Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
www.battlefield.hu
Nem tudjátok hogy miért sötét a monitorom képe, mert mikor pl statról csináltok képet, akkor progival ki kell világosítanom hogy lássam. pedig a monitor beállításoknál már maxra húztam a világosságat meg minden-t
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
www.battlefield.hu
Dunaujvarostol Fehervarig meglepo mennyisegu esovizet ossze lehet gyujteni motoron.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
2006. május 21-én, vasárnap megrendezésre kerül az I. Media Markt - Electronic Arts Battlefield 2 kupa a székesfehérvári Media Markt áruházban. A versenyen a játékosok a szervezõk által biztosított gépeken játszanak és egyéni eredményeik alapján kerülnek rangsorolásra, a legjobb köreredményt felmutatók jutnak tovább a döntõkbe.
Nevezési határidõ: 2006. május 19.
Nevezés módja: e-mailben (
Információ és nevezés:
Media Markt Információ
8000 Székesfehérvár Palotai u.6
T:(06 22) 514-900
F: (06 22) 514-901
E:
A verseny díjazása:
I. helyezett: 65.000,- Ft értékû vásárlási utalvány
II.helyezett: 45.000,- Ft értékû vásárlási utalvány
III. helyezett: 25.000,- Ft értékû vásárlási utalvány
www.battlefield.hu
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Igazából nem vagyok assault, de ezek a tapasztalataim.
Ezt mondjuk kifejthetnéd bõvebben, tényleg...
Ha nem mint állat nyomkodod a balgombot, hanem kivárod a visszarúgást, akkor mindkettõ pontlövõ...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
- 1-es lövéssel mindkét puska nagyon pontos.
- messzi célpontra 1-es lövéssel KELL lõni.
- közelre jobb a fullauto, mint a 3-as sorozat.
- az AK minden lövedéke kb 10%-al erõsebb mint az M16-é.
- 1 lõvés fejbe AK-val=halál, M16-al marad még 2 csík.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
1-gyes lövésel az ak is nagyon pontatlan de aki tudja használni annak kezes bárány lesz :)<#email>#email><#finom>#finom>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
egyébként nem rád gondoltam<#nevetes1>#nevetes1>
Mint m16-tal mesziröl 3 sorozzat és fekszik :)
Tegnap ez nagy csata volt! A legnagyobb baj az, hogy ezen a pályán most játszottam elõször.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"