Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak benne hibák, azt elismerem. PL szerelõvel nem tudtam a saját tankot feljavítani, rpg valamiért átment az enemy páncéloson sebzés nélkül. Meg pár apró. De könyörgöm! Mi a lópikulát akarunk egy 0.1 béta progitól? Lesz ez még jobb is.
Ja! Jármübe csak oldalról tudok beszálni. Picit furcsa még.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
egyszer elvittem, erre belémlõtt tow-val
Amugy a COR szerveren fennt volt par <#kocsog>#kocsog> aki allandoan BC-zett. Ki akartam probalni a helit, de esely sem volt ra, mivel allandoan jott az A10.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"A grafikai beállitásoknál a terrain detailt rakd mediumra"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Tényleg csak gratulálni tudok hogy ilyen faszlama vagy öreg!
(visszafogtam magam hogy Running is örüljön)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
-tRs-Landor
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Utána átálltunk a túloldalra mi is, és akkor minket kempeltek.
De ki tudtunk törni. Ennyi.
-tRs-Landor
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most töltöm le de már el is vettétek a kedvem tõle...
Siralmas ami ott ment;. kb. 14vs5 mindenki us oldalon és megy a nagyüzemi basecamp, talán ezzel az USI moddal ez még durvábban elõadva. Fenn van úgy 5 cor-os, ebbõl 2 kempel us ként a többiek meg pislognak. Adminolni is megkéne tanulni srácok, nem csak modolni.. <#levele>#levele>
-tRs-Landor
Teccik, bár nem nekem gyalogkakukknak van kitalálva ...
Mellesleg a vadászgépek IRL is tudnak bombázni HA fel vannak rá készítve ... csak nem ez az elsõdleges feladatkörük ... Meg nem lehet õket anniyra megpakolni mint egy Su25-öt vagy A10-est ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Miért van az hogy az Usi.exe indítása után rögtön vissza dob a winfosba?
"-Rakja már el azt az izét. Olyan mint egy pénisz csak kisebb "
😄D
Ha a moddal akarsz játszani akkor annak az ikonjával indítod a dolgot ha meg a sima BF2-vel akkor a BF2 ikonnal indítasz.
Ha felteszek egy "mod"ot, akkor utána simában már nem tuok játszani, vagy ez olyan mint a pálya kiegek, szóval azt tölti be, amely kell a szervernek???
"Majom Balfasz" SUKRAN szpeeter.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
gondolod nem probáltuk?<#boxer>#boxer>
ADMIN: Kéretik a 7th servere 1 majom balfasz! 5* artiza le a Amcsi Fõbázist!<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Temp: már énis visszalapoztam voltam is benn sajna ma nincs több idõm rá 😊) de kellemesnek tõnik .. a rádió a kocsikban kb 15 másodpercig érdekes aztán már inkább idegesítõ mert nem lehet a belsõ voip-ot hallani
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.