Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
gundark: csak ezért, mert mondogatják, hogy az nvidiás driverekbõl valamelyik korábbival jobban fut<#nemtudom>#nemtudom>bár én mindig is a legújabbat teszem fel
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Hordán meglátszik a sok gyakorlás eredménye. Jól nyomták a skacok, mostmár nem szabad öket egy klánnak sem lebecsülni. Tök ideg voltam, mikor a legelsõ MINE videon is látható, háztetõrõl ugráló embereket láttam. Csak jöttek, csak jöttek, és csak jöttek. Én meg kapkodtam ide oda a fejem, kit is löjjek le. Agybaj kerülgetett. Belett volna állítva a TS, át is szoltam volna nekik. ,,Hogy az a jó magasságos ****** neketek!,, <#vigyor>#vigyor>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
a mikrofont hol beállitani hogy tudjam használni is .
Köszi.<#wow1>#wow1>
Tegnap este nyomi a neten, hát nem semmi ahogy nyomják 1-esek.én még csak kezdek helizni meg egyébb, de ott nagyon profik vannak.
Amugy jó game ,de nyomni kell állandoan hogy vidd valamire,az tuti.
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amióta bf-ezek megtanultam 30-45 mp alatt elszívni egy szál cigit hogy a szünetekben még a villámgyors eligazításról se maradjak le.. <#hehe>#hehe>
Together we'll fly someday...
Sajnos a gyakhiány nagyon rányomta a bélyegét a tegnapi war-ra (is)!
Ez az infantry nem a mi világunk,de idõtöltésnek nem volt rossz!
Gratulálunk a Hordának és sok sikert a következõ meccseken!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Néha elég gáz ez a ticket eredmény mert nem tükrözi a csapat teljesítményét.
Nem mintha nyalni szeretnék a CoR-nak, de úgy vettem észre jól tolják, szép átcsoportosításaik és támadásaik voltak. A legjobb az volt mikor sarkin fent feküdt a leaderük, szép kényelmesen becéloztam, rálõttem, persze nem halt meg. Töltés zoom, cézok, erre hopp egy ember, hopp még egy, még egy, még egy, teljesen kétségbeestem melyikre lõjjek hirtelen. El is neveztük õket klónoknak, mert úgy szaporodtak.
Na csak annyit akartam mondani, hogy a meccseredményekbõl leszûrni egy csapat kiválóságát nem szabad.
Sok sikert a CoR csapatának a többi meccséhez és köszi a csatát, nagy élmény volt!
a fejhallgatót meg a fejeden kell viselni <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
kár, hogy még mindig döglött a gépem, bár lehet, hogy ezért nyertetek?<#hehe>#hehe>
szar ez a horda, nem is értem hogy csináljuk...<#ravasz1>#ravasz1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem sértõdök meg ...... <#vigyor2>#vigyor2>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A JCSR nem kerülget ...
Fix továbbjutók eddig: 7th, Horda
A JCSR nem kerülget ...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment