Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Keresd meg ezt a hozzászólást: #84873 és onnan kezdj el figyelmesen olvasni! <#nezze>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

felpillanto
nem azt csak akko kel ha mán egy koráábi verzio van fent

nem! elég az 1.3 .. ha müxxik akkor szerencséd van 😊) volt akinek elõször köztes pöcsöt kellett rakni és azt incrementálni!!?

szesz beléd is Ájjtem 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

köszönöm
felpillanto
😊

felpillanto
igen

srácok
ezt is le kell tölteni, ha fel akarom rakni az 1.3-as patch-et?
vagy mi ez?: BF2 patch incremental v1.3
Running
Lacee kérte tegyem ezt be neki:

Valaki tudna segiteni nekem abban hogy mit csinaljak ha Jatszok MP-n egy serveren es kidobb az asztalra?Segitsetek PLs!Elore is koszi!

SEGÍTSETEK NEKI.😊

item
Szeva noob kolléga! <#integet2>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kár hogy pénteken van a gyak 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Az elsõ egyéni dogfight verseny 26.-án Hétfõn a horda szerveren lesz 90%. Gerzson és Laci szervezi ezeket, ha kihírezik akkor tutti. Amit tudok mondani róla. Beosztások nem lesznek, nyár meg stb miatt, aki tud jönni az jöjjön próbára 23.-án és az 1 fordulóra 26.-án. Min 15 embernél és max 20 emberrel indul a verseny hétfõn. 20:00-kor, és kb másfél órára kell számítani.

Running
Srácok 23.-án pénteken 8 órától szervezek egy Dogfight és Desert Storm map próbát (Kubra Dam-on és Dalian Planton).
Akinek van kedve az jöjjön, remélem jó sokan leszünk és tolunk egy hatalmas funmeccset.

mapok : www.szurkulet.hu > letöltés
Adatok: Horda Szerver: keresõbe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
Horda TS: ip: 195.228.74.105

és az egyéni verseny,mert arról nem esett szó?

Team GIGABYTE

Miért van a bf-nél adatbázis hiba???
RáningÚr az egyéni versenyek mikor lesznek???

felpillanto
jo lenne valami ez ellen mert nem sok idöm van játszani és tököm kivan hogy egy fél oráig kell töltögetnem mig találok egy olyan szervert ahol minden klappol

Nem biztos az, mert sok külföldi szervereken is megírták, hogy még a szerver is hajlamos összeomlani az 1.3-as patch óta. Tegnap délután még az EA HU I is mindenkit kidobott a szerverrõl, úgyhogy szvsz nem a GS a hibás.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Running
Figyelem!

A DESERT STROM ÉS DOGFIGHT KUPA A MAI NAPPAL KEZDETÉT VETTE. A www.szurkulet.hu, www.bf2huncup.fw.hu oldalon minden info megtalálható. A csapatokat besoroltuk, a meccseket július 19-ig be kell fejezni. A meccsek idõpontjait a csapatok egymás között szervezik, a szervezõknek csak a screenshotokat kell leadni h el tudjuk fogadni a meccseredményeket és az oldalra fel tudjuk vezetni.

Mapok a letöltés menüben.
Szabályok a szabályoknál.
Besorolások és Mapválasztások, szerintem egyértelmû. A választott mapokat kérem jelezni nálam a hét folyamán, illetve minél elõbb, hogy fel tudjam vinni az oldalra.
Az egyéni versenyek is beindulnak. Valszeg jövõhét hétfõ lesz az elsõ forduló a Horda szerveren, bõvebb infó hamarosan.

Desert Storm felelõsei: Wolfguy és KTC
Dogfight felelõsei: Gerzson és VÉny-Laci
Mindenes: Running

felpillanto
kéne egy vodnik a menübe is hogy bejussak mindig minden hova😊

felpillanto
ja és bisztos hogy szem azért van mert amikor ilyen van hogy foglalt a szerveren két admin hely és én mégis megkisérlem a belyutást az én gépem meg nem érzékeli hogy foglalt hely van és szépen betölti a játékot majd hoppá egy fal és resetet csináll

Cobra.
GS-nél valami gond van a szerverrel, mert nem csak az embereket dobálja ki, de elég sûrûn le is fagy. Valószínûleg Linuxon megy a szerver és az a verzió nincs rendesen megcsinálva.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

felpillanto
köszi az iinfot kiprobálom az esc trükköt DE mÉG MINDIG NEM ÉRTEM HOGY MÁS SZERVEREKNÉL MIÉRT NEM DOB KI CSAK GS CSINÁLJA EZT VÁGOD A PROBLÉMA LÉNYEGÉT

megtaláltam Shrekk vizijármûvét!! ala ofp

HTS s3rg1nh00
igen,az 2 fenntartott hely adminnak...mellesleg nem azért vágott le,hanem mert szar a játék...szerver ált.nem basz ki asztalta 😉 mellesleg elmondtam már ezt is párszor,hha ESC-el lépsz be,nem join game!-el,meg fog szûnni a kidobálás...<#beka3>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

felpillanto
a gs ezért vágott le mindig az valami foglalt helyet jelent?

felpillanto
meg mit jelent a zárojelben lévö szám 30/32(2)

felpillanto
tegnap játszottam volna magyar szerverken de az istenért se tudtam bemenni
a grade állandon levágott az asztalra 3xbrobáltam gts datanetes meg elveszett a kapcsolat hibával énnálam van valami vagy mindenkinél ez van A külföldire simán ment .

Kovács legény
nem értem mit szenvednek egyesek az ASE-val, BF2 höz szar. Van rendes szerverkeresõ a játékban.

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
azonnal eltárol minden killt/death-et,pontot...statban csak a kör befejezése után kapod meg,de pl.ha kapsz a körben egy Purple Heart-öt,és utána a kör végén még jobb az arányod 1:4-nél,akkoris hozzádvágja<#zavart2>
jó reggelt mindenkinek(neked is öreg helis titán<#hehe>)

Danee
na elmondom 12233243242-jére is hogy AZ ASE NEM MÛKÖDIK 1.3 ÓTA

Proview
A kedvenc servereket át lehet valahogy importálni_?
Van valahol magyar serverekkel teli Global.con letölthetõ? ASE nem lát, csak 3 servert, a játék böngészõje csak a ranked EA servereket mutatja

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Ha a játék vége elõtt leszakad a kapcsolat, akkor azért eltárolja az addig szerzett pontokat vagy csak a játék befejezésével?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

"rankeden mennyire elterjedt az alapbázis bombázása?"

Ez nem szokott lenni, de szerintem ugyanolyan szar dolog támadni az egyetlen bázist, ahol az emberkék még meg tudnak születni... 😞
A csávókának pontot jelent, te meg nem tudsz védekezni... Nem tudom, miért engedik az ilyet.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

kBagyula
Igen. 😊 ...és jó reggelt lakók! <#wave>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kovács legény
jah meg a bh-ról is lenyulták a raksikat meg a gépembõl a fasza felbontást

www.czekoart.hu

"mondjuk, nem kizárt h a bf2 0.7a körül volt a csucson, ha a tendenciát nézzük"

Minap linkelte be valaki az elõzetes videót a bf2-rõl. Az alapján tényleg ez a helyzet. 😊 Én sokáig kerestem benne pl. a lézeres célmegjelölõt. Ami még pl volt benne.

Minden jog fenntartva!

A többségen ahogy itt olvasom bevett szokás. 😊 1-2 van ahol próbálják tiltani.
Ahogyan említettem, a private rankedeken script is õrködik a szabályok felett.

Minden jog fenntartva!

Boxer HUN
Te a TRAINZ-es KBagyula vagy??

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
NE DEMORALIZÁLD A FÓRUMLAKÓKAT!!!!! <#ejnye1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Herold
Hát nem tudom... még a demóban is kick jár jobb helyeken ezért, bár ilyenbõl max 2-3 van. Amellett hogy sportszerûtlen, teljesen elveheti az ember kedvét a játéktól.

JCSR ODIN
jó duma <#taps>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

mohus
amit enged a gép azt szabad😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Herold
Szóval rankeden mennyire elterjedt az alapbázis bombázása?

Herold
Baseraping az alapbázis bombázása tüzérséggel vagy légijármûvekkel.

Tipikusan akkor szokták csinálni, amikor az ellenfélnek nincs zászlaja és beszorulnak az alapbázisra.

arty
szar. fantáziátlan. bugos. esetleg bf2 szingli? ;-)

kezeljünk mindent a helyén. megnéztem a crysis videot énis, ez multiban megint nem lesz sehol 😞 ami jól hat egyjátékosban, az zavaro lesz multiban ...

Forza.

tudod mi vagy te? egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy... izé 😄

HTS s3rg1nh00
sniperrel mégis mi a faszt csináljak?utána meg lehasaltam és szíjjelszedtelek<#vigyor2>tanulság:ha én ugrálok majd lefekszek,és kocsibõl lõ a delikvens,visszabukás a páncél mögé...tudod,duck and cover<#wink>

joebacsi
akkor most beszélgessünk el szépen az fc tökéletes multijáról <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kBagyula
Emléxem. <#violent><#vigyor2> Ugráltál mint a szöcske a mellvéd mögött.

arty
"jelenet, miközben játszik: mutatja, hogy be lehet ülni a dzsippbe, erre jön valami ellenséges katona, aki nagyon ostobán szintén megpróbál beülni a dzsippbe és a motorháztatõn ugrál. másik jelenet: mutatja a fejlesztõ, hogy akár ököllel is el lehet intézni az ellenséges katonákokat. odafut az egyikhez puszta ököllel, elkezdi verni, az meg nyugodtan folytatja a tárazást, ahelyett hogy odasózna puskatussal. "

csak tod, ez a game még készülget egy ideig, végére kipofozzák majd, s az 1.0val végigtolom simán a szinglit 😉 (álá FC)

a bf2 pedig 1 évvel a kiadás, 2 gigányi patch után sincs sehol... szánalmasab, mint az 1.0 😞 mondjuk, nem kizárt h a bf2 0.7a körül volt a csucson, ha a tendenciát nézzük 😄

Forza.