Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Grat.😉
<#taps><#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zs0lt1
grat az ánuszoknak is ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
milyen formályát te nyomorék.

DummyBoy
Hmmm ... Landornak "picit" jobban megy a Vietnam mint a BF2 <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Landor hozta a formáját😊

joebacsi
grat belétek is

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Feladó: j4n3k
Elküldve: 2006. 06. 04. 23:50
Tárgy: Nincs tárgy
Te beszélsz nekem, mikor összesen kb 2órát bfeztél?

janek-feddy-albertó akárkinek válaszul:

Honnan a jó büdös francból veszed, hogy 2 órát bf-eztem? Azt sem tudod milyen néven és melyik szerveren játszom. De még ha összesen 2 órát is játszottam volna ezzel a játékkal, kérdezz meg itt bárkit kivel lennének szivesebben egy squadban, vagy akár csak egy szerveren. Veled vagy velem?
Remélem magadtól is sejted a választ. És nem arról van szó, hogy magamat olyan jó játékosnak tartom vagy sem. Egyszerûen szinte bárkivel szivesebben játszanának együtt. <#mf2>

Minden jog fenntartva!

bakvarnyu
Én is ezzel szívok, mindenütt 9999-es pinget ír, meg 1.27-es verziószámot.
Már amelyik szervert behozza, mert sokat nem is talál meg.

eX RambO
A 7th pedig csoportelsõként jutott tovább az OC 8vs8 conquest "G"csoportjából... hurrá hurrá.. és a 12vs12es OC-on is másodikként jutott a következõ fordulóba!!!<#boxer><#boxer><#worship><#worship><#gun><#violent><#integet2><#integet2>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

mNzJean
<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
gratz!!!

joebacsi
grat srácok

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Grat!<#taps><#eljen>

A Vény a 9. a cb conquest32ben <#mf1><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#mf1>
Ezek valamelyik booster packból valók??
Vagy mod?
Melyikbõl? Fõleg a fegyver az elsõ képen.

http://kepfel toltes.hu/view/060604/screen031_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfel toltes.hu/view/060604/screen032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bocs, hogy nem linkelem de az sg nem szereti azt az oldalt. Szóközt vegyétek ki a linkekbõl.

Minden jog fenntartva!

Te vagy facelia? Annyira ügyes vagy, hogy ha nem a tiéd a tank, befekszel alá, és punisholsz...

Robogo
Így van.😉

HTS s3rg1nh00
nemrég kapott kést a hátába,ezt elfelejtettem...élveztem 😊))<#smile>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
rá még én is emlékszem régebbrõl,azt se tudtam akkor,mi a szerverkeresõ,ahova alapból bedobott,oda mentem játszani...egyszer játszottam magyaron,akkor vésõdött az eszembe a neve...meg asszem még Boxerre emlékszem szeptember végérõl-október elejérõl<#vigyor2>a szememben istenek voltak,akik neve elõtt klánjelzés volt,holott még azt sem tudtam,mi a fasz az a klán<#hehe><#banplz>

Nyuszee jó fej gyerek,még régebbrõl ismerem😊

Team GIGABYTE

lol gyerekek,MSN is létezik😊

Team GIGABYTE

schrank
10-12-ért meg a bf-ek nem azok a fajta játékok amiknek az ára évszakonként a felére zuhan <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
ááááááááááááá <#taps> ilyen mély nyomot hagyott benned az a mustáros c4-es DTK punish <#hehe><#taps><#mf1><#vigyor5><#vigyor3>
amikor elolvast5am ezt a hszt szétröhögtem az agyam a gõgös gúnár gedeon viselkedéseden

most viszont ahogyan elnézem ezt a borítót összeszorul a szívem hogy ez egy 20 évvel ezelõtti kép ami arra figyelmeztet milyen gyorsan repül az idõ <#szomoru1>

Hali!

Miért nem látja az ASE az 1.3-as szervereket?
Bocs, ha már írtátok 😊
Hi!Szerintetek a deluxe edition megéri???

http://csuknorisz.mybrute.com

Robogo
Sebi-vel most beszéltem meg,vagyis megkért rá,hogy infranty legyen.Szóval infranty lesz.<#wink>

mNzJean
Infantry

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Mert 1 pöcs!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

igen, ez egészen pontosan így történt :-)))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Danee
ja és 8v8-ban infatry lesz avgy 16-os mapon conquest?

Danee
GBC klán!
a pénteki meccsel akpcsolatban keressetek meg.
szeretnénk h a mi szerverünkön legyen h tujdunk csitelni <#hehe>
Na de télleg, mert most teszteljük a szervert, és ki kéne próbálni hogy bir 16 embert, mert 1 hét próbaidõt kaptunk rá coRDHA|Flash komától!

Zs0lt1
1.22-nél próbáltam és fel tudtam szedni endzsivel az ellenséges claymore-t, csak óvatosan kell csinálni.
1.3-nál nemtom mennyi mindent baxtak széjjel, szal ...

schrank
erre amondatra én is emlékszem de nem én kérdeztem mert én veletek ellentétben nem az anyahajón vertem a faszomat hanem elfoglaltam a kiflisziget 3/5-ét <#mf2>
te vagy az aki nagyképûen lemondta az internet elõfizut meg eladásra bocsájtotta az eredeti bf2-jét aztán ráébredtél hogy függõ vagy és visszatértél koratavasszal a pihe-puha bf scene-be <#hehe>

hát én ma délután pl kínomba és unalmamban tk-ztam egy nagyot. Asszem pont Schrank kérdezte, hogy elgurult-e a gyógyszerem. Szétszórtam a hajónkon a C4-et és durr a közepébe. Nem tudom mi lelt abban a pár pillanatban. Bocsánat mindenkinek!!! (már nem osztott-szorzott a végeredménybe)

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

schrank
bocs de ma legalább 5-6 ilyesfajta nem egyértelmû TK-s konfliktusom volt persze mindvégig én maradtam alul
most már így emléxem nem azt írtam hogy így is neked volt a legtöbb pontod <#hehe>

schrank
de az ellenséges endzsi biztos nem legalábbis nem szembõl <#hehe>
amúgy sokan még mindíg megpróbálják felvenni a gránátot több-kevesebb sikerrel <#ravasz1><#taps>

mind a 2en repültünk .repültem a leszállópálya felé te meg jöttél velem szembe és nem tudtuk kikerülni egymást és persze ilyenkor mindig én tk-zok és egyböl kaptam a punist.😉

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Zs0lt1
az endzsi tudja felvenni a claymore-t, legalábbis az 1.22-ben még ez volt.

schrank
ha jól emléxem gunner voltál és lõttél mindenre ami mozog amibõl az következik hogy vállald a felelõsséget a tetteidért nem nyomtal egybõl punist megvártam valaki újra éleszt-e de mivel hogy majdnem lejárt azu újraélesztési idõ hát megadtam azt ami jár <#ejnye1>
kérdezz meg bárkit nem szoktam indokolatlanul büntetni de ez nem az az eset volt külön ben is ha jól emlékezem akkor a szerver alapból levonta a 4 pontot és a punis után nem vont le még négyet úgy hogy meég szerencséd is volt <#ravasz1>

bakvarnyu
87.244.192.201:16567 mind a kettõ

bájdövéj mintha vmikor szó lett volna arról hogy a sniper majd fel tudja venni a claymore-t, ezt végül kihagyták? <#help>

Amcsival megyek, velem szembe kínai egyenruhás de kék neves fickó lelõ.
Neki team killnek adja meg hogy lelõtt engem, a következõ pillanatban egy amcsi õt is lelövi neki meg normál freg <#wilting>

Jöhet a következõ pecs... <#bdead>

Azt hiszem már csak oda van esélyed bekerülni ahol még nem ismer senki. Ha találsz ilyen klánt, talán két hétig is tagja lehetsz. <#hehe>

Minden jog fenntartva!

téged is ha letékáz valaki VÉLETLENÜL miért egybõl a Page Down-ot nyomod meg?

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

schrank
tegnap nem nagyon tartották be a playerek a bojkottot <#hehe>

TS Zolly
Pl más a port.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bakvarnyu
Az hogy lehet, hogy két szervernek ugyanaz az IP címe? Hogy lehet váltogatni õket (Antik 2 - 4)?

HTS s3rg1nh00
remélem minél gyorsabban...még nem heverték ki a srácok a DICE-nál az 1.3-as kiadásának estéjén tartott bulit...<#mf2>

schrank
egyszerû szerveroldali beállítás miszerint nem tudod kiválasztani sem az alap sem az SF-es unlockokat a becsületes játék érdekében <#nezze>

Swy
m,ikor jön a mostani patch-et javító patch?
Amúgy néhány servernél nem ír ki semmi infót amikor ott töltöm a játékot!
Például: allow global unlocks:0 persze amikor belépek (ha nem lép ki) minden ok és vannak bónuszfegyverek is!
Ez miért van?

http://bf2s.com/player/swy/