Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSRSoldier
Rajczit jogtalanul. Sajnálom hogy nem lettünk bajnok mert az idén mi játszuottuk a legszebb focit, azt sajnálom hogy Kokó nemlõtte be elsõ félidõ a legnagyobb a helyzetet meg még volt 12 nah majd legközelebb, de már nagyon türelmetlen vook 98 óta 2 éve is népstadionba vesztettük el bajnokságot beszarás.

Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!

HTS s3rg1nh00
téged ki kért meg h.elmondd a véleményedet?
hajrá Diósgyõr<#hehe><#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ez az! Ez hiányzott rajtam kívül ;´)

HTS s3rg1nh00
az egy dolog mit mondtak a rádióban...a FF-ban van nekem idõjárás-jelentõ,egész nap aszonta esik az esõ...<#miaz><#banplz>

téged ki a rák kért meg hogy osszad a jó tanácsot<#boxer>

retteneteske
Már meg is rendelted? Mert most mondták a rágyióban, hogy nemsokára esni fog Miskolcon.<#eplus2>

...
veszteni tudni kell!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Errõl van szó! Megvették a bírót és erre verik magukt!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

szerinted jogtalanul állították ki az újpesti droidokat?

Jaja, érdekes hogy ezzel a bíróval kapott csak ki az újpest eddig 😊

Amúgy újpestnek drukkoltam, ott laktam egy idõben 😊

Bajnok.... pff. kurva nehéz ellenfél volt!!! Úgy nem nehéz bajnoknak lenni hogy a bírót megvették, megnéztem volna hogy -2 emberel mit alkottak volna!<#boxer> Debrecen<#levele>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Szia l-bandi 😊

pfuuj mocskos debrecen!!!!!

Én rendelek neked is😊

SubZero911
Az anyámat ! Hogy eddig nem jöttem rá, hogy mire való a G az E meg a Q gomb !

Nem úgy történt a karakter váltás, hogy bárki is volt a közelben (hullaként) ! De secko jedno ! Van cheat és ez néha kib.... bosszantó. Lezártam.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

HTS s3rg1nh00
nem fog mert én nem rendeltem esõt<#banplz>

BlackJackHUN
Na akkor majd odaa is fog menni ( elõbb-utóbb) <#idiota><#duhos2>

Nálatok is nyitvahagyta a csapot a fölöttetek lakó?😊

Üdv.
Már nagyon régen "találkoztunk".
Csak vagyok!
Itt kell rohadnom a gép elött😊
Pedig ha sütne a nap😊

Fsensei
Pesten jelenleg ömlik az égbõl a víz

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

HTS s3rg1nh00
akkor most érezzem magam megtisztelve,hogy Miskolcon nem esett egész nap 1 csepp esõ sem?<#crazya><#mf2>

HTS s3rg1nh00
olyankor van egy """"""""""kis"""""""""" lagg<#hehe>
ált,csak ez,de néha újra is indul a szerver/lefagy,de megéri várni,ha 3 perc múlva is u.ez a helyzet,disconnect 😄

BlackJackHUN
Szolnokon is detto u.az az idõjárás ESIK ESIK ESIK <#falbav><#falbav><#falbav>

item
Üdv,, <#wave>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

item
a GS.BF2 õn miért vág ki az asztalra ?? ma már kétszer elõfordult...
Amúgy az is érdekelne, hogy elég sokáig megy rendesen a játék, és egyszercsak bejön az hogy "problem with your connection" és behal az egész, csak ESC et nyomok és disconektelni lehet, le merem fogadni vazze ezzel is kitudnak rakni a szerverekrõl, csak nem jelzi semmi hogy kicked, vagy banned, se pb, se egyéb, csak behal a kapcsolat. Nem tud az admin valahogy mittudomén megszakitani egy játékos kapcsolatot a szerverrel ?? Nem tudom, ezért kérdezem, valaki aki nagyon benne van ebben szóljon már legyen szives... <#gonosz3>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Jabar
Szeva Gyííííík! Rég láttalak!!! Mizu? 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

joebacsi
jah hallottam...énis divatlokiultra voltam a lan idejére 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
nnnna ja a sok láma aki nem ismeri a játék minden részletét egybõl össze-vissza csíterezik ahelyett hogy kicsit elgondolkodna mire való a G E és Q gomb <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
OFF
Bajnok a DVSC-AVE Ásványvíz együttese!

2006. 06. 03. 18:15

Csapatunk 4-1 arányban legyõzte a Lombard FC-t, és mivel az Újpest - Fehérvár összecsapás 1-3-as eredménnyel zárult, a Loki megnyerte a 2005/2006-os bajnokságot!

Bekövetkezett, elérkeztünk a Borsodi Liga 30. fordulójához. Már jó ideje tudtuk, hogy ebben a körben, vagyis az utolsóban dõl csak el a bajnoki cím sorsa. Volt, ki reménnyel és bizakodva, és volt, aki kedvenc csapatát féltve, kételyek között várta a kezdõ sípszót. Érdekesség, hogy Debrecenben végig sütött a nap, a kezdésre azonban eleredt az esõ. Vajon kit, kiket sirattak az égiek? Ekkor még senki sem tudta.
A találkozó felvezetéseként Böõr Zoltán 250., Dragan Vukmir 100. NB I-es mérkõzése alkalmából vehetett át ajándékot, míg Sándor Tamás a Zilahi Zoltán-díjat kapta meg, amely az év legjobb debreceni játékosának dukál.
Ezt követõen, 11.000 debreceni nézõ elõtt Szabó Sándor játékvezetõ a sípjába fújt, és a Loki támadói útjára indították a játékszert. Az elsõ percben Lipták célt tévesztett fejese jelezte, hogy a Lombard FC, Zsivóczky Gyula ígéretéhez híven nem azért érkezett a Hajdúságba, hogy egy könnyed debreceni gyõzelemhez asszisztáljon. Öt perccel késõbb Halmosi fejelt Szûcs kapujára, ám a vendégek hálóõre könnyedén hárított. A 10. percben Sándor Tamás végzett el szabadrúgást a pápai kaputól 18 méterre, lövése a kapufa mellett suhant el, míg a másik oldalon Fabinho ostromolta Csernyánszki kapuját, a brazil játékos fejesét kapusunk magabiztosan fogta. A folytatásban ’felborult a pálya”, rövid idõn belül Vukmir, Sándor, majd Boganovics is célba vette a vendégek kapuját, Szûcs azonban mindhárom alkalommal a helyén volt. Az egyébként rendkívül fegyelmezetten futballozó vendégeket együttesünk igyekezett már a félpályánál megállítani, és a megváltozott „harcmodorral” a kék-sárgák nem tudtak mit kezdeni, így akcióik rendszerint már a felezõvonal átlépésekor elhaltak. A 20. percben megszületett a hõn áhított gól! Sándor Tamás, Brnovics visszafejelt labdáját 22 méterrõl bombázta rá, Szûcs ezúttal tehetetlen volt! Öt perccel a Loki-gólt követõen futótûzként terjedt el a hír a nézõtéren: vezet a Fehérvár a Puskás-stadionban! Mint kiderült, az önfeledt örömöt kiváltó „információ” nélkülözött minden valóságalapot. A 29. percben Brnovics kétszer is növelhette volna az elõnyt, ám csatárunknak ezúttal nem volt szerencséje. Teljesen váratlanul egyenlített a Lombard FC. A 40. percben az üresen maradt Fabinho fejelt könnyedén Csernyánszki kapujába. Négy perc alatt a pokolból a mennybe! Sándor szabadrúgását Szûcs még kitolta, a labdát Máté kotorta vissza a kapu elé, majd három pápai védõ gyûrûjében Brnovics helyezett a kapuba! Ismét vezet a Loki, 2-1! Szabó játékvezetõ nem sokkal Brnovics találata után lefújta a játékrészt.
Mivel a másik mérkõzésen az Újpest és a Fehérvár csatája 0-0-ra állt, a félidei eredmények szerint a DVSC vezette a tabellát!
Az idõjárás nem kegyelmezett, szakadó esõben folytatódott a második félidõ, melyet debreceni akciók vezettek fel. Bogdanovics, majd Brnovics próbálta növelni az elõnyt, de nem tudtak túljárni Szûcs eszén. Az 57. percben a rutinos kapus is tehetetlen volt, Dombi tört be a tizenhatoson belülre, a labda Halmosi elé pattant, a középpályás okosan, belsõvel helyezett a kapuba, már 3-1! Ezt követõen érkezett a hír: a másik találkozón megszerezte a vezetést az Újpest. Hat perccel késõbb tizenegyezer ember üdvrivalgása rengette meg a stadiont, ugyanis egyenlített a Fehérvár. „Hajrá Vidi!” rigmussal „jutalmazta” a debreceni publikum Dvériéket. Jelen állás szerint tehát ismét a DVSC a bajnoki cím várományosa! Közben az idõ szerencsére tette a dolgát: telt, múlt. Már csak tizenöt perc, és sikerül a DVSC címvédése! Újabb információ a 79. percben: elõny a Fehérvárnál! Maradandóvá téve a pillanatot Bogdanovics növelte a Loki elõnyét, immár 4-1-re vezet együttesünk!
Vége, Szabó Sándor lefújja a meccset, de a fõvárosi találkozón még négyperces hosszabbítás következik!
Hanacsek lefújta az Újpest – Fehérvár találkozót, amely 1-3-as eredménnyel zárult! A Borsodi Liga 2005/2006-os kiírásának bajnoka: a DVSC-AVE Ásványvíz együttese!
Kezdõdhet a fieszta, mindenki a fõtérre!
(máté)

ON

Danee

Debrecenben is..mostmár DE NEM BAJ MERT BAJNOK A LOKI JUHÉÉÉ!!!!!

Egész nap itt kell rohadnom ez a szar gép elött, pedig ha jólenne az idõ, akkor is ezt csinálnám😊

Üdv. Kõszeg.
<#integet2>

ERykk
ITT is😊

Frankó😞

kBagyula
Szegeden is. <#wave>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mNzJean
Ja üdv a Szombathelyieknek , Kõszegen is szar az idõ.<#integet2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
tényleg nagyon jó sqad jött össze , lehet a kép kicsit félreérthetõ szerintem Gabóca nem a pontszámainkat akarta megmutatni ,hanem mit is....? e õõ na mindegy tényleg faja volt fél óráig toltuk az ellenfél is élvezte mert egy beszólás nem volt , pont az volt benn a jó ,hogy kevesen voltunk és ha valakre rálõttem akkor nem százan lõttek vissza ,egy kicsit olyan vietes feelingje volt ,mert fél óra alatt nagyon sokszor ua. az emberre futottunk össze és 1 az 1 ben lehetett lejátszani .Ja és ami még frankó volt ,hogy nem daráltak minket szarrá a helik.Ez egy fullos szerveren nem lett volna olyan élvezetes.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kBagyula
Hétfõre mondtak kicsivel jobb idõt az okosok, utánna kezdõdik minden elõlrõl. Esõ-esõ -esõ... 😞

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Frankó, nálunk holnap is esni fog😞
Lassan elõvehetem a nemlétezõ csónakomat😞

Ha shock paddles-el megöllek akkor miért kell pofázni csimpi?
ezért nem hiszik el neked senki ,hogy megakarsz változni!

Kandurex
😄DDDDDDD Oké,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"váltogatja a karaktereket !!! Egyik pillanatban siper, aztán meggyógyítja magát. Ilyet is láttam !"

Ez nem feltétlen cheat. Egyzerûen felveszed a földön heverõ kitet, szétdobálod a lõszert, eücsomagot stb, aztán visszaveszed a sajátodat. Vagy ha nagy hent volt, válogathatsz is, hogy mi tetszik. 😊

Minden jog fenntartva!

HTS s3rg1nh00
mit gondolsz,miért lenne ilyen hosszú a ban lista,ha nem lenne cheat a gémhez?<#wilting><#miaz>

Kandurex
Fúúú, hát, na de! Ilyen gagyiságot, ez tele van csítessel, meg ami még rosszabb, a csítossal! Az, az nem egyszerûen csítel, hanem csítol is! Bizony! Meg állítólag ebbe a játékba lõnek is! Fúj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SubZero911
Még hogy nincs cheat !

Olyan programot láttam a neten mûködés közben (ez nem kamu), ami a térképen és "egyenes adásban" is bejelöli az ellenfeleket, leválasztja a saját embereket. Innentõl már nincs nehéz munkája a delikvensnek !

Ja arról nem is szólva, hogy nem cserél tárat egy-két játékos, meg hogy váltogatja a karaktereket !!! Egyik pillanatban siper, aztán meggyógyítja magát. Ilyet is láttam !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Miért nem olyan képet raktál be ami jól jellemzi a játékot???????????
Most jól félrevezettél minket<#boxer>
Aki megnézi a belinkelt képet kapásból azt gondolja, hogy pár szerencsétlen helyzetbe került játékost mészároltatok, úgy hogy annyira kevesen voltatok, hogy éppen ment a szerver.
Ilyen körülmények között viszont nem beszélnék csapatjátékról a helyedben.<#gunyos1>

Most aztán kezdheted a mgyarázkodást, és terelést, ebbõl nem jössz ki jól.<#duma>

Valld be hogy jól esett a freggelés, és azért raktad be a képet, hogy mindenki átélhesse egy kicsit milyen jó is szinte üres pályán fregre vadászni, szerintem ezt is meg lehet éteni, hisz akik ottmaradtak azon az üresen kongó szerveren mindd ezt szerették volna csinálni.<#heureka>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

HTS s3rg1nh00
émmeg hiába nézem IE-el,FF-al,hiába frissítem 60x,nem jó<#wilting>

SubZero911
A jó édes @ @@ @@@ """""""""....... náncsinénikéd gagyog köcsög !

mesor
Nálam látja a bannert! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4