Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
en kedden vasaroltam meg minden problema nelkul. jott is az sms hogy ennyi meg ennyi penzet levont az ea. szal elvileg muxik a dolog.
don\'t panic
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
tök nem érzek késztetést a letöltésére...<#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead>
még nagyobb pályák, hát az nem kell nekem, nem látom értelmét hogy beüjjek egy jármûbe azért, hogy mikor a térkép másik végére érek, lebombázzon egy vadász, vagy kitvzzen egy heli<#duhos2>#duhos2>
ki nem szarja le?<#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
FLTSIM-2005
Mert ez a hapek tényleg jó a helibe.
Helicopter kills:25,192 Deaths:3,381 K/D:7.45
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Europe Force
Úgy látom europa területén csak € lehet fizetni, hacsak nincs valami speckó visa kártyád.
Azért ez is egy kibaszás... a $-€ között van némi eltérés...
Mellesleg aki gondolkozik rajta az ne tegye sokáig, mert 280 lesz a kurva euro...😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
PT-6|GSJinn
Szóval volt kitõl tanulnom. Tõle láttam elõször azt, hogy egyedül ülve a heliben használja a TV-rakétákat. Mikor elõször volt hozzá szerencsém(?), akkor azt csinálta, hogy irakiként szarrá TV-rakétázott mindent az anyahajón. 6-osával szedte ki az emberkéket a Blackhawk-ból. Végül 49-2 lett a K/D-je.(Ez már jónéhány hónapja volt, azóta nem is láttam.)
De úgy látszik idõközben továbbképezte magát.<#worship>#worship>
Csak a rend kedvéért, ezúttal ez lett a vége:
LOL, kicsit állva hagyta a mezõnyt.<#worship>#worship>
Ez a spíler valami olyasmi lehet a demóban, mint a teljesben mastachillakilla2. De hogy a demóban õ a legjobb általam látott helis az biztos. (Azt nem mondanám, hogy heli pilóta, mondjuk 50%-ban pilóta, 50%-ban gunner.)
Most csak az volt a baj, hogy én MEC-es voltam. Márpedig ha én MEC-es vagyok akkor nem szoktam helizni. Egyrészt rühellem a MEC helikoptert, másrészt meg a demóban a legtöbb szerveren nincs no BC/BR szabály(illetve egyet ismerek, de ott nem vagyok sûrû vendég<#hehe>#hehe>, tiltaná a vallásom<#hehe>#hehe>), így mindenki úgy kempeli/répeli szarrá a MEC repteret ahogy nem szégyelli, vagyis ha egyszer lelõnék a helit, az újbóli sikeres felszállás valószínûsége az esetek többségében igencsak közelítene a nullához.
Nekem ugyan semmi kifogásom a BC/BR ellen, de különösebben én sem szeretem ha szarrá kempelnek/répelnek, így MEC-esként inkább zászlót védek/foglalok, próbálok mindent megtenni azért, hogy ne szorítsanak be minket a reptérre.
De lehet, hogy ezzel a sráccal kivételt kell tennem. Történt ugyanis, hogy ezúttal sniperkedtem, majd mikor megláttam, hogy már 61-1 a "mester" K/D-je, akkor mondtam: "Na majd én leszedem!" Fogtam egy FAV-ot, bevágtam magam a susnyásba aztán vártam. Jött is a heli füstölve, aztán elkezdtem lõni. Úgy voltam vele, hogy ezt már túlmelegedés elõtt is szét kell tudnom lõnöm a kicsi kocsommal, de csak meglépett. (Érdekes, én néha teljesen épp helivel sem tudok elmenekülni egy FAV elõl<#fejvakaras>#fejvakaras>, na mindegy nem hiába õ a legobb.)
Tudtam, hogy észrevett, pozíciót is váltottam. Átmentem vagy 30 méterrel arrébb egy ház fedezékébe. De a csákó onnan is kiszedett<#falbav>#falbav>, TV-raksival elsõre(!), úgy hogy gyakorlatilag ki sem látszóttam a fedezékbõl. Ezzel gyakorlatilag vége is lett a körnek, aztán meg kilépett.
Szóval lenne mit visszaadnom, úgyhogy legközelebb lehet, hogy mégis viszem akár a MEC helit is. Bár a MEC heli egy-az-egy elleni küzdelemben minden tekintetben rosszabb választás a Cobra-hoz képest(nehézkesebb, vastagabb-->könnyebb célpont, lassabban emelkedik, a rakétákkal mindent el lehet találni, csak azt nem, amire céloz az ember(egy tank simán körbelõhetõ vele), a TV rakétája is bugosabb(gyakrabban sül be, nehezebben is irányítható), de gondolom ezeket nem kell ecsetelnem Nektek), de majd meglátjuk mi sül ki belõle.
Egyébként kezdetben jobban szerettem a MEC-helit(nem lógott bele a gunner feje a képbe, a hangja is jobban tetszett(ezzel még ma is így vagyok), meg az egész ütõsebben, félelmetesebben néz ki, nem úgy mint az a mû Cobra, amely úgy néz ki mint egy játékmasina. Meg ezt a srácot is csak abban láttam korábban. Lehet, azóta õ is rájött a hibáira.
Bár tartok tõle, hogy nem a legjobb ellen kellene erõltetni ezt az ócskavast(meg már vagy fél éve nem is vezettem ezt a "típust"), így a saját épségem érdekében remélem, hogy legközelebb én leszek amcsi. De a legjobban azt sajnálom hogy nincs két Cobra, vagy akárcsak két hasonló képességû heli is, amivel fair küzdelmet vívhatnánk. Így egyikõnk mindenképpen handicappel indul.
Szóval nagyon fenem rá a fogam, tehát ha minden jól megy az elkövetkezõ napokban összecsap "mester" és "tanítványa".<#violent>#violent><#hehe>#hehe> Úgyhogy szúrkoljatok!
(Bár a fenti okok miatt egyértelmû gyõztest sehogy sem lehet majd kihírdetni, akármi is lesz a vége.)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Olyan rendszer nincs amit ne lehetne megkerülni!<#ravasz1>#ravasz1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
107 - 473
Köszönjük a meccset, azt hiszem veletek is kell még gyak, nagyon jók vagytok.
Elastic An-usZ Boys
Karkand:
297-216
253-260
Sarki:
279-248
342-228
---------
1171-952
Nagy mázlijuk volt,mert a sarkin utolsó körbe minden zászló a milyénk volt és 1 emberük élt 342-228 ticketnél,de sajna nem tudtuk megölni és letelt az idõ.😞
Jah és karkand elsõ körbe is minden zászló a milyénk volt amcsi oldalon,de akkor is letelt az idõ és nem tudtuk lepörgetni õket.😞
De GG volt!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
PL:Bankszámlaszámrol utalni?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ha vezeted a tankot, nem latod a tank elejet, nem tudod mihez viszonyitani merre all a torony, csak a menetiranybol, meg a lenti kis abrabol derul ki.
Az ifanak se latod,/met nincs / mint pl a mercinek, ott a celkereszt, hogy bent birj maradni a sav kozepen, ifanal erzesbol kell nyomni, na meg ezzel a tankkal is 😊
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szerintem egy kérdõjel sokkal ésszerûbb lenne...