Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
wázze haverom gépe nem hajlandó kedd úta elindúlni az 5600al beleraktunk elõször egy riva tnt2-t azzal megy - beleraktuk az én 9600-mat azzal is megy ... belepróbáltuk az én gépembe az 5600ast - müxxik<#shakehead>#shakehead> mi a tököm lehet??
lehet kezd beszarni az alaplapja?? az 5600as elvileg 8*agp-s az ati csak 4*agp-s
még soha nem találkoztam ezzel problémával <#shakehead>#shakehead> ..walaki??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
vagycsak szimplán dugja a fater...szarlehet neki...<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ha valaki ért a videókártjákhó megmondhatná mejjik jobb??
ati 9600 256mb mem v. siluro fx 5600 dt 256mb
Van egy kis problémám.Tört játékom van és felraktam rá a pecset és mindíg kidobál az asztalra és amúgy meg fekete képernyõ van állandóan.Tudna segíteni valaki?
Meg még az a gondom,hogy nem tudom hogyan kell a sznájperrel zúmolni és nem tudom melyik gombal lehet beülni jármûvekbe.ja és a joyomat segítene valaki bekalibrálni.ja és törtel hogyan tudok rankeden játszani???????<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Talan azert mert megvette az SF-et, es az enfieldet ott unlockolta. Miert kell ilyen marhasagokat kerdezni 1 evvel a jatek megjelenese utan is meg? Van 300 oldal a neten ahol reszletesen le van irva minden rohadt rang, pontszam, unlock, olyan istentelen nehez ezt megkeresni?
Together we'll fly someday...
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Megígérte, hogy meg fog változni! Biztos úgy is lesz!
Hiszen annyiszor megigérte! <#hehe>#hehe>
Kár, hogy semmi nem lett belõle. De legalább azt betartaná, hogy többet nem játszik, és ide sem írogat. Fõleg ez utóbbit. <#wilting>#wilting>
Minden jog fenntartva!
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
www.czekoart.hu
hiába.. kell az utánpótlás..<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ma bezzeg volt neki,aratott is M24el mint valami Lamborghini kombájnnal<#banplz>#banplz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ránézek és széttett karokkal rohan felém akkorát röhögtem :DDD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
GSBF2-bõl kiléptünk, átmentünk egy másik ts-re.Este felnézek, Janek ott virul a ts-en. Felvett MSN-en, kérdezem mit csinál. Erre: jövök az uj klánotokba... mondom ide biztos nem... õ: de már a többiek felvettek, te ugy se tehetsz semmit...
Mondom jó biztos be voltak baszva, de köv. nap télleg be akarták venni, én végig elleneztem.. megpróbáltam megszokni a stílusát, sikertelenül. Vmikor egész normális, de sajna nem tul sûrûn.
Na már ott tartottak a többiek hogy felveszik, mikor azt mondtam (lehet h ez köcsögség, de nézõpont kérdése) vagy õ vagy én.
Ekkor elhúztuk még 1 héttel a próbaidejét, amiböl csak 1 nap lett, mert este beállt ellenünk játszani, és akkora anyázást levágott az egész csapatnak, hogy fel is fogták h mit ugatok 3 hete...
Tegnap én is teleporttal jöttem haza.
(mikor már éreztem a kocsmában,hogy nem bírok hazamenni,akkor döntöttem a teleport mellett:megittam még egy felest és reggel otthon ébredtem<#awink>#awink>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu