Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatt
Milyen kártya?😊 Nem értem😄

Elastic An-usZ Boys

Me0w
Avval a krtyaval nem lehet ilyen dolgot fizetni, nem erem, hogy nem erted meg, pedig nem 14 eves vagy. DOMBORNYOMOTT vagy WEBKARTYA kell hozza. De ha kell, minden nap leirom neked.

Together we'll fly someday...

FCH kari
lool.na ja.az furcsálom hogy simán vissza dob de nem ir semilyen hibát

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

van rajta credit is? <#eplus2>
en kedden vasaroltam meg minden problema nelkul. jott is az sms hogy ennyi meg ennyi penzet levont az ea. szal elvileg muxik a dolog.

don\'t panic

FCH kari
tudom hogy má átrágtuk magunkat ezen a témán!meg érdeklödtem a bankártyámat (masterc)netes vásárlásra is alkalmas akkor mi lehet a baj?mindegy valami hir esetleg bolti kiadásrol van?

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Hatt
Engem viszont nem, becsületessen át is ugrottam.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
öhöm, bocs, engem már fáraszt(-ana, ha még mindig elolvasnám) a folyamatos élménybeszámolója arról, hogy a demó verzióban (!), omanon mekkora királyat freggelt már megint az ellenfél elfoglalhatatlan bázisán <#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Amon Serrano
Milyen kedves vagy! Engem érdekel, meg a többiek véleménye is!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

uHs Gerzson
Oda vissza veseny és minden nehéz páncélos a másik oldalon, na? beválalod? <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

De ha meg ellenseges heli. Tegnap a Kubra Damon korbe sunnyogtam egy tankkal, mert a hidon keptelenseg volt atkelni. Sikerult is kifeheritenem az egyik zaszlot, mikor erkezik a sajat helink. Megorultem neki, mert kicsit paranoias erzes itt ulni a placc kozepen egy boszme tankban. Erre gyonyoruen belem repul. Epp csak kibirta a tank, ugyhogy pucoltam is kifele belolle, erre eppen odaer valaki, es keresztullo egy nyamvadt legpuskaval.<#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Olyan futófrag versenyre gondolsz? Hogy nehezebben találhassanak el a bombák? <#vigyor>

uHs Gerzson
Rendezhetnénk dzsipversenyt a pályákon <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jajaja... 5 percet rázkódni a kátyúkon, hogy utána nézhessem a respawn képernyõt 😊

koschwarz
na mi van ezzel az euroforce-szal? <#nemtudom>

tök nem érzek késztetést a letöltésére...<#schmoll2><#shakehead>

még nagyobb pályák, hát az nem kell nekem, nem látom értelmét hogy beüjjek egy jármûbe azért, hogy mikor a térkép másik végére érek, lebombázzon egy vadász, vagy kitvzzen egy heli<#duhos2>

koschwarz
úristen végig se olvasom ennyit pofázni az omanos-demos-helis kalandjaidról ...<#szomoru1>

ki nem szarja le?<#nemtudom><#hehe>

Jó oldal volt az, csak nem tudom mit kell nekem "kötekedni" a gurukkal.

uHs Gerzson
Vagy lehet hogy te voltál rossz oldalon? 😊

Woww.... ezek szerint mastachillakilla2 az hirös helikopteres... igy már értem, hogy a Kubra Damon miért nem tudtam egyszer se kilõni földrõl a nyavajás helikopterébõl, pedig kipróbáltam mindent. Tankot, géppuskát, légvédelmi kütyüket, mindent hozzávágtam, még a bukómat is, de sose akart leesni. Nagyon rossz ellenfelet választottam aznap 😊

erdos
Azért a demóba még ütõsek voltak a helik.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

ERykk
Akkor mit keres a demoban?

Robogo
Õ az??
FLTSIM-2005

Mert ez a hapek tényleg jó a helibe.
Helicopter kills:25,192 Deaths:3,381 K/D:7.45

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Crem

Europe Force

Úgy látom europa területén csak € lehet fizetni, hacsak nincs valami speckó visa kártyád.
Azért ez is egy kibaszás... a $-€ között van némi eltérés...
Mellesleg aki gondolkozik rajta az ne tegye sokáig, mert 280 lesz a kurva euro...😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Boxer HUN
Hivatalos manual.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Pontosan..... <#felkialtas> Nem tom mit paráznak eggyesek... Hogy minden átáll. Kétlem hogy minden szerver három pályára állna át... Ennyire nem gondolkoznak az emberek?! <#wow1>

PT-6|GSJinn

Íme! Õ volt a mesterem:<#worship><#hehe> (Nevezetesen FLTSIM-2005.)

Szóval volt kitõl tanulnom. Tõle láttam elõször azt, hogy egyedül ülve a heliben használja a TV-rakétákat. Mikor elõször volt hozzá szerencsém(?), akkor azt csinálta, hogy irakiként szarrá TV-rakétázott mindent az anyahajón. 6-osával szedte ki az emberkéket a Blackhawk-ból. Végül 49-2 lett a K/D-je.(Ez már jónéhány hónapja volt, azóta nem is láttam.)
De úgy látszik idõközben továbbképezte magát.<#worship>

Csak a rend kedvéért, ezúttal ez lett a vége:

LOL, kicsit állva hagyta a mezõnyt.<#worship>

Ez a spíler valami olyasmi lehet a demóban, mint a teljesben mastachillakilla2. De hogy a demóban õ a legjobb általam látott helis az biztos. (Azt nem mondanám, hogy heli pilóta, mondjuk 50%-ban pilóta, 50%-ban gunner.)

Most csak az volt a baj, hogy én MEC-es voltam. Márpedig ha én MEC-es vagyok akkor nem szoktam helizni. Egyrészt rühellem a MEC helikoptert, másrészt meg a demóban a legtöbb szerveren nincs no BC/BR szabály(illetve egyet ismerek, de ott nem vagyok sûrû vendég<#hehe>, tiltaná a vallásom<#hehe>), így mindenki úgy kempeli/répeli szarrá a MEC repteret ahogy nem szégyelli, vagyis ha egyszer lelõnék a helit, az újbóli sikeres felszállás valószínûsége az esetek többségében igencsak közelítene a nullához.
Nekem ugyan semmi kifogásom a BC/BR ellen, de különösebben én sem szeretem ha szarrá kempelnek/répelnek, így MEC-esként inkább zászlót védek/foglalok, próbálok mindent megtenni azért, hogy ne szorítsanak be minket a reptérre.

De lehet, hogy ezzel a sráccal kivételt kell tennem. Történt ugyanis, hogy ezúttal sniperkedtem, majd mikor megláttam, hogy már 61-1 a "mester" K/D-je, akkor mondtam: "Na majd én leszedem!" Fogtam egy FAV-ot, bevágtam magam a susnyásba aztán vártam. Jött is a heli füstölve, aztán elkezdtem lõni. Úgy voltam vele, hogy ezt már túlmelegedés elõtt is szét kell tudnom lõnöm a kicsi kocsommal, de csak meglépett. (Érdekes, én néha teljesen épp helivel sem tudok elmenekülni egy FAV elõl<#fejvakaras>, na mindegy nem hiába õ a legobb.)
Tudtam, hogy észrevett, pozíciót is váltottam. Átmentem vagy 30 méterrel arrébb egy ház fedezékébe. De a csákó onnan is kiszedett<#falbav>, TV-raksival elsõre(!), úgy hogy gyakorlatilag ki sem látszóttam a fedezékbõl. Ezzel gyakorlatilag vége is lett a körnek, aztán meg kilépett.

Szóval lenne mit visszaadnom, úgyhogy legközelebb lehet, hogy mégis viszem akár a MEC helit is. Bár a MEC heli egy-az-egy elleni küzdelemben minden tekintetben rosszabb választás a Cobra-hoz képest(nehézkesebb, vastagabb-->könnyebb célpont, lassabban emelkedik, a rakétákkal mindent el lehet találni, csak azt nem, amire céloz az ember(egy tank simán körbelõhetõ vele), a TV rakétája is bugosabb(gyakrabban sül be, nehezebben is irányítható), de gondolom ezeket nem kell ecsetelnem Nektek), de majd meglátjuk mi sül ki belõle.
Egyébként kezdetben jobban szerettem a MEC-helit(nem lógott bele a gunner feje a képbe, a hangja is jobban tetszett(ezzel még ma is így vagyok), meg az egész ütõsebben, félelmetesebben néz ki, nem úgy mint az a mû Cobra, amely úgy néz ki mint egy játékmasina. Meg ezt a srácot is csak abban láttam korábban. Lehet, azóta õ is rájött a hibáira.

Bár tartok tõle, hogy nem a legjobb ellen kellene erõltetni ezt az ócskavast(meg már vagy fél éve nem is vezettem ezt a "típust"), így a saját épségem érdekében remélem, hogy legközelebb én leszek amcsi. De a legjobban azt sajnálom hogy nincs két Cobra, vagy akárcsak két hasonló képességû heli is, amivel fair küzdelmet vívhatnánk. Így egyikõnk mindenképpen handicappel indul.

Szóval nagyon fenem rá a fogam, tehát ha minden jól megy az elkövetkezõ napokban összecsap "mester" és "tanítványa".<#violent><#hehe> Úgyhogy szúrkoljatok!
(Bár a fenti okok miatt egyértelmû gyõztest sehogy sem lehet majd kihírdetni, akármi is lesz a vége.)
Boxer HUN
A szerverek nevei a keresõben fehér. Ha más verzió, akkor piros. Nem??

schrank
nincs <#confused> és a ranked rendszer az milyen <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
kék de ezt a reklómokból is ki lehet találni <#idiota><#hehe>

schrank
"Durva példa: Ha minden szerver átáll EF -re, az alapgém nultiban használhatatlanná válik!" nnna ez pont egy olyan dolog amitõl nem kell félni <#hehe>

Boxer HUN
A szerverkeresõ milyen szinnel jelöli az EF- es szervert???

uHs Gerzson
2* magasabb a Challenger 2 mint a T-90 ez nagy hátrány a harcban igaz nem mindegy a sebbzés és a páncél 😉

mesor
"NEM LEHET BECSAPNI."
Olyan rendszer nincs amit ne lehetne megkerülni!<#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Robogo
Grat.<#eljen>

Köszi a gyakot, tanulságos volt! 😊
Hatt
VéNY vs 7th
107 - 473

Köszönjük a meccset, azt hiszem veletek is kell még gyak, nagyon jók vagytok.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
grat

Elastic An-usZ Boys

Pharaoh
Nem csak ledob a szerver, ha egy EF-es pálya jön?

leveskocka
grat😊<#eljen>
ERykk
<#taps>grat

Robogo
GBC vs MAD 32-es CB ladder.Elsõ 32-es ladder warunk.
Karkand:
297-216
253-260
Sarki:
279-248
342-228
---------
1171-952

Nagy mázlijuk volt,mert a sarkin utolsó körbe minden zászló a milyénk volt és 1 emberük élt 342-228 ticketnél,de sajna nem tudtuk megölni és letelt az idõ.😞
Jah és karkand elsõ körbe is minden zászló a milyénk volt amcsi oldalon,de akkor is letelt az idõ és nem tudtuk lepörgetni õket.😞
De GG volt!<#eljen><#taps>

Boxer HUN
Ez azért nagyon durva!!! Nem???
Mármint a méretarány.

Boxer HUN
Nincs más megoldás!!! Azért kell az EA-tól letölteni, mert így egybõl felejtõssé válik a warez. Ráadásul a letöltés is 3 lépcsõs. (kizárólag EA downloaderrel)!!! Egyébként a game (BF2) regisztráció bekerül a Gamespy központi rendszerébe, ami szintén tartalmazza azokat a személyes információkat, amit az EA-s regisztráció. Az EA downloader ezért is kéri az egyik lépésben a Gamespy accot, hogy ellenõrizni tudja, valóban a hivatalos jogtiszta szoftverre kerül a boosterpack, és csak arra a cd-key -re vonatkozzon. NEM LEHET BECSAPNI. A csomag telepítéskor beépül az alapjátékba. Eddigi tapasztalataim alapján az EF -es fegyókat nem tudom használni azokon a szervereken, amik nincsenek átállva az EF -re. Természetesen Mindem más (régi) map-ot zökkenõmentesen el lehet érni. Innentõl kezdve csak az szab határt az alapgémnek, hogy a szerverek mikor, és milyen mértékben lesznek átállítva az EF -re!!! (Durva példa: Ha minden szerver átáll EF -re, az alapgém nultiban használhatatlanná válik!!!)

schrank
DC final-ban volt ilyen járgányuk az irakiaknak háromtengelyes könnyûpáncélos valami baszottnagy csõvel nnnna annál sosem lehetett érezni merre megy a szekér mert ha az a csõ belendült alig állt meg <#taps>és nem lehetett látni belõle semmit csak baszott nagy csövet urban ziege map-on volt meg még az ilyen újabbakon érdekes képet nem találtam róla <#fejvakaras>

Fiuk akinek nincsen Visa,MasterCard stb.. bankkártyálya amivel letudná tölteni a EuroForce BoosterPackot nincsen valamilyen alternativ megoldás?
PL:Bankszámlaszámrol utalni?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

alma2
Ahh, latom nem sikerult egyertelmuen megfogalmaznom 😊
Ha vezeted a tankot, nem latod a tank elejet, nem tudod mihez viszonyitani merre all a torony, csak a menetiranybol, meg a lenti kis abrabol derul ki.
Az ifanak se latod,/met nincs / mint pl a mercinek, ott a celkereszt, hogy bent birj maradni a sav kozepen, ifanal erzesbol kell nyomni, na meg ezzel a tankkal is 😊

szerintem

Ja. Cram, itt vagy valahol? Az Easy-s sracaid valami zsenialisak. az egyik valami Eddie volt, a masikat nem tudom. Mikor beleptem a squadjukba, 3 masodpercen belul kib...tak. Viszont nem ugy neztem, hogy barmi masban is jaratosak. Masturon felmasztak a powerplant feletti hidra(sniper+support combo), es pikniket rendeztek. Nem zavarta oket, hogy szepen felmorzsolnak minket, es minden pontunkat elfoglaljak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
nekem is vannak ilyenek csak akkor egybõl megyek revansra pl kocsival fullgázzal belemegyek a tankjába de eddig a legdurvább az volt hogy DPV-vel ugrattam bele a kecseg punisholós tankjáb másodmagammal egybõl -12 <#hehe> kick ban<#taps>

A'sszem az evszazad legszarab Masturjat jatszottam ma. Gyonyoruen vezettem a ranglista aljat -10 ponttal. Kerites mogott parkolt az urgepasztor Vodnikkal, en meg odaloholtam, es megkuldtem egy granattal. Csak nem figyeltem, hogy kozben csere tortent, es mar csapattars hegyel benne: Team vehicle damage. Kiugrott, a Vodnik felrobbant: Teamkill. Punish. -8 pont. Aztan meg kitarto munkaval leszedtem valakit messzirol, es a jol vegzett munka orormevel tovabbfutva kaptam meg egy punisht. Eskudni mertem volna, hogy ellenfel volt. Na ezt sikerult a vegeig visszakuszkodnom -10-re.

tomee14
ez igaz

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Köszi! <#papakacsint>
Szerintem egy kérdõjel sokkal ésszerûbb lenne...