Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#nevetes1>#nevetes1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
you got it
<#lama>#lama><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#law>#law><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Holnapra a helyére kerül (az eddigi .85-ös IP-re) az új gép, és akkor lesz éles tesztje. (addig megy a régi)
Aki most gép közelbe van legyen olyan kedves nézzen meg az új SG szervert (bõvítve lett), be tud e lépni, megy e az unlock, stb...
Visszajelzést is kérnék...köszönöm!!!
Adatok:
ip:193.202.85.24
port:16567
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy fasza kis találmány volt, sokat játszottunk vele
Elastic An-usZ Boys
témát részemrõl lezártam.
-tRs-Landor
Nem kenyerem a dicsekvés,de begyüjtöttem a legfontosabb medált, ami engem érdekelt!😛
Innentõl kezdve csak sniper commander leszek!😄DDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
<#law>#law>
--------------
Coming Soon
PoE2 for BF2
--------------
<#wink>#wink>
-tRs-Landor
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
-tRs-Landor
látszik hogy nem foglalkozol emberekkel <#vigyor>#vigyor>
nekem õ a példaképem <#mf1>#mf1>
-tRs-Landor
kipróbálom othhon mindenesetre.
(PoEv0.4.2_Full_Client, PoEv0.4.4_Client_Patch)
szerintem
Mivel nem akartam elveszíteni az 5.1-es hangzást, ezért raktam a mikrofont az alaplapira. Az azért nagyot tud szólni, amikor az arty-t a nyakadba küldi az ellen parancsnoka, te lapítasz valami fedezékben, közben pedig minden irányból iszonyatos robbanások hallatszanak. Pláne, ha van EAX támogatás is. Hihetetlen, hogy mennyit dob a hangzás a játékélményen. Na erre értettem azt, hogy a hangzás is befolyásolhatja a teljesítményt.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frx|DonC:
Nem értem, amúgy lehet nem jól néztem a weboldalt de nem találtam meg se magunkat se a PT-6-ot, pedig visszajeleztek, hogy jelezték az indulási szándékot. 😊) Na mindegy. A PT-6 és az FRX együtt indul a magyar kupán, egy csapattal. Tessék felvenni oda a listára...
vagy egyébként is érezhetõ a különbség, ha a mikrofon az alaplapira van állítva?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Minden klán maga választ magának mapot a fordulóra, de kétszer egymás után ugyanazt a térképet nem választhatja."
Ugyanis ha szó szerint értem ami ide le van írva, márpedig úgy kell érteni. Akkor pl elõszõr választok egy Mashtuur City-t majd utána mivel kétszer egymás után ugyanazt a térképet nem választhatom ezért pl egy Operation Clean Sweep jön, de a 3. map nak már megint lehet a Mashtuur City-t, aztán ismét jöhet az
Operation Clean Sweep. stb...
Ennek a szabálynak így semmi értelme.
Ha nem javítjátok át a szabályt pl arra, hogy minden map csak 1x választható akkor holnap kb úgy adom le a listát ahogy fenn leírtam. <#nezze>#nezze>
Minden játékot azzal kezdek, hogy opsönsz/kontrolsz, aztán esdf, plusz a Duke3D óta jól megszokott, azóta bõvítgetett config.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(Amúgy lenntebb olvastam több hozzászóláson keresztül a teljesítményre vonatkozó észrevételeket. Ehez én is hozzászolnék: Mindenrõl esett szó a teljesítmény érdekében, egyedül arról nem, hogy az audio része a játéknak mennyire befolyásolja azt. Nekem az integrált audion kívül van még egy SB LIVE 24 bit-es kari is a gépben. Ez utóbbit használom egy külsõ erölködõ segítségével a rendszerhangnak, az alaplapit pedig a mikrofonnak. Véleményem szerint a game teljesítménye nagyban változhat az audio minõségétõl is. Akinek van rá lehetõsége, próbálja ki).
-tRs-Landor
úristen, van, aki hajnali 3-kor írt hsz-t. gondolom 12 elõtt õk nem fognak új hsz-t írni.<#fogmosas>#fogmosas>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a 30mmes meggymagozójával képes leszedni egy t-72es lövegtornyát😊
nem is értem mért nem rakták be a játékba😊))
egyébkén a gúnyneve a Warthog<#ravasz1>#ravasz1>
██
Jó is az, régebben mivel azt hittem hogy a legjobbak csak így játszák próbáltam áttérni a wasd-re de nem ment, viszont amióta tudom hogy a pro játékos nem az irányítástól függ hanem hogy medic legyen ugye sokkal nyugodtabb vagyok <#mf2>#mf2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Kivétel a repulo,hajo
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ezért átérezzük a problémádat. Szintén szívok minden fps játékban.
¥ xfire: kistekila