Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
inkább 2ccer mint 1cerse<#hehe>
mellesleg nem csak a klántagokra gondoltam :))) Sebi:thx
kívánságodra regeltem új nevet,az elsõ kérdésed az lesz vele,h."minden klánba lépéskor új nevet regelsz majd?",a válaszom pedig nem,a HTS-ben is 7 hónapot húztam le,azért bátorkodtam mindenhol azt használni,nem is volt benne a kezem a klán felbomlásában...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

õ nem csak infantry-zik?<#hehe>

Team GIGABYTE

jóvanna olvasok saját fórumot is nem köll itten mindenkinek szétkürtölni :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
remélem az új egérrel már kicsit jobb lesz a cucc<#hehe>
tegnap is 2 órát gyakoroltam,utána meguntam,h.mindig én gyõzök a párharcban,és mentem élesbe játszani...
n00b:a célkereszt nekem is ott figyel<#eplus2>
Xfire-re vegyen fel aki teheti,a nicket nem fogjátok kitalálni:serginhoo :)))

jáájjj mindenki simán lezuhan a röhögéstõl és nyerünk :DDD jó taktik ;))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
és mikor ugyanezt duálba adjuk elõ, teljesen összehangolt csapatmunkával :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jahh amúgy a Ránning féle helis röpködésen nem röhögni mert szerény szeméjjem is nevezni fog .. meg fohgtok ismerni a sajátos légibalettelõadásomról meg a nagy célkeresztrõl a gép oldalán :DDD

Az SF fegyvereid megmaradnak. Csak az accountod szamit, az hogy eppen mi van feltelepitve, az nem. Ellenben a tort AF-vel nem bohockodnek, mert EA-ek esetleg kibannoljak a CD kulcsodat, aztan pisloghatsz. Nem tudom, tenyleg csinalnak-e ilyet, de naluk barmi elofordulhat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

meg radírozzd mán le a hts feliratot :DDD

joebacsi
te csak gyakoroljad azt a properreles gyilkológépet bõszen oda-vissza, és hosszába keresztbe :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
és én még jelentkezni se tudok<#idiota>
mellesleg:nekem is megvan az SF,majd meglátogatlak titeket F-s<#wink>

akkor gyere .. veled ponn kilesz a léccám <#vigyor2><#hehe><#mf2>

matyi08
ha leszedem a tört armored fury-t, és eredeti alap játékom van, akkor neten tudok játszani az alappal még, ugye? mert gondolom a kiegészítõvel nem, de az alap érdekelne. meg ha vannak unockolt special forcesos fegyvereim, akkor ha nem teszem fel a sf-t, attól még meglesznek a fegyvereim vagy nem?

koschwarz
akkor még hiányzik 7 játékos<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

óké :)) de nem ma mert meccset jáccunk a MaD nevû holland cb-s klánnal

wazze 12v12-gémre 17en jelentkeztek nálunk :DDDD

Ezt én is szeretem....

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fsensei
Azért kérdeztem mert majd valamikor gyere át ts-en a jcsr szobába és akkor majd nyomjuk csapatba az SF-et mert egyedül unalmas...Egyébként visszatérve Janekre nem hiszem hogy robbantani mentél oda mert lekempelted a felszálló MI-28 -at utána meg visszafordultál és ledobtál egy bombát szépen rám aki ott áltam a bázis közepén messze a SCAN-tõl UAV-tól és az ARTIK-tól.És szerintem sem a az elfoglalhatatlan bázisról felszálló elikopter, sem a jármûre váró gyalogos nem számit a kommander cuccának...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

ha közben pogo-zol az segít ;))

kBagyula
Elutasították a tranzakciódat, kifinomult EA nyelven.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mesor
Tegnap ugyanez volt velem! :)

Amikor meg próbáltam összehívni név alapján jó játékosokból egy squadot, hogy mégis próbáljunk kitõrni hillrõl akkor szart rám mindenki.

Nem túlzok tegnap én voltam az egyetlen aki hillrõl nem a mészárszékre ment hanem próbált zászlót foglalni.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Me0w
Hat sajnos manapsag mar squadba sem lepek be, csak ritkan. Multkor is mustar sziti volt, 3 perc alatt vesztettuk el a mapot, ketszer egymas utan. Persze az osszes epkezlab jatekos az amerikai oldalra tomorult, gbc + jcsr + stb. En meg szoptam a tuloldalon 3x annyi killel + ponttal mint a mogottem levo...

Together we'll fly someday...

Sziasztok!
Tudnatok ebben segiteni ?:
The following error has occurred:
Address Unintelligible

Explanation:
Somewhere along the way to your destination, the address (location) you were trying to get to was garbled.

How to Fix the Problem:
Your best bet is to hit the Back button on your browser and try to navigate from there. If that doesn't work, you should close your browser window, sign back on to the site, and try again.

If you get this error again, please let us know by going to:

* EA Customer Help
* Pogo Help

Please take note and let us know the steps you took to get to this page.
Back
Armored Fury-t szerettem volna megvenni, de a vegen ez a valasz :(

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

mesor
Hétvégén amilyen emberek voltak napközben a servereken az valami borzalom. Csupa kezdõ (nem valakiknek az alteregói voltak mert érezni lehetett minden megmozdulásukon hogy kezdõk). Nézték hogy a földön mi az a claymore nevezetû akármi közben persze legyilkolták õket. A srác beépített gépfegyverrel küzdött a tank ellen (nem sok sikerrel). Végülis valahol el kell kezdeni de azért remélem még egy ilyen turnust nem fogok ki. :)

koschwarz
ja.

az elmúlt, tegnaptól megváltozott!! ;))

majd gyün még kutyára úthenger!! :DDD

koschwarz
én tényleg már nem akarom janeket bántani, de hétvégén is kora délután felmentem a gsbf2 szerverre, éppen sarki ment, és mindenki janeket szidta. értelmes játék nem volt, viszont ment a spawnkempelés 1000rel, janekkal az élen, tulajdonképpen a fél amcsi team az arab fõbázist kempelte, meg az arab helikopteres bázist, ment a jármûlopkodás. le is léptem, mert úgy tûnt óvodadélután volt<#nemtudom>

nem fogják fel, hogy így sem az ellenfélnek, sem a saját, normálisan játszó csapattársaknak semmi élvezet nincs a játékban. nyilván õk viszont jól megszedték magukat killekkel.

F-S: mért kérdezted tennap kinek van meg az sf??

joebacsi
R.I.P.

Beers
Ismerõs :D !
Ezt a kocsma dolgot szoktam én is bevetni :D !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fsensei
Repülõvel???

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

koschwarz
csak meg kell találni az egészséges egyensúlyt. akkor kell játszani, amikor õnaccsága éppen a szexésnyújorkot nézi<#hehe>

meg néha esténként bf2 helyett el kell vinni vacsorázni

<#miaz>

mar latom a fenyt az alagut vegen. De miert dudal?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Jaja! Kevered, az más, de nem áll messze tõle nagyon. Kilehet bírni, de nagy akarat erõ kell hozzá. Fõleg mikor a mézes mázos hetek elmulnak. Akkor jön: ,,már megint az qva számítógép! Velem meg annyit sem törödsz mint vele, mingyá kibaszom az ablakon!,, Ha adhatok erre egy jó tippet, válaszold azt, igazad van picinyem, bf helyett leugrok a közeli kocsmába, iszogatok, és ha hazaértem, majd foglalkozok veled igérem. Hidd el bevált dolog. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Szekrénynek egyre megy ha valami kép nem jön be neki akkor biztos hogy az illetõ baszta el a linket.

Egy a lényeg hogy õ tökéletes!<#ravasz1>

Me0w
Van elet, de mindent ugy kell intezned, hogy a vegen a szexualis eleted ne csorbuljon :P

erdos
Bocsesz, elírás heti akart lenni, bár lehet hogy az asszony /évre gondolt :D
Köszi Zolly, és hamár így vonalban vagyunk mesélj, van utána élet? egyesek valami alagútról beszélnek fénnyel de lehet keverem <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Me0w
Semmi baj a linkkel, csak a sulinet.hu nem eppen a gyorsasagarol hires.

TS Zolly
Hehe! Mé legyen jobb neked mint nekem? Nõsülj csak! <#eplus2>

És sok boldogságot!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Archie2048
Már belém is tövig döfték az ideglándzsát. Most éppen forgatják is.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

schrank
tanulj meg linkelni B+ <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

...és nyíl egyenes?? :DDD

Napi 3 ejszakan? Nem lesz az sok egy kicsit?

mesor
Neked meg ilyan map kellene amin csak humwee meg vodnik van:

<#mf1>

ASE nem igazán mûködik a peccsel:)

Team GIGABYTE

FCH kari
naon jo ez a pöcs!következövel teljesen játszhatatlanná teszik a játékot?!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

koschwarz
ja, az ase-t hanyagold

koschwarz
egyébként ajánlom az aláírásomat a figyelmedbe<#hehe><#hehe><#hehe>

FCH kari
hmm.... az aseban nézem a szerververek milyen verzioval megy mennek de csak az elözöt találom 1.1.2720-552.0

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

koschwarz
ha már itt tartunk, a feleségem is nézte velem tegnap a levelup-os mûsort a játékexporól, és szerintem egy kicsit máshogy láttya a dolgot...nem szokott arénázni hogy játszom, de azért elragadtatva sincs tõle, de így azért valamit vág a dologból, hogy ez is csak egy szórakozás-idõtöltés<#finom>