Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Grat RDHA <#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Robogo
Igaz!<#eljen><#nevetes1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

gergod
<#dumcsi> looool

azert Yosh nelkul ezt nehez lett volna, meg szeretném megköszönni a többi csapattagomnak a segítséget/támogatást/jelölgetést :D

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Csacsy
Gergod - GBC 1110-1075 :P

Nekik is van jó helisük lool.

gergod
Huhh kemény meccs volt :)
Nagyon élveztem.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Robogo
GBC vs RDHA 1075-1110

GG.Jók voltatok.Szoros volt nagyon.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
Hiszünk neked.<#awink>

leveskocka
szerverberles

csak nem?<#eplus2> 10masodperc:)
Jancsik
Egy szerver bérlés kb mennyibe kerül?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

egyáltalán nem unom!
szórakoztat! <#papakacsint>

-tRs-Landor

mohus
kalózkodsz?:)

én az A osztályban hiszek...
volt egy pár viharos és hányós kalandom:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Lehet hülye vagyok de ez egy fórum azé van hogy segítsenek egyes emberek a másiknak, részben. Vagy tévedek? Nem tehetek róla hogy Te már unod a sok hülyét, de sztem van olyan dolog amihez meg TE nem értessz, nem kellene így le kezelni egyeseket. kössz
jéézusom mi van itt?!
attack of the noobs? <#vigyor3>

-tRs-Landor

Haxoror, hiába vártam nem akar jó lenni. Csak dobálja ki az ablakot mikor csatlakozni akarok..help me pls :)
Végre akart lenni.
De ennyi idõ kellett neki.

más.

Hol találok frissitett user manualt?
Mert amit eredetiben adnak, ahhoz képest már
nagyon sok minden változott
Elég lesz a mostanig kiadott patch -ig, a euro hoz gondolom lesz uj.
Ha lehet pdf.

Köszi

Most látom az uj patchban már a saját csapattársamat is ellenségnek
mutató bugot is kijavitják majd.

VÉGE!!!

Talán most sikerül...

...ujabb bugokat gyártani.
Na megint kipróbáltam a teljest, gondoltam hátha most nem fog szaggatni. Wake Island, 2 fõ. Mondom legjobb: ismerkedek egy kicsit egy új pályával, na meg kevesen is vannak, ami talán a lag szempontjából nem elhanyagolható.
Mondanom sem kell, hogy továbbra is kegyetlenûl szaggatott, de gondoltam ha már itt vagyok, akkor szétnézek egy kicsit, fogtam egy helit aztán go. Még valaki lövésznek is beszállt. Szépen repkedtünk össze-vissza "néha" egy kicsit be-be szaggatva, mígnem egyszercsak egy ellenséges vadászgép megzavart minket. Ezt követõen nagy nyögést hallok: a gunner kinyírta magát. Jaj de rendes, gondoltam naívan, biztos beszáll egy vadászgépbe, aztán leszedi az ellenséges gépet. Hát kicsit tévedtem: a srác átállt és pillanatok múlva már két vadászgép akart mindenáron leszedni<#kuss>. Mindeközben persze iszonyú szaggatás, úgyhogy megint csak nagyon jól szórakoztam a teljessel. Asszem többé nem fogom erõltetni és maradok a demónál, megyek is levezetni a feszültséget<#violent><#hehe>.
Bocs COR fiúk:)

Running
Nem, minden pálya van de csak 16-osak. Erre is van valami...ajánlom a keresést ennél is, ha fent a faq-ban nincs benne.

Danee
baszsus kulcs, CSS cseh klánnak nem tud valaki valami msn-t avgy valami elérhetõséget??

Mondtam hogy kulák vagy.....
Apád igazgató mi????????
Így könnyû vitorlázni<#mf3><#mf3><#mf3>

a zénapukám cégüdülõjében kajakoztam nyaranta szarvason bibibiii
<#banplz>

-tRs-Landor

DummyBoy
@schrank: lol :)

@berci206: Egy pálya??? Asszem csapassá egy ESC-et ki a menübe ott pedig Logout ... és csinálj egy Offline és egy Online acc-ot (Sõt .. elég egy Online is ...) Utánna ha bemész a SinglePlayer menübe akkor ott lesznek a pályák :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mesor
"szerver" gyanítom szervezt akartál írni! :D
Kicsit sok lesz már a BF nem? ;)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running: sikerült! Azt hittem hogy lelövöm magam amikor kiderült mi volt a baj! Képzeld csak újra kellett indítani a gépet és simán megy a játék! :)) kérdésem viszont lenne! Single player modban csak az az egy pálya van??? Köszi mindent! :))

schrank
most akkor a faterod közvetve Dummyboy fõnöke de mivel hogy a dolgozók nem engedhetik meg maguknak a vitorlázást a sógor-koma-jóbarát társasággal mennek jahtozni a cég pénzén <#ravasz1> ezért mondom én a szakszervezetnek már 15 éve hogy az étkezési hidegutalványnál jobban semminek sem tudnak örülni a melósok <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
Nem tom ezt honnan vetted, de nem tévedtél nagyot :)
Én pl Debreceni vagyok, faterom egy cégnél igazgató, és a cég szerver nyaranta ilyen tábort. Namost ott Balatonfürden télleg minden ember vitorlázik, legyen az 15 vagy akár 50 éves... ezért nem tévedtél nagyot :)

TS Zolly
Jeször! <#vigyor>

Elnézést ex skacok!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Murry! Tegnap már mondtam, TS szoba is átirva , jövõ vasárnap 20h-kor lesz a war.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Nekem is van családom, és a klánból többeknek még. Ezért vannak a warok 20h után. Kérdezd csak meg a jcsr-t, hogy huztuk a fogunkat, mikor 18h-s kezdést akartak. Részemrõl az egész ki indul, ki nem indul letudva. Megvan a véleményem azokról, akik a cb-t és az NT töbre becsülik. Egy olyan senki mondja neked, aki több nálad. <#mf3>

DummyBoy
Ez benne a poén ... nem szarni voltam ... :)

De szvsz átszarni egy mapot? A nyugalom szigetén általában hírolvasgatás a trónon meg ilyenek, szvsz simán belefér egy gyors Masthur 16 fõs serveren :)

mesor
LOL! <#vigyor>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

DummyBoy
Nem kötekedni akarok csak eszembe jutott :) Ez tipikusan mezõgazdász hobbi (Azért nem írtam parasztot, nehogy sértõdés legyen ... <#hehe>)

Reggel 4-kor kia fóliasátorba, utánna ebéd után leruccanok vitorlázni a Balcsira :) Na mindegy :) Biztos király lehet de valszeg nem engedheti meg mindenki magának ...

Ez olyan mint amikor nállunk a gyárban Jacht sportkör indult ... Örültek is neki az operátorok ... <#hehe>

SigS
Ebbol nem sokat szurtem le, de azert "atszarni" egy egesz mapot kisse tulzas <#hehe>
Van belgyogyasz ismerosod? <#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

DummyBoy
Télleg, ezt nem lehetne belerakni a FAQ-ba? Meg Pár COOP minimod-mod linket?

Ma akkora noob fíling volt mint állat :)
Reggel haza melóból, egy kis BF ... valamit unlockolni kéne ... legyen az M95, és majd ha kijön a L96, addigra megint lesz 2 unlockom ...

Erre belépek az elsõ olyan szerverre ahol leglább 10-en vannak ... vége a pályának, töltés ... goto budi ... vissza gép elé ... erre megint vége a pályának (Gyorsak voltak a srácok, 2 menet ilyen gyorsan ...) ... következõ pálya betölt ... There is a problem with your connection ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mindegy ... alvás ... "reggel" felkelek ... na mondom most sniperkedek egy kicsit ... erre a leányzónak kell az egerem a laptophoz ... Nekem marad a régi (rádiós) ... Hogy egy tankot 20 méterrõl nem tudtam eltalálni ... el voltam tõlle szokva + lag is volt + béna is voltam ... ÁÁÁÁ 2-0-1-7 után meguntam, majd legkközelebb :(

Vennem kell egy USB-s egeret :)

Ez nem tõlem van, úgyhogy a szerzõ utólagos hozzájárulásával íme:
"1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de NEM csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az elõzõleg ott levõ játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.

Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!"
sziasztok! Tudnátok segíteni hogy hogy tudnák szervert sináni???mert megy a Dedicated csak "no cd-key invaild" valami ijen mien progival lehet ne???!!!pls segitsetek!
thx elöre is

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Running
Én kaptam 1 eredeti lemezt hozzá, amin mindenféle ábrák vannak. Van egy jobb féle tok hozzá+kézikönyv amit olvasgathatsz, valamint az érzés, hogy van egy eredeti játékod.<#hehe>

hi
sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogyan tudjuk úgy játszani a játékot LAN-on, hogy egy csapatban vagyunk mind a hárman és botok ellen küzdünk??

thx
T4CeOBiNet noob
jujj ... próbál pontázsugorodni de nem megy - a sör áldásos hatása miatt<#awink><#awink>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Te miért nem vagy Tsen?:)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

T4CeOBiNet noob
<#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

T4CeOBiNet noob
kezitcsókolom "Öreganyám"!!<#nyes><#nyes>

a metsell kapcsolatban Drangot nyaggassátok<#nevetes1>

az MB-vel kapcsolatban meg az a baj hogy hamár elkezdtük a CB-t nem akarjuk félbehagyni és mellette magánéletre is kell idõ <#kacsint> mert a család azért fontossabb ... és ha van maszekmeló az is elsõbbséget élvez mert nem mindegy hogy bf2-zök vagy elmegyünk a családdal nyaralni<#nemtudom><#nevetes1>

eX RambO
Az Igazi Frájer :)) Horvát ország helyett a Balcsira küldték a Szott üdülõbe <#hehe><#hehe><#hehe>Ma már Flamingó ......

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Na a kulák....
Fél nyarat a balcsin<#mf3><#mf3><#mf3>

eX RambO
Húú de nagyon beakarsz vágódni Landornál :)) nála nem ilyen könnyû, rosszoldalról kerülgeted a kásást :)))

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

áá.. a vitorla nekem wad.. maradnék a kajak/kenunál :)

-tRs-Landor

Danee
csak nem vitorlázol? ha igen kezdelek kedvelni :) fél nyarat balcsin töltöm általában :)

Jó szelet! <#smile>

-tRs-Landor