Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg ahová lépek claymor terem .D
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Fixed the Hmmwv with TOW crash on Battlefield 2: Special Forces maps
Fixed the Battle Recorder crash
Fixed the screen capture
Fixed the issue with Pixel Shader 1.4 video cards
Fixed the issue that caused heat seeking missiles to stick to oil towers
Fixed the issue that caused heat seaking missiles to ziz-zag
Reduced the maximum number of claymores that can be dropped to 2
Fixed the Server Browser filter to enable search by map name
Fixed the error in Client - Server communication causing sound, animation and other
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu
Hogyisvanez a 18+?
khumbula
-tRs-Landor
khumbula
Primary Master a DVD és onnan akkar bottolni <#hehe>#hehe><#bohoc>#bohoc><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
Így hõt veszít a gép<#nevetes1>#nevetes1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
2 napra kivettem a gépembõl az egyik dvd írót, és folyamatosan ujraindult a gép, mint ha valami túlmelegedne. melléállítottam egy ventillátort, igy minden ok volt. Most visszatettem az írót, elvettem a ventillátort, és láss csodát nem indul újra? demiafaszomez?
ON
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mi a jelszó, hogy csatlakozhassak a játékhoz?
thx
Egyedûl megnyeri a meccset, mint ahogy azt írja is.<#worship>#worship><#hehe>#hehe>
De nem irigylem a helikoptereseket. Õ speciel biztosan jó, de amit a rakétákkal csináltak az komolytalan. Csak az nem találja el a helit rakétával, aki nem akarja. Gratulálok DICE!<#boxer>#boxer>
khumbula