Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem használtam akkoriban gaim-ot, de biztos
"Sajnálom a skinre a memóriát" 😄DDDD
léteznek ám karakteres felületû im kliensek is 😊))
legalább is linux alá tuti 😉
Valami par sor volt amit a controls file-ba kell beilleszteni.
Tud valaki errol, esetleg hasznalja valaki?
Thx
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ha nem vágja az ICQ-t _is_ az MSN mellett, akkor akár a hajadra is kenheted. Van egy ilyen cucc, hogy Trillian, gond nélkül vágja az MSN-t, ICQ-t, AIM-ot, meg még a tököm tudja, hogy miket. Ráadásul pofásabban mutat, mint akár az MSN, akár az ICQ.
Valóban qrvára irigyellek... 😛
En tegnap leC4-eztem egy ellenseges helit, de csak egyet tudtam ratenni, azt viszont a pilota es a gunner koze, aztan csatt... kirobbant belole a 2 foszer, a heli meg lezuhant. Gondolom nem ertettek mi tortenhetett veluk <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
CSak 1 szar beta.... inakb meg varom a Fullost és én is hasznalom majd nyaron...
Adig itt van a BF2, és a Bulik.. 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-t megint jól leoltották a frissen nyitott MSN topic-jával együtt <#hehe>#hehe>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
tehát fönt van a Bf 2 felraktam rá a FAQ szerinti legfrissebb patchet, majd telepítettem a Special Forces-t. Ezután elindítottam a Special Forces-t ami pár másodperc és fekete képernyõ után visszadobott az asztalra. ennyi. mit csináltam rosszul? kell-e valami spec dologra figyelni, ( pl valami régebbi patchet szeret csak az Sf...vagy nem tudom ) ? pls segítsetek!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most tényleg mit vársz, még le is szopjunk?
Ez kész... 😊
a rendszer kipróbáltan mûködik!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
ez egy informaitka verseny amit en megoldottam hibatlanul
csak irtak egy rakat privit és nemtudok mindenkinek adni me nekem is má csak 8meghivom van vazz
de inkabb megtartom magamnak