Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1999 óta használok linuxot. Így hogy a szerverem unix-, a használt gépem windows alapú, tökéletes választás.

-tRs-Landor

dronkZero
Ehh, Linux. Eddig az összes ismerõsöm, aki elkezdett Linux-szal foglalkozni, kb két hétig szenvedett az összepakolásával, még két hétig ódákat zengett róla, aztán leszedte, és többet nem is nézett felé. Nekem nincsenek személyes tapasztalataim vele, de nincs is kedvem hozzá. Újabban winfos alatt is tud gondokat okozni a játékok mûködésre bírása, hát még Linux alatt milyen lehet. Azért meg nem kell linux, hogy használatlanul porosodjon egy partíción...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jancsik
mi a neved a játékban?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

joebacsi
ez engem is érdekelne, repcsiben nagyon hiányzik a régi rádiómegoldás...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
😊
nem használtam akkoriban gaim-ot, de biztos
"Sajnálom a skinre a memóriát" 😄DDDD
léteznek ám karakteres felületû im kliensek is 😊))
legalább is linux alá tuti 😉

dronkZero
Ja, azt is használtam, csak amikor az ICQ-t peccselték, a Gain-nel baxtak foglalkozni, két hónapig nem ment az ICQ része. Na, akkor meguntam, kerestem másik hasonló cuccot. Ez a Trillian teljesen korrekt. Az elõbb írtam, hogy pofás, de pont az a baj, hogy nem lehet lebutítani. Sajnálom a skinre a memóriát... 😊

Ahhoj
gaim

SigS
Régebben volt itt szó olyanról hogy ha repulot/helikoptert vezetsz, akkor Q+joystick tuzgombjaval be tudod jelolni("Spotted") mondjuk az elotted halado repcsit helit, foldi jarmuvet stb. anelkul hogy lonel.
Valami par sor volt amit a controls file-ba kell beilleszteni.
Tud valaki errol, esetleg hasznalja valaki?
Thx

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

dronkZero
Az 1000 új dologból szerintem már biztosan láttunk 999-et, csak nem mikrofos termékekben.
Ha nem vágja az ICQ-t _is_ az MSN mellett, akkor akár a hajadra is kenheted. Van egy ilyen cucc, hogy Trillian, gond nélkül vágja az MSN-t, ICQ-t, AIM-ot, meg még a tököm tudja, hogy miket. Ráadásul pofásabban mutat, mint akár az MSN, akár az ICQ.
Valóban qrvára irigyellek... 😛

Trukk
de lehet ti hivatalos tesztelök vagytok..
Én csak gondoltam szólok

SigS
<#nyes>

En tegnap leC4-eztem egy ellenseges helit, de csak egyet tudtam ratenni, azt viszont a pilota es a gunner koze, aztan csatt... kirobbant belole a 2 foszer, a heli meg lezuhant. Gondolom nem ertettek mi tortenhetett veluk <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

joebacsi
egyszerûen csak alma vagy 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez több a soknál!Olyan már volt,hogy rámdobták a dobozt és meghaltam de tegnap nekifutottam a repülõgépnek és attól haltam meg pedig üres volt ma meg a fejemre esett egy ellenséges ejtõernyõs és attól haltam meg.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Az tény, hogy kiemelés volt, viszont egyáltalán nincs félreértelmezve. <#ejnye1>

-tRs-Landor

Ahhoj
lol
úgy látszik kicsit félre vanna értelmezve a dolgok 😛

kb egyenértékû a te Community topic beli fejtágító perceiddel ;>>

-tRs-Landor

Ahhoj
mit?
az encarta lexikon-t láttam a képeiden, de hát ez ilyen parasztvakításnak illik be max

0Fritz0
<#banplz>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hysteria
nem szar egyaltalan 1000 uj dolgot tud 😛 csak irigyek vagytok mindannyian

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Mond már meg kit érdekell örülj neki hogy van neked...
CSak 1 szar beta.... inakb meg varom a Fullost és én is hasznalom majd nyaron...
Adig itt van a BF2, és a Bulik.. 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hysteria
ha virusnak hisszed akko bizonyitek h megvan: http://battlefield.nfc.hu/

Hysteria
nekem megvan 😛 és még van 8 meghívom a tesztelésére 😛

Pharaoh
Ez hogy jön ide?
Valóban van msn8 beta

nemtom ti olvasgattok e a neten de ez egy vírus ami a 8-as msn béte-néven fut .... emberek okosabbna azzala nettel..

Robogo
LOÁL!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Ahhoj
kinek hogy

mNzJean
"Játsz pénzért " - szerintem marhaság az egész , én azért játszom ,hogy szórakozzak kikapcsolodjak ha munkának fogom fel akkor elvesziti az értelmét .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

jah <#nyes>

Danee
szegééény 😄
nekem is adott olyan msn emghivot és szar az az msn 😄

schrank
-t megint jól leoltották a frissen nyitott MSN topic-jával együtt <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
ilyet akkor szokott mûvelni ha behal a szerver és ilyenkor kibasz mindenkit <#wave>

HunnernesKonge
Miután feltetted az SF-et megint fel kell rakni a legújabb patchet (1.12)
A 2500 nem a valós értéket tükrözi. 2500ms után 'feladja' a szerverkeresõ

-tRs-Landor

Az egyik szerverrel megszakadt a kapcsolat.Ott vagyok a szerverkeresõben megint,rámegyek és 2500 a pigje.Az hogyan lehet?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

na akkor vázolom a problémát! <#vigyor3>
tehát fönt van a Bf 2 felraktam rá a FAQ szerinti legfrissebb patchet, majd telepítettem a Special Forces-t. Ezután elindítottam a Special Forces-t ami pár másodperc és fekete képernyõ után visszadobott az asztalra. ennyi. mit csináltam rosszul? kell-e valami spec dologra figyelni, ( pl valami régebbi patchet szeret csak az Sf...vagy nem tudom ) ? pls segítsetek!

Zs0lt1
faq

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

szevasztok lenne egy kiss gondom amibe remélem tudtok segiteni.Ha felrakom a bf 2 töt akkor megy neten ha rá akkarom rakni valamelyik pachot akkor nem indul be és nem tudom mér remélem tudtok segiten elöre is kössz
Zs0lt1
nem, kipróbáltam, jelentkeztem, stb, de egy percet nem játszottam ezzel a fostalicska bughalommal ;P

Kipróbáltad és mûködik? Küldték az x850est? 😄

-tRs-Landor

0Fritz0
Farmerek elõnyben. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
"az #1000 dik hozzászóló egy Hivatalos MSN 8 Live Messsenger! Beta tesztelés meghívást kap tõlem."
Most tényleg mit vársz, még le is szopjunk?
Ez kész... 😊

Zs0lt1
Játsz Bf2-t pénzért! - részletek
a rendszer kipróbáltan mûködik!

Danee
mié?

schrank
ti meg vegyétek vissza 32-es re a szervert B+<#ejnye1><#vigyor5>

Danee
<#hehe>

schrank
haverok/clan <#ticking> <#taps>

még idõben korrigáltad magad.. ;>

-tRs-Landor

Hysteria
haveroknak/clannak szétosztom

Hysteria
Joe bazz ez nem a hazim 😊
ez egy informaitka verseny amit en megoldottam hibatlanul
csak irtak egy rakat privit és nemtudok mindenkinek adni me nekem is má csak 8meghivom van vazz

de inkabb megtartom magamnak

reménytelen
Kösz, sikerült.