Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a leggyorsabb köridõt a Melbourne-i pályán M. Shumi tartja a rekordot 1:24.125 valamennyivel(2004, V10-el). Ehhez képest az idei futam leggyorsabb köre a V8-al Raikkonen nevéhez fûzödik 1:26.045-tel. Ez közel 2 mp-vel marad el a a 2004-es rekordtól és ha tényleg szereted az F1-et akkor beláthatod hogy ez elég nagy defferencia.
Lehet hogy idõvel elérik a V8-al a V10es szintjét de addig még elég sok idõ kell a fejlesztõknek!
OFF vége mostantól csak BF2-vel kapcsolatos postokat akarok látni!<#buck>#buck>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
hanem s939-nél 1800MHZ
s754-nél meg 2000MHZ
Azért arra lenne egy fogadásom, hogy 1 év múlva is ezt mondanátok e.
Sztem kihoznak abból akkora teljesítményt. Bár ezt annyira nem vágom.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
de mégis azt hiszem,káromkodtak tegnap rendesen azon a szerveren,ahol klángyak volt,ugyanis én még maradtam,Wake-en voltam egyedül a Z10el,és egy "PÁRSZOR" kiszedtem a kobrát(2 személy 😊 ) TV raksival,hamarabb,mint õk engem egyedül<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Frequency 2083 MHz 2167 MHz 2200 MHz
L1 Cache Size 128 KB
L2 Cache Size 512 KB
Front side bus 333 MHz 400 MHz
Integer pipelines 3
Floating point pipelines 3
Multimedia instructions 3DNow™ and MMX™
Socket type 462 pin microPGA, Socket A
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Pont azért vezették be a V8-at F1-ben mert a V10 még korán sem érte el a teljesítménye végét de a Honda már így is 1000Le felett járt.
b@**tatok mar zongoran?<#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ez olyan mint a mostani F1. A régi V10-es 3000ccm-es motorja és az új V8-as 2500ccm-es változata. Nagyából egyforma teljesítmény, csak a V10-es nem pörög annyira.
Vagy épp az Intelt.
Tavaly(2006.01.) váltottam A643000+ra,és akkor rendesen verte az AMD(3000+) az Intel(3GHz) prociját.Jahh és nem a butított verziókról beszélek.
Jelen pillanatban nem tudom,hogy áll a verseny,de azt tudom(úgy tudom😊),hogy mindig fej-fej mellett haladnak teljesítményben.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Az már más kérdés, hogy a régi AMD-k teljesítménye közel azonos volt az Intelével, ezért a PR számozás hasonlítható az intelek orajeléhez, de csak közel azonos teljesítményt jelent.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azért ez nem teljesen így van.
Az általánosan elterjedt tévhit szerint igazat mondtál, de a valóság az, hogy az AMD procik PR értéke nem az Intel processzorokhoz viszonyított érték, hanem a legelsõ sorozatú AMD Athlonokhoz megfeleltetett proci teljesítmény alapján számolt közelítõ érték.
Éppen ezért van az, hogy néha az a vád éri az AMD-t, hogy kicsit túlszámozta a processzorait. (Pl: AMD XP 3000+ -nál) Hiszen sokan tévesen az azonos számozású intelekhez hasonlítják, ami pont az elõzõek miatt nem ad hiteles eredményt.
Mivel a régi sorozatû AMD-khez, és a konkurenciákhoz képest is teljesen más architektúrát alkalmaznak a mai AMD-k, ezért vált szükségessé a PR jelölés bevezetése. Képzeld csak el hány ezer idóta ember perelné be az AMD-t vásárló megtévesztése címen, ha Intel-hez viszonítanának, és nem azonos teljesítnényt kapnának a pénzükért.
FELTÉTELEK:KORHATÁR NINCS
LEGALÁBB OLYAN HANGOKAT TUDJON KIADNI MINT ALBERTO
ELÖNY HA KÖMÜVES,VILLANYSZERELÖ ASZTALOS BELSÖÉPITÉSZ(TATAROZNIKÉNE A HÁZAMAT)
AZ ELSÖ HAVI SZERVER BÉRLETET ÉN FIZETEM A TÖBBIT A KLÁNTAGOK,
GYAKORLÁS NINCS(MINEK)CSAK SPONTÁN JÁTSZUNK
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
(el sem olvastam, mert összeakadt a szemgolyóm<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>)
rtanamegtanulniaparembernekdeittnemcsakapontvesszorolvanszohanemmasegyebrolis<#idiota>#idiota>
www.battlefield.hu
"Tanar:de ez a konyvben nem igy van leirva!
En:Tanarno.amire a kolto gondolt a vers irasakor,egy dolog.amire a tankonyv iroja,az egy masik.akkor en miert nem gondolhatok egy harmadikra?amit a kolto eredetileg gondolt,soha nem tudodik ki..."
4-est kaptam...<#idiota>#idiota>
azt pedig nem mondanám, hogy fless/prohardver nem ért hozzá... talán olvasd el a cikkjeit, tesztjeit ... bf2 alatt egy adott utvonalat járnak be és ott mérik az átlag FPS-t...szimpla _VGA_ teszt! ehez nem kellenek hetek/hómapok 😊
csak annyit akarok nyomatékositani 😉 h az nv logo egy játék elején semmit sem jelent ... vagy szted komolyan vehetõ az pl. intel reklámja is a gémek elején? 😉
Forza.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Minden jog fenntartva!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szep is lenne,ott forgolodnek egy T-90-el a margithidon...
Az AMD 2500+ Barton-nak az elnevezése azért lett így kitalálva, mert az Intel-el vetekszik. 2500-as nem megy 2500-on hanem 1833-on, csak marketing szempontból nem lett volna túl jó ha 1833-as Bartont állítanák szembe egy 2,4-e s Intellel. Ezért találták ki, hogy a rivális proci teljesítményének megfelelõ számozást adnak az AMD-nek. Szal a 2,4-es Intel hasonló, mint a 2500 Barton.
2.kulfodieket nem kell?
3.en minden ellenfelemet tisztelem.
bocs de olyan dolgokat irtal,amiket az illeto nem tud ALAPBOL!!,nem valo klanba...abbol is le lehet merni az illetot<#vigyor3>#vigyor3>
reszemrol maradok helipilota idegesito tankos balf... balfacant akartam irni<#idiota>#idiota>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"