
Nekem is most az ünnepekben lett feltéve a BF2 és állandóan lagol.
Hol állitom be az internet kapcsolatom?
1024/128

Vagy nektek is laggol?

joebacsi
tanulság: ne hecceljétek az admint 😊

joebacsi
akkor mellényomott, van ilyen 😊

Még ha igy lett volna megérteném, de anyahajón hol a franc ba kell dzsippet vételezni hogy odamenjek egy repulõhöz?Ha ezt az admin aki kirúgott megmagyarázza nekem akkor elfogadom a dolgot.

Danee
DR. DoubleG
Ez a fasz, kirugott több embert (TBW, SAV) csak azért mert foglalhato zászlónál 2x megölték helivel!
Utánna elkezdtük szivatni, meg röhögtünk rajta, erre:

TS Zolly
De sokkal több mit a vijetnámos bf2-be!<#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

andrewjr22
Hi!
Feltelepítettem a totalbf2_map_pack_1-et. feltelepül, elnindítom, aztán mikor kezdõdne a game egyszer csak kilép.... Mi lehet az oka?
HLP
THX

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

Newyorker
Ej ej, erre oda kell figyuszolni

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
azért rugtak ki, mert jeep-el/tankkal/apcvel/jetskivel/motorral/biciklivel mentél a repcsiért, amivel ugye elpazarolsz egy jármuvet, csakazért, hogy hamarabb odaérj

Na ez nem jött össze<#szomoru1>

Na most rugtak ki Magyar Ranked I. -rõl mert fel mertem szállni egy repülõvel.
http://www.kepfeltoltes.hu/051226/BF2_2005-12-26_18-38-17-39_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vigyazzatok nehogy legközelebb ti is felszálljatok. LOL<#mf2>

schrank
a final volt a legbugmentesebb abban viszont 3 sztinger kellett vagy bármilyen vastagból egy <#hehe>

Zs0lt1
ááh, nem kellett olyan sok 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Beers
Jaja 😉 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Hát eegen. DC-be szükség volt egy kis tudásra is a helikhez. Nem mint itt. Ráadásul DC-be egy zászló kempelésnél nem volt hosszú életü. Két sztinger vagy egy rpg levarázsolta az égrõl.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SigS
Lehet.<#vigyor3>
DC-t akkor jatszottam mikor meg beta verzios volt, volt benne egy mocsoknagy szallitorepulo csak nem tudtunk menni vele valamiert, mar nem emlekszem <#fejvakaras>
Sipi hozta a BF 42 melle, es egy Cs-s lanparty-n probalgattuk par sor utan ...o hanyszor zuhantunk le a helivel mert senki nem tudta vezetni <#nyes><#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
akkor szerintem nem is lesz állványos csak "kézi" fix-re jó volt a ZPU is <#ravasz1>

Zs0lt1
hát ha kicsit is hallgatnak a scene-re, már pedig hallgatnak, akkor nem lesz bemérõs. én remélem a helik fizikáját is totál megváltoztatják és nem olyan fos lesz, mint bf2-ben.

schrank
desert conflict-ba is ilyen bemérõs sztingerek lesznek vagy hagyják a játékosra a célzást mert én kinném ezeket a bemérõs szarságokat mert ne a gép célozzon hanem a játékos <#gonosz3>

TS Zolly
Na most kivételesen igazat adok neked. Pro piloták sirnának a BF2-be.

schrank
<#idiota>
arra célzott a YAN hogy ünnepekkor felengedi az EA a lámikat is aztán ha rászoknak õk is kénytelenek lesznek megvenni <#ravasz1>
ez a kóros elváltozás nálunk júniusban következett be amikor 2hétig a demo-val nyomtuk ománon a gulf-ot aztán ahogy lehetett kapni a tesco-ba már rohantunk is <#nezze>

Yan
Akkor csak téli szünet lehet <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

quack
másolt játék karácsonyra? nem szanalmas am :|

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Yan
Karácsony volt mostanában, hogy ennyi itt a kérdés?
<#hehe>

Yan
Próbáld meg holnap. Már nem fog sikerülni.

kosz a segitseget egyebkent en "hulye" vagyok a faq-hoz hiaba olvastam at 😛D

Enosh Chan
addig is bye all

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
hát ja elindítani akart lenni 😄 nah még 2 óra és leszedem a bf 2-t 😄 120kb/s-el töltöm hurray 😄

hát én nem értem mit akarsz 😊
Single-ben megy amúgy ha ezt akartad tudni.

Zs0lt1
ezt most te sem érted, ugye? :-))

Enosh Chan
single playerben el tudod írni?

Enosh Chan
telleg fiúk beszúrhatnátok több képet a játékból <#vigyor><#vigyor>

akkor nem azt írná ki hogy your cd key in use ?

Enosh Chan
a cd keyedet már használja vki és a faq leírja hogyan kell átírni 😊)

Hello!
Felraktam az 1.12-es patchet de ha csatlakozok egy serverhez ezt írja ki :
"Your cd key is not valid"
mit csináljak (a F.A.Q.-ot megnéztem de nem lettem okosabb)

schrank
minden pályán más-más taktika kell de képzeld el mi lenne ha DC-s légvédelmi gépágyúk lennének vagy ha lenne vulkán 2x is meggondolnád beleülsz-e abba a gecibe <#hehe>

SigS
Csak hogy szinesedjen a forum <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)