Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt dobozzal is lehet.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

schrank
azért nem kell teljesen hülyének nézni elég ha kibasz egy hummert a sarkin a cigány fõbázis meg a hotel közti szigetre és máris sokszorosára növekszik a helikopteres és gumicsónakos halálos baleset száma <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

a végedet??<#vigyor2>
mindenféle jött-ment áté-szoldzsör téged freggel majd<#mf2><#vigyor2><#vigyor2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
majd csak várd ki a végét <#ravasz1>

aztán hamar te leszel az égõ csipkebokor a ház tetején <#bohoc><#vigyor2><#vigyor2> mee mindenki céltáblája leszel

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Abban igazad van és az EA fórumán a külföldi játékostársak már sûrün káromkodva írják hogy lófaszt nem javít vagy változtat az új pecs. Akkor mért 1.3?? mért nem 1.23?

Remélem van még sütni valója az EA-nak mert így morci leszek.

uHs Gerzson
Majd a sniperek aktív szétlapitásában lesz igen jó szerepe <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
Pc-t is dobhatna, hogy amíg nem érkezik meg az ellen, tudjak játszani a BF2-vel, egy másik serveren. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

leveskocka
kurvakat,cigit,meg piat is dobalhatna ennyi erovel meg kis lila elefantokat rozsaszinu papucsban napernyovel meg lofaszt kaporral.ez telleg rohej ha igy van<#idiota>
schrank
elolvastam a várható javításokat de be sem merem másolni mert annyira jelentéktelen dolgok egyet kivéve és pedig az hogy a kommander lehet hogy majd tud autót dobni ejtõernyõvel aminek az a következménye hogy olyan helyekrõl is tudnék majd transzportkirálykodni ahonnan eddig nem igazán pl sharki-n a ház tetején egy vodnik <#miaz><#hehe>

Nekem ebben az egész 1.3 pecs hírben az tetszik, hogy a commander humveekat tud ledobni ez nagyon lol!! <#vigyor2><#guluszem1>

JAG1
Áhhááá

Így már világos. Nem szeretek egyébként leader lenni, mert állandóan azt kell sasolnom ki hal meg és elbújni, hogy visszajöhessen. Egy szûk városi pályán, állandóan hasalni valami kuka mögött, kicsit uncsi. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Nem halnak meg. Kilép, majd rögtön vissza.

erdos
Nem rád haragszanak, ne pánikolj <#hehe>
A lényege annyi ha a kollega líderként meghal akkor ugye csak egy távoli pontra tud spawnolni, viszont ha lepattintja neked a vezérséget akkor mivel te az elfoglalandó zászló közelében vagy egybõl rád tud spawnolni. Ezért érdemes líderként kilépni ha meghalsz hogy az utánad jövõ életben maradt líderre vissza tudj menni.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

JAG1
Ennyi? Én azt simán szoktam mérlegelni, hogy végrehajtom e vagy sem. Mondjuk nem sûrûn vagyok squadba, csak feltûnt.

mesor
Akkor a többiek valószínû meghaltak, de te nem. Átadják neked a leaderséget ezzel spawnpontot adsz nekik és nem kell a világvégérõl visszacsapatni oda ahol meghaltak.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TC3
Mert akkor sokat kell halgatni a Commandert:)

JAG1
Öööö....
Kérdés. Azt miért csinálják a kedves harcostársak, hogy ha belépek egy squadba, kis idõ múlva azt veszem észre, hogy én vagyok a leader. Mindenki kilép, majd vissza. Mi a bajuk a leaderséggel?

grw nem az enyém lamerke

TC3
Büszke lehetsz magadra!
És azt mikor mondhatod el, hogy tisztességes, és a BF társadalom megbecsült embere vagy?
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Lehetsz Te a legtutibb játékos, akkor sem fogsz elismerést kapni, mert eléggé gáz a viselkedésed!
Végülis nincs gond, mert még abba a korba vagy, hogy még bármi lehet!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Danee
huhh, én már nem is emlékszek az összesre
Alberto, Albert0, Jancsik, Janek, Ragazzo, grw-hu ... :) elfelejtettem a többit

ERykk
hátt eddig minddel lebukott...Sok sikert neki<#sniffles>

Danee
dehogy hagyta abba :) csak uj néven próbálkozik, nagy erõkkel keressük :D

kBagyula
Szerintem az is elég lenne ha csak meglenne jelölve valamivel az enemy SL és tudnánk, hogy kit kell elsõsorban levadászni. Bár, ha kilépnek akkor lesz más helyette azonnal. Mondjuk azt meg lehetne késleltetni néhány mp-el, ami esetleg arra bõvel elég lenne, hogy a megmaradt squad membereket jobb létre szenderítsék ideiglenesen.
Na jó nem fantáziálok, korán van még. :P

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

DummyBoy
:) Az 1.2 is úgy jött asszem, pont az Infantry kupa elõtt :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Érdekes ... ez a squados dolog, meg a magamfajta lámpiknak valók akik a nagy rohanásban mindig elfelejtenek kilépni a squadból, ha véletlen megkapják a leaderséget és meghalnak :)

Apropó: Ruci? <#rolleyes>

Mersant
alapból így kellett volna, sok klán abból él hogy ugrál össze-vissza a squadokban, 1vs1ben meg szart sem érnek...idegesítõ is volt. sokkal életszagúbb ha kialakulnak a frontvonalak és át kell törni...mindazonáltal nem venném 100%-ra hogy berakják...tény hogy a LAN szempontjából hülye idõpont, mert nem lehet rá átállni ennyi idõ alatt

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Hmmm ... bocsesz, rosszul fogalmaztam :) Az elsõ Acc-om, amit késõbb eltettem pihenni (Bár neki van a legtöbb Unlockos fegyvere, meg plecsnije ...) ...

Bár ha úgy nézzük okos EA-Dice duó rendesen megtûzdelte "RPG elemekkel" az új BF-et ... Nagyon csúnyán fogalmazva: Van XP, van szintlépés, ezzel új fegyvereket érhetsz el (És lesz egy rakás statláma is persze ...) :)

dronkZero
Jó lessz ez.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
full másnaposan nem tökmind1 lesz? :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem szimpatikus az ötlet.

Minden jog fenntartva!

és ezt tuti hogy a lanparty elõtt egy héttel <#nevetes1>

-tRs-Landor

Kovács legény
jah és pont a lanparty elött fog kijönni és ezzel a xar uj peccsel kell majd nyomni ,lemerem fogadni

www.czekoart.hu

Kovács legény
elmehetnek az annyukba ha ezt megcsinálják

www.czekoart.hu

joebacsi
hmm most olvasom Vengeance cikkjét bf.hu-n az 1.3ról:
...
- és végül megakarják szüntetni a squad ugrás és leaderség átadást. Ennek lényege, hogy csak akkor tudsz egy squadba csatlakozni vagy kilépni belõle és újat létrehozni, ha életben vagy
...

megint elég radikálisan változik majd a játékmenet, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belõle...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

item
<#idiota><#nyes><#idiota>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

mesor
Megkapod a keresztet, végig korbácsolunk az egész Népligeten, megveretünk a fradistákkal végül pedig a LAN bejárata elött feszítünk fel a keresztre.<#eplus2>

Janek abbahagyta a BF-et!<#taps><#nincsolyansmileyamikifejeziazörömömet>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

dronkZero
"elsõ karimnak"
Ez nem RPG **sszátok meg. Az talán nem te voltál, a saját "skilljeiddel"?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Makee
0.45?
Hozom a faszkorbácsot!<#idiota>

Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4

DummyBoy
Hmmm ... "Tanbá, kérem, esküszöm, nem csinálok havonta új accot :)"

Istenem, de lol ... Én asszem jobban vagyok a magyar BF scene szégyene ... nekem az elsõ karimnak valami 0,45-ös k/d-je van ... (A többi talán még szarabb :) )

Elsüllyedhetek szégyenemben? Vagy tudok jobbatt!! BF talira szerzek egy keresztet, és a vállamon fogok vele egész este rohangálni ... Vagy találjatok ki Ti valamit! Alázzatok meg, BÜNTESSETEK MEG! Szégyellem magam! <#zavart2> <#hehe>

Öööö Statlámpi? Szerinted ki a nagyobb szégyen? Aki átáll vagy lelép ha vesztésre áll a csapata? Vagy aki inkább 5-ször meghal, de visszafoglalja pontot?

SubZero911
Most jövök egy norvég RANKED szerverrõl ! PFUJJJ !

5-31-ik helyzettig csak mínusz pontos kretén !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
<#hehe>

JCSR Apache

Csak óvatosan a double posotkkal.<#vigyor5>

TS Zolly
Látom az ovisok megint egymásnak estek homokozólapáttal.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

retteneteske
..és azt még tedd hozzá, hogy késsel különösen veszélyes vagy.<#vigyor2>

joebacsi
kb 2-3 hülyegyerek van, aki az ovodás fejecskéjével képes szétkúrni a topikot, runningnak meg perpill asszem meccse van, de majd jön és rendet tesz...
ne izgulj, azért hálistennek az átlagéletkor nemolyan alacsony :)

Ez nem tõlem van, úgyhogy a szerzõ utólagos engedelmével íme:
"1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de NEM csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az elõzõleg ott levõ játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.

Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!"

Már harmadjára írom le, szóval szerintem az illetékesek igazán beírhatnák ezt a FAQ-ba.<#eljen>
SubZero911
Az ember azért látogat ide /gyakran, vagy ritkán/, hogy errõl a játékról, vagy a vele kapcsolatos folgokról dumáljon hasonszõrûekkel, néha ökörködjön egyet.

Sajnálatosan látom, hogy /bár minden nap benézek/ egyszerûen nevetséges, gyerekes dolgok mennek, szinte nem is lehet hozzászólni. Nem hiszem el, hogy csak ilyen szint lehet. Azt hiszem, hogy az egyik legidõsebb vagyok itt, de ez már tényleg uncsi.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Danee
káosz, imádom :D