Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Jó hogy kérdezed, van egy erre specializálódott szakértõnk Gameoverr néven. Mindent tud a demóról <#nyes>
Amúgy annyira jó mint a demók szoktak, ha kedvet csinál akkor vedd meg ha nem tetszik akkor meg ne.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

kisfigi1993
sziasztok!
szerintetek a battlefield 2 jó demóba?

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

erdos
Uhh, gumitank 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mesor
<#mf2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Danee
jaja, most beszéltük át, pl ha leaknéztuk volna a gázlot akkor nem jött volna be a dzsip, és nem született volna oda avgy 8 ember
szóval nagyon tanulságos volt a meccs..

az tetszett mikor vaktában lõttem egyet helire tankkal, és már zuhant is 😊) cleansweepen

Grat skacok. Sajnálom, hogy szétestünk cleensweeten s nem tudtuk megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek ezen a pályán. A karkand jó, volt bár a taktikátokon dolgozni kell még mec oldalon, mert majdnem csúnya vége lett.
Danee
ygakwar=gyakwar

Danee
Köszönjük a VéNY klánnak a ma esti ygakwart, az utolsó körön az összes körmöm lerágtam 😊

cleansweep
295-232 LoB MEC -- LoB win
282-239 LoB USA -- LoB win

karkand
292-241 LoB USA -- LoB win
202-265 LoB MEC -- VeNY win

1071-977 LoB WIN

schrank
mindenki medic volt mi ? <#levele><#szomoru2><#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

GRAT MINDENKINEK!!!<#worship>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
Szerintem nagyon jó és izgalmas döntõ volt!

Semmi taktika mindenki ment elõre és vállalta a nyílt sisakos harcot. Én személy szerint a döntõ két kört élveztem a legjobban.

Én is ezen bosszankodtam, mire észbekaptam hogy mi is van nem volt zászlónk és pontot se tudtam szerezni mert ugye halott voltam(xar volt a csapat elosztás)

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

sector512
Ráadásul pont a döntõnél 😊)

PSN: s3ctorHU

mesor
Szegény szerintem már látta a kaszást amikor 16 feldühödött emberke egyszerre nézett rá! 😄

Aztán nagyon gyorsan eltünt a színhelyrõl! 😄DD

HTS s3rg1nh00
nálunk volt olyan számtechen,h.az ajtó melletti gépen a tápon volt egy 110/220-as kapcsoló ugye...a gép be volt kapcsolva,egy gyerek meg kipróbálta a kapcsolót,átkapcsolta 110re a gépet,erre durr,a fél suliban elment az áram<#nevetes1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mesor
Szerintem egész jó kis LAN lett az egészbõl!

Az a bizonyos kör tényleg elég durva volt. Én is 7-0 K/D-vel zártam de szerencsém volt mert minden zászlóhoz az elsõk között értem oda. 😊

Grat mindenkinek!<#eljen>

sector512
Az egész lan-on egyébként az volt a legdurvább mikor egy kb 10 éves kissrác odasétált a szerverhez és kinyomta <#falbav><#nyes>

schrank
arról miért nem csináltál képet amikor a következõ körben már teljes idõt játszottam és transzportkirálykodtam punishos gyökér <#mf2>

HTS s3rg1nh00
jé vazze én vaok a második<#zavart1>
me neked mindig sikerült a sûrûjében lenned...a többiek meg perceket gyalogoltak,mert vkinek zászlót is kellett húzni...<#beka3>

HTS s3rg1nh00
mondtuk,h.az?az egy vírusírtó..<#zavart1>
mellesleg:SD nem talált 100 fertõzött fájlt...mert 163at talált<#hehe>
igaz,azokat sem fertõzte meg semmi,csak nem szereti a p2p fájlcserélõket<#vigyor2>

JCSR ODIN
Grat neked is, igazán jól játszottál, szép volt. Örülök, hogy kettõs medic gyõzelem született 8)

Item! Köszi szépen neked is!

Nah lépek pihenni, mert rendesen zsibbadásig ültem ma már a seggem 8D

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

kapsz helyettük punisht mint ma 😊

maji elsõ kör sharqin

schrank
mit tudtok tökölni ezzel a sok szar progival én nem használok semmi ilyesmit mégis megy a BF2 igaz a windóz funkcióinak fele rejtélyes körülmények között eltûnt de azokat úgysem használom sohasem <#miaz><#hehe>

item
Grat!!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

mNzJean
Hello all ,én is most értem haza a lanról , nekem sajna csak a 2. hely jutott <#hehe>,kemény kis csaták voltak ,Odinnal fej fej mellett haladtunk ,de aztán az elsõ körben 50 pont elõnyre tett szert amit már nem tudtam behozni,Vibrit sajnálom õ tényleg nagyon ráfaragott egy squadban voltunk és tényleg csak a szerencsén mullott ,hogy kiesett.Von Body a GBC-bõl hozta a 4. helyet ami szintén szép eredmény, grat mindenkinek./ Odin tényleg nagyon jól tolja ezt most volt alkalmam élõben megtapasztalni/<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
decsak azért nyert mer én nem mentem végül<#szomoru1> és nem zavartam

www.czekoart.hu

A NOD32 nem tûzfal. Ellentétben pl az Outpost az, és még jó is.

Minden jog fenntartva!

Ilyen ötösöm legyen a lottón hogy te nyered<#mf2><#mf2><#mf2>

HTS s3rg1nh00
ez mekkora szívás<#nyes><#idiota>

JCSR ODIN
Bátyjám = bátyám (mindig elbaszom sry 8) )

JCSR ODIN
Nem szerénykedek, bátyjám Vibri hogy esett már ki, mert pont nem jól jött ki a lépés neki 8/

Következõ volt:

Kör kezdõsik Mash-on. Vibri megy egyik zászlóhoz, nincs ott senki, Vibri megy másik zászlóhoz, nincs ott senki, Vibri menne következõ zászlóhoz, nincsen következõ zászló, körnek vége, Vibri 0 halállal kiesett pffff 8/// Nem gyengén volt különbség a 2 csapat között, még csak lövés is alig volt.

Nekem meg végig tiszta mákom volt 8)

sector512
Odin ne szerénykedj 😊

bakvarnyu
kösz

JCSR ODIN
háááát azért nem volt az olyan egyszerû. Sok szerencse kellett hozzá.

Azért én a helyedben lefuttatnék egy SpywareDoctor-t, biztosan talál vagy 100 fertõzött fájlt.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Tibor
Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)

AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

A jelentkezés Május 23-ig tart!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Kovács legény
szivesen

www.czekoart.hu

Fsensei
thx

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Kovács legény
vagy nem erre gondoltál?😄

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Fsensei
Nincs valami linked KLegény??

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Kovács legény
ODIN
hát kimás

www.czekoart.hu

Kovács legény
ODIN
hát kimás

www.czekoart.hu

Ki lett az elsõ?

mesor
Hetedik lettem a lanon!

Kaptam sok szép ajándékot bibibí!

😛

SigS

Na, makom volt vagy nem? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

joebacsi
vagy Homo Comucicatus-hoz méltóan becsatlakozás után benyögni, hogy "rules?"...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

FCH kari
Details for Battle of Midwayitt
Aerial combat.itt

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."