Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol ... Bár megfogadtam, hogy nem nézegetem többet az AS fegyókat, most erõteljesen vacillálok rajtuk ... 2 versenyzõ között ... Steyr AUG és G36K ... Ezért írtam el valszeg ... (Meg mert <#lama>#lama> vagyok ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont mi tudtunk 1.3-al Co-op szervert csinálni ... Conquest melletti nyílra kattintva tudsz váltani ...
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Pöppet durván hatna a közösségre.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
De hogy a SAW jobb mint a PKM???? PKM a ZISTEN 😊
(Viszont elfogulatlanul is ... Nállam PKM-RPK-SAW(MG) a sorrend ...)
MG-vel alig játszom asse rossz, de sajna Supportként alig használhatok PKM-et 😞 😞
1. Az 1.3-as patch óta nem mûködik a csapat rádio squadon belül.
2. Nem jelenik meg a co-op játékmód a helyi server létrehozásánál.
Tud nekem ebben valaki segítteni?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De abban igazad van, hogy nem csak fegyvertõl függ ... de erre írtam, hogy az egy dolog hogy majdnem mindegyikhez lámpa vagyok, de a legjobban az M16-hoz ... 😊
EF-ek se rosszak, de azokaz hálistennek/sajna nem lehet unlockolni, csak moddal (Apropó, moddal, megcsináltam, leteszteltem, de elbutul benne a nemlétezõ AI ...)
- A Magyar Ranglétra június 19.-én Hétfõn beindul. Akik még nem küldték el a jelentkezéseket azok pótolják.
- A Dogfight és Desert Storm egyéni verseny szintén június 19.-én indul el. Az elsõ idõpontok is hamarosan ki lesznek téve. A csapatversenyek szintén június 19.-tõl indulhatnak.
- Az Armor kupa ezek után kerül sorra, az Infantry és Conquest kupákra csak a nyár végétõl kerülhet sor.
Mind az EGYÉNI, mind a CSAPAT versenyekhez szükség van a módosított mapokra. A KLÁN szerverekre is kerüljenek fel h a csapatok egymás szerverén is tudjanak játszani.
A mapok itt megtalálhatóak: www.szurkulet.hu >letöltés menüpont alatt.
Dogfight és Desert Strom mapokra van egyelõre szükség, kérek mindenkit kezdjétek el letöltögetni!!!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Néézd meg 2004ben csinalta az accountot és nyitot mar 4 Topicot és nem hiszem hogy Õ Janek! 😊))
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Most is hasonló, csak a Tanknak 6 lövés vagy egy Vodnik kell 😞
Akkor hagytam abba az AT-t, mikor már rutin volt hogy AT-ként:
1. lövés: Átmegy Rajta ... Reload .. eközben tankos elkezd keresni ...
2. lövés találat ... itt lehet választani, észrevesz lelõ, vagy nem vesz észre ... legyen a második ... reload ... közben engi kiugrik a tankból, a közeli bozótosban szarik egyet, utánna a kis csavarkulcsával kikalapálja a tank páncélzatát, reload vége ...
3. lövés ... na itt randomszerûen goto 1 vagy goto 2 ... bahhh 😞
Amúgy neked is jó reggelt😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Ráadásul az L96A1 szvsz jobb 😊
G36K-ról, PKM-rõl meg nem is beszélve ... Vagy a DAO ... nem olyan rosszak azok ... én szeretem õket, de nem használom mert waron nem lehet õket használni ... F2000 helyett pedig akkor inkább G3 😊 😊 ... de például (Tudom hogy sokanszeretik, meg jól lehet lõni vele meg minden, de SZVSZ...) a rakásszar M16 helyett inkább unlockolttal megyek ...
Together we'll fly someday...
Asszem.
Minden jog fenntartva!
PSN: s3ctorHU
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mellesleg jó reggelt!<#email>#email>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
bf2-ben is tankot sebzi a bozót meg a közúti tábla de a sok dzsojsztikos noob meg be tud repülni minden olyan helyre ahol meg kéne dögleniük (kubradam) bezzeg anno DC-ben aminek fel kellett robbannia az fel is robbant igaz ott csak olyanok vitték el a repülõt akik le is tudtak szállni mert itt a nagy pilóták 90%-a még landolni se tud és kérünk vállról indítható AA-t mint a DC-ben <#nezze>#nezze>