Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
A sqad leaderek mindegyike - különösen JCSR Kornel - segítõkész volt, folyamatosan tippekkel segítettek, nem anyáztak, ha gyakorlatlanságom miatt esetleg elcsesztem valamit.
Élvezet ilyen közösségben játszani.
hétvégén op.cleansweepen az amcsiknál a commander az orrunk elõtt vitte el a bombázót, amit ketten elég hatékonyan használtunk, hogy kb. 2 perc múlva lezuhanjon <#falbav>#falbav><#lama>#lama>
ijjen emberek is vannak...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
"de uavot folyton küldtem mikor kinyírtalak titeket vagy meghaltam"
Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy ennyi játék után egyesek nem képesek megérteni, hogy a commander NE REPÜLJÖN!!!
Az ilyen emberek miatt szokott viszketni a tenyerem.
Tudom, hogy nehezedre fog esni, de ha következõleg ilyet csinálsz, akkor elõbb gondolj arra, hogy az ilyen tetteddel kitolsz az egész csapatoddal (bár nem hiszem, hogy ez téged annyira meghatna).
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Szepen mentek zaszlorol-zaszlora ennyi...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Horda Maki!:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ajanlottak az enemey engaged helis jatekot azt is megneztuk, aminek mar free az exejenek a forrasa, es a mai napig irogatjak paran lelkesen, semmivel nem nehezebb iranyitani mint a bf2ben, csak mas. Minden full realismon, max annyi, hogy ha csutka toloerore rakod akkor elfustol a rotor, kis szel valahonnan stb.
multizni csak nagyon bonyolultan lehet vele, eredetileg nem tud ilyet a game, de mivel hagytam a coopilotat automatan siman befogja a celt, egy gomb nyomas aztan robban minden szet.A masik problema meg szimulator leven 5 pecig repulok a cel fele, 2 kattintas megsemmisitem a celt, aztan 5 percig repulok visszafele, a porgos arcade bf2 utan nincs turelme ehhez az embernek,persze valahonnan izgi, hogy ketszaz gomb az iranyitasa kb.
Az utolso eselyt a marciusban megjeleno lock-on helis kiegeszitoje jelenti, hogy valtsak a bf2-es helizesrol, de nem sok eselyt latok ra 😊
szerintem
Remélem nem azt a 10 dolgot fogják javítani 2 hónapig amit eddig közzétettek...
szerintem
ú.i:a google-n nem találtam semmit!
mondjuk panzéltörõ a vietnámban amivel elég jól lehet írtani a gyalogosokat is, de nem kell tudni hozzá nagyon célozni (persze ettõl még nem lesz valaki rossz játékos) itt meg van a gránátos assi fegyver
de pl hasonló az is hogy jármûvel nekimész az ellennek de kiugrassz belõle, vagy ha nem tudod sehogysem leszedni egyszerûen beleszállsz és meghaltok mindketten és kaptok egy-egy fraget (pl bf42)
de hasonló az is hogy mondjuk a munkahelyeden mindig te, vagy te csapatod a szakértõ a profi, a többiek meg hülyék és ha sikereik vannak ellenére ennek hát akkor felbaszod az agyad... nos itt is ugyanez megy 😊))
vagy mondjuk biliárdban a golyókat a lyukaknál hagyod hogy zavarja az ellent(tisztán taktikából) amíg te a többi golyódat igyekszel letenni, az ellen meg felbõszül hogy ez így nem billiárd és fröcsög 😄DD
nagyon loller ez az én vagyok a jobb ki ha én nem kaszt😊))
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Aki esetleg árusít errefelé BF2 jáátékokat az dobjon egy privár üzenetet!
Thx
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Végülis ennyi erõvel kiadhatták volna a BF2-õt úgy is hogy csak pusztakezes harc legyen benne semmilyen más fegyver.<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
5000 ért vehetsz az ea-tól egy atomot amit ellõhetsz tetszés szerint hetente 1x és lerobbantja az egész pályát.
3000 ért vehetsz 5000 pontot
2000 ért 0,5-et hozzáadnak a k/d-dhez
1000 ért 20 perc láthatatlanságot lehet majd venni
😊 ez halál komoly
A JCSR nem kerülget ...
hiába dobodd be nagyszerü célzásodat :::::::::::::::::😄
EA 1 szerverén volt én meg törtel irtotam öket ::::::::::::::::😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Meg olyan álcázós cucc is jó lenne mint a predatornak! <#idiota>#idiota>