Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Miért nem húzol JETx-et nézni vagy cartoonnetworköt az felel meg a szellemi nívódnak!!!
Itt egyesek segíteni akarnak másoknak!!De Te ezt nem fogod fel az agyaddal ha egyáltalán van agyad!!!
Te mindenbe mindenkibe belekötsz.
Belekötsz a BFV multba pedig sokan szereték!
Most meg belekötsz Kariba mert segitséget kért!
Szoval nyugodjál LE hogy ha ilyen sok az idöd akor recskázál egyet vagy nem tom de ne kössél bele minden hülyeségbe!
KÖSZÖNÖM
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De mindegy a lenyeg, hogy megy 😊
szerintem
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Jó lenne, ha leszállnál a magaslóról és a fikázós, beképzelt, negatív megnyilnánulásaid helyett, inkább értelmes, építõ hozzászólásaiddal tarkítanád a fórumot.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Bár ha megeröltetném magam, és csupa értelmetlen dolgot csinálnék, nekem is lehetne még pár.<#ravasz1>#ravasz1>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Jelenleg se sok 42-es emberke játszik a bf2-vel. Inkább wowoznak.
Elastic An-usZ Boys
Bang-Bang
Azt nem gondoltam volna még pár hónapja, hogy egyszerre érnek be a medálok <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
De megteheted, hogy Chuck Norrist nézel film helyett.<#guluszem1>#guluszem1>
Vagy ami rosszab, ASVA embere e vagy? :-)
Router mellé tök felesleges softveres tûzfal sztem. Csak fogod vele a rendszert.
Nekem még a Winfosos is ki van kapcsolva.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nod32 meg csak akkor kavar be, ha elfelejtem beállítani normálisan az auto update-et, és játék közben akarja frissíteni az adatbázisát...
meg amúgy a net routeren keresztül jön, de azért biztos, ami biztos...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
aut viam inveniam aut faciam
Elastic An-usZ Boys
Link a beállításhoz, vagy másik link egy elõre beállított kofigurációs fájlhoz.
Jut eszembe, van routered?
a többit amit említettél azokon már túl vagyok. nem kell mindent kikapcsolni csak be kell jól lõni, na mindegy. azért köszi!
szerintem
Na meg mivel a bf2 meghiv egy masik exe-t, a component control is tul okos akar lenni, azt is ki kell kapcsolni, mert nem engedi elinditani es meg sorolhatnam.
outpost 80 % -at ki kell kapcsolni, hogy hasznalhato legyen valamire 😊
vagy egyesevel szenvedhetsz, hogy mit mikor engedjen.Virusirtot meg nem kell hasznalni 😊
Jo kiserletezgetest.
szerintem
Az is elavult, mégse csuináltak jobbat, csak szebbet.
Ha átültetnék a játékot bf2-es grafikai, és fizikai környezetbe, a bf2 lenne elmaradott, csak más szempontból.
Ez van, telik az idõ.
-t <#mf2>#mf2>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
Together we'll fly someday...