Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FCH kari
nekem adja mint állat

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Danee
nektek se adja hozzá ma a pontokat?

Még azt megpróbálom, hogy a másik (szûz) partíciómon és vinyómon lévõ windowsra telepítem a BF2-t.
valszleg ez még patch elõtti; itt még nem pattogott a krumpli <#nevetes1>

-tRs-Landor

leveskocka
undorito...
FCH kari
egyetértek! találtam jobban mondva egy haver külde el hogy mik vannak!!

Rohadjon le a keze mindenkinek aki ilyet használ és örökre kiltsák ki mindennemû szerverrõl és dögöljön meg a kutyája valamint a gépe igya ki a hûtõbõl az összes sörét! <#mf3><#boxer>

(félreértés ne essék,nem feltételezem, hogy te használnád, gondolom csak találtad)

Minden jog fenntartva!

leveskocka
lehet,hogy egy regebbi driver jobban muzsikal vele
Köszi a segítséget!:-) Cseréljek VGA drivert...hmmm, csak egy van a videókártyámhoz, a legfrissebb; mit tudok cserélni rajta? Windows újratelepítés? Hmm..., megoldható, de macerás. A játék nem szereti (?!) a TFT monitort? (az van nekem) Hát, nem mondom, nem kicsit hibás még mindig ez a játék. Tettem vele egy újabb próbát, mert mikor elõször játszottam vele, rögtön megtetszett. De hogy ilyen hibái legyenek...
FCH kari
egy kis érdekesség cheat

Drachomir
aloha mindenkinek, schrank velemenyen kivul <#circling>erdemes penzt aldozni a EF-re?<#nemtudom>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Piedon
Semmit, épp egy hete telepítettem újra a játékot mert meglett az SF is és gondoltam ne legyen probléma, a nulláról kezdem az egészet...ez lett az eredménye<#szomoru1>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Gerbill
Felraktál valami modot, vagy jármûvet, vagy valamit változtattál a játékon? Mert ha igen, akkor az a baj.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Jancsik
én játszom, nemtudom a megoldást

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Piedon
Valaki szokott még játszani az SF kiegészítõvel? Mert én csatlakozni akartam több SF szerverhez és vagy azt írja ki, hogy csak eredeti tartalommal (unmodified content) lehet csatlakozni vagy csak kifagy a játék...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Csopi007
Csá

Boxer HUN
Eh... Szeva kocka!!! És tudd meg, mi is szeretünk téged!!! <#law>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Páááá.....

SubZero911
Azt hiszem egy idõre befejezem megint ezt a forumozást, mert az IQ szint kiverte a biztosítékot itt is.

Mondom, vagy századszor, hogy én is EREDETI programokat használok !!!!!!!!!!!

Mellesleg, ha nem használsz WAREZ-t, honnan a lópikulából tudod, hogy van mindegyikhez nfo file ?

Speciel ehhez az EF-hez nem volt..... de ez már nem fontos, unom az egészet...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

leveskocka
eheh,sok szerelem indul ugy,hogy a felek eloszor utaljak egymast...annal langolobb,es MELEGEBB lesz a helyzet kesobb<#law><#love11><#eplus2><#eplus2>

jah,into jel,hogy boxertol eltunt az utalja a JCSR alairas<#hehe>
Boxer HUN
És mibõl gondolod, hogy nem-e vagyok tagja az egyik ilyen szervezetnek???? Szar neked, hogy mindenkit ilyen alaposan ismersz. Bár a FAQ hivatkozik rá, (épp az ilyen problémákkal kapcsolatban mint a tiéd), mégsem a warez terjesztése a célja. Az itt fórumozó BF2-es társadalom mindíg is szorgalmazta az eredeti programok használatát. (Csak mellesleg jegyzem meg, hogy minden warez cucc mellett van egy .nfo file, ami arra hivatott, hogy még az egyszerû talpasparaszt is tudja miként kell mûködésre bírni az adott programot). Ha nem tudod hogyan kell megnyitni azt az .nfo-t, hogy olvasható legyen,.... hát az már komoly problémára utal.

Boxer HUN
Nekem egy Gainward Geforce 6600 GT ultra 256Mb AGP 8x karim van, és ha minden ténylegesen fullra van a játékban állítva 1280 x 1024 -ben, még akkor is képes a 35 - 40 fps-re. Viszont akkor már a dinamikus fények miatt nem látom az ellenséget az épületekben, vagy épp a lemenõ napfény vakít el. Nagyon látványos tud lenni, viszont komoly hátrányba tudsz kerülni az alacsonyabb minõségi beállításokkal szemben. Tehát dönteni kell!! Vagy a minõség, vagy pedig a játszhatóság. <#fejvakaras>

xotyi

Trance&Friends nothing more..

SubZero911
Úgy látom kötekedés minden szinten...

Talán meglepõ, de az EF mûködik zokszó nélkül. Nem különösebben érdekes, valószínûleg egyetértek Shrankkel /ha jól írtam a nevét/, hogy nem ér annyit, amennyit adtatok érte. Ettõl függetlenül lehet, hogy ma megveszem. Ki tudja....

Aki egyébként segít, az segít, aki nem az nem..... Ha meg ilyen lelkiismeretes vagy, akkor tiltasd le a FAQ-ot és írj levelet a TOPIC vezetõjének /valami Running <#vigyor3>/, hogy törölje a warezos hozzászólásokat.

A fentieken kívül sokat tehetsz az ügy érdekében, ha csatlakozol jogvédõ szervezetekhez, írsz az Informatikai Minisztériumba, vagy egyszerûen feljelentesz mindenkit ! <#circling>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Boxer HUN
... Ne kötekedj... <#ejnye1>

Nekem Geforce N6600gt-m van agp-s 128mg-s és a bugokon kívül semmi probléma nincs vele ha az a driver van fent ami a játéknál van írva vagyis a 77.30 verzió számú, a legujjabbal már sz*rakodik!

Crem
Király!😊

Köszönöm!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kovács legény
azt nemmondtam hogy továbbra is😄

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Köszönöm... <#wave>

Kovács legény
(ez az elsõ hogy egyetértek veled😉 )

www.czekoart.hu

Kovács legény
<#eljen>

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Na és sikerált rankedon kiprószálni az EF-ot??? Offline szintén nem. Esetleg úgy, ha te indítasz egy szervert. De akkor meg csak egyedül vagy rajta. Levonod a következtetéseket, esetleg tévesen, és elkezded szapulni a boosterpackot. Ezzelszemben, a megjelenés napján megvettem az EA-tól 2600HUF -ért, minden elsõre klappolt, és állati jól szórakoztunk azokon a szervereken, amik már át lettek állítva akkorra. Ha pedig mégis globalbann-t kapsz az akciód miatt, valószinûleg olcsóbb lesz újból beszerezned a BF2-t, mint ha megvetted volna a letöltõkódot... nem???

Ui.: Töltsd le, próbáld ki a warezt. De miért vársz segítséget warez kérdésben azoktól, akiknek az eredeti van meg??? Az NEM ez a topic!!!

Jancsik
lost star 😄

Jancsik
regelj vip-t, és máris lesz 😊

Csacsy
feltûntek = eltûntek akar lenni

Csacsy
Nekem mindíg is kicsi volt a Logom, amit Amon csinált, de azóta nekem is feltûntek a csillagjaim. KÉREM VISSZA ÕKET AZONNAL !!!!!!!!!!!!!!

Robogo
Azt a büdös nem tod hogy ffájj a fejem iszonyatul de nagyon na jó megyek az ágyba m,ert szértobban a fejem....lokl

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

joebacsi
ehh...vigyázz a konyakmeggyel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Bazzz eltünt az összes csillagom,meg kicsi lett a logom vááá most mi lesz talán világvége!!!!!!!!??????Annyi hogy nem tom.Pukk!<#nevetes2>

Robogo
LO-LO-LO-LOÁL JÁNOS!!!!!!!<#nevetes1>

Csacsy
Úgyláccik a snipert nagyon aprítja a krumpli 😊

joebacsi
még 1600*1200 ben is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Még 1280*1024-ben is kilog 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mNzJean
Húú , vazz de nagy lett.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
<#eplus2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

uHs Gerzson
BA vs <<DRAGON>> HUNcup infranty war.
Oman:
185-0
169-0

Mastur:
111-0
159-0
-------
624-0

Grat mindkét csapatnak!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
GBC vs HUNkup infranty war.
Sarki:
135-116
152-0
Karkand:
152-0
191-0
----------
630-116

GG!<#eljen><#taps>

SigS
J, es...
Segítség! Help! Hilfe! Socorro! + Upamacs!!! <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Cserelj vga-drivert, tehetsz fol friss Windowst, ha TFT-monitorod van, azt se szokta szeretni.
Udv. a Buglefielden<#wave>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Segítség! Help! Hilfe! Socorro!

Mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban van (peccs, krekk, mini képfile), de amint elindulna a program, visszalép a windowsba pár másodperc múlva.
Mit tegyek???