Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
az csak a bf2 fassága, hogy a vadászrepülõk tudnak bombázni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Na megnézem már én is ezt a modot. Leszedem azt este jövök majd ha tudok.

UI.: azért a DC-t nem kell leszólni! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#vigyor>
Me0w
Szerintem nem bontanak egyensulyt avval, hogy a vadaszrepulok nem tudnak bombazni. Igy legalabb megvan a 'taplaleklanc', vadasz eszi helit, heli eszi tankot 😊 Igy mondjuk van ertelme tankozni, nem mint most bf2-ben, ha gyalogos jon, bujok, ha heli jon, bujok, ha vadasz akkor meg oralisan kielegitem sajat magam, mivel semmit nem latok elore csak jon 6 bomba az egbol.

Together we'll fly someday...

Zs0lt1
az A10 gépágyúja mennyie brutális? 😄
most komolyan, elbaszták vagy nem?

alma2
megneztem az OKP modot is, az inkabb tunik gerillas harcnak.Keves jarmu kis varosok, erdok stb.
Itt is teljesen felboritottak a helis egyensulyt. az egyiknel a gunner tud laserlock missilet loni, ha jol vettem ki meg egy aa missilet, a hind meg tud tv raketat is. es 60 raketaja van a pilotanak, ha megkapom az iranyitasat, tuti hamar jon is a kickvote ellenem 😊 Itt nem modositottak a helik raketajanak roppalyajan, mig az UVI-ban meg igen, szokni kell, ez van.
-
mindesetre az uviban vicces latvany a tankuktol menekulo emberek, ha jon a heli a laserguideos raketajaval 😊
na szofosas vege 😊

szerintem

Running
Ne vedd a lelkedre, be lehel váltani értékes ajándékokra...<#hehe>

alma2
USI -> uberbrutaluberallas mod.
Nem is kellene tovabb reszletezni.kinek kell armoured fury, kitorolhete vele az EA a se***et.Nem is tudom minek kulon majd desert combat mod, ahelyett, hogy osszealltak volna, fel annyi ido alatt elkeszult volna 😊

Bar van egy ket dolog ami nem tetszik igy helis szemmel.a palyak 90 %-an szerencsere van heli. Olyan mint gunner megszunik, vagy tenyleg csak a perverzek, betegek ulnek, be kik a hullamos tv-s nezeten kivul semmit nem latnak, bar zoomolni tud ezen kivul csak geppityuval loni,de a vezetoi raketak nagyobbat robbannak , igy nem marad eletben egy gyalogos se.Megszunt a tokeletes csapat munka a helin belul, itt nincs szukseg arra, megvard a gunnered, pilotad, hogy egyutt irtsatok az ellent.Ezt az egyet banom. Hind vs. apache kuzdelemben egyertelmuen az apache viszi a palmat, ha kishazankban engedelyeznek, a gep + emberi leny hazassagot, tuti elvennem az apache helikoptert, olyan jol sikerult 😊 Nagyon eltalaltak a fiuk ! lassan lomha de, ha beindul szinte leszedhetetlen joszag.
Valahogy a szememben a vadasz repcsik is elvesztettek a varazsukat, igy bomba nelkul, semmit nem kezdenek a foldi celpontok ellen, foleg, hogy be sem fogja oket. igy nem is latsz semmit, mintha egy kulon repulos jatek lenne 😊
az a-10 es tarsa az tenyleg uberbrutal, ko-kovon nem marad, ez lett volna a nagy durranas az armoured furyban, hat lekestek vele.
Bar mind a ket repcsi egyszemelyes, sot a vadasz nem tud levaltani a raketarol ezert mindenkepp sipol az ellennek, ha moge kerulsz.
Itt annyi jarmu van el lehet felejteni a gyalog rohangalast, igazi tank csatak stb.ahh meg mindig a hatasa alatt vagyok.De ahogy feltunt a gerzson se tudta letenni tegnap ota 😊

szerintem

Me0w
Jah, meghuzom mar magam, igyis kaptam 2 buntetot, es a topikban meg mar rendorallam van 😊

BurnBaby
látod tudsz te tisztességesen fogalmazni 😊))

www.battlefield.hu

Running
4 után aszem, vagy nem? neked mindenesetre az 2. után az biztos.<#hehe>

RÁNING WÁLD hány buntetõ pont után kell kreszvizsgázni????? 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Me0w
Jah, letoltom ejszaka es holnap meggyalazom a szatokat 😛

uHs Gerzson
Inkább gyere USI-t nyomni mert az erõ....vagyis a DC van vele 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Nekem is kene, de pentek van, az aldojat neki! Macska rugja meg, holnap reggel kene jaccani kicsit, de az osszes kis agyagedeny inkabb alszik reggel, minthogy jatszana 😛

Zs0lt1
nna kb én is errõl beszéltem, csak éppen nem tudtam mirõl volt szó 😄
bocs ha a napi kb 2-3k hsz-t nem olvasom el, néha dolgoznom is kell 😄

Running
Aszem talán egy hszt töröltem ami nagyon nem volt szép, a többi csak a csávóé volt.

Nem azt mondtam h húzd meg magad, hanem h kicsit finomabban, mint régen. Elvétve volt hsz-ed régebben amit törölni kellett volna, most meg azért lenne, mégse töröltem, csak szóltam h ne má....ne legyél dühös nem akartalak megbántani. Ha megtettem elnézést kérek.

uHs Gerzson
Te is most jöttél látszik 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Velem ne kivetelezzen senki, de amikor 3-4 napig megy a flem olyanokrol, hogy ki csiter meg ki nem, kit basztak ki valami szerverrol mert anyazott, es itt folytatjak 3 lapon keresztul, az maradhat, mert ez is a bf2 resze. Ha beirom hogy fasz, akkor meg vagyok feddve publikusan, mert a szuzi lelkeket megsertem vele. Erted 😉

Zs0lt1
TÉÉÉK 😛

Zs0lt1
nna errõl nem is beszélve.

Zs0lt1
jah és az õsbfes köcsög kifejezést remélem mindenki tudja ki találta ki 😄

Me0w
Ha lenne barmilyen tisztelet benned akkor privatban irtad volna le, nem ideb*szod a forumba hogy huzzam meg magamat mert irgumburgum. Ennyit a tiszteletrol.

Zs0lt1
figyelj, ha idejön vmi ismeretlen faszláma és ossza az észt azt én is megértem, ha kigyomlálod a hsz-eit, de az olyanokét, akik tényleg régóta itt vannak (mondhatni õsbf-es köcsög 😄) azokkal tényleg kicsit lehetne kivételezni.

Running
ne reagáld túl meow, nem veszem én át semminek se az irányítását, csak van néhány dolog amit be kéne tartani, ennyi. Nemsokat kérek tõletek, ezért szóltam h kapcsolj vissza, mert veled se fogok kivételezni, akár teccik akár nem.

Egyébként minden tiszteletem a tiéd továbbra is...

Zs0lt1
nna mondjuk ez igaz, de odairtam, hogy remélem ;-)

uHs Gerzson
Soha nem lehet tudni mit kapunk vagy inkább azt mondom mikor kapjuk meg 😛

Me0w
Leszarom a topikot Running, ugye vagod te is? Nem erdekel milyen buntetesre terjesztesz fel bazmeg, ez nem a rendorseg, tolem aztan irogathatsz Borgnak, vagy tolem a Papanak is, nem nagyon erdekel. Latom megint valaki ugy gondolja, hogy atveszi a scene iranyitasat, remek! HF running, regebben sokkal jobb arc voltal...

Zs0lt1
Annó a BFV-s PoE-ben is volt cluster bomb, remélem a BF2-es verzióban is lesz :-)

Zs0lt1
vesszen a férgese 😄

koschwarz
puffzutty<#ijedt><#kuss><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nalátod mijáúúú ezért kell ratyi szmájlikat használni <#mf2><#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Sziasztok!

Töröltem néhány hszt valamint gondolom a maki is bannolva lett. Kérek minden fórumozót h ne reagálják le az ilyen embereket, mert csak nekem csinálnak több munkát, meg úgyis törlöm a hsz-t szóval idõpazarlás.
Néhány emberkét figyelmeztetõ büntire, mert kicsit kezd sok lenni a buzizás, puncizás, és stb minõsíthetelen szavak használata.

KIEMELNÉM: FRX-MEOW urat, akit nyomatékosan megkérek h próbálja moderálni egy kicsit magát, mert hiába szeretjük mindannyian, annyira jó lenne, ha nem kéne legközelebb büntire felterjesztenem, mert unok fölöslegesen ezirányban gépelni hosszú sorokat és indokokat. Köszi MEOW a megértésed.

Fölösleges, nem témá illõ hsz-eket is fogjuk kicsit vissza. Nem vagyok egy szigorú ember, meg tudom h egy megszokott társaság jár ide de próbáljuk tartani a minimum elvárásokat a topiccal szemben.

Aszem most ennyi jutott eszembe.

Ja mégvalami: Klegény ha nyomja az agyad a cucc, akkor kérlek ezt ne ilyen formában jelezd. Biztosan sokat megsajnáltak ezekben a nehéz percekben-órákban, de igényeid nem ebbe a topicba valók...

<#hehe>

Üdv all

Crem
találtam egy jó kis demonstrálást a cluster-rõl.

cluster bombs

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
végül is...

Bár az se fogott meg nagyon... Az éjjelátót rajtam kívûl szerintem nem sokan használták. Gondolom mindenki egy gamma update-el indított.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nem .. az a jet-ski-buziknak volt 😊)

<#eljen>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

koschwarz
végül is a gyalogosoknak volt az sf, nem?

erdos
Grat a Hetedik lovasságnak a gyõzelemhez az OC-n, magabiztos gyõzelem lehetett...
<#eljen>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
No, te se rajong a kortárs mûvészetért azt látom.... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
reggelt

www.czekoart.hu

Crem
Szerintem ez a pack a légi jármûvek "szerelmeseinek" lesz. Az EF inkább a tankosoknak jöhet be. Gondolom a következõ meg a gyalogosoknak készûl majd.😛

na akkor ratyi röpcsis-tankos játék?? 😊)

koschwarz
pont az ilyenek miatt nem vettem meg az eddigi szarokat, és nem fogom megvenni ezt sem<#gunyos1>

koschwarz
ennek is biztos kicsi a fütyije<#hehe>

Crem
Three new maps, all set in the rural heartland of America where the US forces defend their homeland from Chinese and MEC forces. This Booster Pack will also introduce two new vehicle classes: Attack Jets with the ability to use rocket pods and cluster bombs, and agile Scout Choppers which will reveal nearby enemies. “Midnight Sun” takes place on the Alaskan border, where Chinese forces make landfall. “Operation Harvest” will take the player to the vast open plains of Pennsylvania where only the expert use of air and armor will assure victory. “Operation Road Rage” sees all-out tank warfare on the freeways of America."

Na ez igen érdekes!😊)) A gyalogosoknak annyi!😛PPP

Aki nem ismerné ezt a bombát:

Ez az a bomba amit a leg kegyetlenebbnek tartanak és be akarják tiltani a használatát.

Crem
Kicsit utánnanéztem az Armored Fury-nak. Videot sajna még nem találtam, de 1-2 új képet igen!😊

Így képek alapján jobbnak tûnik mint az EF. Nálam az nem nagyon jött be!😞((

Crem
😊

mink többiek leszünk túlerõben úgyhogy majd likvidáljuk õket 😉)

Crem
Lan-on meg élõ koncertet adtok?

mert akkor nem megyek...