Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prob ki, ez nem kamu.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
igaz kevésszer volt h vadásszal pont úgy repült rám h belenézhessen a lövegcsõbe, de amikor igy volt akkor már csak a repgép roncsa esett le elém:)
a BH-kat meg már elég jól be tudom lõni,már ebbõl is jutottak zsiros falatok:D
██
Ezért mondtam ... jobb pilóta elsõre kiszedett volna ... de olyan aki 3-szor szembõl egyenesen rárepül lassan a légvédelemre és 4-ikbõl tud csak kiszedni ... még csalit sem dobált ... be volt fogva és ennyi .. elõszörr én is magamat szidtam de mikor a 3-ik duó elrepült már csak röhögtem rajta ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Whoopsz, most elárultam a titkos stinger taktikámat<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Olyan nincs, hogy 6 stingerrakétából egy se találjon, vagy legalábbis én sosem jutottam el 6 nemtalálatig.
Ha nem lenne mindenki Dánken Meklód, aki beleteszi a seggét valamilyen repülõ objektumba akkor lehet igazad lenne ... jelenleg a repülõk + helik engedélyezett csítek ...
Az a gáz, hogy nem tudom hogyan lehetne kiegyensúlyozni ... tegnap láma kopterpilóta nem tudott kiszedni a földi légvldelembõl ... DE!!! ráküldtem vagy 6-8 rakétát (Mert 3-4 alkalommal rámfordult ...) és nem találta el egy sem ... nem dobott ki csalit egyszerûen el ment az ÁLLÓ kopter mellett minden rakéta ... aszittem felrobbanok ... és ez csak a kopter ... hát még a repülõk ... Az kellene mint asszem DC-ben vagy POE-ban ... Antitanknak legyen Stingere is ... ráadásul annak a rohadt rakátának le 0,1% legyen az esélye a becsapódásra, és ne kelljen belõlle 30 ... akkor azt mondom ok ... arról már nem is beszélve, hogy a tankokra is kerülhetne valami a légibohócok ellen ...
Sztem messze karkand, mashtuur és sharqui a legjobb mappok.
A repcsik túltápoltak és elbasszák a játékélményt :/
- SG SZERVER: IP:193.202.85.85 PORT:16567
- A hétfõi Selejtezõbe a Ranglétra szerinti elsõ 15. ember kerül be. +3 ember jöhet még, ha valaki esetleg nem jelenik meg a versenyen.
Akik bekerültek:
1.JCSR-Wolfguy2
2.Keke77
3.Gundark
4.tRs.Gerzson
5.Nicam
6.Szigi
7.schrank
8.
9.Jr. Feree
10.
11.
12.kerwin
13.LuluBono
14.Fritz_HUN
15.
------------
+1.badsec
+2.xian
+3.elgnomo
Akik nem tudnak jönni és látják a nevüket azok jelezzenek...
csak ki kéne egyensúlyozni a dolgokat jól, és akkor öröm és bódottá
Csak a kurva repülõk ne lettek volna ... valami 36 death-en volt a game végére, de kínomban már csak röhögtünk rajta ... az összes repülõ jármû az ellenség kezén volt ... Jöhetne már az a peccs ... bár gyanítok sokat nem változik majd a helyzet ... inkább gyúrnának only infantry mapokra ...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ha esetleg jár ide valaki a Gsbf2 klánból, szeretném megkérni, hogy adjon több adminjogot a megbízható klántagjainak!
Hihetetlenûl utálom azokat a sz@rházi kis parasztokat akik ha nem tudnak érvényesülni az egyik oldalon akkor átjönnek DTK-ni a másik oldalra!!
egyértelmû, hogy kire gondolok...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Minden eredmény a Race War oldalon megtekinthetõ lesz...
<#papakacsint>#papakacsint>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
még<#felkialtas>#felkialtas>
-tRs-Landor
Magyarul: Joe bekempelte magát az elsõ M10-be 3 szerelõvel a hátsójában. <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)