Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
UI.: azért a DC-t nem kell leszólni! 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Together we'll fly someday...
most komolyan, elbaszták vagy nem?
Itt is teljesen felboritottak a helis egyensulyt. az egyiknel a gunner tud laserlock missilet loni, ha jol vettem ki meg egy aa missilet, a hind meg tud tv raketat is. es 60 raketaja van a pilotanak, ha megkapom az iranyitasat, tuti hamar jon is a kickvote ellenem 😊 Itt nem modositottak a helik raketajanak roppalyajan, mig az UVI-ban meg igen, szokni kell, ez van.
-
mindesetre az uviban vicces latvany a tankuktol menekulo emberek, ha jon a heli a laserguideos raketajaval 😊
na szofosas vege 😊
szerintem
Nem is kellene tovabb reszletezni.kinek kell armoured fury, kitorolhete vele az EA a se***et.Nem is tudom minek kulon majd desert combat mod, ahelyett, hogy osszealltak volna, fel annyi ido alatt elkeszult volna 😊
Bar van egy ket dolog ami nem tetszik igy helis szemmel.a palyak 90 %-an szerencsere van heli. Olyan mint gunner megszunik, vagy tenyleg csak a perverzek, betegek ulnek, be kik a hullamos tv-s nezeten kivul semmit nem latnak, bar zoomolni tud ezen kivul csak geppityuval loni,de a vezetoi raketak nagyobbat robbannak , igy nem marad eletben egy gyalogos se.Megszunt a tokeletes csapat munka a helin belul, itt nincs szukseg arra, megvard a gunnered, pilotad, hogy egyutt irtsatok az ellent.Ezt az egyet banom. Hind vs. apache kuzdelemben egyertelmuen az apache viszi a palmat, ha kishazankban engedelyeznek, a gep + emberi leny hazassagot, tuti elvennem az apache helikoptert, olyan jol sikerult 😊 Nagyon eltalaltak a fiuk ! lassan lomha de, ha beindul szinte leszedhetetlen joszag.
Valahogy a szememben a vadasz repcsik is elvesztettek a varazsukat, igy bomba nelkul, semmit nem kezdenek a foldi celpontok ellen, foleg, hogy be sem fogja oket. igy nem is latsz semmit, mintha egy kulon repulos jatek lenne 😊
az a-10 es tarsa az tenyleg uberbrutal, ko-kovon nem marad, ez lett volna a nagy durranas az armoured furyban, hat lekestek vele.
Bar mind a ket repcsi egyszemelyes, sot a vadasz nem tud levaltani a raketarol ezert mindenkepp sipol az ellennek, ha moge kerulsz.
Itt annyi jarmu van el lehet felejteni a gyalog rohangalast, igazi tank csatak stb.ahh meg mindig a hatasa alatt vagyok.De ahogy feltunt a gerzson se tudta letenni tegnap ota 😊
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
bocs ha a napi kb 2-3k hsz-t nem olvasom el, néha dolgoznom is kell 😄
Nem azt mondtam h húzd meg magad, hanem h kicsit finomabban, mint régen. Elvétve volt hsz-ed régebben amit törölni kellett volna, most meg azért lenne, mégse töröltem, csak szóltam h ne má....ne legyél dühös nem akartalak megbántani. Ha megtettem elnézést kérek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyébként minden tiszteletem a tiéd továbbra is...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Töröltem néhány hszt valamint gondolom a maki is bannolva lett. Kérek minden fórumozót h ne reagálják le az ilyen embereket, mert csak nekem csinálnak több munkát, meg úgyis törlöm a hsz-t szóval idõpazarlás.
Néhány emberkét figyelmeztetõ büntire, mert kicsit kezd sok lenni a buzizás, puncizás, és stb minõsíthetelen szavak használata.
KIEMELNÉM: FRX-MEOW urat, akit nyomatékosan megkérek h próbálja moderálni egy kicsit magát, mert hiába szeretjük mindannyian, annyira jó lenne, ha nem kéne legközelebb büntire felterjesztenem, mert unok fölöslegesen ezirányban gépelni hosszú sorokat és indokokat. Köszi MEOW a megértésed.
Fölösleges, nem témá illõ hsz-eket is fogjuk kicsit vissza. Nem vagyok egy szigorú ember, meg tudom h egy megszokott társaság jár ide de próbáljuk tartani a minimum elvárásokat a topiccal szemben.
Aszem most ennyi jutott eszembe.
Ja mégvalami: Klegény ha nyomja az agyad a cucc, akkor kérlek ezt ne ilyen formában jelezd. Biztosan sokat megsajnáltak ezekben a nehéz percekben-órákban, de igényeid nem ebbe a topicba valók...
<#hehe>#hehe>
Üdv all
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bár az se fogott meg nagyon... Az éjjelátót rajtam kívûl szerintem nem sokan használták. Gondolom mindenki egy gamma update-el indított.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
<#eljen>#eljen>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na ez igen érdekes!😊)) A gyalogosoknak annyi!😛PPP
Aki nem ismerné ezt a bombát:
Ez az a bomba amit a leg kegyetlenebbnek tartanak és be akarják tiltani a használatát.
Így képek alapján jobbnak tûnik mint az EF. Nálam az nem nagyon jött be!😞((