Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg nem csak a klántagokra gondoltam :))) Sebi:thx
kívánságodra regeltem új nevet,az elsõ kérdésed az lesz vele,h."minden klánba lépéskor új nevet regelsz majd?",a válaszom pedig nem,a HTS-ben is 7 hónapot húztam le,azért bátorkodtam mindenhol azt használni,nem is volt benne a kezem a klán felbomlásában...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Team GIGABYTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
tegnap is 2 órát gyakoroltam,utána meguntam,h.mindig én gyõzök a párharcban,és mentem élesbe játszani...
n00b:a célkereszt nekem is ott figyel<#eplus2>#eplus2>
Xfire-re vegyen fel aki teheti,a nicket nem fogjátok kitalálni:serginhoo :)))
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mellesleg:nekem is megvan az SF,majd meglátogatlak titeket F-s<#wink>#wink>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
wazze 12v12-gémre 17en jelentkeztek nálunk :DDDD
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Amikor meg próbáltam összehívni név alapján jó játékosokból egy squadot, hogy mégis próbáljunk kitõrni hillrõl akkor szart rám mindenki.
Nem túlzok tegnap én voltam az egyetlen aki hillrõl nem a mészárszékre ment hanem próbált zászlót foglalni.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Together we'll fly someday...
Tudnatok ebben segiteni ?:
The following error has occurred:
Address Unintelligible
Explanation:
Somewhere along the way to your destination, the address (location) you were trying to get to was garbled.
How to Fix the Problem:
Your best bet is to hit the Back button on your browser and try to navigate from there. If that doesn't work, you should close your browser window, sign back on to the site, and try again.
If you get this error again, please let us know by going to:
* EA Customer Help
* Pogo Help
Please take note and let us know the steps you took to get to this page.
Back
Armored Fury-t szerettem volna megvenni, de a vegen ez a valasz :(
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
nem fogják fel, hogy így sem az ellenfélnek, sem a saját, normálisan játszó csapattársaknak semmi élvezet nincs a játékban. nyilván õk viszont jól megszedték magukat killekkel.

Ezt a kocsma dolgot szoktam én is bevetni :D !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
meg néha esténként bf2 helyett el kell vinni vacsorázni
<#miaz>#miaz>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egy a lényeg hogy õ tökéletes!<#ravasz1>#ravasz1>
Köszi Zolly, és hamár így vonalban vagyunk mesélj, van utána élet? egyesek valami alagútról beszélnek fénnyel de lehet keverem <#vigyor>#vigyor>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
És sok boldogságot!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#mf1>#mf1>
Team GIGABYTE
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."