Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap felraktam a játékot a régi szép idõk emlékéért (<#idiota>#idiota>), patcheltem, mini image ment daemon-ba...
eddig ok, még csatlakoztam is egy tört szerverre...
játszottam, meguntam, kiléptem, majd amikor megint megjött a kedvem hozzá, kapcsolódni próbáltam valamelyik szerverre (Join), de egyszerûen kilépett a játékból...
ezután reinstall, a felül leírtakat megismételtem...
tegnap este még jó volt, ma megpróbáltam csatlakozni egy tört szerverre, és most megint kidob a játékból
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Milyen neted van?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
a geometrin, és a látotávon kívül vegyél le mindent médiumra...úgy jol kell mennie a gépeden
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hát ez a gépem
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Töredékek Fájlméret Nem töredezettségmentesíthetõ fájlok
73 489 MB \Documents and Settings\Tar\Local Settings\Temp\WER8e6c.dir00\BF2.exe.hdmp
Ez lelassíthatja a játékot?Ha igen akkor mit csináljak veke?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
#59089 --> #59091 <#vigyor2>#vigyor2>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Az unlockot felfogja ajánlani?
én speciel mindig alapfegyvereket használok, mert klánmeccsen általában tiltva vannak az unlockok, szóval nemnagyon érdekel, hogy vérpistike 5bõl 3szor kiszed az atombrutál scifi fegyverével, nekem az a 2 számít, mikor megfogom m16-al...bár a statnak ez nemtesz jót, de rohadtul nemérdekel, majd ha akar valamikor csapatban játszani, õ szopja meg 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Minden jog fenntartva!
Bár, hogy ne csak fikázalak, az utóbbi idõben itt legalábbis kicsit mintha visszavettél volna. Azért még van mibõl, de viszavettél. Bróbáld moderálni magad, fékezni az indulataidat. Az ilyen kirohanásokat v.szeg elõbb elfelejtik, mint a cheatet, meg a pointfarmolást..
Egy jó tanács: néhány embert eléggé piszkálsz, beszólogatsz nekik. Talán azért, mert más megteszi, és azt hiszed jófejség. Vagy, hogy akkor nem te leszel a céltábla. Hidd el, ez nem az, sõt ellenkezõleg: negatívan hat a megítélésedre. Ne tedd, inkább tartsd magadban.
Minden jog fenntartva!
illetve eléggé unbalance-osak a fegyverek is (unlock)
Azert egy virus-, spyware irtas sosem art...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Sorra leptek ki az emberek 😊
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ranked 1-en rákérdeztem, de nem böfögött vissza senki, ilyen jóindulatú a magyar...
ennyire pontosan céloznak? bár én elõbb kezdem lõni, mégis õ "gyõz"!
hogy van ez?
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ezt az újak nem veszik figyelembe és állandóan indítják a kick vote-okat, a régebbi bf2-es játékosokat lecsiterezik, azért mert mi már tapasztaltabb játékosok vagyunk, mint õk és tudjuk, hogy hogy megy a dörgés. És természetesen 100%-osan azt hiszik, hogy csak a másikban lehet a hiba. Ezen kéne változtatni(uk).
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
elég jó játékos lehet, egyszer megkeresem azt megnézem milyen 😊
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Nagyon nagy tévedésbe vagy . A tiszteletet nem a játékban eltöltött idõ határozza meg. Hanem az inteligencia nagysága. Egy fiatalabbnak is meg kell adni a tiszteletet, és fordítva.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
http://bf2tracker.com/bf2_userprofile.php?bf2id=45719422
A History(elõzmények)-nél láthatod hogy napi 2000-3000 pontothoz össze egy hónapra visszamenõleg 75ezer pont és 400 óra játék 😄
Ez nagyon kész!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?