Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharolas
Hát pedig példának okáért a gulf of omam egy kimondottan jó stingeres pálya. Az anyahajó felõl palánkkal van védve, így csak a nagyon pro pilóták képesek "kiágyúzni" a kis muksót az iglában, és mint mondtad a többség ha repcsizik a bemérés után azonnal elterelõket dobál, amikor elhalad a z igla felett, már jöhet amit írtam.
Prob ki, ez nem kamu.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Hatt
Sokszor a sajátot is bejelöli, én ezért szoktam elszállni a szerverekrõl:)

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem mûködik, legalábbis nem mindenki ellen:) Én szembõl mindig kitolom a flare-t de mikor elhaladok semmi bajom se lesz, mert szénné lövöm:)

Elastic An-usZ Boys

vsly
Nem szokásom bombát pazarolni stingerre;)Azt a jármüvekre tartogatom<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Hála és tisztelet az ellenség barát felismerõ rendszernek <#worship> és nyogodjon békében azok lelke akik a baráti tûz áldozatai lettek <#rinya>!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Pyotr
Stinger ide Igla oda , én tankal szeretem kiszedni a heliket meg vadászgépeket:D
igaz kevésszer volt h vadásszal pont úgy repült rám h belenézhessen a lövegcsõbe, de amikor igy volt akkor már csak a repgép roncsa esett le elém:)
a BH-kat meg már elég jól be tudom lõni,már ebbõl is jutottak zsiros falatok:D

&#9608;&#9608;

Az autok nem egymás mellett voltak.Ahol közvetlenul a kerítésnek lehet hajtani azok a pontok nicsenek olyan közel egymáshoz.Ez nem egy jó szitu az artillerynek.Szerencsével max az egyik HMMWV-t és még egy embert teríthetett volna le az artillery.

A repülõgépekben Dummynak igaza van.Azokat nem lehet Stingerrel vagy Iglával lelõni.Egyszerûen nem megy.Nem akarják a rakéták eltalálni.Igazán csodálatos a rakétáknak az a tulajdonsága milyen változatos röppályán próbálják megtenni két pont között az utat.Szerintem a repülõgépekkel csak azt lehet tenni,hogy nem kell törõdni velük.Aki autoban ül és hallja a repülõgépet közeledni az hajtson cikkcakkban.Akik páncélosban vannak azok menjenek falkában és mindegyikben üljön engineer és javítsák egymást menet közben.

Egyébként SZERINTEM a repcsik azért erõsek mert a képernyõjükön bejelölve látnak minden földi jármûvet, ha ez nem lenne az ászok röpködnének a szerverrõk a sok téká miatt <#hehe>

Jaja, köver freg lehetett a MEC artillerynek <#hehe>

Pharolas
Hát erre nem tudok mit mondani. Olyan már volt, hogy elterelõ nélkül rámrepülõ cobra két oldalán elsüvített a két raki, de akkor fogtam, és egy kicsit arrébb célozva lõttem az iglából, hogy legyen íve a rakétának, és láss csodát 2 kill (teszem hozzá, hogy ez dragon valley-n volt..és annyira nem figyelt a gunner, hogy középen a dombon lévõ két igla rosszabbikát ágyuzta <#pias>)

Oh nincs igazad.Például Sharki Penisulán a helikopter ha odatéved ahol a telepített AA van meg a telepített TOW vagy mi (az építési területtõl balra fenn akkor vége mert vagy az egyik lövi le vagy a másik vagy ott gyorsan elrobog de akkor meg senkinek se tud ártani.Ha a TV Station mögött a tetõt lövi akkot a parkoló HMMWV-vel lelõhetõ vagy egy szem anti tankos elhessegetheti.Ezek a légi fegyverek csak ott aratnak ahol hagyják õket.Amikor mondjuk ott tolonganak a népek a reptéren és várják hátha lezuhan a saját gép aztán õk fognak beszálni.Az egyik játékban egy összeszedett squad Sharkin a tengerparton két HMMWV-vel odajárt a kerítéshez ami alatt a rakpart van.A 2 HMMWV meg a háztetõn az AA és az uttest közepén a TOW.Na az szép volt.

DummyBoy
Ez benne a gáz ... hogy 1 sem találta el!!! Lõttem már ki helit, de olyat még nem láttam hogy totál szembõl, álló kopter mellett elmennek a rakéták ... Egyszer még oké ... de 3-szor???

Ezért mondtam ... jobb pilóta elsõre kiszedett volna ... de olyan aki 3-szor szembõl egyenesen rárepül lassan a légvédelemre és 4-ikbõl tud csak kiszedni ... még csalit sem dobált ... be volt fogva és ennyi .. elõszörr én is magamat szidtam de mikor a 3-ik duó elrepült már csak röhögtem rajta ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Cream78
Ha már ez a téma....

Pharolas
Amúgy meg a repcsiket sem annyira nehéz kiszedni, hacsak nem Crem, vagy valami hasonló kaliberû emberke vezeti. Amikor szembe jön a stingernek, akkor kell rávenni, hogy dobja ki a flareket, majd amikor elhalad feletted (és tételezzük fel, hogy a bombája nem talál el), akkor puff-puff... mert sokkal nagyobb a stinger találati pontossága, ha távolodik a cél, mintha közeledne.

Whoopsz, most elárultam a titkos stinger taktikámat<#hehe><#hehe>

Pharolas
Dummy, akkor te csináltál valamit rosszul.
Olyan nincs, hogy 6 stingerrakétából egy se találjon, vagy legalábbis én sosem jutottam el 6 nemtalálatig.

DummyBoy
Érdekes ... én nem nevezném azt pörgõsnek hogy 3 percenként lebombáznak és spawnolhatok újra ... ezt unalmasnak hívják, nem pörgõsnek ...

Ha nem lenne mindenki Dánken Meklód, aki beleteszi a seggét valamilyen repülõ objektumba akkor lehet igazad lenne ... jelenleg a repülõk + helik engedélyezett csítek ...

DummyBoy
<#mf1> Nemmegyek ... bááár a Steyer Aug nagy szerelmem, annyira azért mégsem ...

Az a gáz, hogy nem tudom hogyan lehetne kiegyensúlyozni ... tegnap láma kopterpilóta nem tudott kiszedni a földi légvldelembõl ... DE!!! ráküldtem vagy 6-8 rakétát (Mert 3-4 alkalommal rámfordult ...) és nem találta el egy sem ... nem dobott ki csalit egyszerûen el ment az ÁLLÓ kopter mellett minden rakéta ... aszittem felrobbanok ... és ez csak a kopter ... hát még a repülõk ... Az kellene mint asszem DC-ben vagy POE-ban ... Antitanknak legyen Stingere is ... ráadásul annak a rohadt rakátának le 0,1% legyen az esélye a becsapódásra, és ne kelljen belõlle 30 ... akkor azt mondom ok ... arról már nem is beszélve, hogy a tankokra is kerülhetne valami a légibohócok ellen ...

A repülõgépektõl is csak pörgõsebb a játék.Nagyon jó,hogy vannak.Remélem a következõ patchben a föld alól támadó szárazföldi tengeralatjárók/gyilkos alagútfúrók is lesznek.Az lenne az igazi amikor a földböl bukkannak elõ és szétgyilkolnak mindenkit.

Me0w
Latod, ha nem szoltal volna, nem lenne :P

Together we'll fly someday...

Ha lenne 64-es CS map egy-két jármûvel én mennék is :)
Sztem messze karkand, mashtuur és sharqui a legjobb mappok.
A repcsik túltápoltak és elbasszák a játékélményt :/

Running
- 2006 Január 09-én Hétfõn 19:00 órai kezdettel kezdõdik a II. Selejtezõ Verseny.
- SG SZERVER: IP:193.202.85.85 PORT:16567
- A hétfõi Selejtezõbe a Ranglétra szerinti elsõ 15. ember kerül be. +3 ember jöhet még, ha valaki esetleg nem jelenik meg a versenyen.

Akik bekerültek:
1.JCSR-Wolfguy2
2.Keke77
3.Gundark
4.tRs.Gerzson
5.Nicam
6.Szigi
7.schrank
8.atwe
9.Jr. Feree
10.Locutus of Borg
11.csome
12.kerwin
13.LuluBono
14.Fritz_HUN
15.Running
------------
+1.badsec
+2.xian
+3.elgnomo

Akik nem tudnak jönni és látják a nevüket azok jelezzenek...

Ahhoj
only infantry suxx, menjél akkor cs-zni :DDDD
csak ki kéne egyensúlyozni a dolgokat jól, és akkor öröm és bódottá

DummyBoy
Tegnap végre megint találkoztam pár olyan sráccal valamelyik EA Ranked Hu-n akikkel élmény volt a játék ... 3-an, 5-en nyomultunk squad-ban (Változó volt :) ), mindenki követte a leader utasításait, pörögtek az események, naggyon király volt ... Emiatt szeretem a BF2-t ...

Csak a kurva repülõk ne lettek volna ... valami 36 death-en volt a game végére, de kínomban már csak röhögtünk rajta ... az összes repülõ jármû az ellenség kezén volt ... Jöhetne már az a peccs ... bár gyanítok sokat nem változik majd a helyzet ... inkább gyúrnának only infantry mapokra ...

koschwarz
ja, múltkor szóvá tettem, hogy a 2-esen miért kell fenntartani a 2 helyet, mikor alig van kihasználva. azóta 4 hely van fenntartva<#confused><#szomoru1><#nevetes1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ez<#duhos2> (GTASA) komolyan nyomja, lehet hogy õ ebben akar jó lenni<#levele><#gun><#violent><#boxer><#mf3>

koschwarz
valszeg menni fog a keddi gyakorlás, msn-re is felveszlek.

Crem
Hi!

Ha esetleg jár ide valaki a Gsbf2 klánból, szeretném megkérni, hogy adjon több adminjogot a megbízható klántagjainak!

Hihetetlenûl utálom azokat a sz@rházi kis parasztokat akik ha nem tudnak érvényesülni az egyik oldalon akkor átjönnek DTK-ni a másik oldalra!!

egyértelmû, hogy kire gondolok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
JCSR emberkék, ha van screenshot a meccs eredményeirõl toljátok át lécci msn-en, vagy emailben...thanks. mindkettõ: [email protected]

Running
Okés, mindenesetre egy msn izzíthatnál, mivel meccs alatt is fent vagyok és lehet kérdezni, vagy zavarni ha van valami gond. Illetve TS-en is. Kedden gyakorlunk sg-n gyere ha van szabadidõd. 19:00 körül kezdünk gyülekezni.

koschwarz
a most vasárnapin igyexem megint szabaddá tennem magam, mindenesetre.

koschwarz
igen, elbénáztam, rohadtul nem találtam elõször a TS IP címét, és nem tudtam így megkérdezni a jelszót sem a szerverhez.

erdos
Mi is köszönjük a derbit az RDHA-nak, remekül játszottak.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Szépen játszott a csapat, csak még szokni kell a csapatmunkát...mindenesetre messze a legszebb játékot prezentáltuk eddig. Szerintem ezzel a 20 perccel vannak még gondok...mire belemelegszünk és menni kezdene, akkor van vége.:)

Running
Tegnap minden körben elpáholtak minket kb 50-100 ponttal. Szép játék volt a tegnapi. Köszi szépen h bejelentkeztél, sajnos már el kellett kezdeni a meccset nem tudtunk tovább várni rád...legközelebb...lesz még meccs elég.

Minden eredmény a Race War oldalon megtekinthetõ lesz...

<#papakacsint>

koschwarz
aha, akkor tudom mi lett. keményen nyomták a témát?

koschwarz
bakker, meg kell szereznem már a basic knife meg basic pistol badge-eket, mert minnyá itt az elõléptetés ideje, és ezek hiányoznak. meg ülnöm is kell 10 percet egy transportban is, mert basic transport sincs meg. hiába, én nem terpeszkedem egy humwee-ben egész nap, mint egyesek...<#awink><#papakacsint>

Running
T4Ce köszi szépen a meccset. Az egész Horda nevében gratula és további szép eredményeket kívánunk nektek!!!!

koschwarz
na mi lett a tegnapi forduló eredménye, running?

koschwarz
<#eljen><#eljen>

Jancsik
ez jó?<#nemtudom><#nemtudom>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

dronkZero

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jancsik
LOL, tese sokáig fogsz itt fórumozni :D

Jancsik
különleges lehet az új géped, raseon x850xt-vel<#eplus2>, nemhallottam még ilyenrõl

zsír videó <#eljen>
még<#felkialtas>

-tRs-Landor

0Fritz0
Gondolom valami ehhez hasonló titáni harc volt.
Magyarul: Joe bekempelte magát az elsõ M10-be 3 szerelõvel a hátsójában. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

régebben azt mondta, hogy kikötik nála a netet. ki volt az az állat aki visszakötötte???

Tibor
1024*768on<#mf2>kül ez igaz volt, de már új gépem van<#mf2>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

többek között <#hehe>

te nem alberto vagy véletlenül???