Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Me nem lehet pontokat gyüjteni mi? <#eplus2>

Vannak benne hibák, azt elismerem. PL szerelõvel nem tudtam a saját tankot feljavítani, rpg valamiért átment az enemy páncéloson sebzés nélkül. Meg pár apró. De könyörgöm! Mi a lópikulát akarunk egy 0.1 béta progitól? Lesz ez még jobb is.

Ja! Jármübe csak oldalról tudok beszálni. Picit furcsa még.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Remek hogy 10 perc jatek utan velemenyt mondasz rola! <#mf2>

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Akkor mehetsz vissza BF2-zni 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Hááát az alap bf2-nél klasszisokkal jobb...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fos ez a mod...

leveskocka
vegleg
erdos
no leszedtem én is ezt az usipasit, remélem jó lesz, megyek tesztelnyi... <#violent>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Az ilyent bannolni kell 7napra azt szevasz!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Tud élni a srác, úgy látszik mindíg a lehetõ legerõsebb fegyver kell neki bármi áron.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Danee
nekem ugyanez volt, ugyanezzela sráccal, csak tankért szaladtam mikor hátbalõtt...
egyszer elvittem, erre belémlõtt tow-val

Me0w
Futsz a kabel mellett egy 300-as winyoval, ugy egesz gyors lesz.

Valaki nem tudja hogy honnan lehet gyorsan letölteni?
Templar75
Az USI-ban van egy kifejezetten varosi palya is (nevere nem emlekszem). Max csak kocsival lehet kozlekedni. Nagyon allat. Foleg a ruszkik alap medic-es fegyvere. Ugy kellett rohangalnom a support-ok utan, hogy loszert akarok. Egyszeruen nem birtak leloni semmivel. Egyebken a grafikai bug-oktol eltekintve ez a palya kifejezetten hangulatos. Az AT-nak van aknája, a mérnöknek meg AA-ja, csak az a baj vele hogy 2-3 kell egy helibe/repulobe, de azert eleg filinges. Meg ott a van egy masik palya (legiero 0), viszont szinte minden emberre jut egy armor. Eleg valtozatosan lett megcsinalva ez a mod. Mindenki megtalalhatja benne amit szeret.
Amugy a COR szerveren fennt volt par <#kocsog> aki allandoan BC-zett. Ki akartam probalni a helit, de esely sem volt ra, mivel allandoan jott az A10.

SigS
Nem surun jarok oda de azert kosz <#wink>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

uHs Gerzson
Csak magamat tudom ismételni bf.hu-ról 😉

"A grafikai beállitásoknál a terrain detailt rakd mediumra"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Makee
Voltam COR-on, egész jó ez az USI mod, bár asszem kedvencek mappába azért nem teszem be.<#idiota>

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

KáTéCé
Dettó

SigS
Nekem 99%-nal CRC error, Arcive damaged-re hivatkozik..szuper. Feltelepiti de mikor 100%-ig eler a betoltes, kidob asztalra <#shakehead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

mesor
Itt szeretnék gratulálni a DRAGON klánnak hogy olyan tagja van mint ottesz<#lama>, aki csapattársamként hátba lõ azért, hogy õ szállhason be gunnernak a Cobrába.

Tényleg csak gratulálni tudok hogy ilyen faszlama vagy öreg!

(visszafogtam magam hogy Running is örüljön)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

htx <#eljen>

-tRs-Landor

DummyBoy
Asszem akkor itt az ideje elkezdeni hisztizni, hogy "De engem meg átrakott mikor nem is akartaaaaam 😞 "

<#hehe><#hehe><#hehe><#banplz>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Murry
De hogy ne sírhassatok tovább, az Auto balance-ot is bekapcsoltam, és most megyek vacsizni.

Murry
Amikor észrevettem, hogy 14 vs 5 volt akkor kitaszkoltam (ami usi modban 1 Gb rammal 1 perc.) aztán beadminoltam még 1 perc. Folytassam?

Utána átálltunk a túloldalra mi is, és akkor minket kempeltek.
De ki tudtunk törni. Ennyi.

Ötig számoltam az épp kemperkedõket. Ezek között 1 cor-os volt.. Hmm.. nem is lett volna rossz arány. De lehet hogy kellene nyitni egy belsõ ügyosztályt.. <#ravasz1>

-tRs-Landor

Cobra.
Saját klántagjaikat rúgják ki, vagy hogy gondoltad? <#hehe>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fasza..
Most töltöm le de már el is vettétek a kedvem tõle...

Na fennvoltam picit a cor szerverén kipróbálni az uj cuccost.
Siralmas ami ott ment;. kb. 14vs5 mindenki us oldalon és megy a nagyüzemi basecamp, talán ezzel az USI moddal ez még durvábban elõadva. Fenn van úgy 5 cor-os, ebbõl 2 kempel us ként a többiek meg pislognak. Adminolni is megkéne tanulni srácok, nem csak modolni.. <#levele>

-tRs-Landor

bakvarnyu
Ez a jó mod gyerekek : http://www.realitymod.com/

DummyBoy
Dzsóbá: Ezzelnem kell foglalkozni ... 5 percig nekem is ezt írta, majd elkezdett tölteni 100k-val ... szóval lejött ...

Teccik, bár nem nekem gyalogkakukknak van kitalálva ...

Mellesleg a vadászgépek IRL is tudnak bombázni HA fel vannak rá készítve ... csak nem ez az elsõdleges feladatkörük ... Meg nem lehet õket anniyra megpakolni mint egy Su25-öt vagy A10-est ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az USI jo, csak meg eleg bugos. Meg szokni kell. A Bekalabbal legalabb negyszer sikerult razuhannom Highlanderre. Szerintem azt hitte, ezzel szorakozok.A helikopterekbol a lovesz TV-jet kihagyhattak volna, mert ket perc alatt guvad tole az ember szeme. A helik iranyitott raketaja szerintem nagyon lassan lockol, ha viszont egyszer befogott valamit, akkor annak vege.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Cobra.
Installálni akarod? Ha igen, akkor a legközelebbi tippem, hogy nincs, vagy régi a WinRar-od.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hi all
Miért van az hogy az Usi.exe indítása után rögtön vissza dob a winfosba?

leveskocka
ez man megint F.F. muvelt gyerek vagy te,danifiam😊
Danee
nem is tom meik filmbõl idézek :
"-Rakja már el azt az izét. Olyan mint egy pénisz csak kisebb "
😄D

leveskocka
most vagy egy oraja,belepek 7th szerver,fushe,ami fobez,az volt az elso,hogy lelott valami balfasz😊azt nem tudom,hogy majom e,de hatarozottan faszformaja volt.csak kisebb😊
Me0w
ha nem akkor bf2 -> mods -> change 😊

mesor
Általában kitesz.

Newyorker
Oh THX, szval az kitesz ICO-t, okey, köszönöm!

mesor
Nem!

Ha a moddal akarsz játszani akkor annak az ikonjával indítod a dolgot ha meg a sima BF2-vel akkor a BF2 ikonnal indítasz.

LuluBono
Nemtudom,de nemtud mindig ott lenni valaki.Erre valo a belsõ kiszavazó,mondjuk szart se ér,de mást nem tudsz tenni.

Newyorker
egy kérdés:
Ha felteszek egy "mod"ot, akkor utána simában már nem tuok játszani, vagy ez olyan mint a pálya kiegek, szóval azt tölti be, amely kell a szervernek???

LuluBono
Nem rád gondoltam. <#smile>

😄DDDDD
"Majom Balfasz" SUKRAN szpeeter.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Jo jo tudom de tudod milyen idegesitõ mikor végre tied a heli vagy a repcsi és ez az idiota ki bombáz téged?

te milyen vicces vagy..
gondolod nem probáltuk?<#boxer>

mesor
Hány férõhelyes a CoR servere? Mert szerintem sokan leszünk este! 😊

Hatt
Nem találtam a a player listen Majom Balfasz nevet. Valoszinû kilépett

Elastic An-usZ Boys

elsõ olvasatra:
ADMIN: Kéretik a 7th servere 1 majom balfasz! 5* artiza le a Amcsi Fõbázist!<#banplz>

-tRs-Landor

<#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

az micsoda és hol van?? 😊))

Temp: már énis visszalapoztam voltam is benn sajna ma nincs több idõm rá 😊) de kellemesnek tõnik .. a rádió a kocsikban kb 15 másodpercig érdekes aztán már inkább idegesítõ mert nem lehet a belsõ voip-ot hallani

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.