Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
monyuk egy ilyen jobban esett volna:
Miért ez a neved?
Lehet azért nem enged be., probáld meg másik accountal
de azé nincs harag ugye?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Csallóközi X vok
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Lehet,hogy én vonzom ezeket de általában mindíg így játszok😊)))))
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

az uj BF2-jehez.
Vagy tort?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Flare-rol nem beszelt senki, holott a pecss ota az ertemle a 0-hoz kozelit...
Regebben nem kellett hasznalni mert nem volt (foldrol inditott raketa) ami leszedte, most meg hiaba dobom ki, ha mar be vagyok merve es ugy jonnek a raksik, 10:9 aranyban betalalnak.
A helikopter flare-jei se terelik a Stinger/Igla raketait
<#levele>#levele>
most akkor regeljek ujj accountot vagy mi a gond?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Gaz levetelrol ilyesmirol szo sincs /maxi gaz 😊/. "van ra esely" irasod, meg arra enged kovetkeztetni, te is erzed ezt a hihetetlen kulonbseget a ket gep kozott.
Regen irta valaki itt is valaki.Aki elobb befogja a masikat, az a nyero, nyertes, dogfight nincs ezaltal a patch ota. Ennyi melle meno raketet meg nem lattam az f-35 reszerol, olyan mint amikor kijott az 1.0-as anno. Mig a miggel meg akkor is seggbe lottem, amikor hullott mogotte a flare.
De legyek en bena minden amcsi repulovel es legyen neked igazad, akkor majd egyik este megkereslek, hogy kiprobaljuk 😊
szerintem
Azért nehezebb F35-tel érvényesülni,mert nehezen tud felgyorsulni.Tehát ha úgy repkedsz,hogy a földi egységeket támogatva bombázásra fekteted a hangsúlyt,akkor nincs kellö lendület egy hirtelen dogfighthoz.Míg a MIGgel ugyanez a szitu egyszerübb,mert hamarabb eléri a kellö sebességet.
Légtér van mindenhol,de én inkább a földi csapatokat támogatva szeretek repkedni(mindig figyelve,hogy hol van épp kalakulva a frontvolnal)és Zataron könnyebb megtartani a lendületet,mert távol vannak a zászlók egymástól.Omanon,meg mindig kisértésbe esek,hogy na még ezt lebombázom,meg még oda is szórok 1-2meggymagot,aztán lesek,amikor harcolni kéne a MIGgel és nincs meg a lendület😊
Amúgy nagyon szivesen állok rendelkezésedre<#awink>#awink>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
szerintem
Majd visszateszel, ha játszunk egymás ellen.<#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
A "szlalomnak" meg állok elébe.<#eljen>#eljen>
Pont ez az egyik bajom, a mig is kisebb ivben kanyarodik, mozgekonyabb mint az amcsi repulo tapasztalataim szerint, igy nem latok eselyt a lerazasra, egy kis tulzassal /bar az elobbi patchnel igy mukodott/ megha szembe jon feletted akkor is siman utana megy a a mig raketaja minden gond nelkul.
Persze kicsit jobban ra kellene fekudni a temara, de pl kinai-amcsi parositas az tenyleg mar tulzas, j-10-el nem nehez 0 halalos koroket csinalni.Bar annak annyira nem tapados a raketaja, de azzal sittysutty mogotte vagy egy pillanat alatt.De tegnap sikerult felidegesiteni ennek a tenynek, mar majdnem toroltem a jatekot 😊
Igy jol hangzik amit irsz Vsly, probaljuk ki egy ures szerveren, hogy meggyozzel, valoban lehet mit tenni a mig ellen 😊
Az is feltunt, bar meg ezt sem probaltam ki biztosra, ha ket mig uldozi egymast, valamelyik fel lenyulta a masiket, arra bezzeg mar nem annyira tapados a masik mig raketaja...
Mindez ket napi repulozes eredemenye, az uj patch ota.
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Valahogy en is igy vagyok vele, billentyuvel kozel se lehet, helit jol vezetni.
Nem arra gondolok maradjunk az egen, es lovodozzunk tv-t.Hanem amikor tenyleg a bokrok kozl lovod ki a vadat, kemeny, haz, oszlop, antennak kozott.
De majd a lanpartin megnezek egy ilyen vallalkozo szellemu 15 ujjut hatulrol , mit tud alakitani a gombokkal.Pedig tudom, tobben is billel jatszanak.
Az, hogy erzekeny, elhuz baj ? neha behal a joyom,/kihuzom meg visszadugom mar megjavul, osszekad valami masik usb-s dologgal/ folyamatosan huz olyankor jobbra le es csavarodik is, billentyuvel megcsak a hibat sem lehetne tudatosan utanozni, es kozben siman kezben tartod az iranyitast, ha kepben vagy, mindezt beleszamolva.Tenyleg nem tudom elkepzelni, hogy lehetseges jol helizni billentyu+eger kombinacioval.De majd a lanpartin, bizonyossagot szerzek az allitasomrol lehet, hogy tevedek 😊
De most, hogy elarultad ezt a titkot, latatlanba lehuztalak, a megkeresendo ellenfelek kozul 😊 Bar nem is a legi lovoldozesnel jon ki tenyleg a kulonbseg, hanem, ha szivatod a foldi nepet.
Regen Flatline csinalt egy egyszeru demot, amikor helivel a kubradamen ment jobbra balra.Aztan valtoztattam az utvonalon, jo nehezze teve, mindezt idore megtenni.Ha lesz lelkierom felveszek egy demot, utana nezzuk meg, pl neked, hogy megy persze, lehet, hogy jo nagy meglepetes lesz a vege, de nincs kifogas, hogy nem megy a gepeden, mert ellenfel nem lesz rajta igy el fogja birni.
Aztan a tobbi vallakozo kedvu jatekos is csinalhatna ilyet.
szerintem
Akkor lehet hogy én szoktam nagyon hozzá ahhoz, hogy ezek 1-en voltak?<#fejvakaras>#fejvakaras> De nálam még kettõnél is érezhetõ a különbség. Eddig minden gond nélkül pillanatok alatt meg tudtam állni teljesen mozdolatlanul is akár még száguldásból is. Kettõvel már nem ilyen egyszerû nekem.
Még gondolkodom rajta, hogy esetleg visszaállítom egyre. Tesztelem még élesben is(elõreláthatólag sokak "örömére"<#mf1>#mf1>), aztán majd meglátom.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nos nálam mindkettõ 1-en volt, elõször felvittem a yaw factort 6-ra: nagyon gyorsan lehetett vele így oldalazni, de ugyanakkor össze-vissza billegett a helikopter egyik oldalról a másikra, és szinte lehetetlen volt egyenesben tartani.
Ezután a pitch faktort vittem fel 6-ra, azzal nem észleltem ilyen szembetûnõ változást.
Végül is mindkettõt 2-re állítottam be. Gyorsabban lehet így manõverezni, de ugyanakkor instabilabbá válik az egész(2-nél még nem annyira). Összességében azt mondhatom, hogy aki nem tudja egyenesben tartani a helikoptert és esetleg a gunner lebassza ezért, az állítsa be ezeket 1-re(max 2-re). Ha ez eddig is így volt, akkor nem a beállításokkal lesz a baj...
hiába no, ez a ratyi Odinék szakterülete.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Wake-en,Dragon-on viszont iszonyat az unbalansz a J10 javára az F35-el szemben.A J10jobban fordul,mint a rakéta...
A másik kedvencem még Clean Sweep.Ott meg valami oknál fogva tök könnyen le tudja pörgetni magáról az ember az üldözõ rakétáit.Ott inkább a trükkök dominálnak egy dogfight során(ellenfél kirepítése a légtérbõl,sunyi mgközelítés golyózáporral füszerezve).Lényegében itt is kiegyenlített és élvezetes a küzdelem.
Nahh ezek saját tapasztalatok.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A sok belinkelt képbõl meg hány volt mostanában? Megigértem, hogy nem teszek be többet, erre Te még mindig ezzel jösz. No comment(pedig lenne).
\"If in doubt, flat out!\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy