Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2:A repülési tudományomról csak annyit,hogy nem tartom magam egy jó repülõsnek de azért megyeget, igaz ritkán szoktam mostanában repkedni mert nem tartom nagy kihívásnak gyalogosokat,apc-ket,tankokat bombázni meg néha egy-egy repcsicsatát lezavarni.Sajnálom ha neked esetleg ez jön be de szerintem sokkal nehezebb helyt állni gyalog mint bármilyen repülõ alkalmatossággal.Egyébként a killstreakom 74 amit én is repcsivel csináltam de nem egy nagy szám úgy csatázni ha csak egy-két ellenfeled van....
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Team GIGABYTE
kapjátok be
Team GIGABYTE
Ki kell bannoni minden magyar serverrõl és a probléma megoldva.(HA VALAKI ISMERI A CDKEYHAS-ÉT AZ MEGOSZTHATNÁ AZ ADMINOKKAL)
Bár a stílus/szófordulatok némileg hasonlóak, a neve mégis más típusú.
Nehéz kérdés hogy õ-e.Ráadásul ha megfigyeled a flém lezárása és Janek új felhasználó készítése között volt 1-2 nap.
Tehát ebben az esetben és 5%-ra tippelném a valószínûséget hogy õ janek lenne.<#fejvakaras>#fejvakaras><#kuss>#kuss>
Ez egyenlõ azzal hogy nem az.<#beka3>#beka3>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
Oksa akkor jövõ hét péntek jó lesz.
Danee-val ezen nevetünk amit írtál Sebi.😄DDD
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
!mute Archie2048 Reason:STFU! 😊
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
hameg tévedek akkor sry, de általában felismerem a naponta sokszorozódó Janek klónokat.
Team GIGABYTE
MOndjuk ott haj nélkül volt.
Team GIGABYTE
egyszerûen elárulod magad. Ha van egy uj játékos, és egyböl nagy pofája van, az biztos te vagy.
Tegyük fel hogy uj vagy itt (ami nem igaz mert ujreg) , de akkor honnan ismred ezt a fórumot, és egyátalán honnan tudod hogy ki az a Janek?
De ezzel most igazán leégetted magad, a helyedben én is letagadnám magam...
Team GIGABYTE