Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
huhh, akkor gyorsan meg kell nézni a guidokat mert csúnya pernek néz mindenki elébe.. <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Akkor mi vagy? Jogász?<#hehe>

SigS
Valami hasonlo, nem sokat hibaztal <#ravasz1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Running
Aham, csak basztam kitenni még.<#hehe>

A GBC-s eset után volt szabálymódosulás?
Running
Sig nem vagy te rendõr?

SigS
JA, kellene 😊

Running
kemény az élet Hattori, mi csak minden eszközt kihasználtunk h gyõzzünk.<#hehe>

Hatt
Tanulságos😊 Mi megfutamodtunk, ti csaltatok.

Elastic An-usZ Boys

Boxer HUN
Sig!!! Hová lettek a csillagjaid??? (Bár mindegy.... hamarosan megkapod az új ruhát)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

alma2
Az az igazsag mar nem tudom mire gondoljak, meg az is lehet, hogy csak egy szimpla rabszolgasorsba dontott ferj a vegletekig elkeseredve.
De feletebb erdekel a kerdes 😊
/Ha a jatekorol van szo az ugyse erdekel senkit :p /

szerintem

SigS
Mint egy brazil szappanopera <#hehe>

JAG1
Még valami. Két emuláló progi gondot okozhat(pl.: Alcohol+Daemon Tools). Csak a démontúlsz' legyen felrakva.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Tedd fel a gamét'. Ne crackeld, patch, majd gamecopyról leszedett minidvd bemountol, játszik, örül.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
Kimásoltam a GBC oldalról, tanuljatok és okuljatok:

A csütörtöki nappal mindkét csapatunk befejezte szereplését a Huncupon.

A GBC csapatába a kevésbé aktív tagokat soroltuk, közülük a 7th elleni warra Csökkent és Zed jelent meg. Nekik külön köszönjük ezt a dolgot ! A 7th úgy döntött, inkább 1-0 -ra gyõz és nem játszik ellenünk. Pedig Zed megígérte, hogy akár egyedül is lepörgeti õket. Javaslom, ezentúl a srácot hívjuk így : "Zed - aki egyedül majdnem lepörgette a 7th-t"

A Horda+JCSR konzorcium ellenünk vívott warja már nem zajlott ennyire simán. Végig vezettünk, de sajnos a másodpercekben rejlõ ördög a túloldalra állt. A wart buktuk, óvni nem fogunk, még csak fel sem vetõdött a dolog bennünk.
DE ! A történetben van, ami nekem fura.

Elõször egy idézet abból az MSN konferenciából, amiben a két csapatunk szétbontásáról határoztak :
aus - GbC says: olyan dologért büntettek, ami nem bûn
mert a szabály engedi

-= /<ornel =- says: akkor a szabály hibás volt

Horda_Running Wild says: átírom minnyá a szabályt
5 perc
és akkor nincs gond

aus - GbC says:
hibás szabály = érvényes szabály

Horda_Running Wild says:
eddig így volt

aus - GbC says:
kupa közben ilyen szabályt modósítani : etikátlan

-= /<ornel =- says:
a supervisorok pedig azért vannak, hogy a szabályok hibáit kijavítsák

Horda_Running Wild says:
módosított szabály = új érvényes szabály

A csapatot ennek fényében szét is bontottuk. Mint a Horda+JCSR konzorcium ellen vívott war után kiderült ,ez a szabály mégsem lett módosítva. Most akkor szét sem kellett volna bontanunk a két csapatot ? Vagy nekik és szét kellett volna ? Vagy ez a szabály csak ránk érvényes ? Vagy, hagyjuk a fenébe az egészet ?

írta: aus

Laky
😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Boxer HUN
Szóval arra akarsz rávilágítani, hogy Schrank egy kiégõ félben lévõ pedofil pap, és el volt keseredve az utóbbi napokban a tavaszi szünet miatt???? <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mesor
EA küldött hírlevelet minden üzemeltetõnek amiben tiltja az ilyen servereket.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Hali!

A parám a következô:
Megkaptam a gammát (BF2) valami 3cd-s, felmatricázott, azaz hack (Iráni!) kiadásban.
Fel is tettem, minden ok, még indítócd sem kellet hozzá, semmi mountolás, vagy indítófájl felülírás.
Tegnap rányomtam az 1.22patchet (full verziót) és csodák csodájára inditáskor elfeketedik a kép, majd visszadob a desktopra.. mi lehet ahiba?

Eddig azzal próbálkoztam, hogy rátettem a letölthetô, origi exe fájlt, de arra be sem ugrik még a fekete kép sem. mi a teendô? netán reinstall és a hack game exe fájl-át mentsem el mielött felpatchelem??

köszi elôre is,
üdv:
Mac

Laky
csak elméletileg? 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

alma2
Schrank most mar tenyleg elarulhatnad, gondnok, kazan mester, vagy az oreg perverz tatter vagy, ki atkiseri a zebran a kisdiakokat sulidoben ?
Netan valami kulonleges keverekuk ? 😊

szerintem

nem! az enyém BF2!

kBagyula
Ez mekkora lol.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Mert olvastam a neten, véletlenül kiszivárgott a készítõktõl a BFwww3 kezdetleges verziója 3 cd-n tömörítve. Iráni hekkerek törték fel a dice szerverét, és megkaparíntoták. Tudod! Bosszuból mikor pár ny.europai lap közzétette a próféta gúnyrajzokat. Csak az a baj vele, nem kompatibilis még a mostani BF2-el. Addig még nem jutottak el a készítõk. Helyette nekiáltak csinyáni a BF2142-öt. És jót röhögnek a markukba az ea/dice födereció. Verziószámot pont ezért nem ir ki sehová.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Szerinted?

TS Zolly
Hidd el, megtudod csinyáni 8k-be te. Csak próbálkozz, majd tedd fel az eredményt. Ja! Ha lehet, szinkronos legyen!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

amúgy nemhiszem, kiírta hogy V1.0, ha jól emlékszem..

mibô gondolod?

mér, már csak egy ezres???

na de tényleg, plííz!!

TS Zolly
Az a béta verziós BFwww3 lehet.

hát, nem tudom, lehet, van egy rakat new yorki, meg londoni misszió! 😄

Hatt
Bemész a boldba és veszel 1-et<#wilting>

Elastic An-usZ Boys

mesor
"Iráni!"

LOL!
Biztos BF2-t kaptál? Véletlenül nem az al-Kaida egyik kiképzõ softwarét adták oda neked?<#idiota>

Hali!

A parám a következô:
Megkaptam a gammát valami 3cd-s, felmatricázott, azaz hack (Iráni!) kiadásban.
Fel is tettem, minden ok, még indítócd sem kellet hozzá, semmi mountolás, vagy indítófájl felülírás.
Tegnap rányomtam az 1.22patchet (full verziót) és csodák csodájára inditáskor elfeketedik a kép, majd visszadob a desktopra.. mi lehet ahiba?

Eddig azzal próbálkoztam, hogy rátettem a letölthetô, origi exe fájlt, de arra be sem ugrik még a fekete kép sem. mi a teendô? netán reinstall és a hack game exe fájl-át mentsem el mielött felpatchelem??

köszi elôre is,
üdv:
Mac

schrank
hááát sajnos 8K-ba nem fér bele egy Oscar-díjas rövidfilm <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mesor
Elég érdekes mozgást végez a karakter a logón.<#eplus2>

joebacsi
legalább volt egy kis ideje, hogy megtuningolja a logóját 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Elvonási tünetek? Akarsz róla beszélni?

schrank
múlt héten 3 napig nem tudtam játszani hiába tavaszi szünet volt a suliban <#ravasz1><#finom>

TS Zolly
Most mi akarsz lenni? Transzport császár, vagy a tüskevári ladikos örgróf?

TS Zolly
Nézegesd a gamecopyworldöt. Hátha benne van hová kell felrakni. NAW-ba meg alapból van vér effekt.

TS Zolly
Micsoda??? <#ijedt> Nemjutna Battlefield közelébe, már az elsõ nap felvágná az ereit! Ne kívánd ezt! Jó gyerek a Schrank, picit különös a modora, de ezért szeretjük. <#vigyor>

sajnos sinleplayben nyomom még egy darabig..

amúgy közben lejött a fájl..

akkor a bloodpatch-et hogyan is kéne fölrakni?

köszi, üdv:
Mac

mesor
Szerintem ne másolgas semmi ilyet sehova, mert a pb biztos hogy gamehacknek fogja nézni és ki fog dobálni a serverekrõl.

helló!

Légyszi, kéne egy kis segítség!
Át tudná valaki küldeni emailben a mini image fájlt? képtelen voltam leszedni..
[email protected]

A tegnapi vérporos témára 😄 visszatérve, találtam bloodpatch-et hozzá a gamecopyworld-ön! 21kb! csak szintén nem tudtam letölteni...
amúgy ezt hova kell bemásolni??

köszi,
üdv:
Mac

eX RambO
Schrank túl sokat szeretne de nem bírja a Farka hi hi hi.... egy jó kis 1 hetes áramszünet kellene neki <#hehe><#hehe><#hehe>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Schrank nyugi lesz autóverseny, a mostani hétre ígértem, de jövõhét kedd, vagy szerdán szerintem mehet egy. Csak vissza kell töltenem a mapokat meg minden.

Szerintem heti 1 autóverseny bele fog férni a programba, ha lesz rá igény. Ha ott is király akarsz lenni, akkor jól szedd össze magad, mert Gerzson és Wolfi legyõzhetetlenek voltak...<#hehe>

schrank
képzeljétek múltkor rájöttem hogy a csónakot transportnak számolja pontozás szerint<#ticking> ennyi erõvel a tehenet meg a BH-ot is oda lehetne sorolni a gyér fegyveret miatt <#nemtudom>

Hatt
Tévedsz, az menSZESZ<#nezze>
Tudod jól hogy Menszi még nem kapcsolta be a monitort<#idiota>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Lesz ma este közvetítés az frx vs hba meccsrõl? Szivessen elhallgatnám war közben<#vigyor0>

Elastic An-usZ Boys