Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De mondom azért kösz...
Ha lenne más mód akkor szerinted nem válaszolt volna neked itt valaki? Nem azért nem válaszoltak mert szeretik olvasni a te postjaidat.
Itt idegesítesz mindenkit, hülyeségeket kérdezel azt még neked áll feljebb.
<#lama>#lama>
Team GIGABYTE
Generálgasd magadnak a serialokat amíg valamelyik jó nem lesz hozzá (sok szerencsét).
😉
Egyébként nem a bannerba nagyobbítani kell a Faq felíratot illetve egy kis figyelmeztetõ hang is kéne amikor valaki belép a topicba ami figyelmezteti, hogy van ilyen is mielött hülyeségeket kérdez.
PL.: valami ami bemondja hogy FAQ vagy
"Mielött kérdezel olvass FAQ-ot" vagy radikálisabb
"Van FAQ b+"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mostmár bejön a multi mód de mindig azt írja ki,h your cd key is not valid vagy valami ilyesmit...
Már vagy 10-szer átírtam a kódot a faq-ban leírtak szerint,de még mindig nem jó.
Úgy csináltam,h belementem a h_key_local_maschine/... mappába és átírtam a kódot nem volt benne se szóköz se semmi...
A másik megoldás nekem nem mûködött mármint a patch-es,h elmegyek az install gomig és akkor majd lesz egy ... mappa nekem nem csinált ilyen mappát és az a Bf2cdkeychek sem indult.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
de legalább felvehetitek Janekot, aki már abbahygta a bf2-t 😊 csaka hasonmása játszik vmi Joe néven
Sebi:hát mert nem volt mindenki olyan terminátor mint én<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
a két mashtuur kör együtt kb 5 perc volt, a mi mapunkat (karkand) pedig szokás szerint elbasztuk igy az hosszabbra nyult😊
vagy az már meghaladja az agyad kapacitását?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ja és van még egy kérdésem,játszani akartam a bf2-tõvel multiban,de mikor rákattintottam bezárta magától pedig nem a single ikonnal indítttam vagy ilyesmi.
Ez miért van?
8v8 infantry, LoB vs =25th=
MASHTUUR
188-0 LoB mec (LoB win)
175-0 LoB usa (LoB win)
KARKAND
130-0 LoB mec (LoB win)
187-0 LoB usa (LoB win)
680-0 LoB WIN!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
BF Stats Viewer v0.80 -ban 1000 Flash eldobása, 3000 Grapling és 3000 Zip-Line kell.
Na, nekem így van: 178 Zip-Line, 480 Grapling, és 183 flash,szerinted ennyi elég veteránhoz? <#mf1>#mf1>
Nemtom,lehet hogy valami csákó beépült az EA -hez és meghekkelte az accountokat <#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
Beléptem,vártam 10 másodpercet és megkaptam 😄
Engem nem érdekel hogyan a lényeg az, hogy kaptam 3 medált anélkül hogy csináltam volna valamit <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor