Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSR Apache
Játszik valaki a first decadebõl akármelyik gémmel.<#hehe>Azt én is kihívnám egy derbire.
Jó is lenne.Áhh most nem megyek Bf-ezni mert a BF-esekkel C&C-zek.<#idiota>
Viccen kívül..nyomja akárki a mûfajt?

Sajna Laky ez nem jött be.<#szomoru1>Most mindkét játéknál kilép miután elindítom a szervert. Az EA-n regisztrált kódnak megkell egyeznie a játékba belépõ kód és felhasználó névvel?
mesor
C64-en isten játék volt a Turrican meg a Defender of the Crown!
Wizard-al rengeteget nyomtam én is!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

höhö... ineternational karate 😊 az volt a legjobb c64-es gamma 😊az õsember olimpiába a tûzgyújtás verseny volt a legjobb mikor fejbe lehetett verni a másikat 😊 igazi joy rángatós korszak 😊))
mohus
menj Odinnal Battle for Midle Earth 2-zni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laky
regisztáld be mind a két játékot az EA-nél
a DVD-n belül van egy "Support" mappa, azon belül meg egy "EReg.exe": klikk rá
csinálsz egy EA accot valós adatokkal, majd a megadott email címre elküldenek egy aktivációs linket, tádáááááám :o)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kedves Laky vagy akárki!!!Nekem az újra patch-elés (v1.22)után is ugyanazat írja.
Ráadásul a Bf2-ben meg "not valid CD-keyt" ír,pedig eredetim van mindkettõbõl.
Lassan kezdek megõrûlni.Valaki segítsen!!!
mohus
WOW...
ketten a dungeonban juj...bátyámmal halálra rinyáltuk a magunkát már a végén amikor letelt az idõ...és jött az a démon vagy mi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ha Ha Ha HA <#nevetes2>!!!Nagyon vicces<#mf3>!!!

http://csuknorisz.mybrute.com

mohus
valamilyen vehicle-vel

Alt+F4
mohus
ideje betolni az aktuális danik és albertók képemet😊hogy mibõl adódhat az a bizonyos hangfekvés....

az még elmegy hogy off...
de van ennek a játéknak külön fórum
ott próbáld meg

JCSR ODIN
sry off

Játszik itt vki Battle for Midle Earth 2-vel? Csak mert szivesen kihívnám egy derbire.

on

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

<#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Isten hozott a demóban!<#hehe><#hehe><#hehe>
gurulni?..lol...kúszni,mászni..ezekre emlékszem..de,hogy gurulni....LOL...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mNzJean
ugh olympic volt az õsemberes progi cime , de az életem elsõ számitógépes játéka a wizard of war volt , emlékszem amikor megjelent a last ninja ,hogy el voltunk ájulva az introjátol , és amikor elöször láttam amigát azt hittem ennél jobb gép a világon nem lessz.Na ennyit a régi szép commodoros idõkröl.<#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hogyan lehet gurulni?Ha valaki tudja írja már le!Köszike.

http://csuknorisz.mybrute.com

Laky kösz a tanáscokat,ötleteket stb...<#hehe>..de mint említettem,nem értek gép újra telepítéséhez,akkor a formázást ne is említsd<#hehe>...fateromat megkérném,de õ meg szinte alig ér rá<#rolleyes>...szal nemtom,hogy mikor lesz esetleg gép újra rakva,de elõtte midnenklépp eltûntetem majd a Tempbõl a dolgokat,hátha az segít

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunvista
Hi, Battlefield scene! A www.hunvista.hu oldalon nyitottam kategóriát a Battlefield klán és fan oldalaknak. Szórakozás>>PC játékok. Regisztráljatok. Ezen oldalak többsége ingyenes szolgáltatónál van, de nem probléma, engedélyezni fogom a webkatalógusban a megjelenést. Nem akarom offolni a topikot, kérlek adjátok át a szerkesztõknek.

www.HunVista.hu WebKatalógus/ApróHirdetés

kostka
tûzfal nem fogja, ki is kapcsoltam addig. a töredezettségmentesítést azonnal megcsinálom, remélem segít
kösz

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

JAG1
Reinstallnak semmi értelme. Ugyan annyi idõ és csak összexarja az egészett. Ráadásul ugyanúgy lesznek progik, amik nem fognak elindulni. Egyszer kell csak jól megcsinálni a rendszert és többet nem kell Wint telepíteni, akár ki is dobhatod a Win cd-det. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Laky
meg se kérdeztem volna, ha tört lenne...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

eredeti játéka van, múthéten vette. mielõtt írsz, olvass vissza vagy inkább ne írj

Laky
ember, erre az a megoldás, hogy ne formázd le a winyód 😄D
csak win renstall...

Laky
volt már ilyen problémám (tört verzió )
sajnos csak win reinstall oldotta meg 😄

JAG1
Ilyen konfigon kéne futnia sztem.
Mielött Ramot vásárolsz, :-) nézd meg, nem fogja e tûzfal a gamét'. Pl. SP2-nél elõfordul, hogy a beépített tûzfal bezavar. Esetleg futtas le egy töredezettség mentesítést.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kostka
hi
egy olyan problémám lenne, hogy megszereztem a BF2-t eredetiben, és az aláírásomban található konfigon nem nagyon akar menni. hiába vettem le mindent teljesen lowra és off-ra, és a felbontást is, meg 16 bitre, de így is jó esetben 10-12 FPS-t produkál a játék. természetesen legfrissebb grafikus drivert letöltöttem felraktam, minden háttérben futó alkalmazást bezártam, de így se jobb. amikor jobban rá lehetne látni a pályára akkor tényleg diavetítés van, amikor pedig 'magam alá nézek' akkor 10 FPS körül. Normális ez? 😞 ráadásul ilyen grafikán úgy néz ki mint egy hányadék <#wow3>
Ha ilyen grafikán már 25-30 FPS-t adna a játék azzal már meg lennék elégdve<#pardon1>
elvileg rendszerkövetelmény:
System: 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 2300 MB
Other: Geforce 3 or better, XP Only

segítsetek, mert remélem nem azért kellett megvennem, hogy ne tudjak vele játszani
ja és elvileg a bfhelp.try.hu-n látható táblázat szerint is kéne mennie egy lowot.

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

bakvarnyu
Egyértelmû, tört SF-fel nem tudsz bemenni sehova se mert nincs tört szerver.

JAG1
Nm.
A RegCleaner progit ne feledd, csodákra képes. :-)
Tud magyarul. Azért óvatosan törölgess benne.

Amit érdemes végigcsinálni: Eszközök - Regisztrációs adatbázis rendbetétele - Mind végrehajtása.

Beers
Te még a dömperrel ismerkedtél a homokozóban,mikor Mesor már a buxákhoz járt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

oks,mégegyszer kösz<#wave>

JAG1
C:\TEMP!

A C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temporary Internet Files
az internet szemeteit tárolja, mint azt a neve is mutatja.

alma2
Repcsiztem en eleget anno, de javits ki ha tevedek 1-2 oraja te voltal a 7 th-n a daging oilfildesen hasonlo neven ki szinten keptelen volt leloni minket, leszamitva amikor ketszer kamikazet nyomtal nekunk, es termeszetesen lelassitottal, tehat benne vagy a 80-%ban majd irtad, jaj mar nem gyorsult fel... es bumm.
Ja, hogy tobb ido van raketazni, harcihelinek raketa ?, a takarekossag nem az erosseged a jelek szerint 😊
Nekem mindig az a bajom nincs eleg utanegeto, ha vegtelen lenne, tuti ugy repulnek mindig. Irtad a jatekban tenyleg bajok lehetnek a reflexeiddel, ha valoban te voltal, megertem a togyogos repulest, de eselyed sincs igy egy masik jo pilota ellen.
Aham, akkor forditsuk le marcee es baratai kolyok klubbnak is, hogy ertsek tehat, ha nincs bent a tanito bacsi a teremben akkor mar oda szabad szarni a terem kozepere, sot kotelezo, mert attol nagyot novunk hirtelen, foleg a alnyok szemeben.De attol fuggetlenul vannak irott es iratlan szabalyok amit illik betartani.Sooot megneztem ez vonatkozik a wake onlyra szerverre is, bar lehet, hogy nem tudjatok ertelmezni a no bc br stb kiirast.Ez lehet a baj ? kernem a szerver uzemeltetojet a csak magyarul tudo fiatal korsztalynak irja ki rendesen mit is jelentenek ezek.
De azt hiszem ezzel elarultal mindent, nem vagytok normalisan jatszo emberek ezert kerulitek a 7th szervert, ezzel egyet tudok csak erteni.
Bar ma hiaba kertem barni19000-at tuntessek mar el a fenebe, ha repulohoz jutott, bombazta a helire varakozokat /daging oilfield/ ha helivel volt akkor meg bent probalkozott szinten a fobazison / dalian plant/.
Visszaterve a wake onlyra, amikor fordult a kor es mi lettunk a a kinaiak, a commanderunk elso utasitasa az volt /epp repultem/ menjunk a hajotokat irtani, ha mar olyan gennyesek voltatok az elobb, a jelek szerint nem csak nekem szurta a szemem, de hat megtagadatam parancsat meg jo, hogy nem lottek tarkon hazaarulasert.Fura modon, ha fent volt az ellen repcsije tobb mint szarul teljesitettek.
Na szep kis regeny irtam, de ne felejtsetek inkabb a kotelezo olvasmanyt tanulmanyozni, nagyobb haszna van 😊

szerintem

azza játszottam! az nagyontetszett, csak már alíg emlékszem rá 😞

bocs,ez a #72806-ra ment

hmm..Temp,vagy Temporary Internet Files?mer azé nem mindegy<#hehe>...ok,tudom te, Tempet írtál,de két Temp van<#hehe>

JAG1
C64-es idõszakból, emlékszik valaki a Jostick ölõ, õsember olimpiára? :-)

jaaaa...ok..ebbõl is láccik,h mennyire nem értek gépekhez<#rolleyes><#hehe>

JAG1
A Temp mappában ideiglenesen letöltött/használt/installálásnál kitömörített fájlok vannak. Semmi szükség rájuk.

😄

nem néztelek ki, csak szeretek dumálni 😊

nem vágódik ettõl haza a gép?...

JAG1
Mindent törölj ami ott van. Lesz olyan, amit majd nem enged. Indítsd újra csökkentett módba, úgy majd menni fog.

mesor
Akkor sok jóból maradtál ki kis gyerek korodban mi? 😛

Nõvéremnek volt c64es, 4éves koromba már azon játszottam, akkor tanultam me gépelni 😊 aztn jött a 486os, p2es, p3as, aztán meg a mostani. már szinte peenkás koromba játszottam sz.gépen 😊

de a Tempben pontosan mit is keressek?mer annyi van ott,h csak na..

sok kis parast pontért játszik! LOL

mesor
Mi van ki néztél magadnak mára?
A franc tudja mióta de még simán a C64-es(ha mond neked ez valamit) idõkbe nyúlik vissza! 😛