Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
C mint speCosz ... G36C-je van ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

vagy ha nem g36k annak a neve, akkor mi?

Sf-be, azon az oldalon, ahol a g36e van, ott a spec opsnak van g36k-ja...

DummyBoy
G36C, G36E és MG36 van ... igaza van ...

DummyBoy
Basszus ... mit K ... E ... A medic unlockja ...

Lol ... Bár megfogadtam, hogy nem nézegetem többet az AS fegyókat, most erõteljesen vacillálok rajtuk ... 2 versenyzõ között ... Steyr AUG és G36K ... Ezért írtam el valszeg ... (Meg mert <#lama> vagyok ...)

De!

Danee
olyan aaaaa nations at warba van vagy nem? mittomén

DummyBoy
Hmmm ... Akkor nem csak nekünk nem ment a rádió? Aszittem a szerveren nicns bekapcsolva ...
Viszont mi tudtunk 1.3-al Co-op szervert csinálni ... Conquest melletti nyílra kattintva tudsz váltani ...

Fsensei
Olyan nincsen az SF-be hogy G36K...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

ZOLCHI
Mustáron repcsivel nyomulni?
Pöppet durván hatna a közösségre.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

DummyBoy
AK az télleg jó, a 2 fegyó unlockjához rlég az SF, ezért írtam, hogy SF-esek ...

De hogy a SAW jobb mint a PKM???? PKM a ZISTEN 😊
(Viszont elfogulatlanul is ... Nállam PKM-RPK-SAW(MG) a sorrend ...)

MG-vel alig játszom asse rossz, de sajna Supportként alig használhatok PKM-et 😞 😞

Sziasztok! Két problémám is van .
1. Az 1.3-as patch óta nem mûködik a csapat rádio squadon belül.
2. Nem jelenik meg a co-op játékmód a helyi server létrehozásánál.
Tud nekem ebben valaki segítteni?
schrank
az L96A1 és a P90 csak elméletileg SF-es unlock gyakorlatilag EF-es a DAO-nal a MEC-es PP sokkal jobb a PKM-nél jobb a SAW AK-47 verhetetlen ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DummyBoy
Hmmm DAO, PKM alap, G36K, L96A1 SF fegyverek ... Nem volt szó EF-rõl ...

De abban igazad van, hogy nem csak fegyvertõl függ ... de erre írtam, hogy az egy dolog hogy majdnem mindegyikhez lámpa vagyok, de a legjobban az M16-hoz ... 😊

EF-ek se rosszak, de azokaz hálistennek/sajna nem lehet unlockolni, csak moddal (Apropó, moddal, megcsináltam, leteszteltem, de elbutul benne a nemlétezõ AI ...)

schrank
semmit csak a sok gyökérnek nem tetszik hogy egyre jobban egyensúlyba hozzák a játék különbözõ elemeit <#papakacsint>

Running
Nyári Bajnokságok, Versenyek, Kupák:

- A Magyar Ranglétra június 19.-én Hétfõn beindul. Akik még nem küldték el a jelentkezéseket azok pótolják.
- A Dogfight és Desert Storm egyéni verseny szintén június 19.-én indul el. Az elsõ idõpontok is hamarosan ki lesznek téve. A csapatversenyek szintén június 19.-tõl indulhatnak.
- Az Armor kupa ezek után kerül sorra, az Infantry és Conquest kupákra csak a nyár végétõl kerülhet sor.

Mind az EGYÉNI, mind a CSAPAT versenyekhez szükség van a módosított mapokra. A KLÁN szerverekre is kerüljenek fel h a csapatok egymás szerverén is tudjanak játszani.

A mapok itt megtalálhatóak: www.szurkulet.hu >letöltés menüpont alatt.

Dogfight és Desert Strom mapokra van egyelõre szükség, kérek mindenkit kezdjétek el letöltögetni!!!

schrank
alap bf2 unlockokkról írtam mit akar sf-est amikor még az alapja sincs meg te meg már EF-es unlockkokat istenítesz de a játékban nem azt vettem észre hogy az végez jó helyen aki unlockkal nyomja <#idiota>

bazs1
a régin

bazs1
és mit basztak elrajta?

Össze kevert téged egy Haverjával. 😄DDDDDDDDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Már meginr rádjött a Janek Klon betegseg?😄D
Néézd meg 2004ben csinalta az accountot és nyitot mar 4 Topicot és nem hiszem hogy Õ Janek! 😊))

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ez volt az elsõ bf2, csak úgy elbaszták, hogy olyan lett amilyen most

Kovács legény
hallod, ez meik játék?

www.czekoart.hu

ki vagy te itt hogy így beszélj?

DummyBoy
Bahhhh ... de jó is lett volna ... AT-nek 1 lövés 1 tank ... meg csíkot húzó support fegyverek 😊

Most is hasonló, csak a Tanknak 6 lövés vagy egy Vodnik kell 😞

Akkor hagytam abba az AT-t, mikor már rutin volt hogy AT-ként:
1. lövés: Átmegy Rajta ... Reload .. eközben tankos elkezd keresni ...
2. lövés találat ... itt lehet választani, észrevesz lelõ, vagy nem vesz észre ... legyen a második ... reload ... közben engi kiugrik a tankból, a közeli bozótosban szarik egyet, utánna a kis csavarkulcsával kikalapálja a tank páncélzatát, reload vége ...
3. lövés ... na itt randomszerûen goto 1 vagy goto 2 ... bahhh 😞

DummyBoy
CSAK 2-szer???? <#violent><#boxer>

bazs1
lol

JCSR Apache
Én infantry mapokon a snipereket svd-vel 1 lövésbõl irtom.<#banplz> 1 a fejbe ha nem talál azonnal mehet a 2 lövés.Sok ember m95-el sívtam már meg ellenem.Pár humvees és mégtöbb ember akit a csapattrásai 2x is feléleszetettek.<#eplus2><#eplus2>

Én megmondtam, hogy szar ügy<#hehe>
Amúgy neked is jó reggelt😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

ZOLCHI

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

DummyBoy
Ja, de jó lesz az 95-nek is 😊
Ráadásul az L96A1 szvsz jobb 😊

G36K-ról, PKM-rõl meg nem is beszélve ... Vagy a DAO ... nem olyan rosszak azok ... én szeretem õket, de nem használom mert waron nem lehet õket használni ... F2000 helyett pedig akkor inkább G3 😊 😊 ... de például (Tudom hogy sokanszeretik, meg jól lehet lõni vele meg minden, de SZVSZ...) a rakásszar M16 helyett inkább unlockolttal megyek ...

Me0w
Ne is mondd, megint elharapodzott a szerveren az idiota ugralas, ket jeles kepviselojevel talalkoztam tegnap (Cram0, es Csaba67). Sracok, ettol nem lesztek jobbak, hogy idiota modjara hason ugraltok jobbra balra.

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Ez érdekes ... mindenki mondja hogy játszol egyet SF-el és meglesznek az SF-es unlockok ... ja Tudod õket unlockolni .. de nem lesznek meg ... max ha má minden más megvan ...

Danee
de
küldj privit

felpillanto
svd az jo

Smuge
A költõi kérdés lemaradt : Nem tenné meg valaki azt a szivességet hogy játszik egy mentet a nevemmel SF-el?<#vigyor4>

Danee
nekem emgvan az összes unlock, de nem használom egyiket se, még akkor se ha publicon legyaláznak egyes klántagok f2000-el, de tudom h waron mi nyerünk!

Smuge
Értem a célzást, amugy nem gondolom magam lámának csak nagyot dob a játék feelingjén hogy nem csak az a pár cucc van ami alapban benne van, ezért kéne csak semmi másért. Én nem azért játszom hogy a legjobb legyek, hanem a hangulat miatt föleg <#awink> Amugy köszi a választ, DaneE, Zolchi, schrank !

schrank
aki unlock nélkül láma az unlock-kal is két kivétel van a kínai és az arab sniper puska egy rakás szar azok helyett kötelezõ egy M96 <#nezze>

ZOLCHI
SF nélkül nem tudsz mindent unlockolni. F2000 pl csak SF játék után oldható ki.
Asszem.

Danee
megkérsz valakit akinek emgvan, hoyg menjen fel játszani 1 kört a neveddel SF-be, és nini megkapod az összeset

Smuge
Megtudná valaki mondani, van valami lehetöség az összes fegyver unlockra Special Forces megléte nélkül? Ugy tudom az unlockolja összeset , vagy valami trükkel elö lehet öket hozni, nem tudom sajnos... Köszi!

Danee
huzzá má innen a gecibe Janek<#felkialtas><#felkialtas><#levele><#levele><#levele>

Volt már. Azóta a mine2 is elkészült.

Minden jog fenntartva!

sector512
Egy kis érdekesség Sztárok leszünk nemsokára lehet mi is 😊 <#email>

PSN: s3ctorHU

<#nevetes1><#eljen><#taps>

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

schrank
ezért nem kéne ebbe a játékba bemérés meg infrafasság meg lézeres geci az volt a jó ami DC-ben célozzál aztán kész és a repülõnek se mutassa már hogy ki ellenség ki nem mert akkor mi értelme a kommandernek ennyi erõvel minden légijármûbe van egy integrált jármû és harceszköz (TOW,AA,stb) UAV ez meg nem egy játékélményt emelõ megoldás <#gonosz3>

HTS s3rg1nh00
hát b+ minden 100 méteren ültetek PGZ-be/Stingerbe meg ami volt a pályán...az alap gond az volt,h.mindig csak azokat a zászlókat sikerült tartani,aminek közelében sem volt légvédelem....akármerre mentem azon a szar pályán,mindig bemérnek,átülök gunnernek,puff 2 raksi belém,ennyit a nem bemérésrõl(persze az infracsapdát azért kidobtam elõtte...),na ezt hívják szar ügynek...
mellesleg jó reggelt!<#email>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
ezekrõl a képtelen helyekre való beszálldogálásokról a messzeföldön hírhetten szar BFV motor jut az eszembe ahol ha az ember lezuhant egy mig-gel a dzungelbe félig tört össze a gép úgyhogy ki lehetett szálni és tovább folytatni gyalog vagy lehetett stoppolni <#szomoru2>
bf2-ben is tankot sebzi a bozót meg a közúti tábla de a sok dzsojsztikos noob meg be tud repülni minden olyan helyre ahol meg kéne dögleniük (kubradam) bezzeg anno DC-ben aminek fel kellett robbannia az fel is robbant igaz ott csak olyanok vitték el a repülõt akik le is tudtak szállni mert itt a nagy pilóták 90%-a még landolni se tud és kérünk vállról indítható AA-t mint a DC-ben <#nezze>