Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki hogy ezen az oldalon: http://www.bfstats.info.Mert itt lehet tört játékkal pontot szerezni.Eõre is kösz.

http://csuknorisz.mybrute.com

Hellotok!Nem tudodtok egy olyan szervert amin csak c4-ezni lehet?
TC3
Na vazz!
És ezek után még menõzöl vele? Gondolom anyukád büszke rád! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Mi lenne, ha tisztességesen játszanál? 😊
Különben nagyon sok külföldi szerveren a hozzád hasonlókat autómatikusan elkezdik TK-zni miután átállt!
Sokkal jobb megoldás, mint a KICK 😊

TC3
Én arra írtam a kis válaszomat, hogy valószinüleg nem tudta, hogy egy progi végzi ezeket a feladatokat!
Nem téged akartalak fikázni, nem õt akartam védeni, csak számomra az jött le a válaszodból, hogy a kis tudatlan, fikázza az adminolást, és még azt sem tudja, hogy ezt egy autómata végzi!
Ennyi! Én csak azért írtam, hogy nagyon sokan nincsenek vele tisztába, hogy a legtõbb ban-kick autómatikus!!!!!

Crem
Jó volt ez a kis video!😄

Ezt egyszer mi is megjátszottuk egy noob-al, miután az okozott neki a legnagyobb örömet, hogy az Uss légvédelmével szarrá lött minden csapattársat.
Érdekes módon 16 emberbõl senki nem jött oda, hogy lelõjjön az anyahajó közepén!😊
Azt hiszem 10-nél disconnentált!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
"j4n3k féle magatartással kick esetleg ban is megoldható"

Ez mehet a szerver leírásba 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Tegnaptól <CoR> Arena átállt bizonytalan ideig NAW-ra!
A kultúrált játékosokat szeretettel várjuk!
j4n3k féle magatartással kick esetleg ban is megoldható <#nyes>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DummyBoy
Gondolkodtatok már azon, hogy ha nem lenne a heli, mennyi ilyen kis lámpi ment volna inkávv CSézni?

Hmmm? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A sok hülye meg mind szembejön az autópályán, mi? 😊

Minden jog fenntartva!

mesor
És most hova szarjunk? Esetleg a fejedre?
Nem tudom lehet hogy esetleg benned van a hiba nem a többi 100 játékosban akik nem szeretnek téged. Szal' gondolkozzál el ezen hogy esetleg nem kéne e változtatni a mentalitásodon!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

És még így is csak ennyi a w/l<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

és miért zavar ez téged? foglalkozz a saját játékoddal

zavar hogy sokszor meghaltál?

Me0w
Megint atalltal te kis kocsog pondro...

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
Nem csak nálatok csinálja.... Nálunk is, meg bárhol, ahol vesztésre állnak. Meg persze, ha épp nem kickelték... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

szernitem ne menj be olyan serverre ahol frx-es is van!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Me0w
Ha tudnad mennyire semmi koze nem volt ahoz, hogy eppen kit lottel 😄 Volt uj Remote Admin, es valakin ki kellett probalni, te voltal az, mivel haromszor is az utolso pillanatban a szopo oldalrol a nyerore altal. Ne itt akard megszerezni a war college ribbont, koszi!

Together we'll fly someday...

megint mit csináltam? az frxet kéne kitiltani az eglész játékból... sharqin foglalják a tvstationt, én vezetem a helit, a másodpilótám lövi õket, és kirúgnak engem hogy ne tudjuk õket kilõni... és nem kell a mentegetõzés meow, 5ember látta rajtam kívül...

Pharolas
Pedig még azt hittem, hogy én leszek szõrösszívû ha legközelebb meglátom a szerveren..és rárakom a 10.000es idõlimitet<#hehe><#hehe>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
<#eljen>DA DA DA <#worship> AVE HATT <#taps><#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Boxer HUN
Látom janek kiharcoltad magadnak a kitiltást!!! <#eljen><#eplus2><#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nem is értem, janek/albertó/stb-t miért nem banolták már az öszes magyar szerverrõl 1000év + 1 napra. <#hehe>

Minden jog fenntartva!

Hatt
Ilyen hozzáállással megkérlek hogy ne látogasd a 7th szerverét. Ha nem teljesíted a kérésem akkor majd az admin program kér meg téged rá. Amíg fizetek érte addig nem kérünk meg rá hogy csatlakozz a szerverünkre.

Elastic An-usZ Boys

kevés, de legalább nem nézek le mindenkit és nem vok nagyképû mint te

schrank
neked eddig hány hozzászólásod volt ebben a topikban <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SigS
En ismerek olyat akinek az ismerose latta Ot normalisan valaszolni...de nem bitzos <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Neked eddig hány normális hozzászólásod volt? ja... te nem tudod hogy mi az...<#lama>

JCSR Apache
<#idiota><#idiota>Ebben meg nehogy magára ismerjen néhány n00b.Nem innen.
Ennél már csak a fõbázison kempelõ APC-t utámlom jobban fushe pass-on.<#eplus2><#idiota><#buck>

De ismerõs valahonnan ez a pálya!<#fejvakaras><#hehe>
Megyek is megnézni mi a helyzet otthon.<#violent>
schrank
ez a német kis gyökér nagyon láma hogy egérpadot használ meg mindenki aki egérpadot használ <#hehe>

schrank
volt

bazs1
Nagyon f*sza!!!A gyereket rendesen kicsinálják!!!!<#wink>

http://csuknorisz.mybrute.com

Ez egy battlefield 2 fun videóból lett kivágva!😄 Nézzétek meg a teljest
ITT
mesor
Akkor ezentúl ne gyere a mostani ranked serverekre és mi a közösség nevében megkérünk szépen, hogy legyél olyan jó és hozzál össze egy ranked servert!<#worship>

Mert megkértünk rá köszi!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

na tessék, ne CSezzetek hanem BF2zzetek mert ha sokat CSztek ez lesz:Idegbeteg CS Mániákus... BF2ben nem fog ilyen történni senkivel sem 😄

amúgy sztem az UT2004-gyel játszott (a zene alapján)

Köszönöm szépen! 😊

már töltöm is fel neked 😊

pff
egy ilyen kis csíra mint te nem tudja felbaszni az agyam😉

😄

nem, az te voltál, ennyire felidegesítettelek 😛

Nem képzeld nem vagyok idegbeteg... Most megfékeztem magam mert az ösztöneim káromkodásra ösztönöztek, de inkább nem, nem kell még 1 buntipont 😄

az rólad készült nem?

amelyiken te vagy?

Szevasztok! Valaki meg tudja adni annak a videonak a cimét amin az a hülyegyerek szétcsapkodta a billentyujet? 😄

ON:
Nations At War MOD miota megy az SG serveren?

FCH kari
volt egy löbajnokság 96-ban tapolcán, akkor voltam ott a sapkát egy felderitötöl kaptam ajandékba😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."