Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tapasztalt még senki olyant win7 64bit-en, hogy 1-2 percenként konneksön práblemeket írogat, és megakad a játék 2-3 másodpercre? Nem tudom, hogy az oprendszer miatt, vagy a netelérésem szaraxik. Beállításokkal pöcsöltem már, a voip-et is kikapcsoltam, próbáltam XP kompatibilis módban indítani, eredmény nélkül.
There\'s no replacement for displacement
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
[IRAM] leader
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[IRAM] leader
Azért a géped ne legyen teljesen védtelen!
Ha ráérsz próbálgasd a router konfigolást!
Mondjuk vehettél volna valami normálisabbat is :S!(a mostani beállítást mentsd le róla)!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[IRAM] leader
Bár azt meg kell hagyni,igazuk volt a kölykök-nek,hogy kellene egy legalább 4 Mbit-es net ,de hát...most nem fussa.<#confused>#confused>
[IRAM] leader
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
1. ha nõ vagy, rögtön lépéselõnnyel indulsz, ugyanis nem, vagy csak egy kicsit szõrös a segged, és nem kell majd csimbókokat hajkurászni a bozótosban a mûvelet végén. gondolj erre induláskor
2. ha férfi vagy, közben végig gondolj arra, hogyha egyszer vége lesz, akkor úgyis kiszedeted lézerrel a teljes seggszõrzetedet
3. leüléskor próbáljuk meg minél jobban széthúzni a seggünk két partját, és kvázi kifeszíteni a segglyukunkat. így kevesebb szennyezõdést kap a két farpofa, ( illetve a szõr is, ha férfiak vagyunk )
4. sajnos a lényegi részen nem nagyon lehet módosítani, jöjjön aminek jönnie kell annyit azért mondhatok, hogy ne siessük el a dolgot, inkább üljünk még 5-6 percet, nagyon alattomosan tud támadni a következõ roham. ha elérjük az öblítõgombot, érdemes a nagyobb löketek után rögtön öblíteni, hogy az orrunkig eljutó kipárolgások ne okozzanak pozitív visszacsatolást
5. ha csokiszerû az anyag, és nem nagyon akar kijönni, játszhatunk kinyomós-elnyisszantósat, csak ne legyen nagyon maszatolós.
6. ha már úgy érezzük, hogy végre vége, akkor - nagyon fontos - ne álljunk föl az ülõkérõl, maradjunk szétfeszített seggel a porcelánon, tépjünk sok vécépapírt, nyúljunk be magunk alá, és tisztítsuk meg az ánuszrózsa környékét a lehetséges szennyezõdésektõl, többször egymás után. azért nem szabad fölállni rögtön, mert akkor csak szétkenik a seggpartok a fost, és azt nagyon nehéz már utántisztítani.
7. ha megvan a feketetisztítás, fölállhatunk, és a hagyományos módon is töröljünk néhányat.
8. ha van rá lehetõség, fürgyé le. ha éppen nincs rá mód, ne keseredj el, vannak akik szeretik ha egy kicsit büdös a picsa.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Esetleg vírus?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Azután definiáld a két osztályt. A szávszélesség hány %-át használja, melyiknek legyen pioritása, stb...
[IRAM] leader
Elég, ha az msn fut, már annyi a pingednek. Van a routeredben fejlett QOS? (csomagütemezés)
játékosok nagy része német volt,én voltam az eggyetlen a magyarok közül :(
sharki,gulf,elõzõleg le lett fixálva ki milyen jármûvel megy majd.
én lõttem a helibe mind két mappon, egy német sráccal aki 2007,2008ba volt a német váloagott helise NCén.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Nem a router lesz a ludas szvsz. Valami progi elindul a háttérben. Vírusírtó, tûzfal, stb...
Vagy egy másik gépen épp poreszt töltenek. :-)
Router nélkül próbáltad?
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Barátom javaslatára a 10 kilós kalapács készenlétben ...<#falbav>#falbav><#gonosz2>#gonosz2>
[IRAM] leader
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Neked úgyis csak az kell, hogy melyik portot engedd ki. A router admin felületén megtalálod a portforwarding menüt.
¥ xfire: kistekila
[IRAM] leader
[IRAM] leader
szombaton melegfelvonuláson ott voltál?:D
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
¥ xfire: kistekila
Általában minden routeren tudsz DMZ-t konfigolni egy esetleg több belsõ IP-re!Ez azt jelenti, hogy az a gép, amire a DMZ-t beállítod, úgy fog mûködni, mintha nem lenne router a gép elõtt!
A többi lanon lévõ gépre mûködik a tûzfal, portforward stb erre nem!Esetleg firmware frissítéssel is próbálkozhadsz!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nem feledem, ahogy ránk talált,
Õrült szerelem, igazi szenvedéllyel ég, úgy vártam rá.
Lehet, szemtelenül élek, de így jó
Mert sohasem félek,
Igaz tûzben égek, szeretem,
Aki mást mond, az téved.
Édes álmok forró, vad tengerében
Megfürdünk te meg én
Gyermekfejjel sírtam, de tõled érzem
Hogy van remény.
Õrült szerelem, amit érted érzek,
Õrült szerelem, igazi szenvedéllyel ég, úgy vágytam rá.
Õrült szerelem, ami hozzád szólít,
Õrült szerelem, igazi szenvedéllyel ég, úgy ég.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Igen ment rendesen,bár hálózatban volt a kölyök gépével,de ha nem töltött semmit gond nélkül jácottam 20-40 es pinggel...most meg ha nem tölt semmit akkor is szépen kúszik felfele...bemegyek,35-40-es...aztán megyen és meg sem áll 400 - 500 ig és már dobnak is ki...semmilyen háttérprogi (winupdate stb.) nem megy mégis így állok..
[IRAM] leader