Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Saitek X-52: Dlágaszág :)
Saitek Cyborg EVO: Az alap EVO
Ebbõl van Wireless és Force Feedback-es is ...
Itt válogathattok:
Saitek összes újabb: Termékbemutató ...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha ezt mégegyszer nem is,de a kövi részét tuti kipróbálom<#awink>#awink>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Légkondi helyett hõálló üveg
De másik fórumokon tudnék mutatni komolyabbakat is <#hehe>#hehe>
A 20körös menetekrõl meg csak annyit, hogy halálba unod a pályát addigra, fõleg ha olyan mapra csatlakozol be ami nem tartozik a kedvenceid közé. De a megállapításod jó volt terelésnek gratula, helyzetfelismerésbõl 2es alá...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Na hordd el magad...
Bár ott is megvan a GF4-es kérdés saját párja ... pl.: a kedvencem: "Hogyan lehet lõni?" <#hehe>#hehe>
Nem ilyen lélekszámú a topik, ráadásul hálistennek ezek a játékok túl bonyolultak Vérpistikééknek :)
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
(csak a csajom meg ne tudja<#nyes>#nyes>)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Akik megnézték a statomat láthattk hogy a többszáz óra játékomat fõleg nem magyar szervereken szedtem ösze.. ennek az oka az itteni és az ottani (vagyis a külföldi) játékosok eltérõ mentalitása , a külföldiek javára. Sajnos a magyr Bf2 scene társadalmának java része unintelligensen játszik, ez sok mindenre levezethetõ, fõleg az iskolázatlanságra.. amilyen az iskolai tanulmánya ,olyan a játéka... Mondok egy példát... szertek commanderként játszani, na most a sok magyar játékos képtelen megérteni, hogy ne hangon szóljon, hogy " itt vagyok a bokorban küldj már artilleryt a tõlem 300 méterre lévõ ellenre", vagy supplyt vagy uav-t, mert elõszõr is sokszor azt sem tudom ki beszél, másodszor meg még kevésbé lehet tudni hogy hova kell, harmadjára meg ha megjelölné akkor csak az accpetre kellene klikkelnem... érdekes módon ez a külföldi szervereken megy, itt nem.. aztán itt még mindig ott tartunk, hogy egy pálya két kör, hát a francnak sincs kedve két körönként új pályát nyomi, a legtöbbször, olyan szervereken játszom, ahol alsosósoron 20 kör van... na nagyjából ennyi... nõjetek már fel végre... amúgy egy Bf talin asszem ha felnõttök ott leszek :)
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
már most kurva meleg van <#wilting>#wilting>
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Beugrottál ide kicsit, mert rég voltál, és látád, hogy ez nem jó. És szólál, minként bölcs Salamon, s mondád a tutit, hogy: a flém az bizony csúf és bûnös cselekedet.
És: " itt mindenki csak a saját hangját hallja"
Taníts, ó bölcs és szentéletû Salamon, hogyan hallassuk bülbül szavakkal ezentúl mások hangját, tenmagunk hitvány fröcsögése helyett!!
khumbula
Bár én nem repülök a BF-ekkel ... Arra ott a Lock On és társai ... BF2-ben gyalogkakukk vagyok :)
Es amit a logitechnel nem tapasztaltam, nem kezdett kikopni a helyerol, mig haverom szerint az o saitekjenek a potijainak semmi baja, de mar kezd lotyogni a helyen. egyszerre vettuk es harmad annyit hasznlta akkor.
De mivel garis, megint ki fogom csereltetni aztan, ha egyszer a garancia utan romlik el veszek egy saiteket es atoperalom a potikat belole :)
szerintem
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
A legjobbakat!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
www.czekoart.hu
Mit érez az ilyen lelkileg nulla ember, amikor így viselkedik mint Te?
Mámoros borzongás?Örömmel tölt el, és kiszaladsz meghúzni a bõrt?
Sajnálom rád pazarolni ezt 35 másodpercet amit levelem írásával töltök, de annyira kiváncsivá tettél.(nemérdemelszsemmilyenszmájlitszmájli)
bár igaz, hogy gucpíddel kapcsolatban én sem hagyhattam ki egy megjegyzést<#schmoll2>#schmoll2><#hehe>#hehe>
Jó ideje nem olvastam a topicot, mert ált fröcskölõdés, sárdobálás, és arcoskodás ment akkoriban. Két napja újra figyelemmel kísérem, bár ne tettem volna!!! :( Az itt megynilvánuló emberek a magyar BF2 Scene "krémje". Siralmas, bár tisztelet a kivételnek. Hirtelen feindulásból akartam postolni, de közben lenyugodtam, nem ér ennyit az egész. Azt azért sajnálom, hogy a legnagyobb köpködõk a viszonylag jónevû klánok képviselõi! :( Ennyit a példamutatásról. Azt akartam írni, hogy kezd ez a topic szinvonaltalan lenni, de jobban belegondolva már most is a béka segge alatt van!!! Kedves Running! Nem akarlak megbántani, és nem akarok beleszólni, hogy hogy intézed az ügyeidet, de mint házigazdának, legalább neked pártatlannak kéne maradnod a meddõ vitákban és "flémelésekben". nagyjából ennyit akartam, illetve még sok mindent, de már leszarom, mert kevés kivétellel itt mindenki csak a saját hangját hallja. További jó idõtöltést!
De megcsinalom a felvetelt, folyamtaosan jobbra porgo helivel is, mar csak azert is :)
szerintem
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Semmi gond Rambo! Csak egy kis mérges pattanásról van szó, a seggemen, ami épp mostanában fakadt ki. <#hehe>#hehe>
BF2-höz X52 ... khmmm ... nem túlzás ez kicsit? Az egész játékot rá lehet konfigolni csak a gázkarra :) És még SST se kell hozzá :)
Ha eccer meggondolnád magad, majd szólj :)