Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1954-es focivb golkiralya Kocsis Sandor 11 gollal. Mit nyertunk vele?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Magyarul már nem megy amúgy?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy csak 1 ember van az 5 ben a 3-ból.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
az egy dolog hogy publikon leszarom a többit és csak fragelek.
tegnap is fusén én huztam be a legtöbb flaget
nagyon rosszul látod a gémet
Erre látom megint megy egymás oltása.... <#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
Magyar válogatott szerintem már nem lesz. A baj tényleg az hogy a tapasztaltakból már senkinek nincs ideje játszani, pedig csak a Hordába tudok 3 olyan embert aki elég jó játékos ahhoz, hogy válogatottba kerülhessen, a többieket meg sorry de annyira nem ismerem játék tudás alapján. <#pardon1>#pardon1>
De mint gondolom itt már nem lesz semmi féle válogatott.
Az hogy itt az sg-n meg csak a marhaság megy már jó ideje, az megszokott. <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgymeg:
nem vetted észre, vagy nem tetszik?: :)٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kenny, egyszer majd eljön az idõ (talán) amikor a WASD helyett jobb lesz a barátnõdet nyomogni. De teamplay nélkül marad a WASD. Vagy nyomod singleplay, egy sötét szobában egyedül...
És igen nem te léptél ki, hanem kiszavaztak a tagok, mert nem bírták elviselni a hozzáállásod, vinnyogásod...
THIS!!!! IS!!! COORRDDHAAAA!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Miért általánosítasz te is?
Érezni kéne néha a hozzászólások súlyát. ;)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Crea SMS: 11216
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Én csak akkor szégyenkeznék, ha nem lenne meg még ma este az elsõ hely :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Inkább akkor amikor a publik svédektõl kaptunk ki 600-0 ra. Õk azok akik ott kint, az itteni SG közösség szintjén vannak.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
megoldás?
"
És te látsz valami ilyesmit itt az SG.hu-n? Csak ilyen van "Játékosok fóruma". És ez a topic ebbe tartozik.
tört játékkal hamachin tudnak játszani, ezt bele kéne írni.
meg hogy a legújabb patch 1.50 beta3
a többi láma kérdésre ott van a válasz a faq-ban,
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417