Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
De feletebb erdekel a kerdes 😊
/Ha a jatekorol van szo az ugyse erdekel senkit :p /
szerintem
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A csütörtöki nappal mindkét csapatunk befejezte szereplését a Huncupon.
A GBC csapatába a kevésbé aktív tagokat soroltuk, közülük a 7th elleni warra Csökkent és Zed jelent meg. Nekik külön köszönjük ezt a dolgot ! A 7th úgy döntött, inkább 1-0 -ra gyõz és nem játszik ellenünk. Pedig Zed megígérte, hogy akár egyedül is lepörgeti õket. Javaslom, ezentúl a srácot hívjuk így : "Zed - aki egyedül majdnem lepörgette a 7th-t"
A Horda+JCSR konzorcium ellenünk vívott warja már nem zajlott ennyire simán. Végig vezettünk, de sajnos a másodpercekben rejlõ ördög a túloldalra állt. A wart buktuk, óvni nem fogunk, még csak fel sem vetõdött a dolog bennünk.
DE ! A történetben van, ami nekem fura.
Elõször egy idézet abból az MSN konferenciából, amiben a két csapatunk szétbontásáról határoztak :
aus - GbC says: olyan dologért büntettek, ami nem bûn
mert a szabály engedi
-= /<ornel =- says: akkor a szabály hibás volt
Horda_Running Wild says: átírom minnyá a szabályt
5 perc
és akkor nincs gond
aus - GbC says:
hibás szabály = érvényes szabály
Horda_Running Wild says:
eddig így volt
aus - GbC says:
kupa közben ilyen szabályt modósítani : etikátlan
-= /<ornel =- says:
a supervisorok pedig azért vannak, hogy a szabályok hibáit kijavítsák
Horda_Running Wild says:
módosított szabály = új érvényes szabály
A csapatot ennek fényében szét is bontottuk. Mint a Horda+JCSR konzorcium ellen vívott war után kiderült ,ez a szabály mégsem lett módosítva. Most akkor szét sem kellett volna bontanunk a két csapatot ? Vagy nekik és szét kellett volna ? Vagy ez a szabály csak ránk érvényes ? Vagy, hagyjuk a fenébe az egészet ?
írta: aus
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A parám a következô:
Megkaptam a gammát (BF2) valami 3cd-s, felmatricázott, azaz hack (Iráni!) kiadásban.
Fel is tettem, minden ok, még indítócd sem kellet hozzá, semmi mountolás, vagy indítófájl felülírás.
Tegnap rányomtam az 1.22patchet (full verziót) és csodák csodájára inditáskor elfeketedik a kép, majd visszadob a desktopra.. mi lehet ahiba?
Eddig azzal próbálkoztam, hogy rátettem a letölthetô, origi exe fájlt, de arra be sem ugrik még a fekete kép sem. mi a teendô? netán reinstall és a hack game exe fájl-át mentsem el mielött felpatchelem??
köszi elôre is,
üdv:
Mac
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Netan valami kulonleges keverekuk ? 😊
szerintem
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
na de tényleg, plííz!!
LOL!
Biztos BF2-t kaptál? Véletlenül nem az al-Kaida egyik kiképzõ softwarét adták oda neked?<#idiota>#idiota>
A parám a következô:
Megkaptam a gammát valami 3cd-s, felmatricázott, azaz hack (Iráni!) kiadásban.
Fel is tettem, minden ok, még indítócd sem kellet hozzá, semmi mountolás, vagy indítófájl felülírás.
Tegnap rányomtam az 1.22patchet (full verziót) és csodák csodájára inditáskor elfeketedik a kép, majd visszadob a desktopra.. mi lehet ahiba?
Eddig azzal próbálkoztam, hogy rátettem a letölthetô, origi exe fájlt, de arra be sem ugrik még a fekete kép sem. mi a teendô? netán reinstall és a hack game exe fájl-át mentsem el mielött felpatchelem??
köszi elôre is,
üdv:
Mac
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy közben lejött a fájl..
akkor a bloodpatch-et hogyan is kéne fölrakni?
köszi, üdv:
Mac
Légyszi, kéne egy kis segítség!
Át tudná valaki küldeni emailben a mini image fájlt? képtelen voltam leszedni..
[email protected]
A tegnapi vérporos témára 😄 visszatérve, találtam bloodpatch-et hozzá a gamecopyworld-ön! 21kb! csak szintén nem tudtam letölteni...
amúgy ezt hova kell bemásolni??
köszi,
üdv:
Mac
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Szerintem heti 1 autóverseny bele fog férni a programba, ha lesz rá igény. Ha ott is király akarsz lenni, akkor jól szedd össze magad, mert Gerzson és Wolfi legyõzhetetlenek voltak...<#hehe>#hehe>
Tudod jól hogy Menszi még nem kapcsolta be a monitort<#idiota>#idiota>
Elastic An-usZ Boys