Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mindenféle jött-ment áté-szoldzsör téged freggel majd<#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Remélem van még sütni valója az EA-nak mert így morci leszek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Így már világos. Nem szeretek egyébként leader lenni, mert állandóan azt kell sasolnom ki hal meg és elbújni, hogy visszajöhessen. Egy szûk városi pályán, állandóan hasalni valami kuka mögött, kicsit uncsi. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A lényege annyi ha a kollega líderként meghal akkor ugye csak egy távoli pontra tud spawnolni, viszont ha lepattintja neked a vezérséget akkor mivel te az elfoglalandó zászló közelében vagy egybõl rád tud spawnolni. Ezért érdemes líderként kilépni ha meghalsz hogy az utánad jövõ életben maradt líderre vissza tudj menni.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Kérdés. Azt miért csinálják a kedves harcostársak, hogy ha belépek egy squadba, kis idõ múlva azt veszem észre, hogy én vagyok a leader. Mindenki kilép, majd vissza. Mi a bajuk a leaderséggel?
És azt mikor mondhatod el, hogy tisztességes, és a BF társadalom megbecsült embere vagy?
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Lehetsz Te a legtutibb játékos, akkor sem fogsz elismerést kapni, mert eléggé gáz a viselkedésed!
Végülis nincs gond, mert még abba a korba vagy, hogy még bármi lehet!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Alberto, Albert0, Jancsik, Janek, Ragazzo, grw-hu ... :) elfelejtettem a többit
Na jó nem fantáziálok, korán van még. :P
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Apropó: Ruci? <#rolleyes>#rolleyes>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Bár ha úgy nézzük okos EA-Dice duó rendesen megtûzdelte "RPG elemekkel" az új BF-et ... Nagyon csúnyán fogalmazva: Van XP, van szintlépés, ezzel új fegyvereket érhetsz el (És lesz egy rakás statláma is persze ...) :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Minden jog fenntartva!
-tRs-Landor
www.czekoart.hu
...
- és végül megakarják szüntetni a squad ugrás és leaderség átadást. Ennek lényege, hogy csak akkor tudsz egy squadba csatlakozni vagy kilépni belõle és újat létrehozni, ha életben vagy
...
megint elég radikálisan változik majd a játékmenet, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belõle...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Janek abbahagyta a BF-et!<#taps>#taps><#nincsolyansmileyamikifejeziazörömömet>#nincsolyansmileyamikifejeziazörömömet>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ez nem RPG **sszátok meg. Az talán nem te voltál, a saját "skilljeiddel"?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Istenem, de lol ... Én asszem jobban vagyok a magyar BF scene szégyene ... nekem az elsõ karimnak valami 0,45-ös k/d-je van ... (A többi talán még szarabb :) )
Elsüllyedhetek szégyenemben? Vagy tudok jobbatt!! BF talira szerzek egy keresztet, és a vállamon fogok vele egész este rohangálni ... Vagy találjatok ki Ti valamit! Alázzatok meg, BÜNTESSETEK MEG! Szégyellem magam! <#zavart2>#zavart2> <#hehe>#hehe>
Öööö Statlámpi? Szerinted ki a nagyobb szégyen? Aki átáll vagy lelép ha vesztésre áll a csapata? Vagy aki inkább 5-ször meghal, de visszafoglalja pontot?
5-31-ik helyzettig csak mínusz pontos kretén !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ne izgulj, azért hálistennek az átlagéletkor nemolyan alacsony :)
"1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de NEM csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az elõzõleg ott levõ játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.
Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!"
Már harmadjára írom le, szóval szerintem az illetékesek igazán beírhatnák ezt a FAQ-ba.<#eljen>#eljen>
Sajnálatosan látom, hogy /bár minden nap benézek/ egyszerûen nevetséges, gyerekes dolgok mennek, szinte nem is lehet hozzászólni. Nem hiszem el, hogy csak ilyen szint lehet. Azt hiszem, hogy az egyik legidõsebb vagyok itt, de ez már tényleg uncsi.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

<#hehe>#hehe>