Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó is lenne.Áhh most nem megyek Bf-ezni mert a BF-esekkel C&C-zek.<#idiota>#idiota>
Viccen kívül..nyomja akárki a mûfajt?
Wizard-al rengeteget nyomtam én is!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a DVD-n belül van egy "Support" mappa, azon belül meg egy "EReg.exe": klikk rá
csinálsz egy EA accot valós adatokkal, majd a megadott email címre elküldenek egy aktivációs linket, tádáááááám :o)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ráadásul a Bf2-ben meg "not valid CD-keyt" ír,pedig eredetim van mindkettõbõl.
Lassan kezdek megõrûlni.Valaki segítsen!!!
ketten a dungeonban juj...bátyámmal halálra rinyáltuk a magunkát már a végén amikor letelt az idõ...és jött az a démon vagy mi
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
http://csuknorisz.mybrute.com

de van ennek a játéknak külön fórum
ott próbáld meg
Játszik itt vki Battle for Midle Earth 2-vel? Csak mert szivesen kihívnám egy derbire.
on
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://csuknorisz.mybrute.com
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
www.HunVista.hu WebKatalógus/ApróHirdetés
kösz
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
csak win renstall...
sajnos csak win reinstall oldotta meg 😄
Mielött Ramot vásárolsz, :-) nézd meg, nem fogja e tûzfal a gamét'. Pl. SP2-nél elõfordul, hogy a beépített tûzfal bezavar. Esetleg futtas le egy töredezettség mentesítést.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
egy olyan problémám lenne, hogy megszereztem a BF2-t eredetiben, és az aláírásomban található konfigon nem nagyon akar menni. hiába vettem le mindent teljesen lowra és off-ra, és a felbontást is, meg 16 bitre, de így is jó esetben 10-12 FPS-t produkál a játék. természetesen legfrissebb grafikus drivert letöltöttem felraktam, minden háttérben futó alkalmazást bezártam, de így se jobb. amikor jobban rá lehetne látni a pályára akkor tényleg diavetítés van, amikor pedig 'magam alá nézek' akkor 10 FPS körül. Normális ez? 😞 ráadásul ilyen grafikán úgy néz ki mint egy hányadék <#wow3>#wow3>
Ha ilyen grafikán már 25-30 FPS-t adna a játék azzal már meg lennék elégdve<#pardon1>#pardon1>
elvileg rendszerkövetelmény:
System: 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 2300 MB
Other: Geforce 3 or better, XP Only
segítsetek, mert remélem nem azért kellett megvennem, hogy ne tudjak vele játszani
ja és elvileg a bfhelp.try.hu-n látható táblázat szerint is kéne mennie egy lowot.
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
A RegCleaner progit ne feledd, csodákra képes. :-)
Tud magyarul. Azért óvatosan törölgess benne.
Amit érdemes végigcsinálni: Eszközök - Regisztrációs adatbázis rendbetétele - Mind végrehajtása.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temporary Internet Files
az internet szemeteit tárolja, mint azt a neve is mutatja.
Ja, hogy tobb ido van raketazni, harcihelinek raketa ?, a takarekossag nem az erosseged a jelek szerint 😊
Nekem mindig az a bajom nincs eleg utanegeto, ha vegtelen lenne, tuti ugy repulnek mindig. Irtad a jatekban tenyleg bajok lehetnek a reflexeiddel, ha valoban te voltal, megertem a togyogos repulest, de eselyed sincs igy egy masik jo pilota ellen.
Aham, akkor forditsuk le marcee es baratai kolyok klubbnak is, hogy ertsek tehat, ha nincs bent a tanito bacsi a teremben akkor mar oda szabad szarni a terem kozepere, sot kotelezo, mert attol nagyot novunk hirtelen, foleg a alnyok szemeben.De attol fuggetlenul vannak irott es iratlan szabalyok amit illik betartani.Sooot megneztem ez vonatkozik a wake onlyra szerverre is, bar lehet, hogy nem tudjatok ertelmezni a no bc br stb kiirast.Ez lehet a baj ? kernem a szerver uzemeltetojet a csak magyarul tudo fiatal korsztalynak irja ki rendesen mit is jelentenek ezek.
De azt hiszem ezzel elarultal mindent, nem vagytok normalisan jatszo emberek ezert kerulitek a 7th szervert, ezzel egyet tudok csak erteni.
Bar ma hiaba kertem barni19000-at tuntessek mar el a fenebe, ha repulohoz jutott, bombazta a helire varakozokat /daging oilfield/ ha helivel volt akkor meg bent probalkozott szinten a fobazison / dalian plant/.
Visszaterve a wake onlyra, amikor fordult a kor es mi lettunk a a kinaiak, a commanderunk elso utasitasa az volt /epp repultem/ menjunk a hajotokat irtani, ha mar olyan gennyesek voltatok az elobb, a jelek szerint nem csak nekem szurta a szemem, de hat megtagadatam parancsat meg jo, hogy nem lottek tarkon hazaarulasert.Fura modon, ha fent volt az ellen repcsije tobb mint szarul teljesitettek.
Na szep kis regeny irtam, de ne felejtsetek inkabb a kotelezo olvasmanyt tanulmanyozni, nagyobb haszna van 😊
szerintem