Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy annyira jó mint a demók szoktak, ha kedvet csinál akkor vedd meg ha nem tetszik akkor meg ne.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
szerintetek a battlefield 2 jó demóba?
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szóval nagyon tanulságos volt a meccs..
az tetszett mikor vaktában lõttem egyet helire tankkal, és már zuhant is 😊) cleansweepen
cleansweep
295-232 LoB MEC -- LoB win
282-239 LoB USA -- LoB win
karkand
292-241 LoB USA -- LoB win
202-265 LoB MEC -- VeNY win
1071-977 LoB WIN
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Semmi taktika mindenki ment elõre és vállalta a nyílt sisakos harcot. Én személy szerint a döntõ két kört élveztem a legjobban.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Aztán nagyon gyorsan eltünt a színhelyrõl! 😄DD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az a bizonyos kör tényleg elég durva volt. Én is 7-0 K/D-vel zártam de szerencsém volt mert minden zászlóhoz az elsõk között értem oda. 😊
Grat mindenkinek!<#eljen>#eljen>
PSN: s3ctorHU
me neked mindig sikerült a sûrûjében lenned...a többiek meg perceket gyalogoltak,mert vkinek zászlót is kellett húzni...<#beka3>#beka3>
mellesleg:SD nem talált 100 fertõzött fájlt...mert 163at talált<#hehe>#hehe>
igaz,azokat sem fertõzte meg semmi,csak nem szereti a p2p fájlcserélõket<#vigyor2>#vigyor2>
Item! Köszi szépen neked is!
Nah lépek pihenni, mert rendesen zsibbadásig ültem ma már a seggem 8D
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.czekoart.hu
Minden jog fenntartva!
Következõ volt:
Kör kezdõsik Mash-on. Vibri megy egyik zászlóhoz, nincs ott senki, Vibri megy másik zászlóhoz, nincs ott senki, Vibri menne következõ zászlóhoz, nincsen következõ zászló, körnek vége, Vibri 0 halállal kiesett pffff 8/// Nem gyengén volt különbség a 2 csapat között, még csak lövés is alig volt.
Nekem meg végig tiszta mákom volt 8)
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
A jelentkezés Május 23-ig tart!
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
www.czekoart.hu
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Kaptam sok szép ajándékot bibibí!
😛
Na, makom volt vagy nem? <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"