Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Hmmm, irt mar mas ex-es is, Flatline utan egy "hogyan jatszunk az ex szerveren"
leirast ?
Ha nem ide vele, ha tovabbra is az igaz amit o irt, akkor mondjatok azt 😊

szerintem

DonC
Amúgy tegnapi HTS elleni kupa meccsnek olvastam az összefoglalóját a HTS lapon, tudni illik volt egy pause (csekély 5 percig) mert leszakadt valami HTS ember. Hát rögtön úgy is tolta a srác a meccs utáni szöveget, hogy azért vesztették el mert leszakadtak. Ja csak azért irtam, mert ez az amit nem bírok, a kifgás keresés, hogy miért vesztettem el egy meccset.

Mersant
nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat...<#pias>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DonC
Hatt csak számodra megjegyezném minden kötekedés nélkül, és itt erdossal kell egyetértsek részben 😊

Egyéni tudás + éppen kifogott nap (skill) != Csapat tudás (teamwork) + fegyelem

Ha az elsõ megvan, akkor borzalmasan nagyot lehet bukni ha a második hiányzik. Most nem akarok senkit fikkantani, de láttam nagyon sok egyéni skillt pl. kis csapatoknál is, viszont a teamwork... ugyanez van nálunk is perpillanat. Van több skilles ember elvileg erõbõl letolhatnának egy meccset, de a teamworkot inkább ne emlegessük, mert még nagyon újszerû az összeállítás. Mindenesetre, szvsz lesz itt még olyan meccs amit papirformának gondolnak és nem az lesz a vége...

Boxer HUN
Áááá... Így már mingyárt más

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Hatt
Ne a kiskapukat keresd<#idiota>

Elastic An-usZ Boys

Mersant
<#fejvakaras> asszem az kevésnek bizonyult...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hatt
Dehogynem😊
Tanuljanak a DRAGON klántól<#nezze>
Nagy adag önbizalom kell<#hawaii>

Elastic An-usZ Boys

Boxer HUN
Igaz! A kezdõ 50% mindenkiben benne van..

#66036 <#nezze>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mersant
dehogy kell, ne szítsd itt a népet....<#wilting>

Hatt
Biztos eredmény mindenhol van, két csapat jtáktudás béli különbsége akkor is elõjön ha a jobb csapatnak rossz napja van.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
😛
Tessék versenyezni, hova tûnt a versenyszellem?
Mindenkit le kell zuzni<#eplus2>

Elastic An-usZ Boys

Boxer HUN
Mi a rezzenet tárgya??

Bazz! Irom is at a nickemet (HUN)DAQ-ra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Az infantriban sosincs biztos eredmény, egy csapat picit jobb formát hoz és bárkit elverhet. szerintem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

DonC
a beszólásodat értékelem 😊 azért arra emlékezzél majd késõbb, h az frx mindig olyan mint a fekete ló 😊

a 7th-val amúgy perpillanat nem kívánunk versenyezni, tisztában vagyunk vele, hogy az új csapatunk kissé friss még 😊

T4CeOBiNet noob
ez ismer minket??<#ravasz1><#nevetes1><#nevetes1>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

T4CeOBiNet noob
majj a köv CUP-ra okosabban idultok nekije <#eljen><#awink>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Skacok mostantól úgy csaljatok, hogy lebuktunk!<#hehe><#hehe><#hehe>
Hatt
Heh, ivadék...
Az tény hogy a Barca játsza az egyik legszebb focit viszont a Chelsea az egyik legokosabbat<#hawaii>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Mind2-en tévedtünk<#vigyor5>
I/1
IV/2

II/1
III/2

III/1
II/2

IV/1
I/2

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Én úgy emlékszek hogy 1-3 2-4 csoportok szerint van. Meglesem a Doc fileban hogy tényleg így van e

Elastic An-usZ Boys

digitalenjoy
Igen, a csoportbeosztásnál történt a baki, mivel azt hittük, hogy az GBC-ET a no2 csapata a GBC-nek. A II. csapat került kiemeltként a 4. csoportba, amíg a no1 csapat került az 1. csoportba. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy az 1-es gyõztese játszik a 2-es 2. helyezettjével és a 2-es elsõ helyezettje játszik az 1-es másodikjával. és ugyanígy a 3.4. csoportnál?

A JCSR nem kerülget ...

Csacsy
Ronladinho gurít egy hármast, idióta Maurinho ivadékai sírva mennek majd le a gyeprõl.<#eplus2>

Hatt
Akkor ellenünk mindig rossz napon játszotok?😊 Ideje lenne jó napot kifogni<#wave>

Elastic An-usZ Boys

DonC
Nálunk ez nagyban attól függ ki milyen napot kap el 😊

Beers
Én már behûtöttem a söröket,nyugis meccs lesz ez a Barcának!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hatt
Pedig deeeee.
Továbbjutnak<#bee1>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem bizony<#miaz>
De ha mégis legalább gyorsan végzünk mert sietõs lenne és gyorsan legyalulnánk az ellenfelet<#eplus2>

Elastic An-usZ Boys

Mersant
ja, remélem nem szerveztél meccset BL napokra...<#ejnye1>

Mersant
könnyû ígéret, nem kell megosztanod senkivel <#nyes><#pias>
Milan rulez <#gun>

Beers
Akkor meg se vedd!<#hehe>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hatt
Holnap BL😊
Ha a Chelsea továbbjut, pezsgõt bontok<#bee1>

Elastic An-usZ Boys

Mersant
BL ben is megesik az ilyen...legközelebb kiírunk 1 bajnokságot ami 1 éven át tart mint a foci, és akkor mindenki mindenkivel 2 meccset játszik <#wink>

Hatt
Nem mellékessen a GBC-ET érzésem szerint bármelyik csoport elsõjét el tudja verni csak talán azt nem amelyiket megkapja. JCSR.
Már ez is egy döntõbe illõ meccs lenne.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ahogy elnézem 3-4 csapaton kivûl minden csapat kb azonos szinten van.
Azt hiszem szegény GBC-vel erõssen kiszúr ez a csoportleosztás.
Eddigi tapasztalataim alapján 3 erõs csapat van. (nem kizárt hogy van még)
GBC-ET,JCSR,7th
A GBC-ET csoportban megkapta a 7th-t és mivel erõssen úgy fest 2. lesz, megkapja a 3. csoport elsõjét azaz a JCSR-t.
Valami nem az igazi így szerintem.

Elastic An-usZ Boys

Mersant
juhuuu...<#eljen><#awink><#nyes>

Hatt
Grat a meccshez.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Megoldjuk<#papakacsint>
Mindenkinek más szinû lesz<#nyes>

Elastic An-usZ Boys

DonC
Infantry HUN Cup
HTS vs. FRX
229 - 362

Mersant
hát ezzel a bordóval ne mvagyok kibékülve...a kék és fekete színek nekem jobban bejönnek...dehát nincs mit tenni..<#fejvakaras> vagy mégis..?!<#eplus2>

Hatt
Jó ez az új ruci<#hawaii>

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Tékker n00bok <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mersant
mocskos spamerek..<#nezze><#vigyor>

Danee
lol 😊

Kovács legény
lesz itt még ték

www.czekoart.hu

Kovács legény
irigyratyi😊

www.czekoart.hu

joebacsi
szpemmelõ ratyik...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vsly

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu