Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a sok szar pöccsel agyonbaszták a motort ami már nem azt mutatja ami valójában történik
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
meg amúgy élõben se az ilyen legóméretû pályák a legjobbak...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A világ legértelmetlenebb dolga... :P Számítógépes paintball.... Jézusom... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szerintem
Hehe <#nyes>#nyes>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha nincs ott demos könyvtár nyugodtan hozd létre.
Ha nincs demo mappa akkor csinálsz demo néven és bemásolod!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://bf2s.com/player/swy/
aki meg akarná nézni,mire válaszoltam,7 oldalt lapozzon vissza(vagyis a lap címének végén most éppen ez áll:r=reverse&index=7)
<#mf1>#mf1>
<#nyes>#nyes>
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
www.battlefield.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ez már beteges Anyahajó.. :D
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
szerintem
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
egyre jobban tetszik, bar ez a szomoru valosag :)
szerintem
Na vajon kinek lesz ilyen az asztala bf2 lan partyn? :DDDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?