Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
http://battlefield2.filefront.com/
Bal oldalon a kisképre kattintva <#wave>#wave>
Hosszú kések éjszakája part 01
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
nelkule viszont megy.
szerintem
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ja és most vannak rajta 16-an
mine-mine-mine-mine-mine-mine 😄DDDDDDDDD
beszarás 😄DD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Az egy Monty Python (vagy hogy kell irni) koppincs nem? <#nemtudom>#nemtudom>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
2. Köszönöm a választ, de míg levittem a kutyát sétálni, azalatt befejezte.
Egyebkent en is ott szereztem meg a plecsnit, valami zold-halalfej szeruseg.
Horda Maki!:D
2. normális, iszonyat sokáig pepecsel a peccsel 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Valaki tud okosat mondani hogy mi jo egy Abit 9600 XT-nek driverugyileg?
<#merges2>#merges2>
Waterworld? <#hehe>#hehe>
szerintem
En is ebben a cipoben jarok, tegnap visszavittem, de igy joy nelkul kenytelen voltam a gunner szerepet betolteni, bar legalabb lett aranyermem, de ez nem az en vilagom 😊
olvassatok el ezt !
http://it.news.hu/c.php?mod=20&id=1000&p=1
ebbol az derul ki pl behalt a joyom, logitechnek nincs szervize, ezert mindenkepp kicserelik, ha en azt kerem azon nyomban !!!
mert eleg genyo dolog, hogy rafogja a nagykerre, az meg rafogja a forgalmazora es ket hete varhatok arra, hogy kapjak egy ujat, amikor alanyi jogom jar nekem egybol az UJ, mivel ugysem javitjak !!!
fogyasztovedelem mar hazavonult, de hatha akad kozottunk egy !!!
szerintem
csak kár hogy rövid
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
meg el is baltáztam, rosszul írtam be, látod, emiatt is befizettem vip-jogra...<#kuss>#kuss><#wink>#wink>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bár én nem régen csöppentem bele a Battlefield közösségbe, de szerintem ráférne a scenre egy kis összetartás! Nem az ilyen összeborulós, mindenki happy stilusra gondolok, csak arra hogy legalább próbáljuk meg tolerálni a másikat mint embert/csapatot! Nem hiszem, hogy ez olyan nehéz lenne!<#integet2>#integet2>
Horda Maki!:D
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard