Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Thaiföldön ki van táblázva, hogy "AKNAMEZÕ"!!! Te átsétálnál a rizsföldön ennek ellenére???
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A halott csapattársak a túlvilágról nem szoktak punisholni az életben! 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
ha már a jelzéseknél tartunk, tudja valaki, hogy hogyna lehetne a muksók feje fölül a neveket eltûntetni?
én ruha + térkép alapján szoktam tüzet nyitni...és eléggé zavaró a név, mert nem látom tõle a fejét...ha távolabb van, meg egész muksó csak egy felirat...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
szerintem meg nem...
7th:
komolyan írva...szerintem ne tünjenek el...
mellesleg én örülök ,hogy sebzi a sajátot...de tényleg kiírhattátok volna, hogy változott a mûsor, mert bõszen aktnáztam egész este, mire észrevettem a -22 pontot a nevem mellett😊 még jó hogy nem rúgtak ki
Ugy tunt egy publik felvetelrol csinaltad, ahol probalgattad a videoszerkezto kepernyo villogtatas effektjet.
De lehet, hogy tevedek 😊
szerintem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
felmegyek arra a lagos gs.bf2 szerverre, az elsõ hét halálom kb 4 percen belül csak jcsr-es kezétõl származott. hogy szidtam a felmenõjüket. utólagosan is bocsánatot kérek<#hehe>#hehe><#whatever>#whatever>
Mekkora faszságért sírsz már, Szekrény? Elvárnád, hogy egy nyomásérzékelõs robbanóanyag-kupac rádköszönjön, mert megismert? Na ne már!
Egyáltalán, mi az, hogy bármilyen akna jelölve van? Én szívem szerint letiltanám a 3Dmapot, azt' meg lenne oldva a bug is. És akkor az még mindig ott van, hogy az aknát csak a felszínre tudod rárakni, beásni már nem - szerintem a világ történelmében még senki nem tette csak úgy le a földre az aknáit.
Ha már itt tartunk, igazán függetleníthetnék is az aknákat a pléjertõl, mert az is nemkicsit faszság, hogy ha lelövik az akna "gazdáját", akkor fél perc után eltûnik. Ez is micsoda? Éhen hal az akna, mert nincs aki etesse? Vagy megszakad az aknát éltetõ mannafolyam?
Az egész BFsorozatban úgy el van cseszve az akna téma, ahogy csak lehet...
Talán még BFVben volt a legjobb, ott volt fû, meg aljnövényzet, ahová legalább el lehetett dugni. (Persze az akna-endzsi pszi-kötelék ott is megvolt)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tegnap nem kicsit lepõdtünk meg egy csapattársammal.
Nem tetszik velem jönni kavicsokat szedni?😄DDDDDD
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul