Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Landor hozta a formáját😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elküldve: 2006. 06. 04. 23:50
Tárgy: Nincs tárgy
Te beszélsz nekem, mikor összesen kb 2órát bfeztél?
janek-feddy-albertó akárkinek válaszul:
Honnan a jó büdös francból veszed, hogy 2 órát bf-eztem? Azt sem tudod milyen néven és melyik szerveren játszom. De még ha összesen 2 órát is játszottam volna ezzel a játékkal, kérdezz meg itt bárkit kivel lennének szivesebben egy squadban, vagy akár csak egy szerveren. Veled vagy velem?
Remélem magadtól is sejted a választ. És nem arról van szó, hogy magamat olyan jó játékosnak tartom vagy sem. Egyszerûen szinte bárkivel szivesebben játszanának együtt. <#mf2>#mf2>
Minden jog fenntartva!
Már amelyik szervert behozza, mert sokat nem is talál meg.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vagy mod?
Melyikbõl? Fõleg a fegyver az elsõ képen.
http://kepfel toltes.hu/view/060604/screen031_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfel toltes.hu/view/060604/screen032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs, hogy nem linkelem de az sg nem szereti azt az oldalt. Szóközt vegyétek ki a linkekbõl.
Minden jog fenntartva!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
amikor elolvast5am ezt a hszt szétröhögtem az agyam a gõgös gúnár gedeon viselkedéseden
most viszont ahogyan elnézem ezt a borítót összeszorul a szívem hogy ez egy 20 évvel ezelõtti kép ami arra figyelmeztet milyen gyorsan repül az idõ <#szomoru1>#szomoru1>
Miért nem látja az ASE az 1.3-as szervereket?
Bocs, ha már írtátok 😊
http://csuknorisz.mybrute.com
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
a pénteki meccsel akpcsolatban keressetek meg.
szeretnénk h a mi szerverünkön legyen h tujdunk csitelni <#hehe>#hehe>
Na de télleg, mert most teszteljük a szervert, és ki kéne próbálni hogy bir 16 embert, mert 1 hét próbaidõt kaptunk rá coRDHA|Flash komától!
1.3-nál nemtom mennyi mindent baxtak széjjel, szal ...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
te vagy az aki nagyképûen lemondta az internet elõfizut meg eladásra bocsájtotta az eredeti bf2-jét aztán ráébredtél hogy függõ vagy és visszatértél koratavasszal a pihe-puha bf scene-be <#hehe>#hehe>
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
most már így emléxem nem azt írtam hogy így is neked volt a legtöbb pontod <#hehe>#hehe>
amúgy sokan még mindíg megpróbálják felvenni a gránátot több-kevesebb sikerrel <#ravasz1>#ravasz1><#taps>#taps>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
kérdezz meg bárkit nem szoktam indokolatlanul büntetni de ez nem az az eset volt külön ben is ha jól emlékezem akkor a szerver alapból levonta a 4 pontot és a punis után nem vont le még négyet úgy hogy meég szerencséd is volt <#ravasz1>#ravasz1>
Neki team killnek adja meg hogy lelõtt engem, a következõ pillanatban egy amcsi õt is lelövi neki meg normál freg <#wilting>#wilting>
Jöhet a következõ pecs... <#bdead>#bdead>
Minden jog fenntartva!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy