Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
Helo! Valaki elmondaná, hogy lehet töt verzióval felmenni ranked serverre... LÉCCCCCIIII küldjétek meg a választ emilbe: [email protected] LÉCCCCCIIIII

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szerintem menjetek le a játszotére és szedjetek sok-sok kavicsot <#mf1><#mf2><#nyes><#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hulle gyerek<#mf2><#mf2> ... (nálam elvi kérdés hogy az annyát nem szidom senkineksem) ... beszéljünk inkább apádról! tod a pupos postástról<#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
marhaságokról vitatkoztok itt, ahelyett hogy anyáznánk valakire<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hihi<#nyes><#vigyor2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Admiral Chris
megint ez a sok okos ember<#unalmas>

JAG1
Még az sem lenne gond, ugyanis nem cipõ. :-) Bár, ha a jelet is a homlokára tetováltatom... már cinkes.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Boxer HUN
Csak nehogy valaki a lábára húzza.... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JAG1
Sztem hanyagoljuk a témát, ugyanis bonyolultabb mint gondolnád. A Nike a márka védjegyet és a logót védte le nem a nevet. Magát a nevet nem védheti le, ugyanis nem Õ találta ki. Maximum együttesen nem lehet használni bizonyos termékekkel kapcsolatban, ami a védjegyzékben fel van tüntettve. Ha akarom, (és persze a magyar törvény engedi) a gyerekemet is Nike névre keresztelem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Boxer HUN
Hihihi.... megint sikerált egy kis flémet szítani... <#hehe>

mesor
Ennyi!
Pont ezt akartam írni! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Nike a gyõzelem görög istennõje szal akárki használhatja ezt a nevet, ha levédette egy cipõgyár az csak annyi hogy ilyen márkanéven cipõt nem nagyon lehet gyártani 😛

az hogy noob az egy fogalom ... nike viszont egy márkanév ami nemzetközileg le van védve és nem használhatja senkisem a tulajdonos hozájárulása nélkül!!

JAG1: 1. nem gond 2. PRIVATE, vagyis saját stat/rang rendszer.

R0nin: Ezen tudtommal nem megy. De van köztük olyan, amin igen, illetve vanak nagy kampányok is, amikhez lehet csatlakozni. A legutóbbi most valahogy ér véget, utána gondolom megint lesz valami.

Minden jog fenntartva!

aki kitalálta a noobot megengedte hogy használd? <#lookaround>

ez baromság!! ha valaki felépít valamit ami világméretû dolog akkor már õ dönthesse el hogy azt a cégnevet-logót-imázst ki és mire használja és ne mindenféle jötment felvehesse ha úgygondolja!!!! ez nem reklám ez jogtalan névhasználat

JAG1
Sokszor van hun squad, ha nem is az a neve. Nézegetni kell a bent lévõ manuszok neveit. Inkább az a probléma, hogy nem maradnak egy squadban. Mindenki ugrál egyikbõl a másikba.

és a privát rankedokon mehet custom map is?

JAG1
Gondolom "Biztonsági másolatos" gém nem gond!?

Õk ua. a statrendszert használják?

<#vigyor>Ja ja régen énis toltam ott.Hát kinnis van amikor NÉHA van 1egész HUN squad😊de nagyon ritkaa és így egyedül bóklázni nem minidg,fölleg ha teli a szerver:S.
Akkor este felnézek énis<#email>
JAG1
Már miért küldené el?

Anyagi kárt nem okoznak, sõt, ingyen reklám...

Sokan még nem tudják, hogy van. De remélem azért visszaszoknak a népek, a Playgroundon sokszor nagyon jókat lehetett játszani. Sokat jelent, hogy van kommunikáció 1-1 squadon kívül is..
Vszeg este benézek megint, ha mást nem akkor helivel repkedést gyakorolni kicsit, mert elegem van belõle, hogy sokszor ott toporog a squad a helipadon és nincs pilóta. 😊

Minden jog fenntartva!

PannonRobi
Helló mindenkinek!

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

amiért a nike simán és jogosan küldené L az egész klánt a halál f****ra

And 1
ez olyan mintha egy klánnak az lenne a neve hogy nike 😄
a mammutban van and1 bolt ha valaki nem hiszi el

Boxer HUN
Igen, emlékeztem rá, azért is írtam : "Bár ki tudja!" <#eljen>

Igen ezt már énis akartam írni.tegnap taléáltam meg:S11tõl fél2õig bent pötsöltem hátha vki észrevesz és konektingól,dehát nemjött senki😞Én meg tökre megörültem,h megtaláltam.Jó lenne ha vissza szoknának a antikos szlovák laggzos szarságokról!
dronkZero
Miért vagy úgy meglepõdve? Nem nézted a #76858-at? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Boxer HUN
Hihihi... 2x.

koschwarz
tegnap azért vágtak ki német szerverrõl, mert egy apc-ben voltam, jött egy tank, kilõttem rá a rakétát, ÁTMENT rajta, mintha a tank egy szellem lett volna, menekülni nem tudtam, de így már esélyem sem volt a tank ellen, ezért inkább a tankból kiugró - valszeg éppen admint - lõttem a tank helyett. üzenet: " glitching game dynamics"<#nemtudom><#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A Private Ranked szerverekkel kapcsolatban:

A lényeg, hogy ha játszottál, akkor ugyanarról az IP-rõl kell regisztrálnod, és pontosan ugyanazzal a névvel amin játszottál. Ha nem sikerül, akkor várni kell kicsit, valószínûleg még nem kapta meg a statszerver az adatokat. Egyébként ez már többször le volt itt írva, csak a keresõt kellett volna használni ha már nem olvassa el senki ami az oldalon le van írva.

Amit viszont úgy látszik sokan még nem tudnak!
Van megint magyar is köztük! Aki private rankeden szokott játszani az jöjjön, mert tök üresen áll szinte egész nap a szerve, jó lenne újra megtölteni a magyar szervert..
40 fõs, a (privat rankeden) megszokott beállításokkal megy. A <<DRAGON>>-ék mûködtetik.
IP meg ilyenek itt: server monitor

Minden jog fenntartva!

Boxer HUN
Na de streetball a BF2-ben??? <#fejvakaras> Bár ki tudja!

dronkZero
Nem, az kizárt! 😛 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BurnBaby
nem lehet, h egy klán használja ezt a nevet, ami egyébként egy streetball márkanév? 😊

www.battlefield.hu

SigS
Tenyleg... telepitettel mar winfost a heten? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

de ojjan legyen ho hasson is ... gép simány aggya bé a kulcsot tõle (<#duma>) dedzsó vóna nemkéne dógzani

naaneeeeee!?!?! és méér?<#ijedt>

Boxer HUN
Mingyááá küldök egy hapcit e-mailban!!!! <#hehe>

nini egy nOOb 😄D
Képzeld nevet változtatam nOOb M3st3R 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

nini egy feldobott kavics 😄😄

Szerinted tudja hogy van olyan klán?
Meg szerintem nincsen levédve.. 😊)

te csak elégeggy meg azzal ho vírushordozó vagy

Boxer HUN
Akkor te reklámhordozó vagy?? Jól jövedelmez? Én is akarok lenni reklámhordozóóóóó!!!!!

Boxer HUN
Jaaaaaa.....!!!

And 1
az and1 az 1 márka 😄
ráadásúl streetball típus 😄

valami bili grácze talán éppen felvétel alatt van az ember csak õ már eldöntötte hogy õ ojjan klános 😊))

Boxer HUN
Vegyél (Vetessél) egy jobb karit!!! FX5700u volt nekem is. Nem tud többet. Amúgy pedig nem zavar, hogy egy létezõ aktív klán nevét és logóját használod??? AND1 <#hehe>

Me0w
Schrank, azthiszem mostmar bebizonyosodott, hogy kb. egyenerteku vagy a gepeddel...

Together we'll fly someday...

SigS
Jaja <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)