Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Akkor legozzal sokaig, mivel nem lesz hozza crack.

Together we'll fly someday...

nem ihazán vágom a használatát

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

reménytelen
Jó lesz neked a mini image is. FAQ
srácok honnan tudok crack exet leszedni az 1.12höz?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Jómagam tegnap értem el commanderkedésem 10. óráját :-) Kellemes dolog, különösen tegnap ért kellemes meglepetés :

A sqad leaderek mindegyike - különösen JCSR Kornel - segítõkész volt, folyamatosan tippekkel segítettek, nem anyáztak, ha gyakorlatlanságom miatt esetleg elcsesztem valamit.

Élvezet ilyen közösségben játszani.

koschwarz
aki commander, az feküdjön le egy csendes sarokba és nézze a térképet, adja folyamatosan az uav-t, scanneljen amikor csak tud, és lehetõleg a suppit ne ahhoz a zászlóhoz dobja, amit épp elfoglal az ellenség. a tüzérséget meg tartalékolni kell, mert mörfi törvénye szerint pont akkor töltõdik, amikor le kéne bommbázni egy szürke zászlót...<#nezze>(osztom az észt-szmájli)

hétvégén op.cleansweepen az amcsiknál a commander az orrunk elõtt vitte el a bombázót, amit ketten elég hatékonyan használtunk, hogy kb. 2 perc múlva lezuhanjon <#falbav><#lama>

ijjen emberek is vannak...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jancsik
de meghat, ez csak 1* fordult elõ, sorry mindenkitõl

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Pharolas
Alberto..milyen hozzáállás már ez:

"de uavot folyton küldtem mikor kinyírtalak titeket vagy meghaltam"

Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy ennyi játék után egyesek nem képesek megérteni, hogy a commander NE REPÜLJÖN!!!
Az ilyen emberek miatt szokott viszketni a tenyerem.

Tudom, hogy nehezedre fog esni, de ha következõleg ilyet csinálsz, akkor elõbb gondolj arra, hogy az ilyen tetteddel kitolsz az egész csapatoddal (bár nem hiszem, hogy ez téged annyira meghatna).

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Jancsik
ha felelesztik akkor nem kap halált, de aki kinyírta az kap kill pontot

SigS
Mondjuk az amcsik lottek parat, de akkor nem szamol halalt ha felelesztenek? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Jancsik
szerintem meg nem

SigS
Hulyeseget beszelsz, nezdd mar meg a haloalok szamat!
Szepen mentek zaszlorol-zaszlora ennyi...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Jancsik
ezek farmoltak medikkel, egyik élesztett a másik gyilkolt azért lett 1000 valamennyi killje az egyiknek...

Jancsik
ok, mondd neki hogy sorry. de uavot folyton küldtem mikor kinyírtalak titeket vagy meghaltam

Running
Nyomi plecsnivadász...utálatos nép...játszani azt nem tud az ilyen fajta, csak farmolni, meg plecsnivadászkodni. <#nevetes1>

badsec
Tegnap este is nagyon nyomult medickel Waken! Mindenkit meg akart gyógyítani, aki a szerveren volt!<#hehe>Csodálkoztam is...

Horda Maki!:D

Boxer HUN
A "fáról is mindíg le esik"!!!!! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
mit akar helizni egy tériszonyos <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alma2
Lelkesen megneztuk az fs2004-et milyen benne a heli, az teny, hogy maskepp viselkedik, neha szerintem eleg hulyen csak maskeppen hulyen 😊mint a bf2-ben, de mivel ott csak turazni, pl vidd el a csakot a hegy tetejre, nem egy nagy elmeny vele 2 percig se jatszani.
Ajanlottak az enemey engaged helis jatekot azt is megneztuk, aminek mar free az exejenek a forrasa, es a mai napig irogatjak paran lelkesen, semmivel nem nehezebb iranyitani mint a bf2ben, csak mas. Minden full realismon, max annyi, hogy ha csutka toloerore rakod akkor elfustol a rotor, kis szel valahonnan stb.
multizni csak nagyon bonyolultan lehet vele, eredetileg nem tud ilyet a game, de mivel hagytam a coopilotat automatan siman befogja a celt, egy gomb nyomas aztan robban minden szet.A masik problema meg szimulator leven 5 pecig repulok a cel fele, 2 kattintas megsemmisitem a celt, aztan 5 percig repulok visszafele, a porgos arcade bf2 utan nincs turelme ehhez az embernek,persze valahonnan izgi, hogy ketszaz gomb az iranyitasa kb.
Az utolso eselyt a marciusban megjeleno lock-on helis kiegeszitoje jelenti, hogy valtsak a bf2-es helizesrol, de nem sok eselyt latok ra 😊

szerintem

Running
Van valami hír arról mikor érkezik az új peccs?

Remélem nem azt a 10 dolgot fogják javítani 2 hónapig amit eddig közzétettek...

alma2
szerintem a helivel ledaralom, ertsd elutom az ellen gyalogosait is vicces /masik oldalrol pedig rohadt idegesito lehet/, ha tenyleg lecsokkentik a raketak szamat, a toltesi idot se veszik kisebbre marmint a raketaket, akkor surubben kell hasznalni.

szerintem

Running
mivan schrank érembuzi lettél?<#hehe>

schrank
mit kell ezen tanulmányozni <#nemtudom> kampányolsz megszavaznak capslock <#hehe> ennél már csak a next next next finish egyszerûbb de még ezzel is idejönnek hogy hogyan kell telepíteni <#vigyor3>

Köszi neked a nagy pályákért!!!
ttibi
köszönöm ezt kerestem!

badsec
http://www.ejfelkapitany.hu/bf2.htm

Horda Maki!:D

ttibi
nem tudtok véletlenül olyan oldalt vagy dokumentumot ahol részletesebb commander leírás találhato?

ú.i:a google-n nem találtam semmit!

Pink Tiger
minden fpsben vannak olyan fegyverek, módszerek amik néhány embert idegesítenek,

mondjuk panzéltörõ a vietnámban amivel elég jól lehet írtani a gyalogosokat is, de nem kell tudni hozzá nagyon célozni (persze ettõl még nem lesz valaki rossz játékos) itt meg van a gránátos assi fegyver

de pl hasonló az is hogy jármûvel nekimész az ellennek de kiugrassz belõle, vagy ha nem tudod sehogysem leszedni egyszerûen beleszállsz és meghaltok mindketten és kaptok egy-egy fraget (pl bf42)

de hasonló az is hogy mondjuk a munkahelyeden mindig te, vagy te csapatod a szakértõ a profi, a többiek meg hülyék és ha sikereik vannak ellenére ennek hát akkor felbaszod az agyad... nos itt is ugyanez megy 😊))

vagy mondjuk biliárdban a golyókat a lyukaknál hagyod hogy zavarja az ellent(tisztán taktikából) amíg te a többi golyódat igyekszel letenni, az ellen meg felbõszül hogy ez így nem billiárd és fröcsög 😄DD

nagyon loller ez az én vagyok a jobb ki ha én nem kaszt😊))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Az igaz,hogy könnyebb legránátozni valakit mint célozni és lelõni,de szerintem sem lámaság.

Hé emberek

Aki esetleg árusít errefelé BF2 jáátékokat az dobjon egy privár üzenetet!

Thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Running
Akkor meg kitalálnák hogy lámaság övön alul ütni...mondjuk az is. 😊

mesor
Miért lenne gyengeség? Ez kb olyan hogy gyengeség meg lama-ság az is hogy valaki helikopterrel kapálja ki a tankokat mert milyen má hogy õ felülrõl támad, meg milyen sunyi dolog már az hogy valaki hátúlról fel C4-zi a tankot és felrobbant. Esküszöm ezek olyan hülyeségek! Aki gránátozni szeret az hagy gránátozzon ha jól esik neki kész ezzel együtt kell élni. Én mindenesetre nem tartom gyengének azt aki gránáttal jön felém és azzal gyilkol meg még ha õ is meghal a robbanástól.
Végülis ennyi erõvel kiadhatták volna a BF2-õt úgy is hogy csak pusztakezes harc legyen benne semmilyen más fegyver.<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

koschwarz
egyébként még visszatérve az m203-hoz, én kb. ugyanebbe a kategóriába tartozónak tartom a c4-dobálós-felrobbantós specoposokat. engem rohadtul idegesít, ha valaki átdob a palánkon egy c4-et és úgy öl meg, de elismerem, hogy elég hatékony módja az ellen irtásának, úgyhogy kénytelen vagyok elfogadni és vigyázni.<#violent><#gun><#eljen>

koschwarz
ez az egyik legszexibb dög, aki egyenruhát visel<#taps>

schrank
nem véletlenül mondtam <#ravasz1><#hehe>

Boxer HUN
A CNC-t ne is emlegesd!! Pfffff.

schrank
mi köze a rangnak az expert plecsnikhez <#idiota> annyi mint az amerikánernek a CNC-hez <#mf2>

Boxer HUN
Apropó!!
A 2nd Lieutenant után lesz még valami??

Boxer HUN
Hát ha ebben az iramban haladsz, jövõ húsvétra lesz meg esetleg a következõ rangod... <#eplus2>

schrank
mi az a cirka 400 óra max húsvétra meglesz <#ravasz1><#hehe>

Boxer HUN
Heh!! Ha tényleg mindenbõl meglesz neki az expert, akkor a kora miatt is csak a telefonsexre lesz képes!!! <#hehe>

Running
Ha mindenbõl megvan az expert akkor telefonsexelhecc vele...én ezt hallottam.

Boxer HUN
Hááát ha hadja magát.... <#buck><#eljen>

Running
Annyira jó lenne ha a játék fejlesztése nem mindig az öncélú pénzhajhászás jegyében történne!!!

schrank
és mennyiért lehet megb...szni catherine bell -t <#puszis>

digitalenjoy
Új peccs fog kijönni:

5000 ért vehetsz az ea-tól egy atomot amit ellõhetsz tetszés szerint hetente 1x és lerobbantja az egész pályát.

3000 ért vehetsz 5000 pontot

2000 ért 0,5-et hozzáadnak a k/d-dhez

1000 ért 20 perc láthatatlanságot lehet majd venni

😊 ez halál komoly

A JCSR nem kerülget ...

schrank
nekem már a be nem szerzett plecsnik a lényeg megfogadtam addig nem leszek AT-vel amíg be nem szerzem minden kasztból!!! az expertet <#ravasz1>

Boxer HUN
Amit keresel itt leleddzik. Nesze neked nagy pályák!!!

hát igen schrank mikor 120 pontal megelözve elsö lettem 😄
hiába dobodd be nagyszerü célzásodat :::::::::::::::::😄
EA 1 szerverén volt én meg törtel irtotam öket ::::::::::::::::😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hát egy jetpack-nek örülnék!
Meg olyan álcázós cucc is jó lenne mint a predatornak! <#idiota>