Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkérdezheted, persze. Vagy a F.A.Q.-t is megnézheted. 😊

Van egy nem hivatalos ranked rendszer, amihez több szerver is csatlakozott. (Az egyetlen magyar közülük leállt, de többen is terveznek indítani tudtommal, illetve sok magyart találni a többin is.) Ha ezek közül játszol valamelyiken, akkor utána regisztrálhatz (ugyanarról az ip-rõl, amirõl játszottál és elõfordulhat, hogy kicsit várni kell). Utána kapod a pontokat, plecsniket, rangot, és unlockolhatod a fegyvereket (anélkül, hogy meglenne a spec forces pl <#nyes>). Még kampány is van, amihez szabadon csatlakozhatsz. A Long Way To Baghdad 2 most ért véget, nemsoká indul a Long Way To Beijing.

További infókért nézz szét az oldalukon.

Minden jog fenntartva!

Csacsy
Mindenki, aki ranked serveren játszik, felkerül a rangja és a játék statisztikája a PRS-be. Nem csak a magyaroknak.

T4CeOBiNet noob
nem akartalak téged gyanúsítani csak néztem ki a fejembõl értetlenül <#eplus2> .. sensei mijjen pilota volt??<#idiota>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Danee
nem gáz, nem is én vezettem, de azért meglepõ volt hogy lelõttél minket, és utánna elkezdtél gyanusitgatni 😊

Boxer HUN
Ugye-ugye....

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Megkérdezhetem hogy mi ez a Private Ranking Statistics? Hogy kerülnek be ide embereke?
Vagy egyszerüen lekérdezi a magyar játékosokat?

SoG TeeMeeee

schrank
tanulság? ha bf-ezni akarsz soha ne ... <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Boxer HUN
Nekem a MOBO BIOS frissítés után csinált ilyet. Aztán tegnap visszapakoltam egy régebbi bios-t, s lõn világosság.... megjavult.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Megvan de nincs rá megoldás😞😞
Hol vannak hogy milyen problémák lehetnek?
Õk voltak? <<DRAGON>>

Õk tényleg jól nyomják, bár $ILVERnek be nem áll a szája és nem szeret a földön. <#hehe> (De legalább normális pilóta , együttmûködik a gyalogkakukkokkal. <#eljen>)

Minden jog fenntartva!

ERykk
csak irigy vagy<#papakacsint><#hehe>

Ott a FAQ. Elolvasod. Ha valamelyik reszet nem erted, megkerdezed. Hadd ne talaljuk mar ki, hogy a korulbelul 15 lehetoseg kozzul nalad melyik problema bukkant fel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DE nem jó!!
Inditsd el újra<#crazya>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

kiraly 😊 okes running 😊 thx...
Running
Nyugi titeket nem is vettelek volna fel...

nektek sem kuldik el a serverek a pontokaT?
T4CeOBiNet noob
jó vót tennap a public derbi

Fiuk segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kidob a bf2 asztalra és bezárja a játékot mit csináljak?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

T4CeOBiNet noob
szépjó reggelt<#nyes>
elõször is bocsi Dani hogy meggyanúsítottalak, de nem tudtam még errõl a bugról <#merges3>
úgy fosta a mi28atok a csapdát hogy egész oman tele volt vele 😞

digitalenjoy
hja lol. én is azt hittem, hogy a hysteria féle klánról van szó, de nem. ez egy teljesen más csapat, normális arcokkal. Én meg úgy álltam szegényekhez, mint ahogy Hysteriához álltam volna. Mea culpa ...

A JCSR nem kerülget ...

meg tudnátok mondani hol találom meg valami infoban a konzol parancsokat. szervert indítanék, mappok között ugrálnék... köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

ok thx
joebacsi
ja, szépjóreggelt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

ERykk
<#nevetes2>

Hiszti más kLÁN
MÁSIK DRAGONOSOK VOLTAK

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

ki a szar nevezte be a DRG cclant a kupára? pls toroljetek ki a listabol me mi nem jelentkeztunk vki jelentkezett a nevemmel de az nem én voltam..... eleve csak 5en vagyunk szal nemjo.... szal running pls intezkedj me mi nemindulunk a kupan mi csak egy csapat vagyunk aki jatszanak de nem clan!!

és rohadjon meg aki benevezett minket!
ERykk
NEMIGAZÁN, EZT 1SZER CSINÁLTAM MEG unranked szerveren és nem is öltem, csak kipróbáltam, hogy ilynet is lehet.Aki ezt máshol látja tõlem, annak odaadom a pontjaimat<#hehe><#eplus2>

Szóval exploiter vagy, és még screenshot-ot is nyomsz róla a fórumban. Gratulálok!!!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

SigS
Ja, enis 2x meggondolom hova bombazzak a SU-val <#hehe>

JCSR Apache
LMostmár minden fegyver elég pontos úgyhogy meg kell tanulni fedezékbõl lõnöm.<#vigyor>

Nézd mán' a cheater tubifexet! <#ijedt> Elfelejtette kikapcsolni a god-módot! <#hehe>

-tRs-Landor

Zs0lt1
srácok, nálatok is mindig belaggol cseppet, mikor dobpergés van, mert vmi kitüntetést ad?
pont mindig a legnagyobb akció közben tudja adni a köcsög 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ERykk
LoOL😛
najó elmondom:
fox 1 kocsit vbeállsz a fal mellé átülsz f2-vel, felveszed az érzékenyíséget 10-re elkezdesz pörögni, mint állat megnyomod az e-t és ha zserencséd van a falban landolsz<#nevetes1>

SigS

Tessek

ERykk
nekem nem igy sikerült, 1ébként tök nehéz sztem értelmetlen és különben is😛

Danee
hooogy?

SigS
Nem csit az, nekem is van ilyen kepem.Csak kozel kell menni a falhoz hogy belelogjal, es ez lesz belole

Danee
az a srác valami iylesmit ir: (AMIT VALAMIÉRT LEHÚZTÁL):
go to options/ ....... and put the turnt thing to 10

mi is ez pontosan??

ERykk
hmmmm....
NEM😊

Danee
akko mondd el h csináltad 😊

mesor
Nagyon mentegeted magad nem tetszik ez nekem!😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ERykk
Ja, de nekem több eszem van:oD
és nem csit ha mondom😛

mesor
Láttunk már olyat aki így bukott le, hogy fórumba rakott be képet!
😉

ERykk
Nem csit, akkor nem tettem volna be a képet<#zavart1>

mesor
Csíííííííííít!