Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
nincs arra véletlenül magasfeszû vezeték,pl.villamosé?havernak 3 éve van villamos mellett a monitor(csak 5 méter van a monitor meg a kábel közt),és már koromfekete a monitor képe...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mesor
Az a jó benne ha ez megtörténik akkor felálsz az asztaltól és szájba tudod b@szni azt aki tékázott! :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

BurnBaby
joe - h értsd: user bemegy, jáccik, ha ügyes továbbjut. prom mm-nek, promo ea-nk, öröm a usereknek, ozt annyi. ne keress mögötte többet :)

www.battlefield.hu

OFF
Nem tudjátok hogy miért sötét a monitorom képe, mert mikor pl statról csináltok képet, akkor progival ki kell világosítanom hogy lássam. pedig a monitor beállításoknál már maxra húztam a világosságat meg minden-t

joebacsi
na gratulálok, melyik dilettáns barmocska találta ki, hogy egy csapatjátékot az egyéni teljesítmény alapján díjjazzon...majd öröm lesz nézni, milyen szép tékák mennek majd a tankért karkandon, vagy a helikért-szuhojért más mappokon :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR ODIN
én sem, azért kérdeztem. Azért köszi és ha esetleg majd megtudsz vmi konkrétat légyszi dobd be a közösbe 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

BurnBaby
semmi... aszonták az szfhv-i bolt honlapján van. hát, én nem találtam :)

www.battlefield.hu

JCSR ODIN
A versennyel kapcsolatos szabályokról nincs vmi írásos anyag?

de akinek nagy szüksége van a pénzre, az menjen el, mert szerintem az is jkelentkezik aki nem ismeri a játékot, és aki meg ismeri az nem megy el :)

JCSR ODIN
Vibri és ODIN jelentkezik 8) gogogogo gyertek minél kevesebben 8D

akkor ott a helyem ;) de nemtok elmenni sajna :(

BurnBaby
ha jól értem, akkor aki a körben legtöbb pontot csinál :)

www.battlefield.hu

és hogy derül ki ki a legjobb ember? danee, wofguy, és én menjünk el, szerezzük meg az 1. 2. 3. helyet, tegyük össze a zsét, és vásároljunk :)

Kicakkozom am a fuled, ha kotekszel! <#violent>

Dunaujvarostol Fehervarig meglepo mennyisegu esovizet ossze lehet gyujteni motoron.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BurnBaby
uhh sry telleg. akkor vizallo szerkot veszek...

www.battlefield.hu

Running
És ha beázik? Erre nem gondoltál?<#hehe>

BurnBaby
fedett hely ,)

www.battlefield.hu

Nincs kedvem ronggya azni, BB kedves. Ha vacak ido lesz, akkor itthon maradok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HTS s3rg1nh00
Miskolcon nem lesz?pedig itt is van MM...ott vettem a BF2-t,SF-t meg EF-t is(sztem AF-t is ott fogom...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

BurnBaby
mármint jó idõ ha nincs. sry kicsit törni magyar.

www.battlefield.hu

BurnBaby
ha meg nincs akkor azért ,)

www.battlefield.hu

Lehet, hogy en is legurulok, ha jo lesz az ido.

BurnBaby
kúl. gerzson, kar, meg aki még jön - megtaláltok ott :)

www.battlefield.hu

ott a helyem! regisztárció elküldve! fehérvár powa! :D

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

uHs Gerzson
Lehet megnézem :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
szerintem eléggé más. mivel leginkább medic vagyok mindegyik oldalon, tapasztalatom szerint van különbsés. lásd uwu késõbbi hsz-ét, jól összefoglalta.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

BurnBaby
fõleg fehérvár és környékiek figyelmébe:

2006. május 21-én, vasárnap megrendezésre kerül az I. Media Markt - Electronic Arts Battlefield 2 kupa a székesfehérvári Media Markt áruházban. A versenyen a játékosok a szervezõk által biztosított gépeken játszanak és egyéni eredményeik alapján kerülnek rangsorolásra, a legjobb köreredményt felmutatók jutnak tovább a döntõkbe.
Nevezési határidõ: 2006. május 19.
Nevezés módja: e-mailben ([email protected]), vagy személyesen a Media Markt áruházban.

Információ és nevezés:
Media Markt Információ
8000 Székesfehérvár Palotai u.6
T:(06 22) 514-900
F: (06 22) 514-901
E: [email protected]

A verseny díjazása:
I. helyezett: 65.000,- Ft értékû vásárlási utalvány
II.helyezett: 45.000,- Ft értékû vásárlási utalvány
III. helyezett: 25.000,- Ft értékû vásárlási utalvány

www.battlefield.hu

nánánánánánánánánánánánánááááááááá<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

igen távoli embere mediként 2-3 lövés kis szünet

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Tényleg távoli célpontra sorozatot lõsz, vagy valamit félreértek?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Erre csak azt tudom mondani hogy 9 hónapja játszom ezt a játékot és én igy használom és beválik ;)

Hatti azt mondta lesz csapat az tény hogy vegyes de lesz valami :D regélt valami névröl meg mezröl meg italrol <#pias><#buck>

dronkZero
A 7th nem is megy a LANra...

;)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mi ez a seven spam hagyátok abba de mán mert még a végén megyek veletek lanra azt nektek annyi :D

Bocs nem neked akartam<#idiota>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Szerintem az M16 esetleg középtávon lehet jobb az AK-nál, mert a 3-as sorozat miatt újracélzol, AK-val meg 2-3 golyót kell lõdözni, és ha túl gyorsan akarsz lõni, megszalad egy kicsit és pontatlan lesz.
Igazából nem vagyok assault, de ezek a tapasztalataim.

dronkZero
"1-gyes lövésel az ak is nagyon pontatlan"

Ezt mondjuk kifejthetnéd bõvebben, tényleg...
Ha nem mint állat nyomkodod a balgombot, hanem kivárod a visszarúgást, akkor mindkettõ pontlövõ...

Pár dolog amirõl amirõl úgy látszik, hogy enm tudsz:
- 1-es lövéssel mindkét puska nagyon pontos.
- messzi célpontra 1-es lövéssel KELL lõni.
- közelre jobb a fullauto, mint a 3-as sorozat.
- az AK minden lövedéke kb 10%-al erõsebb mint az M16-é.
- 1 lõvés fejbe AK-val=halál, M16-al marad még 2 csík.

erdos
Mintha némi kételkedést éreznék a szavaidban... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tapasztalatal mondom :)

Biztos lõttél már ezekkel a puskákkal?

alma2
Ez tenyleg jo lett,
bar nem tudom miert lett hazaarulo a mec-es csoka :)

video

szerintem

ak101 -gyel 2-3 lövés sorozatot kell löni meszi célpontra és 99% hogy eltalálod
1-gyes lövésel az ak is nagyon pontatlan de aki tudja használni annak kezes bárány lesz :)<#email><#finom>

dronkZero
Nem vágom, hogy egyes lövésnél miért lenne másabb az AK, mint az M16... Zavar az ironsight alakja, vagy mi?

koschwarz
hát igen, csak ez állva volt, és m16-ossal is nehéz állva messzire pontosan lõni, nemhogy ak-val

egyébként nem rád gondoltam<#nevetes1>

Nem csit ak101 -gyel hirtelen lefekszel és célpontra egy lövés és meghal .)
Mint m16-tal mesziröl 3 sorozzat és fekszik :)

kBagyula
B+ Meow... :D
Tegnap ez nagy csata volt! A legnagyobb baj az, hogy ezen a pályán most játszottam elõször.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ja. Es ilyesmibol az USI is orokolt bosegesen. Itt is gyakori az utanvetes kill, mikor mar a sarok, vagy egyebb fedezek mogott halok meg a lovesektol.

koschwarz
hát ja, biztos, csak ez eléggé bosszantó. meg persze ilyenkor rögötn a csít jut eszébe az embernek...<#fejvakaras>

erdos
Mák. Érdekes dolgokat számol be sebzésnek a bf még a mai napig. sztem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"