Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
azér' ba+, mer' nekünk itten erdedeti van...hö

<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

temijjen gecc vagy <#hehe><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

köcce <#vigyor2>

wázze haverom gépe nem hajlandó kedd úta elindúlni az 5600al beleraktunk elõször egy riva tnt2-t azzal megy - beleraktuk az én 9600-mat azzal is megy ... belepróbáltuk az én gépembe az 5600ast - müxxik<#shakehead> mi a tököm lehet??
lehet kezd beszarni az alaplapja?? az 5600as elvileg 8*agp-s az ati csak 4*agp-s

még soha nem találkoztam ezzel problémával <#shakehead> ..walaki??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zs0lt1
lol bazdmeg :DDDDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
jancsika 11-12 éves lehet, érthetõ, ha még keresí önmagát, keresi a helyét ebben a rút, kegyetlen világban, ahol a sok szemét paraszt elvárja a normális viselkedést
vagycsak szimplán dugja a fater...szarlehet neki...<#wilting><#wilting>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kilencezerhaccá egy hangyapélóval, de bf2nél vele is kell a miatyánk a röccenéstelen futáshoz :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#hehe><#hehe>

Nem értem miért kell ilyen bunkónak lenni?Csak azért mert elöttem háromszáznyolcvankilencen kérdezték ezt??

jesszus mi törpént itt??<#hehe> az utcsó 300hsz-t kihagytam volna ma reggel <#mf2> sajnos elolvastam<#rinya>

ha valaki ért a videókártjákhó megmondhatná mejjik jobb??
ati 9600 256mb mem v. siluro fx 5600 dt 256mb

koschwarz
faq, te gyökér, FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQQQQQQ<#mf1><#mf2><#hehe>

koschwarz
itt van meow újra! juppé!!!!<#taps><#integet2>

Sziasztok.
Van egy kis problémám.Tört játékom van és felraktam rá a pecset és mindíg kidobál az asztalra és amúgy meg fekete képernyõ van állandóan.Tudna segíteni valaki?
Meg még az a gondom,hogy nem tudom hogyan kell a sznájperrel zúmolni és nem tudom melyik gombal lehet beülni jármûvekbe.ja és a joyomat segítene valaki bekalibrálni.ja és törtel hogyan tudok rankeden játszani???????<#banplz><#banplz><#banplz>

koschwarz
jancsika 11-12 éves lehet, érthetõ, ha még keresí önmagát, keresi a helyét ebben a rút, kegyetlen világban, ahol a sok szemét paraszt elvárja a normális viselkedést... <#hehe>nem akarjátok megérteni janekot????<#eplus2>

Beers
Látom újra önmagadat adod :D!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Teleportnal... <#guluszem1>

Talan azert mert megvette az SF-et, es az enfieldet ott unlockolta. Miert kell ilyen marhasagokat kerdezni 1 evvel a jatek megjelenese utan is meg? Van 300 oldal a neten ahol reszletesen le van irva minden rohadt rang, pontszam, unlock, olyan istentelen nehez ezt megkeresni?

Together we'll fly someday...

<#duhos2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Me0w
Igen kisbaratom, az alap bfben meg ugy volt.

Together we'll fly someday...

Kovács legény
Köcce Ahhoj, nagyon faszántos:D

www.czekoart.hu

Ahhoj
nemtom talán azért mert egy névvel hülyének néznek, nem kell más nevet használni, és mondtani hogy megváltozol... legalább is én nem változtatnék nevet... de mondjuk én nem is akarok normális lenni, bakaphatja mindenki .|.

Running
Megértõ és szeretõ családja vagyunk itt janeknak....<#hehe>

joebacsi

Miért bántjátok fujiyamát vagy janekot vagy mi a neve most.
Megígérte, hogy meg fog változni! Biztos úgy is lesz!
Hiszen annyiszor megigérte! <#hehe>
Kár, hogy semmi nem lett belõle. De legalább azt betartaná, hogy többet nem játszik, és ide sem írogat. Fõleg ez utóbbit. <#wilting>

Minden jog fenntartva!

mesor
hmm...
LOL
<#idiota><#zavart2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Pharolas
Nem kiosztottalak, csak gyakoroltunk egyet

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

alma2
jol kiosztottal pharolas, hiaba a hazai palya elonyei :)

szerintem

Kovács legény
csak az a baj hogy mindig megigéri hogy kisangyal lesz ,csinál egy uj nevet és kezdi elölrõl az egésszet és a 10. ien után valahogy már nem hisz az ember neki.

www.czekoart.hu

janek godspeed reinkarnációja
hiába.. kell az utánpótlás..<#hehe>

-tRs-Landor

Kandurex
Ha így állsz hozzá, valószínûleg igen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ez a kis sza****kány soha nem fog megváltozni

Kandurex
Ok.

Kandurex
:)) Aligha szükséges. Elintézitek egymást közt. Egyékbént, ha ennyire megakar változni, akkor talán hagyni kellene.

Teremts rendet, ahogy te gondolod.

szerinted nem olvasom a topic-ot?:)

Plz töröld a fujitsu-t

Kandurex
Õ és 'Fujitsu meister' egy személy.

bocs, téged kérdezett valaki?

Már egy ideje normálisan játszottam mindenkivel, nem beszéltem sokat. Erre ma valaki beírta hogy janek vagyok és máris kis köcsög vagyok mert megint új nevet csináltam...

unalmas amit csinálsz!<#banplz>

Sokszor. De 2hete sikerült betartani, ti meg megint basztattok...

ERykk
Hányszor hallottuk már ezt?:o

Ma is normális voltam, és 2hete már elhatároztam hogy megváltozok, sikerült is, és ma tök normálisan játszottam mindenkivel, mé daneeval is, mégis megint én vagyok a köcsög mert új nevet csináltam, pedig ez lett ovlna az utolsó.

HTS s3rg1nh00
<#hehe>
ma bezzeg volt neki,aratott is M24el mint valami Lamborghini kombájnnal<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Swy
ez nagyon király

http://bf2s.com/player/swy/

Danee
tegnap ferenc elorditja magát TS-en: DaNeE BAZDMEG NE LÕJJ NINCS FEGYVEREM
ránézek és széttett karokkal rohan felém akkorát röhögtem :DDD

HTS s3rg1nh00
én ilyet láttam éles játékban karkandon...ász volt<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ZOMBITÁMADÁS!!! VÁHÁHÁHÁ <#idiota>

gerzson ez nagyon LoL!!zombik támadása<#nevetes1>ill az amerikai tengerészgyalogság balet csoportja<#zavart1>az még LoL!!! rég nem nevettem ilyen jót!!!
Danee
Errõl nekem is van történetem.
GSBF2-bõl kiléptünk, átmentünk egy másik ts-re.Este felnézek, Janek ott virul a ts-en. Felvett MSN-en, kérdezem mit csinál. Erre: jövök az uj klánotokba... mondom ide biztos nem... õ: de már a többiek felvettek, te ugy se tehetsz semmit...

Mondom jó biztos be voltak baszva, de köv. nap télleg be akarták venni, én végig elleneztem.. megpróbáltam megszokni a stílusát, sikertelenül. Vmikor egész normális, de sajna nem tul sûrûn.

Na már ott tartottak a többiek hogy felveszik, mikor azt mondtam (lehet h ez köcsögség, de nézõpont kérdése) vagy õ vagy én.

Ekkor elhúztuk még 1 héttel a próbaidejét, amiböl csak 1 nap lett, mert este beállt ellenünk játszani, és akkora anyázást levágott az egész csapatnak, hogy fel is fogták h mit ugatok 3 hete...

Danee
Ragazzo

vsly
Mit nem értesz ezen?
Tegnap én is teleporttal jöttem haza.

(mikor már éreztem a kocsmában,hogy nem bírok hazamenni,akkor döntöttem a teleport mellett:megittam még egy felest és reggel otthon ébredtem<#awink>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu