Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egy szó törölve<#hehe><#hehe><#hehe>

Ki A *** vagy?

Ja még annyit hogy majd azokat a hozzászólásokat hanyagolom amelyiket akarom.Azt hiszem 32 évesen már mondhatok azt amit akarok fõleg egy itt a BF2 fórumon....

CSá! A topicot olvasgatva levontam a tanulságot: Janek élt ,él, élni fog.
1:Ha kinyitnád kicsi szemed és agyilag fel is fognád amit látsz észre vetted volna azt a két-három kis vigyorgó fejet amit a hsz-m után raktam.
2:A repülési tudományomról csak annyit,hogy nem tartom magam egy jó repülõsnek de azért megyeget, igaz ritkán szoktam mostanában repkedni mert nem tartom nagy kihívásnak gyalogosokat,apc-ket,tankokat bombázni meg néha egy-egy repcsicsatát lezavarni.Sajnálom ha neked esetleg ez jön be de szerintem sokkal nehezebb helyt állni gyalog mint bármilyen repülõ alkalmatossággal.Egyébként a killstreakom 74 amit én is repcsivel csináltam de nem egy nagy szám úgy csatázni ha csak egy-két ellenfeled van....

<#eplus2>

Kovács legény
tevagy janek?
>😄

www.czekoart.hu

ERykk
Nem valami nagy durranás<#sniffles>

Yan
én meg lesz@rom...
találjunk már másik témát!

&#165; xfire: kistekila

Hiába erõsködtök, nem janek vagyok.

ZoltanZen
Én is erre a co-op módra lennék kiváncsi.

A noob-ok támogatója az MSX.

schrank
de most miért nincs igazam <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

😄

Team GIGABYTE

schrank
és még az akna baráti sebzését sem meri kikapcsolni a sok ratyi medic-es kecseg <#nezze>

nah akkor 7th szerverén akarom kilõni essex-et becsapodik a raksi mellé, kilõ az ah-1z,erre "kicking for baseattack"
kapjátok be

Team GIGABYTE

Race már nem lesz ? <#confused>

schrank
global 15th transport 1st <#hehe>

JCSR Apache
Szerinetem téged is meg akarnak majd nyúzni.<#eplus2><#wink>

BlackJackHUN
Csak ,hogy a janek témához én is hozzászóljak:Én még ALBERTO korából ismerem és mondhatom elléggé magának való figura .Emlékszem már akkor is szidta mindenki felmenõit fõleg ha nem ott ült a heliben ahol õ akart,elõfordult az is ,hogy DTK-zott a járgányért. Szerintem ennek az "embernek" nincs köztünk helye és kész.Adhatunk bárnennyi esélyt nem fog változni.
Ki kell bannoni minden magyar serverrõl és a probléma megoldva.(HA VALAKI ISMERI A CDKEYHAS-ÉT AZ MEGOSZTHATNÁ AZ ADMINOKKAL)

BlackJackHUN
Miért ratyizod le a helis és repcsis állományt?<#gonosz2>Ha csak azért mert te nem vagy jó a repülésben?Akkor gondolkodj el rajta esetleg , hogy mi is nyomhatnánk olyan szöveget , hogy: RATYI BOKORUGRÓK vagy nyulak vagy épp ilyen viccet: Mikor láttál nyulat repülni???Amikor sas van a hátán.Ahogy a légierõnél hívják a golyófogó gyalogosokat.Tehát tiszteljük legalább annyira egymást, hogy az ilyen beszólásokat hanyagoljuk.Köszönöm!

JCSR Apache
Itt már nem lehet tudni hogy mikor bukkan fel.
Bár a stílus/szófordulatok némileg hasonlóak, a neve mégis más típusú.
Nehéz kérdés hogy õ-e.Ráadásul ha megfigyeled a flém lezárása és Janek új felhasználó készítése között volt 1-2 nap.
Tehát ebben az esetben és 5%-ra tippelném a valószínûséget hogy õ janek lenne.<#fejvakaras><#kuss>
Ez egyenlõ azzal hogy nem az.<#beka3>

Danee
Suicter irása óta nem irt Janek...

Kandurex
Sehogy

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hogy tudom megnézni más ip-jét?

Kandurex
Akkor az a Janek a két beírás és bejelentkezésüket figyelembe véve 20 percre lakik az iskolától és rohangál oda - vissza. <#idiota> Egyébként lehet.

Danee
"Ezt nem én írtam! Most jöttem haza az iskolából."

mondta😄

Team GIGABYTE

Danee
ahhoz képest kicsi a rangod (Kandur, meg tudnám neked magyarázni 😊 pl ma iskolaidõ volt.. an mind1 meglátjuk, egyszer ugyis megszólal)

na téma lezárva részemrõl,ha nem Janek vagy akkor ok, csak feltételezés voltPONT

Team GIGABYTE

Kösz hogy kiállsz mellettem, ez a danee már janek mániával küzd, mindenkire azt hiszi hogy janek, nemsokára lehet hogy magában sem lesz biztos<#ejnye1>.

Robogo
Jah volt csak töröltem,mert Danee-val közbe beszélek msn-be.😉
Oksa akkor jövõ hét péntek jó lesz.
Danee-val ezen nevetünk amit írtál Sebi.😄DDD

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Én játszani szoktam nem írogatni.

Kandurex
Dynamic IP powwa, amikor az egyik 222. tartományú (lehet, hogy egyetemi lan), a másik meg Tonline DSL 88. -as, köze nincs egymáshoz a két embernek.

Danee
uj játékos egyböl ugy ir sg-re mintha már ismerne mindenkit (nem köszön vagy vmi) és egész jol játszik és jön utánnam a szakaszba, akkor az Janek 😄

nem kezded el magad rögtön menteni,nem jáccol 28/7-es K/D-val(private first classal),ha nem Janek vagy mond meg ki...

Team GIGABYTE

De most mibõl gondolod hogy janek vagyok? Írd már le légyszives, kíváncsi vagyok rá.

lol, most én vagyok hülye és képzelõdtem, vagy tényleg volt 1 GBC-s hsz??

Team GIGABYTE

Archie2048
Jó jó, nem szövegelek tovább. Unom már a Janek dumát.
!mute Archie2048 Reason:STFU! 😊

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Fsensei
Engem nem zavar a neve.Persze csak addig amíg össze nem kevernek vele... mert azért én nem szoktam így viselkedni...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
dinamic IP powaa nem?
hameg tévedek akkor sry, de általában felismerem a naponta sokszorozódó Janek klónokat.

Honnan tudom? Kb 9napja olvasom a fórumot. És miért volt nagy pofám?

mondtam Csacsy-nak hogy ma nem jó,megbeszéltük jövõ hétre

Team GIGABYTE

JCSR Apache
Hééé hát ez a dyna blasterbõl van.Jajjjdejóó.<#buck><#idiota><#eplus2><#eplus2>
MOndjuk ott haj nélkül volt.

Kandurex
Szívatod? Totál különbözõ az IP -jük.

<#eljen>

Team GIGABYTE

Danee
te vagy Janek.
egyszerûen elárulod magad. Ha van egy uj játékos, és egyböl nagy pofája van, az biztos te vagy.
Tegyük fel hogy uj vagy itt (ami nem igaz mert ujreg) , de akkor honnan ismred ezt a fórumot, és egyátalán honnan tudod hogy ki az a Janek?
De ezzel most igazán leégetted magad, a helyedben én is letagadnám magam...

nem meggyanúsítottalak hanem megkérdeztem😊

Team GIGABYTE

Kandurex
😊)

Danee
<#eljen>

Ma valaki meggyanusított hogy én vagyok janek. ezt kikérem magamnak.