Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Mit tudsz Te az életrõl ......<#levele>#levele>!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Persze jön erre a válasz, hogy jó a társaság és csak azért...4 éve játszani publicon ugyanazokkal, tényleg kurva jó lehet, semmi komolyabb cél nélkül.Csak publicon együtt menni és kifújt.Kupán elindulni és megpróbálni helyezést elérni az már kockaság, menjünk inkább publikolni és legyen minden nap ugyan olyan.De a legjobb, hogy ezek az emberek neveznek engem kockának és mondják, hogy vegyek magamnak egy guminõt, akik egy héten szinte minden nap több órát a gép elõtt ülnek, különösebb cél nélkül.El tudom képzelni ezeknek az embereknek milyen menõ és izgalmas életük lehet, hogy a legjobb programlehetõség részükre az az esti publicolást egy sörrel.Igazi partiarcok lehetnek és az élet császárai, hogy nincs más dolguk mint cél nélkül rohangálni egy csíterekkel teli német szerveren nap napután...
Persze én vagyok a lúzer, mert nekem volt egy célom és én azért maradtam otthon a sörözés helyett, mert kupadöntõre gyakoroltunk.Igen volt ilyen, hogy a BF2 miatt lemondtam programot, mert az volt a fontosabb, de sose volt az, hogy egy héten minden este otthon kockultam és nem mentem el sehova.Mindig megvannak a prioritásaim, hogy mi mennyire fontos nekem és aszerint rendezem a dolgaimat.Van hogy sok idõm marad játszani van hogy kevés.Most is három hónap után elõször mentem publicolni és heti egyszer ha ráérek játszani.Ez egyedül azért van így, mert 1000 jobb dolgom van mint publicon lövöldözni, viszont azért, hogy Liviusékkal együtt játsszak, azért hajlandó vagyok szabaddá tenni egy estémet egy héten.De nem ülök le csak azért a gép elé, hogy publicoljak egy sörrel a kezemben.Max azért vagyok publicon, mert várom a többi embert aki feljön ventrilora, hogy elegen legyünk ahhoz, hogy elkezdhessünk valami értelmeset játszani.
Amikor meg aktív játékos voltam akkor mindig kitûztem magamnak egy-két célt amit ha elértem, boldog voltam és mehettem tovább és valósíthattam meg a következõt.Így jutottam el oda, hogy magyarország egyik legjobb helikopterese és infantry játékosa voltam.Nem játszottam többet az itteni átlagnál, csak egyszerûen az idõmet máshogy osztottam be...
Ezért fura azt hallani, hogy menjek egy lukba vissza a sötétbe, mert igazándiból lehet, hogy az eredményeim azt mutatják, hogy csak a játéknak élek, de ettõl függetlenül ez nem így van.Harmad éves orvostanhallgató vagyok, akinek egy olyan munkája van, amiért mások ölni tudnának és jólérzem magam és semmit nem szégyellek abból amit elértem.A kupákon és lanokon amiken elindultam rajtam kívül több százan vettek részt, de én meg is nyertem közülük párat.
Szóval azért vicces látni, hogy olyan emberek küldenek el engem akiknek van 3000 óra játékidejük publicon, de semmi kupaeredmény vagy akár indulás...3000 óra az 125 nap, ami 17 hét, azaz 4 és fél hónap.4 és fél hónapot publicozik valaki és ezek után szól be másoknak, hogy kocka, csak azért mert valahol elsõ helyen van némi gyakorlással?
Egyszerûen szánalmas, hogy azért néztek le valakit, mert amíg játszik addig odafigyel arra ahogyan játszik és megpróbál jobb lenni...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én csak azért nem teszem fel mert bonyulult viszzapakolni a gémet 1.41re,mivel még mindenki azzal játszik
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
itt
Akkor még nem rakom fel a játékot, megvárom a pöcsöt.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Csak a fene nemtudom miért játszok 30-60 néha 70 türhetõ és egyszer hoppá 200-350,400ms pingem van azt nemtom...
Ja meg hogy és hol lehet unlockolni fegyvert azt nemtom...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mássz vissza a sötét lyukadba, dobozodhoz, és kockuljál, kezd lekerekedni a fejed!!!
THIS!!!! IS!!! COORRDDHAAAA!
kap valami hátteret meg nevet oszt csókolom
Õk 8 éve játszanak, csak azt a tényt felejtik el, hogy ez alatt a nyolc év alatt semmi eredményt nem értek el.De legalább ottvannak...Kár, hogy sose lesznek képesek továbblépni.
ez meg mellé irni hogy:gamernoob(zöldel) és a hátér piros fekete vagy ami hozzá illik...
bfhelp.atw.hu -n ami sly szerveren van vagy mi fene, letölthetõ a peccs.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
azt nem úgy kell érteni ahogy irtam.nem gond majd fuji vagy livus elmagyarázza a csökött agyadnak.
(az idézõjelbe lévõ szavak sokat mondhatnak mindenkinek aki megérette a NC cq része iránti vitát korda vs "dávid" lol )