Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Most ne várd már el tõlem, hogy a játékban azért tiszteljelek, mert valamit elértél az életben amirõl sose fogok tudni.Te sem teszed ezt, hanem egy kocka gyökérnek nevezel, miközben semmit nem tudsz rólam, ahogy énse tudok semmit rólad.Szóval szerintem akár befejezhetnéd ezt a szöveget, hogy semmit nem tudsz az életrõl és stb...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Beers
Még szerencse, hogy Te ilyen kibaszott okos és PRO vagy!
Mit tudsz Te az életrõl ......<#levele>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
Valakivel összekeversz, mert én nem szoktam sötétbõl kockulni 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Valami info arról milyen?

Fujiryu
Hát engem valahogy úgy neveltek, hogy törekedjek a maximumra, akármirõl legyen szó és mindig legyenek céljaim, mert az olyan ember aki nem tudja, hogy mit akar elérni az el van veszve.Legyen szó játékról, vagy való életrõl, szerintem ahhoz, hogy igazán élvezzed ahhoz kellenek célok.4 évvel a megjelenés után publicon rohangálni közel sem az az érzés, mint amikor elõször játszottam ezzel a játékkal, de még mindig jókedvvel ülök le játszani, mert vannak céljaim.Elképzelni sem tudom, hogy mások minek ülnek le naponta játszani több órát azért, hogy publicon szétkempeljék õket, vagy õk kempeljenek másokat.Engem ez kb a játék megvétele utáni elsõ hónapban érdekelt aztán kifújt.

Persze jön erre a válasz, hogy jó a társaság és csak azért...4 éve játszani publicon ugyanazokkal, tényleg kurva jó lehet, semmi komolyabb cél nélkül.Csak publicon együtt menni és kifújt.Kupán elindulni és megpróbálni helyezést elérni az már kockaság, menjünk inkább publikolni és legyen minden nap ugyan olyan.De a legjobb, hogy ezek az emberek neveznek engem kockának és mondják, hogy vegyek magamnak egy guminõt, akik egy héten szinte minden nap több órát a gép elõtt ülnek, különösebb cél nélkül.El tudom képzelni ezeknek az embereknek milyen menõ és izgalmas életük lehet, hogy a legjobb programlehetõség részükre az az esti publicolást egy sörrel.Igazi partiarcok lehetnek és az élet császárai, hogy nincs más dolguk mint cél nélkül rohangálni egy csíterekkel teli német szerveren nap napután...

Persze én vagyok a lúzer, mert nekem volt egy célom és én azért maradtam otthon a sörözés helyett, mert kupadöntõre gyakoroltunk.Igen volt ilyen, hogy a BF2 miatt lemondtam programot, mert az volt a fontosabb, de sose volt az, hogy egy héten minden este otthon kockultam és nem mentem el sehova.Mindig megvannak a prioritásaim, hogy mi mennyire fontos nekem és aszerint rendezem a dolgaimat.Van hogy sok idõm marad játszani van hogy kevés.Most is három hónap után elõször mentem publicolni és heti egyszer ha ráérek játszani.Ez egyedül azért van így, mert 1000 jobb dolgom van mint publicon lövöldözni, viszont azért, hogy Liviusékkal együtt játsszak, azért hajlandó vagyok szabaddá tenni egy estémet egy héten.De nem ülök le csak azért a gép elé, hogy publicoljak egy sörrel a kezemben.Max azért vagyok publicon, mert várom a többi embert aki feljön ventrilora, hogy elegen legyünk ahhoz, hogy elkezdhessünk valami értelmeset játszani.

Amikor meg aktív játékos voltam akkor mindig kitûztem magamnak egy-két célt amit ha elértem, boldog voltam és mehettem tovább és valósíthattam meg a következõt.Így jutottam el oda, hogy magyarország egyik legjobb helikopterese és infantry játékosa voltam.Nem játszottam többet az itteni átlagnál, csak egyszerûen az idõmet máshogy osztottam be...

Ezért fura azt hallani, hogy menjek egy lukba vissza a sötétbe, mert igazándiból lehet, hogy az eredményeim azt mutatják, hogy csak a játéknak élek, de ettõl függetlenül ez nem így van.Harmad éves orvostanhallgató vagyok, akinek egy olyan munkája van, amiért mások ölni tudnának és jólérzem magam és semmit nem szégyellek abból amit elértem.A kupákon és lanokon amiken elindultam rajtam kívül több százan vettek részt, de én meg is nyertem közülük párat.

Szóval azért vicces látni, hogy olyan emberek küldenek el engem akiknek van 3000 óra játékidejük publicon, de semmi kupaeredmény vagy akár indulás...3000 óra az 125 nap, ami 17 hét, azaz 4 és fél hónap.4 és fél hónapot publicozik valaki és ezek után szól be másoknak, hogy kocka, csak azért mert valahol elsõ helyen van némi gyakorlással?

Egyszerûen szánalmas, hogy azért néztek le valakit, mert amíg játszik addig odafigyel arra ahogyan játszik és megpróbál jobb lenni...

schrank
mennyé má fõ valami cq szerverre b+ had lássalak játék közbe

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kössz akkor 1.41 kell.

McKenny
amúgy eyegnek már megvan az 1.5, pár tagunk 2 napja csak azzal játszik.
Én csak azért nem teszem fel mert bonyulult viszzapakolni a gémet 1.41re,mivel még mindenki azzal játszik

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Bogdogege
1.41<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Battlefield_2_150_beta_folt
itt

Zerénd
<#worship>
Akkor még nem rakom fel a játékot, megvárom a pöcsöt.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Herold
Összekevered a szezont a faszommal. <#mf1> A BF2 nem az élet, hogy itt bármit is el kell érjek. Ez csak egy játék. Semmit nem kell elérnem ahhoz, hogy esténként jól szórakozzak a BF2-vel. <#violent>

nandorb
hol talaltad az 1.5-ost??

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok most a szerverek többsége milyen patchel mûködik feltetem az 1.4 et volt vagy 9 üres szerver amire felmehettem volna vele aztán feltettem 1.5 ös (1,2 gigás patch), és itt is cska pár szerver van a nagy többségre nem enged fel.

szívesen! Örülök...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
Kösz!Tetszik...

<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
nesze egy másik free online játékból van csak rengeteg a hacker és ezt játszom érdekessebb...

Csak a fene nemtudom miért játszok 30-60 néha 70 türhetõ és egyszer hoppá 200-350,400ms pingem van azt nemtom...
Ja meg hogy és hol lehet unlockolni fegyvert azt nemtom...

nandorb
a Gamernoob bele fér???

coRDHA AGET
Fijji ez neked szól!

Mássz vissza a sötét lyukadba, dobozodhoz, és kockuljál, kezd lekerekedni a fejed!!!

THIS!!!! IS!!! COORRDDHAAAA!

McKenny
mi az a T,R?

McKenny
fasz kivan de utálok pakolni.buzi kollégium

McKenny
<#nyes>

havercsotány
én szeretem ha magyaráztok, abból lehet sokat tanulni !

havercsotány
akarod mondani Árpicsótány amúgy meg mindegy ,csak én nem tok helizni csak a kempelõs keringõt tom<#nezze>

így elfér...

kap valami hátteret meg nevet oszt csókolom

Fujiryu
Felesleges nekik magyarázni akármit.Mindig lesz kifogásuk, hogy õk miért szarok tulajdonképpen és miért a játékban van a hiba.

Õk 8 éve játszanak, csak azt a tényt felejtik el, hogy ez alatt a nyolc év alatt semmi eredményt nem értek el.De legalább ottvannak...Kár, hogy sose lesznek képesek továbblépni.

Fujiryu
Van némi hasonlóság, de ez akkor is sértõ 😊

McKenny
havercsótány az illetékes:d õ a hájg

nandorb
5ezüst csilagot rakd akkor be és a többi nem okoz gondot szt.

Yan
😉
igen, a mondat szerint õk vannak schrank szintjén 😊

&#165; xfire: kistekila

jahh, a két alsóbbrendû elmagyarázza<#hehe>

nem hiszem, hogy beleférne 8kb-ba, tekintve azt, hogy ez az animáció magában 45kilóbájt. talán, ha a számolást kiveszem és csak a képek váltogatják egymást

Yan
na most jól lefikáztad a két haverod 😄DD

&#165; xfire: kistekila

nandorb
Ja egy jó kérdés a special forces addon félét mindenfele lehet használni? Vagy nem érdemes fel rakni???

tevagy 😄

nandorb
információk hogy mi lesz benne?

nandorb
Jó volna ha csináná egy lógót...

ez meg mellé irni hogy:gamernoob(zöldel) és a hátér piros fekete vagy ami hozzá illik...

HTS s3rg1nh00
6kor

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Manoboy
1.41 vagyon jelenleg érvényben. Kedden 17:00-kor érkezik elõzetes beharangozás szerint az 1.5 2 gigás verzióban.
bfhelp.atw.hu -n ami sly szerveren van vagy mi fene, letölthetõ a peccs.

nandorb
no kernek szepen a KK-tol egy helikopter tutorialt...hogy PRO-PRO legyek😄^^

havercsotány
jaj jönnek, hova szaladja, jönnek magyarázni csökötteknek jajj kisköcsögpalántaivadék<#hehe>

Zerénd
Tudsz olvasni te faszparaszt? Mondom nem keresek rá, sem itt, sem a gugléban, mert csak. Nehéz ezt megérteni? Ehhez tényleg nem kell egyetem b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

McKenny
látom te nem olvasol csak nézel..aztán vmit beirsz ide.
azt nem úgy kell érteni ahogy irtam.nem gond majd fuji vagy livus elmagyarázza a csökött agyadnak.

schrank
nem volt két egy forma bf b+ , azért mert ezek a faszok úgy tették bele a mediket hogy egy raklap csomagot dobálsz magad alá attól még más bf-ben nem volt ill. nem lesz ilyen az ilyen kis nyomikat anno mikor még volt bf közösség szerverekkel úgy rúgták ki a szerverekrõl hogy a lábuk nem érte a földet...

McKenny
nem menõzés,azért csináltam mert õk már "tíz éve bfeznek"😄
(az idézõjelbe lévõ szavak sokat mondhatnak mindenkinek aki megérette a NC cq része iránti vitát korda vs "dávid" lol )

McKenny
http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4&hd=1

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
mivan kiengedtek a salgótarjáni "védõõrizetbõl" a csalogányok ? <#mf1>

Herold
Nem derékig, csak bokáig, és nem állva, hanem folyamatosan bunnyhoppolva. <#hehe>