Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
de lehetnek, ha valami gerinctelen embertõl veszed. ha korrekt a srác és nem használja többet, akkor semmi gond.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ok.Eddig tiszta.De ugy értem,ha használtan veszem,az accounttal,cd-key-el nem lehetnek-e problémák?

koschwarz
elmebetegség, súlyos pszihózis, idegösszeroppanás, családi élet elhanyagolása, baráti kapcsolatok satnyulása, égõ vörös szem, gyomorfekély. ezek az enyhébb tünetek, én már érzem is mostanában...<#zavart2><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hali.Megéri,érdemes venni használtan BF2-õt?Milyen buktatoi lehetnek a dolognak?

uHs Gerzson
Fuck booster! Mods rock!!!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Készitik az uj boostert megint 😞((

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Mersant
:-D hát ezekbõl még ezt is kinézem, lassan már a BF2ben ellõtt lõszerek után is fizetni kell <#violent><#nyes>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

koschwarz
lehet hogy a legújabb peccs októberben fog kijönni, ez a 2142-es verziószámot fogja viselni, és fizetni is kell érte...<#hehe>

Mersant
hát nem tudom, de legalább megint van mit várni :-)

Running
SENKI NE SZEGGYE A ZATAR DOGFIGHT MAPOT, MERT ELBASZTAM A TÖMÖRÍTÉST ÉS KIFAGY TÖLTÉSNÉL A MAP, HA JAVÍTOTTAM AKKOR SZÓLOK. SORRY!!!<#rolleyes><#sir>

koschwarz
ááá, akkor ez szerintem csak egy szimpla mod, nem új peccs<#shakehead><#rinya><#sir><#szomoru2><#duma><#ticking><#gonosz3>

kBagyula
xerinted? <#vigyor0>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

telepíccsed nyugottan min a 2-t egyik nem zárja ki a másikat ... bár garanciát az AE/Dice nem ad rá <#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Valakinek mûködik az armored fury? mert találtam hozzá cracket, de amikor töltené be a pályát kidon az asztalra... valami ötlet?

Olyat lehet csinálni hogy fekrakom az euro froce-pt és az armored fury-t? ésm ûködni fog minfd a kettõ? vagy csak az egyiket lehet felrakni?

mesor
Jihad3
<#vigyor2>

Az új modok helyett inkább a hibákat javítanák! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Mersant
Lényeg: néhány szemfüles ember talált 1 Jihad2-es szervert amelyiken a Road To Jalalabad pálya ment és a verziószáma: 1.1.2887-719.0. ez a szerver ugyan eltûnt, de késõbb rábukkantak a Jihad3 szerverre, valamint találtak 1 szervert ugyan ilyen verziószámmal amin bf2_infantryonly futott. Lehetséges, hogy a következõ patchben lesz egy ilyen mód?

mesor
De jó lenne ha lehetne tudni a tesztelõk nickjét.
Ha a kövi patch is szar lesz akkor szívesen tönkreteném a játékukat amikor játszanak.<#eplus2>
Igazából az ok hogy a Dice szar patcheket csinál de ezek a tesztelõk is ugyanolyan droidok, hogy nem veszik észre a hibákat.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
játszanak már a szervereken délelõtt is ezek a fostosok vagy még mindíg nincs nyáriszünet <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
ez németül van vazze, de annyit kivettem hogy egy amcsi, jihad nevû szerveren lehet hogy az új peccset tesztelik?

koschwarz
ez megint kib***tt jó szmájli<#taps>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ki az informátorod?

uHs Gerzson
Na már "tesztelik" az új patchet belsö információk szerint.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kandurex
<#kuss><#ijedt>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Undi vagy!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jahh itten kavircolok 😄D

Kovács legény
ganai vagy ,bántod szegényemberfiát😞
😊

www.czekoart.hu

gondoltam 😉 csak piszkáltalak egy kicsit 😄

Kovács legény
nemszoktam emigy beszélni ,de rövidebb leirni a moncsit mint a monitort😊

www.czekoart.hu

jahh 😊)

koschwarz
...a moncsit (akartad mondani, a moncsit beépíteni az arcába<#hehe>)

kBagyula
Sajna majd csak kora du. leszek, van néhány dolgom elintézendõ, de sietek vissza, oszt tolhatjuk...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Crem
most töltöm le az AF-et. 20 perc és megyek!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

..moncsi.. öö izé szal a volt fõnököm beszélt így hogy önkori meg telcsi, ojjan öngyi vagyok ma ... hát voltak percek amikor nem kellett öngyinek lennie mert ezért a dumáéér simán beépítettem volna az arcába a monitort 😄DD

kBagyula
Miért ne? Péntek van vagy mi. <#pias>

kBagyula
én csak annyit írok be, hogy "ea hu".

Most néztem van magyar AF szerver is, minõ meglepi, kár, hogy tök üres.
Tényleg: esetleg nem lehetne az 3 AF pályát kombinálni a 3 EF pályával egy szerveren? (Csak kizárólag olyan mazohistáknak mint pl. én vagyok.)

Kovács legény
azért próbáld meg a legfrissebbmoncsidrivert.

www.czekoart.hu

koschwarz
beléd is<#circling>

koschwarz
én ilyenekre gondolok, hogy friss indítás után azt írja a szerverre, hogy majdnem teli van, és amikor belépek, akkor várnom kell még 7 játékosra. a pingek kiírt értékeirõl ne is beszéljünk...de gondolom ezt mindenki észrevette<#hehe>

a legbosszantóbb, hogy nem lehet a favoritokat frissíteni, mert eltûnnek.

Nekem teljesen jol mukodik a szerverkereso. Igaz a kereses annyibol, all, hogy beirom "HU".

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

miért ne?? amúgy szerintem is mindenkinek 😄D

koschwarz
egyébként kérdezném, hogy TÉNYLEG nem lesz több peccs? még egy hotfix sem? mert asszem ez az eddigi legszarabb állapottya a játéknak. ez a folyamatos asztalra dobálás, a fagyások és a szerverkeresõ totális csõdje nagyon gázos.

koschwarz
miért?

<#crazya>

kBagyula
Jó reggelt!

koschwarz
õ a demóverzió magyar sztárja<#nyes>

koschwarz
ez lehet a probléma<#hehe>

KáTéCé
Talán a sok letöltést nem értékelték (custom mapok) 😉

Running
Figyelem. A Magyar Kupa oldalt a freeweb ma már 2x törölte nem tudom miért, ezért az oldalt költöztettem egy biztonságos, de ideiglenes címre:

www.szurkulet.hu - ezen a címen elérhetõ az oldal!!!!

Ezenkívül elkészült a Zatar Wetlands 1.2 /Dogfight-Desert-Armor Map/
22 amerikai vadászgép és 20 Cobra vadászhelikopter - 64-es méretben
armor mappá alakítva 32-es méretben
a map letölthetõ a kupa oldalról /letöltés menüponton belül/

A délutáni órákban fel fog kerülni a horda szerverre és bátran kipróbálható, remélem este sokan összegyûlünk rajta és nem lesz szar bugos a map.