Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
szesz beléd is Ájjtem 😊)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ezt is le kell tölteni, ha fel akarom rakni az 1.3-as patch-et?
vagy mi ez?: BF2 patch incremental v1.3
Valaki tudna segiteni nekem abban hogy mit csinaljak ha Jatszok MP-n egy serveren es kidobb az asztalra?Segitsetek PLs!Elore is koszi!
SEGÍTSETEK NEKI.😊

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Akinek van kedve az jöjjön, remélem jó sokan leszünk és tolunk egy hatalmas funmeccset.
mapok : www.szurkulet.hu > letöltés
Adatok: Horda Szerver: keresõbe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
Horda TS: ip: 195.228.74.105
Team GIGABYTE
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
A DESERT STROM ÉS DOGFIGHT KUPA A MAI NAPPAL KEZDETÉT VETTE. A www.szurkulet.hu, www.bf2huncup.fw.hu oldalon minden info megtalálható. A csapatokat besoroltuk, a meccseket július 19-ig be kell fejezni. A meccsek idõpontjait a csapatok egymás között szervezik, a szervezõknek csak a screenshotokat kell leadni h el tudjuk fogadni a meccseredményeket és az oldalra fel tudjuk vezetni.
Mapok a letöltés menüben.
Szabályok a szabályoknál.
Besorolások és Mapválasztások, szerintem egyértelmû. A választott mapokat kérem jelezni nálam a hét folyamán, illetve minél elõbb, hogy fel tudjam vinni az oldalra.
Az egyéni versenyek is beindulnak. Valszeg jövõhét hétfõ lesz az elsõ forduló a Horda szerveren, bõvebb infó hamarosan.
Desert Storm felelõsei: Wolfguy és KTC
Dogfight felelõsei: Gerzson és VÉny-Laci
Mindenes: Running
Hide and fear, Cobra Commander is here !

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a grade állandon levágott az asztalra 3xbrobáltam gts datanetes meg elveszett a kapcsolat hibával énnálam van valami vagy mindenkinél ez van A külföldire simán ment .
www.czekoart.hu
jó reggelt mindenkinek(neked is öreg helis titán<#hehe>#hehe>)
Van valahol magyar serverekkel teli Global.con letölthetõ? ASE nem lát, csak 3 servert, a játék böngészõje csak a ranked EA servereket mutatja
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Ez nem szokott lenni, de szerintem ugyanolyan szar dolog támadni az egyetlen bázist, ahol az emberkék még meg tudnak születni... 😞
A csávókának pontot jelent, te meg nem tudsz védekezni... Nem tudom, miért engedik az ilyet.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Minap linkelte be valaki az elõzetes videót a bf2-rõl. Az alapján tényleg ez a helyzet. 😊 Én sokáig kerestem benne pl. a lézeres célmegjelölõt. Ami még pl volt benne.
Minden jog fenntartva!
Ahogyan említettem, a private rankedeken script is õrködik a szabályok felett.
Minden jog fenntartva!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tipikusan akkor szokták csinálni, amikor az ellenfélnek nincs zászlaja és beszorulnak az alapbázisra.
kezeljünk mindent a helyén. megnéztem a crysis videot énis, ez multiban megint nem lesz sehol 😞 ami jól hat egyjátékosban, az zavaro lesz multiban ...
Forza.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak tod, ez a game még készülget egy ideig, végére kipofozzák majd, s az 1.0val végigtolom simán a szinglit 😉 (álá FC)
a bf2 pedig 1 évvel a kiadás, 2 gigányi patch után sincs sehol... szánalmasab, mint az 1.0 😞 mondjuk, nem kizárt h a bf2 0.7a körül volt a csucson, ha a tendenciát nézzük 😄
Forza.